בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2021 03:29 לינק ישיר 

בס"ד

בחורות ונשים יקרות,

חשוב לי להגיד לכן משהו חשוב...

אף במדבר אהרון הכהן, ציווה את העם להביא את הזהב לחטא העגל.
(נכון שהוא לא התכוון שיחטאו אלא רצה שזה יקח זמן ועד אז משה רבנו יגיע וכו')

אך נשות ישראל לא אמרו "הרב אמר" "אהרון הכהן אמר"

אלא האינטואיציה הנשית שלהן קלטה שאסור לעשות זאת!
אף שאהרון הכהן היה "גדול הדור" בתקופה הזו והחליף את משה רבנו בניהול העם(זמנית), הן לא שמעו לו כלל ונלחמו עם הגברים ולא שמעו להם ולא הביאו את הזהב!

אף כרגע יש נשים רבות שחשות את הסכנה יותר מהגברים,
ולא בגלל שאנחנו "פחדיות"
אלא בעיקר מכיוון שהאישה בורכה בבינה יתרה ואף "אישה מכרת באורחיה יותר מן האיש"

אף כיום, המצב הוא שהשלטון מטעים את העסקנים והרבנים/ מאיימים על חיי הרבנים/ על חיי העסקנים!
זהו לא מצב רגיל כלל מתחת לפני השטח(אך לא כולם קולטים זאת)! ולכן חשוב לא לכבות את החושים הבריאים שה' הביא לנו במתנה!

במצב חירום זה אסור להיות "תמימים" ולהגיד "אהרון הכהן אמר"
אלא עדיף לבחור לסמוך על בינתנו ולבחור לשמוע לרבנים המתנגדים!

כרגע לדעתי, הכריזו מלחמה על הפוריות והילודה(ואף על חיינו)!
ובעיקר על העם הנשי, כשהגברים כמו במצרים, לא נלחמו עבורנו אלא המקסימום שהסכימו, זה להתגרש...

אין לנו מה לצפות שהם אלו שילחמו עבורנו, כי עפ"י הקבלה אותן נשמות שהיו במצרים אמורים להתגלגל בתקופה שלפני הגאולה.

כך שאם בעבר הם נהגו כעבדים ולא נלחמו כדי להציל את התינוקות שלהם, הם לא יעשו זאת גם כיום!

אם בעבר רבים מהם העדיפו את השום, האבטיחים והבצל ואת "הקצבאות" הדלוחות.
או את "המשרות המכובדות" שהשלטון נתן(לעסקנים)
כך אמור לצערי, להיות גם כיום.

גם אם קשה, חשוב לא לסכן את עתידנו וללכת אחרי שלטון מרושע הרודה בנו, בשם הדת.אלא חשוב להילחם על חיינו ואמא לילדים, שתלחם על חיי ילדיה("הזהב" שלה), גם אם בעלה "לא מבין". כי אנחנו מבינות בכמה דקות מה שלהם לוקח כמה שנים להבין.

וכמובן שאני ממליצה לגברים שעדיין לא חוסנו/ מתלבטים על מנה 3, להיות עם קצת יותר ענווה וללמוד מהגויים האירופאים.
שהרי כתוב "חכמה בגויים תאמין", כשרובם לא מאמינים לשלטון ולתקשורת בעיניים עצומות, מלומדים וחוקרים לעומק ומבינים את הסכנות הרבות ואף עושים הפגנות אלימות על כך שהשלטון כופה זאת על העם!
חשוב לחקור על הנושא ולא להיות יהירים כלל, מכיוון שאת הנעשה אין להשיב!

חשוב לא לכבות את הנורות האדומות שנדלקות.
ולהבין שאכן משהו לא תקין קורה כאן בחסות "המגיפה"!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2021 03:51:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 03:58 לינק ישיר 

בס"ד

ד"ר שון ברוקס, מדבר באסיפת בית הספר באוהיו, על הסכנות הרבות, לחיי התלמידים וסכנת העקרות ועוד...

* נתנו לו 3 וחצי דקות לדבר, אך תקציר זה חשוב ביותר!

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 03:59 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/vixbmt/?pub=4

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 04:00 לינק ישיר 

בס"ד

ד"ר מייקל יידון, סמנכ"ל חברת פייזר לשעבר,
כשהוא מציג חלק מהבעיות. בבית הדין הרבני.
(כשהוא עוד לא שוחח על בעיית הADE וסכנת העקרות בקטע זה, אלא על הסכנות לטווח קצר ומיידי!)

