בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2021 18:43 לינק ישיר 

Windows גם כן מסוכן מאוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 18:47 לינק ישיר 

בס"ד

נא לא להגיב באשכול חשוב זה, תגובות שלא קשורות לנושא האשכול.(ניתן לפנות בפרטי, בכבוד הראוי, ואגיב לכל "טענה" משונה ככל שתהיה!)

אשכול זה נועד למתנגדים ולרוצים חוות דעת שניה, לצורך הגשת מידע סיכומי בעיקר ולא נועד לדיונים/ לאלו שמחפשים להקל ראש, בנושא רגיש זה.

נא לכבד את בקשתי הצנועה.

תודה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 18:53:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 18:59 לינק ישיר 

Windows זה לא של גייטס?

תוקן על ידי טלי_טל ב- 30/08/2021 19:00:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 19:11 לינק ישיר 

בס"ד

אכן.

הוא פשוט לוקח את "הטקטיקה", של חובת "עדכון" תוכנה כל שנה, לתוך גופנו.

ואת טקטיקת של ה"הוראה" הננו רובוטית, רק בתוך תאי גופנו, שכמו מחשב נותנת "הוראה" "לייצר" נוגדנים עבור וירוס שעדיין לא נמצא במעבדה.(פורסם אפילו בחדשות 12כך שאפילו לא גילו בוודאות את מקור הזיהום וכבר עסוקים ביצירת נוגדנים,)
אך מילא אם טכנולוגיה חדישה זו, הייתה עוברת את שלב הניסוי חיות בהצלחה(כשניסו זאת בעבר על מחלות זיהומיות קודמות), אך זהו שלא
כך שלא מעניין אותי "הצלחותיו" אלא הסכנות לעמ"י.

- כשהוא מצהיר מפורש שלצורך יצירת "שינוי" חייבים לתכנן מגיפה.
וחבל שיש אנשים "שמשלמים" את המחיר.

- כשהוא עומד ואומר בפומבי שצריך לדלל 10-15% ע"י חיסונים חדשים ומערכת "בריאות רבייה".

הוא לא האדם שהייתי מפקידה בידיו את גופי.
וכמובן שאם היה לי בן יחיד, הייתי נלחמת שאדם מרושע זה לא יגע בו.

גם הגרמנים המציאו הרבה דברים חכמים וטובים לאנושות ואפילו מופעי "תרבות" יפים, לפני שהם חיסלו את עמ"י אז אל תשכחו להזכיר זאת ביום השואה והגבורה.

כל מילה נוספת מיותרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 19:21:48

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 19:21 לינק ישיר 

רשע מרושע כזה מי יודע מה הוא מכניס בתוך התוכנות שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 19:47 לינק ישיר 

בס"ד

<אכן.

מה שיצא מבני אדם שמביטים במחשב יותר מדי זמן.

הוא שמוחם נסתם וחלול לגמרי.

שאף שיודעים שנגיף זה מהונדס ונוצר בסין(וממש לא במקרה והבאתי כבר בעבר תחקירים, מה רצון הסינים בעולם ואכן רואים שהממשלות נהפכות לדיקטטוריות יותר),
כשאף בעיתונות הרשמית, כתוב שארגון "הבריאות" העולמי, משתף פעולה עם הסינים וכן יודעים שהמשקיע העיקרי של ארגון זה הוא ביל ואף הוא זה שמשקיע בחברת הזריקות ובחברת המטושים, כך שהכל נודף כאן ניגוד עיניינים חמור.
במיוחד שארגון זה נתבע על רצח עם, ע"י שלילת תרופות מצילות חיים והוראות שגויות.
כך שאף הוא שותף לכך וחשוד על הרציחה.(כשיש לו כבר עבר "מפואר" בכך- פרטים בקובץ 2)

ועוד איש זה צוחק ואומר באופן מלא שהוא תכנן מגיפה וכן אומר בפומבי "שיש יותר מדי בני אדם" , שצריך לדלל.

