בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2021 04:14 לינק ישיר 

בס"ד

לילה טוב חברים/ות...

כפי שהבטחתי בעבר הלא רחוק, מצאתי ב"ה זמן והשתדלתי לסיים לערוך, לטובת כולנו, את נספח א' ולהוסיף מידע חדש חשוב ועדכני!

מצו"ב נספח א' המעודכן.

המידע המוגש בנספח זה:

נספח א':

* מדוע קוראים לחושבים אחרת, "קונספירטורים" ומה הטקטיקה הפסיכולוגית שעומדת מאחורי זה?!

* האם אכן יש אישור סופי של ה FDA  או שזה מידע שקרי?!
* מידע על סכנות הזריקה מפי טובי הפרופסורים והדוקטורים בחו"ל- מומלץ ביותר.

* האם משרד הבריאות והרופאים שעומדים מאחורי "מבצע החיסונים", אכן אמינים וכמה כסף פייזר "תורמת" להם?!

* האם דברי הרופאה עינב, מנהלת טיפול נמרץ, על הלא מחוסנים אכן מגיש מידע אמין ומלא לאזרחים ומה אכן המצב באמת?!

*  מידע(חלקי)על תוצאות הביניים של מחקר פייזר על אזרחי ישראל.

*  מצב המחוסנים כרגע והחשד לקשר לADE

*  קישורים ל 2 עלונים חשובים ביותר.

* הדרכה טיפולית, מפי ד"ר זלנקו, למחוסנים שבסיכון לחלות בADE

* הדרכה מפי ד"ר מיכל הרן, לטיפול ביתי בחולי קורונה.

*  דו"ח סיכום "וועדת החקירה האזרחית", על נזקי החיסון- העדכני.

* דברי ד"ר ג'ודי מינקוביץ, בעצות למחוסנים/ אלו שנדבקו ממחוסנים ומעוניינים לנסות להפחית את נזקי הזריקה.

*  מכתבם של 93 דוקטורים בארץ וכן עשרות פרופסורים המבקשים להשהות/ לחדול מחיסוני ילדים, בשל הסכנה בטווח הקצר וכן לטווח הארוך בפגיעה בגדילה/ בפוריות!

* מכתבם של גדולי הדור ורבנים בנושא החיסון הניסיוני.
*האם ה "לא מחוסנים" אכן "פצצה מתקתקת" עפ"י דעת הCDC?

* וכן מידע נוסף וחשוב!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/08/2021 04:24:21

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 04:15 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1wxhjZL6aFnlgnGGRLVdButzEYcnpODka/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/08/2021 04:19:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 04:16 לינק ישיר 

בס"ד

העלון הרפואי- מחקרי, המלא!

החשוב לעיון ושיתוף מכריכם!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 04:17 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1SMHUwau6rg_ugsO75PxlPUSlwV1WOtFl/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/08/2021 04:37:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 04:55 לינק ישיר 

בס"ד

וכן מצו"ב,

*2 עלונים חשובים ביותר!

* מידע ומסמך חשוב וקריטי להורים לילדים, הכולל מסמך חשוב, כדי שלא יחסנו את ילדיהם בכפייה, ללא ידיעתם במוסד - חשוב שיחתמו על מסמך זה.

* קישורים למידע רפואי, חשוב ומתעדכן, שניתן באופן עצמאי לקבל ממקורות אמינים יותר.

חשוב מאד כרגע לצאת מ "אזור הנוחות"
ולשתף עלונים אלו ומידע קריטי זה, מחלימים/ מתלבטים/ הורים לילדים,
כדי שאף הם יזכו לקבל חוות דעת שניה וכן כדי שידעו את הסכנות במוסדות לימוד ויחתמו על מסמך חשוב זה!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/08/2021 05:01:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 04:55 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1F4_L2Ewz3IDm3fT96dzlWFD6To1ScO9m/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 05:05 לינק ישיר 

בס"ד

וכן מצו"ב קישור, עבור המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה, לקבוצת טלגרם מעניינת המתעדכנת מדי יום, עם מידע רב וחשוב ביותר!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 05:06 לינק ישיר 

https://t.me/joinchat/HAnFTgoYwhE5ZGZk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2021 05:18 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לציין, גדולי הדור המתנגדים והחוששים מסכנות זריקה זו לעמ"י בטווח הקצר והארוך, קוראים לכל מי שיכול להציל את סביבתו, לעשות זאת!
מכיוון שכתוב "לא תעמוד על דם רעך" ומכיוון שכך חשוב לעשות לפחות השתדלות קטנה.

כמובן שלא התבקשתם להשקיע זמן רב, אלא להקדיש כמה דקות כדי לשתף זאת את מכריכם, כדי שגם הם ידעו את מה שהשלטון והעיתונות "החרדית" מסתירה מהם, בהוראת השלטון!(או בגלל שוחד רב!)