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 04:01 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/viz3fi/?pub=qplkw

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 04:03 לינק ישיר 

בס"ד

ד"ר זלנקו, מניו יורק.

בעדכון קצר, למרות שלא חש בטוב וחולה במחלה הידועה, דואג הוא לעמ"י ומעדכן בדברים חשובים לעם היהודי ולאנושות!

*חשוב להתפלל לרפואתו המהירה!

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2021 04:05:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 04:04 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/viz3ui/?pub=qplkw

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2021 04:16 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לשתף מידע קריטי זה את מכריכם!

ולזכור את דברי הפלא יועץ:שאם 99 רופאים אומרים עליו שאינו מזיק ואחד אומר שיש בו סכנה
ופיקוח נפש אם יאכלנו. מי פתי שלא יחוש לסברתו?!
הא ודאי פשיטא, שכל בר דעת יאמר: מה לי ולצרה הזאת, להכנס בספק סכנה?!שב ואל תעשה עדיף"

(ערך זהירות,עמוד קטו)

* כך שעפ"י דברי הפלא יועץ, פתי, הוא דווקא מי שהולך עפ"י "הרוב"
(למרות שיש אלפי רופאים בארץ ובעולם שמזהירים מפני סכנות קשות ביותר! אלא שהתקשורת מציגה בעיקר את אלו "שבעד" ואף השלטון מאיים בשלילת רישיון, לרופא שידבר נגד, כך שזה לא מצב מאוזן, הוגן ורגיל וכך זה מטעה ונדמה לעם שזה "הרוב"וכן רוב הרופאים בארץ, לא למדו כלל על חיסונים, כך שהמידע שלהם דל ובעיקר מגיע ממשרד "הבריאות" ואתרים ממומנים- עפ"י מחקרו של הרב אורי סופר, יועץ רפואי ודיין.)

מאחלת לכולנו רק בריאות ואחדות בעמ"י.
לילה טוב ומבורך

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/08/2021 04:47:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 02:39 לינק ישיר 

בס"ד

לילה טוב חברים/ות...

אני מקווה ששלומכם טוב...

מצו"ב דבריו של ד"ר רוברט מאלון, ממציא שיטת החיסון הmRNA.

שציין שעפ"י מחקרו, אין אישור של הFDA לזריקה ניסיונית זו,
אלא רק "היתר שימוש לשעת חירום" -
שמבחינה חוקית אין לפייזר אחריות על נזקים כלל!

אך ציין שהתקשורת משקרת ואומרת שיש לחיסון זה אישור "סופי", כשהאמת היא שניתן אישור לחיסון אחר עם אותה שיטה אך שונה מחיסון זה, כשרגע הוא לא בקו הייצור ולא משווק.

כשבשורה התחתונה, הזריקה הניסיונית שכרגע בשימוש, ללא אישור סופי ועד 2023 עם "היתר שימוש לשעת חירום" בלבד!וכן ציין שאין כלל אישור לשימוש בילדים מתחת לגיל 16!(*שאף הוא עפ"י מחקרה של ד"ר מיכל הרן, התקבל לאחר לחצים פוליטיים רבים, כשבהתחלה רצו לחכות שנתיים, אך פורסם שאיימו לפטר את יו"ר הFDA ואף אחד אינו יודע האם היו אף איומים נוספים!כך שלא בטוח כלל שההחלטה התקבלה בצורה שקולה לחלוטין!)

* חשוב לציין שאף ב"מבצע החיסונים" הראשון, משרד "הבריאות" שיקר ואמר שיש אישור ולכן נתבעו ע"י עורכי דין בכירים, על כך ששיקרו, כשאף לפני תקופה ציינו שכדי לשכנע הורים שזה "בטוח לשימוש",ינסו "להשיג אישור סופי" לפני המועד שנקבע, כך שכנראה הם חוזרים על השקר שוב(פרטים על התביעה בעלון הראשון, בקובץ מס' 1) וכן חשוב לציין נתון חשוב נוסף, ד"ר זה שהמציא את השיטה, נגד שימוש בזריקה זו, בשל הסכנות הרבות.

