|
|
| נשלח ב-30/8/2021 13:22 |
|
| |
בס"ד צהריים טובים חברים/ות... אני מקווה ששלומכם טוב... הודעה משמחת לאנשים שלא מעוניינים להיות עכברי מעבדה של פייזר,יזם ההייטק אריאל רוזנפלד- מנכ"ל. מגייס עובדים לחברתו, ללא הבדלי דת/ גזע/ מין וכן ללא כל דרישת סף להיות "עכבר מעבדה" / כל דרישה רפואית. * אם למישהו יש מידע על עוד חברות, שאין להם דרישות "רפואיות", אשמח שתגישו לי זאת בפרטי. הקישור למשרות הדרושות: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 13:38 |
|
| |
אז יש לך צ'אנס 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 13:50 |
|
| |
בס"ד אולי לכם/לבן זוגי, יש צ'אנס  אני אישית שואפת להיות עצמאית ולא תחת אף מנהל בגלובוס, זה היעד שלי וכך אני חושבת שכל בן אדם חכם חייב לעשות בתקופה זו שמנהלים מתערבים בהחלטות על גופנו ויכולים להתהפך תוך יום ע"י הפחדות התקשורת/ דרישות השלטון. ואף חכם יותר, שזו תהיה עבודה שניתן לעשות אף מהבית, מכיוון שיש סיכון שלא יאפשרו לנו לצאת בזמנים מסויימים "כעונש". כך שחשוב להיות כמה שיותר עצמאיים וללא תלות בתחבורה ציבורית/ ברצון המנהל/ בצורך לצאת מהבית. אני ממליצה לכולם לעשות זאת בהקדם. כשהיעד הוא להיפטר מהמנהלים ומכל תלות בתקציבי השלטון/ מוסדות השלטון, וכן לבדוק אופצייה של רפואה פרטית ע"י ביטוח אישי. וכן חשוב להתנהל מבחינה כלכלית, בתבונה ממה שיש וכמובן להימנע מהוצאות מיותרות/לקיחת הלוואות(במיוחד בנקאיות)בתקופה רגישה זו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 14:29:33
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 15:37 |
|
| |
לבן זוגך את נותנת צ'אנס להיות שכיר בעוד שאת ממליצה להיות עצמאי?
תוקן על ידי טלי_טל ב- 30/08/2021 15:37:40
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 15:58 |
|
| |
בס"ד
אכן. רק בתור התחלה.
שהרי לוקח זמן עד שמצליחים כעצמאיים ולא חכם לעזוב מהר, כל עוד שלא רואים שיש הכנסה מהעסק העצמאי, לפחות כמו ההכנסה ממקור העבודה כשכיר.
כשבהתחלה לדעתי, חשוב לעבוד בעבודות שמכבדות את העובדים ולא מתערבים להם בהחלטות הרפואיות/ להיות פרילנסרים.
ובמקביל להתחיל ברצינות לפתח את היעד החשוב הנ"ל.
אגב, גם אני כרגע שכירה(במקום שמתחיל ללחוץ עם בקשות "רפואיות"), אך זה לא מפריע לי, מכיוון שהיעד שלי להיות עצמאית בקרוב בעז"ה.
אך למי שאין ניסיון בלהיות עצמאי בעבר, אני ממליצה שזה יהיה במקביל לעבודה בסיסית(במיוחד לאלו שאין להם חסכונות/ תקציב להתקיים עד שמצליחים), במידה והמקום מכבד את נושא הסודיות הרפואית ואין התערבות כלל בהחלטות על גופנו/ בדיקות שעלולות להיות מסוכנות, במיוחד בשימוש תדיר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 16:20:54
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 16:05 |
|
| |
רשמנו לפנינו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 16:51 |
|
| |
בס"ד
בשמחה.
*כמובן שיש את "הקומבינטורים" שיודעים לזייף תעודות/ בדיקות וכו' אך לכך צריך מומחיות טובה, כדי שלא יזהו וכמובן לקיחת סיכון מסויים להיתפס ולשלם את "המחיר".
חשוב לי לציין מידע חשוב נוסף עבור השכירים, שעובדים במקומות שדורשים בדיקות וכו' ניתן לרכוש בדיקות ביתיות, אומנם יקרות(50ש"ח), כשניתן לירוק לתוך כוס ולבדוק. לדעתי זה בטוח יותר מאשר להחדיר מטושים, פעמיים בשבוע. כשיש עדויות שדווקא לאחר מכן אנשים לא הרגישו טוב.(אף אחותי ציינה שהרגישה לא טוב לאחר הבדיקה! וכן הרב דניאל עשור ציין שעפ"י מחקר רפואי, יש במטוש חומר שעלול לסרטן, כך שעדיף להיזהר מבדיקה זו וכן ציין ששלטון שחשוד במזימה, עדיף לא להשתמש בשום בדיקה שלהם(מטוש/ סורולוגית), מחשש שיחדירו משהו מזיק.)
