|
|
| נשלח ב-18/8/2021 16:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 16:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 17:14 |
|
| |
בס"ד
אני מבקשת מכל אחד ואחת, לשתף מידע מציל חיים זה, אף שכרגע השלטון המושחת זורק את הבוץ על הקורבנות- האנשים שלא מעוניינים להשתתף בניסוי ואף ישנם עכברי מעבדה שמאמינים להם. כפי שהאמינו להם בהתחלה.
אך עדיין חשוב לשתף מידע זה כדי שידעו את האמת ואף ישנם כאלו שמעוניינים לקבל את דעת הרבנים המתנגדים וכן חוות דעת שניה ומידע חשוב זה!
נאמר שלפני הגאולה, האמת תהיה נעדרת. שהשקר יגבר והחושך ידמה לאור והאור ידמה לחושך. שיראי ה' ימאסו וכן שמלכות תהפך למינות(- נצרות.)
אף שכרגע, יש כאלו שלא יודעים מי בצד האמת והולכים אחרי אנשי החושך, ישנם כאלו שמידע זה עלול להציל את חייהם ולפחות את חיי ילדיהם.
מצו"ב עלונים חשובים אלו, השקעתי מאמץ נוסף, כדי שהעלון יהיה נוח לקריאה ובעיצוב נעים לעין וכמובן נוח לשיתוף.
אני מבקשת מכולם לקחת חלק ביוזמה להצלת עמ"י ובעיקר ילדי עמ"י מניסוי אכזרי זה! כשהשלטון האכזר שולט על העסקנים (והתקשורת "החרדית"), מאיים על חייהם ועל חיי הרבנים/ ומשקר לרבנים ולעם באכזרות רבה, כשהמידע השקרי, מוגש בעורמה ובמסווה של "הצלת חיים" ו"דאגה לזקנים"(אך ניתן לראות עד כמה אכזריים הם, כשקוראים מה רצונם לבצע באלו שלא מסכימים להשתתף בניסוי/ כשרואים את הסתרת נזקי הזריקה המסוכנת כשאף ממשיכים להזריק בניגוד לחוקי קוד נירנברג!), כשזריקה זו הרגה כבר המוני זקנים וצעירים, לא מונעת הדבקה/ הידבקות וכן דווקא המחוסנים(לפני 5 חודשים) ממלאים כרגע את בתי החולים במצב בינוני וקשה בגלל תופעת הADE וכן זריקה זו כלל לא הוכיחה הצלת חיים, אלא בעיקר נזקים, נכות ומוות!
תפקידנו להילחם בשקר ולא לצפות שהעסקנים יעשו זאת במקומנו. כרגע זה שעת חירום וחשוב להבין זאת!ולשתף את מכריכם במידע חשוב!
בשבילכם זה כמה שניות מהחיים, בשבילם זה הצלת חיים!
הקישורים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/08/2021 18:08:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2021 23:00 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב חברים/ות... אני מקווה ששלומכם טוב...  מידע חשוב עבור המתנגדים והרוצים חוות דעת שניה. רזי ברקאי, מהתקשורת נתפס משקר במידע קריטי, כשראיין את דוקטור חגית, סגנית מנכ"ל בי"ח אסותא באשדוד. כשהוא ציין שרוב המאושפזים במצב קשה, הם "לא מחוסנים" דוקטור חגית, לא הסכימה לשתף פעולה עם השקר וציינה שרוב החולים הקשים בבתי החולים הם דווקא מחוסנים! *כך שחשוב לדעת שהשקר גובר והתקשורת משקרת לנו במידע וכן יש רופאים שמשתפים פעולה עם השקר/ שלא מודעים לתופעת הADE שמופיעה לאחר 5-9 חודשים ומסכנת את המחוסנים, בחולי קשה עד מוות.(כך שגם אם קוראים מידע על מתים "מקורונה" חשוב לחקור באופן פרטי, האם חוסנו /האם הייתה רשלנות רפואית! ולא להאמין למידע התקשורתי, גם אם הם מציינים שלא חוסנו! כפי שהם משקרים במידע לגבי המצב, הם עלולים לשקר אף במידע לגבי המתים, כפי שעשו ב"מבצע החיסונים" הראשון, לצורך הפחדה ושיסוע העם!) הקישור לדבריה:
ת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/08/2021 23:28:25
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2021 23:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2021 23:40 |
|
| |
בס"ד
פרופסור לוק מונטנייה, זוכה פרס נובל ב2008.
מציין שעפ"י מחקרו, המחוסנים, הם אלו שיוצרים את המוטציות, ע"י הזריקות הניסיונית.וכן שזה מסכן את המחוסן בסיכון לתופעת הADE!
כפי שאף ד"ר וואנדן, מומחה עולמי לחיסונים, ציין. ולכן אמר שצריך לעצור את "מבצע החיסונים" המסוכן מכיוון שמצב זה גורם, שכל פעם יהיו נדבקים חדשים ממוטציות חדשות! וכתוצאה מכך צריך לייצר חיסונים חדשים עבור מוטציות חדשות, כך שזה מעגל שלא נגמר, שמסכן את האנושות.(דבריו בקובץ מס' 1)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/08/2021 00:24:05
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2021 23:54 |
|
| |
בס"ד
* כך שאנשים שחוסנו(בעבר) צריכים לחשוש דווקא, מהמחוסנים "החדשים" מכיוון שהללו יכולים להדביק אותם במוטציות.דבר שעלול לסכן אותם בתופעת הADE. (במיוחד בשבוע הראשון לאחר ההזרקה! ובמיוחד אם המחוסן "הטרי" עם סימפטומים)
וכמובן שחשוב לדעת, שדווקא הם אלו שמסכנים זקנים ואנשים עם מחלות רקע וכו'. מכיוון שלפעמים המוצטיות מדבקות יותר ומעט יותר חזקות מהוירוס עצמו.
* כך שלא רק שהמחוסן לא "מציל את העם"/ "הזקנים" אלא הוא זה שמסכן את הציבור במוטציות חדשות ובהתפרצות מחודשת של ההדבקה וכן מסכן את הזקנים שהוא כ"כ רוצה "להציל".
- כך שמה שהשלטון אומר ומשקר לעם(ולרבנים) לצורך תעמולה ושיסוע העם, ההיפך הוא הנכון.
חשוב לדעת זאת!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/08/2021 00:46:05
|
|
|
|
|