|
|
| נשלח ב-2/9/2021 03:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 03:33 |
|
| |
בס"ד וכן עדכנו שהאמא ל10 ילדים שנכתב שנפטרה "מקורונה", חוסנה פעמיים! כך שחשוב לדעת שגם אלו שמתים מ22 תופעות לוואי או מADE נכללים ברישום של מתי קורונה והשלטון והתקשורת, שמעבירה רק מה שהשלטטן מאשר/ מובר להם, לא אמינים כלל לקבלת מידע בנושא. לקבלת עדכונים אמינים וחשובים ביותר, שזמני קצר מכדי להגיש לכם. ניתן לקבל ישירות למייל. ע"י שליחת בקשה ל: [email protected]
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 03:46:37
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 03:39 |
|
| |
בס"ד
בקשר למה שד"ר כרמל פרסם.
מצו"ב הרצאה של ד"ר ריאן קול, מחסית הרופאים האמריקאים , שבו הוא מפרט את נושא סכנת קרישי דם וכן מציין כמה זמן חלבוני הספייק נמצאים בגוף ומה הסכנות מכך?!
דבריו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 03:44:01
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 03:59 |
|
| |
בס"ד
בעקבות כך שהשלטון מנסה לרמות את הציבור וכנראה עפ"י הייעוץ של פרופסור דן מיכאלי,(חשוב לציין הוא היועץ של משרד "הבריאות" להנדסת תודעה ושיווק הזריקה) שאמר זאת בפומבי, שהחכמה זה להכיר בנזק, אך להגיד שהנגיף מסוכן יותר וכך לגרום לכולם להיכנס לניסוי וכו'. (וכך לדעתי, משקרים בנושא הנזק ללב.)
וכן בעקבות פניה של יהודי יקר מצרפת, לקבל את העלון , (כך שהוא יפיץ זאת לקהילה היהודית בצרפת בעז"ה.)
השקעתי שוב שעות רבות, כדי להגיש עלון מעודכן יותר על המצב האמיתי בארצנו והסכנות מזריקה זו.לצורך קבלת מידע אמין, דבר המחייב עפ"י חוק הסכמה מדעת. וכן לצורך חוות דעת שניה מדוקטורים מומחים בתחום.
בעז"ה מחר בעז"ה אפרט איזה מידע בדיוק נוסף.
אך חשוב לקרוא במיוחד את נושא הנזקים ללב(מופיע באמצע העלון), כשזה עונה על השאלה: האם אכן הוירוס מסוכן יותר מהזריקה ללב?! וכן את הנזקים שכבר מופיעים לאנשים שלקחו זריקה 3. וכמובן את דעת ד"ר זלנקו והפתרון שמציע למי שהוזרק. וכן את דעת גדולי הדור ורבנים, כולל מכתבי נימוק ארוכים לסיבה שקיבלו החלטה זו.(לקראת הסוף)
חשוב לקרוא זאת בעיון ולשתף את כל מכריכם בהקדם!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 04:20:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 04:16 |
|
| |
בס"ד
פרטים על היועץ דן מיכאלי, בעלון, בקובץ מס' 1.(בסוף הקובץ)
העלון המלא, לעיון.
(*בעז"ה מחר אצרף לשם את נספח א' המעודכן.)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 04:18:42
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 04:25 |
|
| |
בס"ד הערה חשובה: חשוב לשמוע לדברי ד"ר זלנקו, כדי לא ליפול לידיהם ח"ו. וכן פורסמה אזהרה במערכת העדכונים, שסכנה נפשות, במיוחד ל"לא מוזרקים" להתאשפז כרגע, במיוחד אם הם חולים בקורונה. מכיוון שהשלטונות מחפשים לפרסם ש"לא מחוסן" מת מקורונה, לצורך הפחדה וכו' כך שחשוב מלכתחילה לשמור על הבריאות עפ"י דברי ד"ר זלנקו ורופאים בכירים. וכן לפנות מלכתחילה ל"חסדי עמרם", אם נזקקים ח"ו.(פרטים בקובץ 12) ורק אם המצב מתפתח לפיקוח נפש ח"ו, לדעתי, כדאי לפנות רק ללניאדו. הם נשמעים הכי אמינים והכי אכפתיים. מאחלת לכולנו רק בריאות ואחדות בעמ"י. לילה טוב ומבורך. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 04:34:29
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 15:58 |
|
| |
בס"ד
צהריים טובים...