כך שנוח לשתף במידע רב ב2 קישורים בלבד!
כשבשבילכם זה כמה דקות מהחיים, בשבילם זה הצלת חיים!

מאחלת לכולנו רק בריאות ואחדות בעמ"י.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/08/2021 05:21:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 16:46 לינק ישיר 

בס"ד

שלום וברכה חברים/ ות...

התראה חשובה שכתב ד"ר מייק יידון, מומחה למחלות זיהומיות, סמנכ"ל פייזר (לשעבר).

התראה זו פורסמה ע"י ד"ר זלנקו- הרופא שעפ"י דבריו, ריפא את הנשיא טראמפ, השר ליצמן, הרב קנייבסקי ובכירי ממשל רבים בארה"ב ומומחה לקורונה. וכן טיפל ב6,000 חולי קורונה והציל את חיים של רבים!

ALERT ALERT ALERT

ALL PARENTS IN U.K. WITH CHILDREN AGED 12 - 15 years

I've just been informed via someone senior in the vaccination authorities that they will begin VACCINATING ALL SCHOOL CHILDREN AGED 12 - 15 years old STARTING SEPTEMBER 6th 2021.

WITH OR WITHOUT YOUR CONSENT.

Children are at no measurable risk from SARS-CoV-2 & no previously healthy child has died in U.K. after infection. Not one.

The vaccines are NOT SAFE. The USA reporting system VAERS is showing around 13,000 deaths in days to a few weeks after administration. A high % occur in the first 3 days. Around 70% of serious adverse events are thromboembolic in nature (blood clotting- or bleeding-related).

We know why this is: all of the gene-based vaccines cause our bodies to manufacture the virus spike protein & that spike protein triggers blood coagulation.

The next most common type of adverse events are neurological.

Death rates per million vaccinations are running everywhere at around 60X more than any previous vaccine.

Worse, thromboembolic events such as pulmonary embolisms, appear at over 400X the typical low rate after vaccination.

These events are serious, occur at a hideously elevated level & are at least as common in young people as in elderly people. The tendency is that younger people are having MORE SEVERE adverse events than older people.

There us literally no benefit whatsoever from this intervention. As stated, the children are unquestionably NOT AT RISK & vaccinating them WILL ONLY RESULT IN PAIN, SUFFERING, LASTING INJURIES AND DEATH.

Children rarely even become symptomatic & are very poor transmitters of the virus. This isn't theory. It's been studied & it pretty much doesn't happen that children bring the virus into the home. In a large study, on not one occasion was a child the 'index case' - the first infected person in a household.

So if you're told ''it's to protect vulnerable family members'', THAT IS A LIE.

The information emerging over time from U.K. & Israel is now showing clearly that the vaccines DO NOT EVEN WORK WELL. If there's any benefit, it wanes.

Finally, the vaccines ARE NOT EVEN NECESSARY. There are good, safe & effective treatments.

IF YOU PERMIT THIS TO GO AHEAD I GUARANTEE THIS: THERE WILL BE AVOIDABLE DEATHS OF PERFECTLY HEALTHY CHILDREN, and severe illnesses in ten times as many.

And for no possible benefit.

KNOWING WHAT I KNOW from 40 years TRAINING & PRACTISE IN TOXICOLOGY, BIOCHEMISTRY & PHARMACOLOGY, to particulate in this extraordinary abuse of innocent children in our care can be classified in no other way than MURDER.

It's up to you. If I had a secondary school age child in U.K., I would not be returning them to school next month, no matter what.

The state is going to vaccinate everyone. The gloves are off. This has never been about a virus or public health. It's wholly about control, totalitarian & irreversible control at that, and they're nearly there.

PLEASE SHARE THIS INFORMATION WIDELY.

With somber best wishes,
Mike

Dr Mike Yeadon

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/08/2021 17:10:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 16:50 לינק ישיר 

בס"ד

* כמובן שהתראה זו מותאמת אף עבורנו.

התרגום:

התראה! התראה! התראה!