ועוד נהיה "חוזה עתידות" ואומר שבקרוב תגיע מגיפה קשה יותר.
(הוא הרי יודע מה קרה לחיות מעבדה וכלל לא טיפש, אלא שהוא נוהג לגלות לכולם את תוכניותיו, כי הוא בטוח שהאזרחים "הקטנים" יישטפו כ"כ במידע תקשורתי שקרי, שיעפיל על הכל.)

אך כמובן אחרי שאנשים שומעים את כל המידע הנ"ל, עדיין סומכים עליו שהוא רוצה בטובתם.

כמובן שאיני חושבת שהוא היחידי בתוכנית "לשינוי" העולם, אלא לדעתי מהווה רק 30% מהכוח וכמובן שהוא לדעתי "השליח" שנבחר לנהל זאת מול העם...

כשכמובן מאחוריו יש ממשלות, תאגידים, או"ם ועוד המון אנשים, כך שהוא לא הנושא כאן.

אלא מכיוון שאותו בחרו, כחלק מתוכנית שיווק המגיפה והזריקה הניסיונית, אז חלק מהשיח מופנה כלפיו.
וכן גם הכעס.(כפי שכועסים על ראש הממשלה, למרות שהוא בובה ונשלט ע"י ממשלת צללים עולמית!)
(התחקירים כלפי ביל, זה גם כדי להוכיח שהוא לא "נקי כפיים" ו "נדבן" כפי שרבים חושבים, אלא שמסתתר מאחורי זה מוח אפל, כיתר חבריו לתוכנית.)

אך הוא כאדם, לא מעניין.(ולכן לא הקדשתי עבורו יותר מחצי עמוד בעלון הרפואי- תחקירי, שכבר הגיע למעל 200 עמודים!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 20:11:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 19:55 לינק ישיר 

יפה נמשיך: סורוס עושרו ממסחר במטבע חוץ מי יודע איזה סיכון יש בשער החליפין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 19:58 לינק ישיר 

בס"ד

את באמת רוצה לקבל תשובות או להקל ראש?! יש לי תשובות כמעט להכל, אך בכוונה בחרתי בעיקר להתמקד בעובדות מדעיות ודעת הרבנים, מכיוון שזה מה שבעיקר חשוב לעמ"י. חשוב לציין שעד שד"ר זלנקו לא דיבר באופן מפורש נגדו, לא חקרתי כלל לגבי חבורת הפושעים הזו (בצווארון לבן כמובן)וזה כלל לא הנושא בעיניי, מכיוון שאין זה משנה מי עומד מאחורי זה, אלא בעיקר חשוב לדעתי, לקבל מידע לגבי הסכנות, נטו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 20:13:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 22:15 לינק ישיר 

בס"ד

מכיוון שאני נוהגת להביא מקורות לרוב דבריי,
מצו"ב מידע על ביל והשקפותיו.(כשבסוף הסרטון רואים שמרצה בפני קהל, על רעיון דילול האוכלוסיה!)

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 22:42:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 22:16 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1lKP_mwpqSlg510NTjNvEttNfqXufCmjk/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 22:40:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 22:45 לינק ישיר 

ממש לא יאומן משכנע אחד אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 22:55 לינק ישיר 

בס"ד

הרצאה נוספת שבה רואים את דבריו בצורה ברורה יותר.כשהוא אף מראה את תמונת וירוס "הקורונה" עוד לפני ש"מגיפה" זו פרצה.וכמובן מדבר על דילול ע"י חיסונים חדשים וכו'

(* העדפתי מלכתחילה לא להביא זאת, מכיוון שאיני מחבבת שדרנים מהתקשורת הממסדית, אך לצורך ספציפי זה בלבד, אגיש זאת, כשבעיקר לדעתי חשוב להתמקד במידע ופחות בשדרן הנ"ל)

הסרטון:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/08/2021 23:03:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 22:56 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/15nsVLmH1lEnUS3D2w30fvuT1H24r4d6q/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 23:06 לינק ישיר 

בס"ד

סרטון שבו רואים את ביל ב2015 מתכונן "בהצגת" ושיווק "המגיפה", עם הסרבלים והביגוד שבדיוק דורשים בתקופתינו מהרופאים.

(*שזה כשלעצמו יכול להוביל לרשלנות רפואית, מרוב קושי.)

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2021 23:07 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/562

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 60 61 62 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.