|
|
| נשלח ב-9/9/2021 23:31 |
|
| |
בס"ד פרופסור לוק מוטנייה, זוכה פרס נובל ב2008.מדבר על כך שהאמת כרגע נעדרת, דבר שפוגע במדע. ומסביר על הווירוס המהונדס, שיצא מסין וכן מציין את סכנות הזריקה הן בטווח הקצר והן לדורות הבאים, במחלות קשות כמו סרטן וכו' ומסביר מדוע מתנגד לטיפול מסוכן זה. וכן אף הוא מאשר שיש סיכון לתופעת הADE מזריקה ניסיונית זו. כשהוא מציין שהוא לא ייקח את הזריקה וכן אם יהיה חולה ייקח תרופות בטוחות, כשהוא בעד איברמקטין וכלורקיין. דבריו החשובים: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 23:41 |
|
| |
בס"ד
כנראה שהבדואים מבינים יותר מי הם באמת משרד "הבריאות", כשאת הישראלים קונים בפיצה/ גלידה זולה/ טשולנט דל ואף עוד ישנם כאלו שמנדבים את גופם לשלטון/פייזר/ ממשלת גרמניה(שאף היא השקיעה בזריקות מיליארד דולר ועשתה מטס חגיגי בשמים בצורת זריקה ואף שלחה ליהודים את בקבוקוני "הקסם", ראשונים!פרטים בעלון) לגמרי בחינם! ועוד קוראים לבקבוקוני הרעל הללו "מתנה"
אך רוב הבדואים לא מוכנים למכור את גופם לניסוי (ומעדיפים תרופות בטוחות יותר), אף לא למען 5,000 ש"ח, שהשלטון מבטיח להם בתמורה למכירת גופם לניסויי מעבדה מסוכנים.
דברי הבדואים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/09/2021 23:54:52
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2021 00:45 |
|
| |
בס"ד
עוד נקודה חשובה:
- לחדי העין בלבד, עיתון "קול העיר", שהיה בעבר מלא בעמודים ומדורים לרוב, נהיה דק ביותר בעיקר מאז תחילת "מבצע החיסונים" הראשון ובעיקר לאחר שמתו מבוגרים רבים, לאחר הזריקה ועדיין עיתון נשלט זה שיקר לעם שזה "מקורונה".
לאחר תקופה, ראיתי מודעת דרושים ענקית ומוזרה, לרוב מדורי הכתבים, בעיתון המפוקפק. אך עד היום עיתון זה נשאר דל בעמודים וכמובן דל בכתבים ב"ה.
כך שייתכן מאד שעיתונאים אלו התפטרו מתפקידם, מכיוון שהם מודעים לאמת על הנזקים הקשים ומקרי המוות הרבים המצוזרים מהעם, בעוד שהעיתון הנשלט/ משוחד, משקר עפ"י רצון השלטון ומשרד "הבריאות" ומצנזר לגמרי מידע על נזקים ואף ציין שזה בעיקר "מקורונה" ועוד המשיך לדרוש מהעדר לקחת זריקה מסוכנת זו במקום להיות כלב השמירה של האמת ולדרוש תרופות בטוחות יותר.
כשעו"ד טמיר טורגל ציין שעיתונאים וכתבים רבים התפטרו בגלל סיבה זאת, אך זה לא פורסם.
אני מעריכה את כל העיתונאים והשדרנים, שהתפטרו ולא הסכימו להיות חלק מהפשע הזה.
אני חושבת שכל העיתונאים המשתפים פעולה עם פשע זה ולא חוקרים כלל, אלא משחקים "ראש קטן" ומעדיפים משכורת שמנה על פני הצלת עמ"י. אולי מרווחים כרגע, שהם בטופ ובאישור השלטון. אך גלגל מסתובב בעולם, כפי שהנאצים ומשתפי הפעולה בסוף היו צריכים לברוח ולהסתתר, אף אתם תהיו כך, כשהעם יגלה את השותפות העיקרית שלכם בפשע.(כשאין מצב שכונני מד"א לא מתקשרים לעדכן אותם על נזקים ומקרי מוות קשים, כפי שהם עידכנו את הרב וואזנר ועוד!ועדיין הם מצנזרים יותר מהלא דתיים, באכזרות ועוד ישנם שבוחרים לפרסם ישירות זריקות רעילות אלו, בעד בצע כסף רב!)