לכל ההורים (בבריטניה) עם ילדים בגילאי 12 - 15 שנים
,
זה עתה נמסר לי באמצעות מישהו בכיר ברשויות החיסון שהם יתחילו לחסן את כל ילדי בית הספר בגיל 12 - 15 החל מה -6 בספטמבר 2021. עם או בלי ההסכמה שלך.
ילדים אינם נמצאים בסיכון למדידה מ- SARS-CoV-2 ושום ילד בריא לא מת בבריטניה לאחר הדבקה. לא אחד.
החיסונים אינם בטוחים.
מערכת הדיווח בארה"ב VAERS מציגה כ -13,000 מקרי מוות בימים עד מספר שבועות לאחר הממשל. אחוז גבוה מתרחש בשלושת הימים הראשונים.
כ -70% מתופעות הלוואי החמורות הן בעלות אופי תרומבואמבולי (הקשורות לקרישת דם או דימום).
אנו יודעים מדוע: כל החיסונים המבוססים על גנים גורמים לגופנו לייצר את חלבון הדוקרנים של הנגיף וחלבון הדוקרנים מעורר קרישת דם. הסוג הנפוץ הבא של תופעות הלוואי הוא נוירולוגי. שיעורי התמותה למיליון חיסונים פועלים בכל מקום בסביבות 60X יותר מכל חיסון קודם. גרוע מכך, אירועים טרומבואמבוליים כגון תסחיף ריאתי, מופיעים מעל 400X מהשיעור הנמוך הטיפוסי לאחר החיסון. אירועים אלה הם חמורים, מתרחשים ברמה מוגבהת ונפוצים לפחות בקרב צעירים כמו אצל קשישים.
הנטייה היא שאנשים צעירים יותר חווים תופעות לוואי חמורות יותר מאנשים מבוגרים. אין לנו ממש שום תועלת מההתערבות הזו. כאמור, אין ספק שהילדים אינם בסיכון וחסיונם יגרם רק כאב, סבל, פציעות קשות ומוות. ילדים לעתים רחוקות אפילו הופכים סימפטומטיים והם משדרים גרועים מאוד של הנגיף.
זו לא תיאוריה. זה נחקר וזה פחות או יותר קורה שילדים מכניסים את הנגיף לבית. במחקר גדול, לא אחת היה ילד 'מקרה האינדקס' - האדם הנגוע הראשון במשק הבית. אז אם אומרים לך "זה להגן על בני משפחה פגיעים", זה שקר. המידע שעולה לאורך זמן מבריטניה וישראל מראה כעת בבירור כי החיסונים אינם פועלים אפילו טוב. אם יש תועלת כלשהי זה פוחת. לבסוף, החיסונים אינם הכרחיים. יש טיפולים טובים, בטוחים ויעילים.
אם תרשה לזה ללכת קדימה אני מבטיח זאת: יהיה מוות של ילדים בריאים לחלוטין ומחלות קשות בעשרות פעמים.
ובלי שום תועלת אפשרית. לדעת מה אני יודע מ- 40 שנה אימון ותרגול בטוקסיקולוגיה, ביוכימיה ופרמקולוגיה, כדי לחלק בהתעללות יוצאת דופן זו של ילדים חפים מפשע שבטיפולנו, לא ניתן לסווג אחרת מאשר רצח. זה תלוי בך.
אם היה לי ילד בגיל תיכון בבריטניה, לא הייתי מחזיר אותם לבית הספר בחודש הבא, לא משנה מה. המדינה הולכת לחסן את כולם. הכפפות כבויים. זה מעולם לא עסק בנגיף או בבריאות הציבור. מדובר כאן בשליטה, שליטה טוטליטרית ובלתי הפיכה, והם כמעט שם. אנא שתף מידע זה באופן נרחב. עם איחולים קודרים,

ד"ר מייק יידון

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/08/2021 17:38:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 16:53 לינק ישיר 

בס"ד

* תורגם באמצעות גוגל, ייתכן שיהיו אי דיוקים קלים. וכן מי שמעוניין לראות שאכן זה פורסם, יכול להיכנס לדברי ד"ר זלנקו- בטלגרם- הקישור בקובץ מס' 1 בעלון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/08/2021 17:39:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 16:58 לינק ישיר 

בס"ד

מצו"ב דעת הרב דוב ליאור,
כשדעתו מצטרפת לרבנים וגדולי דור רבים,( שפורסמו בעלון)המתנגדים לתכשיר ניסיוני מסוכן זה, רב זה ציין שטוב יעשה מי שלא יאמין לשלטון, מכיוון שאיכפת להם בעיקר משיווק הזריקה, כסף ומניעים זרים של חברות התרופות, ופחות בריאות העם...

* חשוב לא להאמין אם העיתונות "החרדית" תגיד ההיפך!
הללו אוייבי העם וכלל לא דואגים לנו(גם עפ"י דעת ד"ר זלנקו, שחקר את הנושא!), אלא משוחדים ע"י פייזר ומשרד "הבריאות" בתקציבי עתק לפרסום ושיווק הזריקה.(כשבשפה המקצועית זה נקרא: כתבות ממומנות ופרסום ישיר לקהלי היעד עפ"י ההסכמים!)
כשהשלטון משתמש בכספנו, משלמי המיסים, למימון רכישה ושיווק מסיבי של זריקה ניסיונית מסוכנת זו! הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך!

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/08/2021 17:49:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 17:00 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1455

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2021 17:07 לינק ישיר 

בס"ד

הרצאתו החשובה של הרב המדען יואב אלון, אביו של ראש ישיבת מיר עם הרב דניאל עשור, הרצאה עם מידע מעניין וחשוב לתקופה מאתגרת זו.

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/08/2021 17:27:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 58 59 60 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.