כך שאם ההנהלה דורשת זאת כתנאי ואין ברירה אחרת, עדיף בדיקה ביתית.(כשיורקים לכוס כמובן.)
כשהחישוב הוא:
50 כפול 2=100 100 כפול 4 שבועות= 400 ש"ח. אך עדיין יש משכורת שמכסה זאת וכמובן שעדיף לשלם מחיר זה, מאשר לקחת סיכון במטושים מזוהמים אלו/ שלא תהיה הכנסה כלל.
(כמובן שאם המנהל לא "קפדן" ניתן להראות לו את תוצאות הבדיקה, של אותה ערכה, שפעם אחת קונים, כל פעם כשמגיעים לעבודה, כך שהוא יחשוב שבדקתם כרצונו וכך כולם יהיו מרוצים...)
* חשוב לציין שעפ"י דברי ד"ר אנטוני פאוצ'י וכן ד"ר יידון סמנכ"ל חברת פייזר(לשעבר) אדם ללא סימפטומים לא מהווה סכנה להדביק אחרים. כשעפ"י המחקרים ציין שאף אדם סימפטומטי, בקושי הדביק את אנשי ביתו.
אך אם יש סימפטומים של חולי(חום/ שיעול/ שפעת), חשוב לשמור על בריאות הסביבה, על האנשים החלשים, שבקבוצות סיכון/ זקנים, וכן במיוחד שכרגע המחוסנים בסיכון למות מתופעת הADE ולכן חשוב להישאר בבית עד להבראה, בין אם זה אנשים מחוסנים ובין אם לא, מכיוון שעפ"י הCDC שני קבוצות אלו עלולים להדביק באותה מידה, אם נדבקו.
כשכידוע עפ"י מחקרו של ד"ר הוסטי, מנהל בי"ח ביוסטון טקסס, זריקה זו לא מונעת הדבקה/ הידבקות, כפי שהתקשורת משקרת, אלא אולי אמורה להפחית סימפטומים.(אך מסכנת במחלות קשות יותר!)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 17:19:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 17:10 |
|
| |
בס"ד
מצו"ב מידע משפטי, לאלו שמתבקשים להתחסן/ לחסן את ילדיהם כחובה/ תנאי, במוסד תורני, הממומן ע"י השלטון. (מוסדות/ ישיבות וכוללים המקבלים מימון מהשלטון.)
יצא מסמך משפטי מטעם השלטון, שכרגע עפ"י חוק כל מוסד נתמך, אסור לו לבצע תנאי זה ולחייב לבצע הליך רפואי כתנאי.
המסמך:
* חשוב לשתף זאת את מכריכם ובעיקר הורים לילדים!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 17:14:12
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2021 17:26 |
|
| |
* חשוב לי לציין שפורסם שביל גייסט, המשקיע העיקרי בארגון "הבריאות" העולמי וכן בחברת "התרופות" פייזר ומודרנה(הוכחות לכך בעלון, בקובץ 2) יחד עם סורוס(מנהלי "המגיפה") לאחרונה רכשו חברות מטושים לבדיקות קורונה ולכן חשוב להיזהר אף מבדיקות ביתיות, מכיוון שאין לדעת מה חבורת מבצעי הפשעים הללו, מחדירים למטושים והאם התוצאות אמינות.
כך שחשוב להיזהר מהחדרת המטוש לפה/ לאף וכן לקחת את התוצאות בערבון מוגבל. מכיוון שייתכן שבכוונה ירצו שחלקם ייצאו חיוביים, כדי להתיש את "הלקוחות" בבידוד, עד שבסוף יסכימו לקחת את הזריקה הניסיונית המסוכנת, שהם כ"כ רוצים שכל אחד ייקח ח"ו, ממניעים זרים.
(*כשכידוע מנהלים לא סובלים איחורים/ חיסור של יום בודד אז ק"ו של שבוע, כך שלאחר הבידוד הראשון/ השני, המנהל יהיה פחות "סבלן" והמשרה בסכנה ולכן לדעתי, חשוב לשמור בדיקה שלילית ולהשתמש רק בה כהוכחה בעבודה!)
* פרטים לערכות בדיקה ביתיות:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 18:07:40
|
|
|
|
|