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 02:41 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/vj1he5/?pub=4

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 02:43 לינק ישיר 

וכן מצו"ב אתר רפואי, עם מידע חשוב ביותר בנושא זה!
על הסכנות לטווח קצר ולטווח ארוך לזריקה ניסיונית זו.

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/08/2021 02:45:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 02:44 לינק ישיר 

https://sites.google.com/view/itistimetorisup

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 03:11 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לציין, שהגיע לידי ידיעה( מכלי ראשון), שבתלמודי תורה ליטאיים, שולחים בקשת התחסנות לילדים בני 3!
כשכלל אין אישור לחסן ילדים בגיל כזה בעולם!
כך שזה נטו ניסוי אכזרי ביותר על ילדי החרדים!
שהם לא יותר מ"אבק אדם" עבור השלטון כאן ואין להם כל בעיה שינזקו מניסוי זה(בסתר ליבם!)
(יתכן מאד שהלא דתיים כלל לא מחסנים בגיל צעיר זה!וכמובן שאם יהיו נזקים ח"ו לא ישייכו זאת לזריקה, אלא יגידו שזה במקרה/ מקורונה!כפי שעושים עד כה באכזרות רבה, כלפי החולים והמתים הרבים כתוצאה מהזריקה הניסיונית))

כך שהשלטון מנצל את הבורות של המגזר החרדי, שהם ללא אינטרנט ושולט בתקשורת החרדית ומנהלי המוסדות כלל לא מבינים את רוע ליבם כלפי נערים וילדים רכים שלא חטאו, שהוריהם אמורים "להקריב" אותם על מזבח חברת פייזר!
כעכברי מעבדה הראשונים בעולם!
מעולם לא היה כדבר הזה בהיסטוריה של העם היהודי, חוץ מזמן השואה במרתפי מנגלה!רק שכאן זה שההורים לוקחים את ילדיהם בכפייה למנגלה!

כך שהורה שמבצע ניסוי אכזרי זה, שכבר נאסר עפ"י חוקי קוד נירנברג, בשל נזקים הקשים ומקרי המוות הרבים!
הוא סה"כ שותף לנסויי המעבדה של מנגלה.
בשם "השמירה על הבריאות".
כשזריקה זו לא הוכיחה הצלת חיים ורק נזקים ומוות הביאה לעולם.

ורוצים לבצע זאת, למרות שמצהירים פרופסורים ודוקטורים רבים, שזה לא מונע הדבקה או הידבקות ומסכן במוות.
ושנגיף זה ואף המוטציות לא מסוכנות לילדים.
כשסיכויי השרידה שלהם היא 99.998%!

כך שחשוב להיזהר מהמידע המגיע מעיתונות שמשקרת לנו כל תקופת המגיפה, ובעיקר להיזהר מהעיתונות "החרדית" שנשלטת לגמרי ע"י השלטון!

* בדיקת המטוש לא אמינה, כך שהם יכולים "לנפח" בכיף את מס' הנדבקים!
וגם אין זה אומר שכל נדבק אכן סיפטומטי/ חולה.
אלא שהוא רק "חיובי" ויושב בביתו.

* מנהלי מחלקות קורונה, מציינים ששיקרו לנו במידע בכל תקופת המגיפה, כך שאסור להאמין למידע מהתקשורת, אף "החרדית" וממשרד "הבריאות" כלל, אלא להביט על המידע כפי שמביטים על מידע שאקרים פרצו למחשבים שלנו וממציאים מידע ככל העולה על רוחם, לצורך הפחדת העם לבצע כרצונם!
ואכן כך הם פני הדברים, כשמנהלי מחלקות קורונה אומרים זאת.
(פרטים בעלון)

* חשוב לוודא שיש חתימה של רב על כל הוראה שנכתבת בשמם של רבנים!
ולא "מכתב" שנכתב בשמם של "יועצים רפואיים", ואין זה משנה כמה זקן יש להם!
(כשייתכן שמדברים בשמם, ללא אישורם/ שהשלטון מאיים על חייהם!)
אלא אם מדברים בשמו של רב, צריך את חתימתו בכתב ידו.(*חשוב לי לציין שהמכתב שפרסמו בחדרי "חרדים" בשמו של הרב וואזנר השני, לדעתי מזוייף מכיוון שיש רק חותמת מודפסת ללא חתימת ידו, כך שזה לא תקף כלל, כשכל אדם בר דעת מבין שכל מכתב מרב מחייב חתימה בכתב יד(עבדתי במקומות בכירים ועם פרופסורים ועורכי דין מהשורה הראשונה, כך שאני מבינה בתחום!מכתב ללא חתימה בכתב יד, לא תקף!)!כך שחשוב לברר באופן אישי את דעתו ולא להאמין כלל לפרסומים בשמם של רבנים!)
ואם אין אותה? זה מכתב מזוייף.