כשהכל יחזור אליכם בקרוב. מידה כנגד מידה. אתם גרמת לשסע בעם, אף לכם יהיה שסע במשפחה. ובעיקר אתכם העבריינים האמיתיים, ינדו מבתי הכנסת, במקרה הטוב. במקרה הרע לא תוכלו לגור כלל בסביבת בני אדם, כך שאתם תצטרכו לברוח ליער וכנראה אנחנו נעשה עליכם כתבות על "עבריינים הזויים שבורחים ליערות/ מדבר שממה".
נאמר שה' בוחן כליות ולב. וכשיבוא המשיח נאמר שתצא חמה מנרתיקה, כשהצדיקים יתרפאו משמש זו והרשעים ישרפו בה.
כך שלדעתי, יש דין ויש דיין, כשה' יודע היטב מי עושה זאת בתמימות ומי היה שותף, למרות שידע על הפשעים, כך שאולי ניתן לחמוק מבתי משפט מושחתים, וניתן להיות "תמימים" ולהגיד "לא ידענו" ניתן לשקר את העם והרבנים. אך לא ניתן לשקר על הקב"ה/ לשלוט בו עם כתבות שקריות ופרסומות שיקריות.
לא ניתן לברוח מיום הדין, כשאת ה' לא מעניין האם יש לבן אדם כיפה/ זקן ארוך והוא מלומד ו"חכם" אבל מושחת גדול. לא ניתן לחמוק מהקב"ה שיודע את האמת.
ובעז"ה כשיבוא המשיח/ בעולם הבא/ בקרוב כשהעם יתעורר, תרגישו זאת היטב על בשרכם. ולא איני מעוניינת שתחזרו בתשובה, אחרי הפשע! כי אין סליחה וכפרה לרשעים הרוצחים את עמם בעד בצע כסף!
ושוב אני מצדיעה לעיתונאים ושדרנים רבים, שהתפטרו בשקט מתפקידם ולא מסכימים להיות חלק מהפשע הגדול ביותר בתולדות השלטון, על עמ"י.
אולי לא כולם יבינו את דבריי, כפי שרוב התימנים התמימים, האמינו לשלטון ולא הבינו את התימנים שהבינו שמתבצע פשע ונלחמו וזעקו שהתינוקות לא מתו אלא נחטפו.
אני מקווה שהתמימים יבינו בקרוב ואם לא בקרוב, אז לפחות בעוד 30 שנה. כי מה שהעדר שיישאר (וכולי תקווה שבעז"ה כולם יישארו)יידע אז, מתנגדי הניסויים האכזריים יודעים כבר היום. וזה ההבדל הגדול.
ת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2021 01:42:30
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2021 02:29 |
|
| |
בס"ד
שבוע טוב חברים/ות...
עדכון חשוב!
בגרמניה, (בשונה מהעיתונאים "החרדים")
עיתון וותיק, עם מעל למליון קוראים מבקשים סליחה מהילדים, על ההפחדות השיקריות בתקשורת ומדברים נגד הדרכון הירוק וכו'
*כשברור שעושים זאת, מכיוון שהם מודעים לשקרים הרבים שנועדו לנפח את "המגיפה" ומאידך מודעים לצנזורה החזקה, על הנזקים ומקרי המוות הרבים, לאחר זריקה ניסיונית זו, המצונזרים מהעם! כך שאף לגרמנים לפחות יש מעט רחמים על הילדים...
דבריו החשובים של העיתונאי ג'וליאן רייכלט, הגרמני:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/09/2021 02:55:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2021 02:53 |
|
| |
בס"ד
ברנדי ואהן, נציגת מכירות בכירה מחברת מרק.