הייתה תקלה בקישור לעלון/ נספח א' המעודכן . מצו"ב הקישור התקין:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 16:01:08
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 15:59 |
|
| |
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 16:05:19
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 16:02 |
|
| |
בס"ד
בעקבות כך שהשלטון מנסה לרמות את הציבור וכנראה עפ"י הייעוץ של פרופסור דן מיכאלי,(חשוב לציין הוא היועץ של משרד "הבריאות" להנדסת תודעה ושיווק הזריקה) שאמר זאת בפומבי, שהחכמה זה להכיר בנזק, אך להגיד שהנגיף מסוכן יותר וכך לגרום לכולם להיכנס לניסוי וכו'. (וכך לדעתי, משקרים בנושא הנזק ללב.)
וכן בעקבות פניה של יהודי יקר מצרפת, לקבל את העלון , (כך שהוא יפיץ זאת לקהילה היהודית בצרפת בעז"ה.)
השקעתי שוב שעות רבות, כדי להגיש עלון מעודכן יותר על המצב האמיתי בארצנו והסכנות מזריקה זו.לצורך קבלת מידע אמין, דבר המחייב עפ"י חוק הסכמה מדעת. וכן לצורך חוות דעת שניה מדוקטורים מומחים בתחום.
בעז"ה מחר בעז"ה אפרט איזה מידע בדיוק נוסף.
אך חשוב לקרוא במיוחד את נושא הנזקים ללב(מופיע באמצע העלון),
כשעלון עדכני זה עונה בין היתר על השאלות:
האם אכן הוירוס מסוכן יותר מהזריקה ללב?! אלו נזקים כבר מופיעים לאנשים שלקחו זריקה 3?!
מהו מקור המוטציות וזן דלתא, עפ"י דברי פרופסור לוק מוטנייה וד"ר וואנדן, מומחה עולמי לחיסונים והאם אכן הפיתרון זה הזריקה? וכן מהם הסיכונים לטווח הקצר והארוך?!
האם אכן תחלואת הילדים עולה? מה פורסם בחדשות 12? האם אכן הורים "אחראיים" "שומרים על ילדיהם" בזריקה זו?! האם זריקה זו מונעת את התפשטות הוירוס/ מונעת הדבקה/ הידבקות או שזה שקר תקשורתי שיווקי?
והאם זו אכן התרופה/ דווקא מה שגורם לעליה בתחלואת ה ADE אצל מחוסנים דווקא ותלות בזריקה נצחית?!
האם כדאי לקחת זריקה 3/ לשמוע לד"ר זלנקו?! וכמובן את דעת ד"ר זלנקו והפתרון שמציע למי שהוזרק.
מה ד"ר מיכל הרן ממליצה, כטיפול ביתי לחולי קורונה?!
מהי דעתם של גדולי הדור ורבנים, כולל מכתבי נימוק ארוכים לסיבה שקיבלו החלטה זו.(לקראת הסוף)
ועוד מידע רב וחשוב.
חשוב לקרוא זאת בעיון ולשתף את כל מכריכם בהקדם
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 16:29:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 16:28 |
|
| |
בס"ד
וכן אף דוקטור זה ציין שיש עלייה דווקא לאחר החיסון הן בדלקת שריר הלב והן בדום לב.
באחוזים גבוהים מאד! חשוב להקשיב לדבריו!דוקטורים חשובים אלו, לא מרווחים דבר מכך שהם אומרים לנו את האמת המוסתרת בגלל מניעים זרים, אלא ההיפך חוקרים זאת ללא מימון מאף גורם, אלא טובתינו עומדת לנגד עינייהם!חשוב להעריך את רצונם הטוב ולדעת להבדיל מי בצד שבאמת איכפת לו מאיתנו/ בצד שעושה מה שהשלטון אומר ודואג בעיקר למשרתו. מי בצד של רופא אמיתי ומי בצד של "הטוב שברופאים לגהינום" ומזיק בדעותיו השקריות/ הלא מקצועיות. חשוב לחקור הכל לבד ולא לסמוך כלל על התקשורת הנשלטת ע"י הממסד ומשוחדת כהוגן.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2021 16:38:53
|
|
|
|
|