- חשוב לשתף מידע זה את מכריכם ובעיקר הורים לילדים!
כדי שיחתמו על מסמך שאוסר התערבות רפואית במוסד הלימודים.
מכיוון שיש סכנה, שמנהלי המוסדות הבריונים, שכלל לא מבינים את הסכנות וכמו כסילים רק רוצים "לחזור לשיגרה", בלי לחשוב על ההשלכות החמורות!
ינצלו את ההפחדות השקריות מהתקשורת ואת המידע השקרי בשמם של רבנים, המופץ לכל עבר, כדי להזריק לילדים חומר ניסיוני מסוכן זה, העלול להשאיר אותם נכים/ עקרים/ פגועי לב ח"ו לתמיד! וכמובן מסכן במוות לטווח קצר ואף מוות המוני לטווח ארוך, עפ"י טובי המדענים בעולם!
כשזריקה זו אף פעם לא עברה את שלב ניסוי החיות בהצלחה!
ומסכנת ילדים רכים אלו שלא חטאו, בזריקות "בוסטר" מסוכנות אלו, שלא נוסו כלל על בני אדם עד כה, לכל החיים!

חשוב מאד ליידע אותם בסכנות, כדי שיבינו שתרופה מונעת
זה לא.
רעל גרמני, זה כן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/08/2021 04:08:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 03:29 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לי לציין, שאחרי מחקר בנושא לדעתי, אסור לקרוא/ לשמוע כל מידע בנושא זה מהעיתונות/ רדיו/אתרים "חרדיים" כולם נשלטים ע"י השלטון באופן מלא ובוגדים בנו ללא יוצא מן הכלל!

סכנת נפשות להקשיב להם ולחשוב שהם רוצים את טובתינו!

מצו"ב מידע תחקירי, איך השלטון תכנן תוכנית זאת מראש,
כדי להצליח להוציא תוכנית זדונית זאת שנחתמה מראש עם חברת פייזר.
כשרבים יודעים שיש "פטנט" לזריקה זו עוד מלפני המגיפה.
כך שהיא תוכננה היטב לפרטי פרטים ופתי יפול לפח ששלטון מרושע זה טומן לנו, בשם השמירה על "הבריאות"
ו"חזרה לשיגרה".

אין ולא תהיה חזרה לשיגרה, כפי שהייתה בעבר! כי אין רצונם באמת לרפא.
כי אם רצונם היה באמת לרפא, הם לא היו אוסרים תרופות מצילות חיים.
הם לא היו שומעים עד עכשיו לארגון "הבריאות" העולמי שנתבע על רצח עם מפי טובי העו"ד בעולם, במניעת תרופות והוראות שגויות.
הם לא היו משלמים על כל מת מקורונה 220 אלף ש"ח(העיד על כך פרופסור בכיר, פרטים בעלון), כשברור שבתי החולים שסובלים מתת תקציב, ישמחו לכתוב על כל מת ממחלה אחרת, שזה מקורונה כדי להרוויח את הכסף הנ"ל.
וכך השלטון יוצר ע"י מידע שגוי זה, פחד ממוות ושליטה בחיי האזרחים, כדי "לשמור על חיינו".

כשהם עושים ההיפך משמירת החיים.
אין רצונם להציל חיים, אלא לעשות הפיכה שלטונית בחסות "המגיפה".
ותוכניות נסתרות שכנראה כוללות שליטה בריבוי ובפריון של אוכלוסיות "בעיתיות" ושליטה בחיי האדם ובקצב הצמיחה הדמוגרפי שלהם.

חשוב לפקוח את העיניים, לפני שיהיה מאוחר מדי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/08/2021 04:05:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2021 03:55 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1yrTRbUTtwxG4RYsT1rOEkCXz8PjHctTa/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 57 58 59 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.