מידע חשוב מעובדת בחברת התרופות מרק(לשעבר), השופכת אור על השחיתויות בחברות אלו. כשציינה שהיא שיווקה תרופות שהרגו בני אדם, אך למרות שהחברה ידעה זאת, המשיכו לשווק זאת למען הרווחים הרבים.
וכן פרטים על אי אמינות הFDA והCDC, המקבלים הטבות במיליונים מחברות התרופות.
וכן אי אמינות אוניברסיטת הווארד ו"הספרות הרפואית", שמחציתה לא אמינה ונכתבת ע"י חברות התרופות.
כך שכרגע, השחיתות רק עולה מדרגה אך הייתה קיימת תמיד!
-מידע זה חשוב אף כדי לדעת לא להאמין לרשויות אלו בעיניים עצומות וכן ל"מחקרים" של כללית יחד עם אוניברסיטה זו, שמתפרסמים כרגע. מכיוון שגם כללית משוחדים ע"י פייזר על מימון מחקרים ואף אוניברסיטה זו, משוחדת. חשוב לציין, שאף בכתבה האחרונה, על התרופות הבטוחות "שעזרו לחולי קורונה(ואף ד"ר זלנקו ופרופסורים בכירים בעולם, בעד תרופה זו!)אך לא נמצא להם מימון מחקרי" ציינו שחברת מרק, לא מממנת בכוונה מחקר על כך, מכיוון שהעדיפו להשקיע בתרופות חדשות לעומת הוותיקות והבטוחות יותר, רק כי הבטיחו להם כסף רב על כך!
חשוב לדעת זאת ולשתף את מכריכם!
הקישור;
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/09/2021 03:50:42
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2021 03:03 |
|
| |
מידע מפרופסורים ודוקטורים בכירים,
העונים על השאלה.
האם אדם ללא סימפטומים, מהווה סכנה לאנשים/ למחוסנים/ מבוגרים/ אנשים בסיכון וכו'?!
כשהשלטון הופך אנשים בריאים, המהלכים ברחוב "למסכני ציבור"
חשוב להקשיב לדעת הדוקטורים ולמדע האמיתי ולא להיות נבערים. כשהשלטון משקר לעם ולרבנים, כשהם מעוניינים שההמון יהיה כמו בשיטת "הכמרים והעם הנבער".
לדעתי, מכיוון שהשלטון והתקשורת הנשלטת מעוניינים ע"י מידע שקרי והפחדות "רפואיות" שיקריות לגרום לעם להיכנס לניסוי וכן לגרום לשסע בעם, כדי שלא יתאחדו לדרוש משפט צדק והעמדה לדין של כל האחראים לנזקים הקשים, על החלטותיהם שכלל לא מבוססות מדע רפואי אמיתי.
חשוב לציין, שדוקטורים מומחים שחקרו את מסמכי הזריקה, מציינים שלא הוכח שזה מונע הדבקה/ הידבקות וכן אף מחוסן עלול להידבק ולהדביק וכן לסכן את הסביבה במוטציות שהזריקה יוצרת, שאף מדבקות יותר ומסכנות את המבוגרים ואנשים חלשים!חשוב לשתף זאת את כל מכריכם! מידע זה יתרום לאהבת ישראל ואחדות שכ"כ חשובה בתקופתנו!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/09/2021 03:38:00
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2021 03:08 |
|
| |
בס"ד
פרופסור פיטר מקולה, בבית הדין הרבני.
מגיש מידע חשוב על סכנות הזריקה ועל כך שיש כבר מעל 45,000 הרוגים מזריקה זו, אך זה מצונזר מהעם ועל כך שזה לא בטוח לשימוש לאף אחד ולכן לא מוסרי לאשר שימוש בתכשיר ניסיוני מסוכן זה וכמובן לא לילדים וכן מוסר מידע מה כן נכון לעשות, לאנשים מבוגרים/ ילדים חולים, בסיכון גבוה, כדי למנוע מוות מווירוס זה.(כשהוא מדבר מתוך ניסיון אישי על חולים רבים שהבריא ב"ה!)
דבריו החשובים והנוקבים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/09/2021 03:23:54
|
|
|
|
|