בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2021 16:24 לינק ישיר 

רשימה מעודכנת להפגנות לא אלימות היום: ‼️לא צריך להתנגד לחיסונים כדי להתנגד לתו הירוק בעד אנשים - נגד תו ירוק https://t.me/joinchat/dutOlLZi30syOTA0 🔹 עזריאלי ת"א בשעה 15:00  מעזריאלי יורדים לשיירות באיילון https://t.me/joinchat/f2wWaajE8QsyZjBk 🔹 צומת רסקו, קריית שמונה משמרת מחאה בין השעות 15:00-19:00 https://chat.whatsapp.com/LbgAVZJW2Hq8cnNKWOlnYw 🔹 צומת שבע (חנניה) ב 15:00 הביאו תופים וסירים, זמבורות ושלטים. לא נחסום את הצומת (ההפגנה מתואמת ומאושרת ע"י משטרת כרמיאל). https://chat.whatsapp.com/BhlaRV3Lc6QLQvlkamTgO4 🔹 צומת אלונית כרכור בשעה 16:00 מפגינים נגד התו הירוק! רגלית. להביא שלטים, צפצפות, ומגהפון למי שיש https://chat.whatsapp.com/BBjMYn75qEW7Kw2StKzMvF 🔹 ירושלים - בית המשפט העליון 16:30 🔹 רחובות ב17:00 על הגשר ליד השכונה. (מדרגות אליו ברחבת חול בין גן אשבל לגן כנען). אפשר כמובן עם ילדים. https://chat.whatsapp.com/LCndQSHtcFgFLO5uIK32cj 🔹 ליד עיריית באר שבע*" ב 17:30 https://t.me/joinchat/lb_SlyA7GDIyNTY0 🔹 בית שמש** ב 18:00 בכיוון הכניסה לעיר ליד שערי העיר וכיכר האליפסה. *הביאו שלטים!* https://chat.whatsapp.com/Lr21dkJZanOEj2Q5nSSYqG 🔹 אשקלון ב 18:00 בפארק הלאומי https://chat.whatsapp.com/BQeEOwLpIeS1v4uc1vkalC בעד אנשים - נגד תו ירוק 🔸נשמח לפרסם התארגנויות נוספות, שלחו את הקבוצות והמיקומים שלכםן בפרטי. נצליח, יחד!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2021 16:25:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2021 17:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2021 17:38 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/10/2021 18:05 לינק ישיר 

בס"ד

אני מבקשת לכבד את בקשתי.

אשכול זה נועד למתנגדים בלבד.

כפי שציינתי מראש, כל פרסום שהוא בעד כולל דעת רבנים.

ואף רבנים "חבדיים" המשוחדים במשך שנים כרבני עיר/ שכונה(ולכן לדעתי פסולים מראש לעדות, ולכן הם לא הרבנים שלי!)ומקבלים משכורות מהשלטון, לא לפרסם כאן.(אלא באשכול השני, המתאים לכך)

בכללית, אכן ישנם רבנים תמימים שמאמינים למידע השקרי המגיע ממשרד "הבריאות", הן לגבי סיבת המוות והן לגבי בטיחות ויעיליות הזריקה שלא קיבלה אפילו אישור חירום מהFDA.
וכלל לא תרופה אלא מכילה 97% גרפן אוקסיד- ננו מתכת.
בבדיקות מעבדה.
וכן יש עדויות של מתים רבים לאחר זריקה זו, כך שהיא לא מצילה חיים ואסורה לשימוש.

דבר שני, עיתונאים לא יכולים לדבר בשמם של רבנים/ להגיד הוראות לציבור בשמם. במיוחד לא במשהו שכ"כ עלול לסכן חיים של המוני יהודים בארץ ובחו"ל. חשוב לדעת את המסורת היהודית והחרדית בפרט: כל הוראה חדשה מטעם גורם רבני חייבת וצריכה להיות מלווה במכתב בכתב יד וחתימה.כל עוד שלא רואים זאת, המידע עלול להיות שקרי ומזוייף.

כך שחשוב להיזהר כרגע מעיתונאות ומרבנים שלא חקרו ושמעו את הצד השני.

הרב יורקוביץ ורבני חב"ד אחרים, נגד זריקה מסוכנת זו וקוראים להקשיב לרופאים ידידים, כמו ד"ר זלנקו ועוד אלפי רופאים שבאמת איכפת להם מאיתנו.

דבר שני, יש רשימה ארוכה ביותר, של רבנים וגדולי דור המתנגדים לכך!
כולל רבני העדה החרדית, האדמו"ר מסאסוב ועוד רבנים גדולים, שחקרו לעומק את הנושא מהארץ ומחו"ל ומזהירים מפני עקרות המונית ומוות המוני, כתוצאה מזריקות הרעל הללו.(פרטים בעלון).
כך שיש לי על מי לסמוך.

אז נא לכבד את הרבנים שלנו ואת הרופאים שלנו ולהפסיק להטריד אותנו.

בעז"ה בערב אגיב בצורה מפורטת יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2021 18:35:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 15:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 16:15 לינק ישיר 

בס"ד

איני מגיבה לך. ספציפית מכיוון שבקשתי לכבד את בקשתי, לצורך שמירה על אמנת הפורום הקוראת לכבוד הדדי, ומכיוון שזה נושא רגיש החלטתי לפצל אשכולות, כך שאשכול זה נועד למתנגדים בלבד! כך שכל פניה שלא קשורה לנושא האשכול/ בעד הזריקה/ נועדה להשמיץ את הרבנים שלי, לא מתאימה לשיח האשכול ולאמנת הפורום. אך אגיב למען המתנגדים והרוצים חוות דעת שניה, הודעה זו רק מוכיחה עד כמה בני האדם הקוראים תקשורת שקרית מאמינים לשקר ולרוע.

אדם זה נרצח ע"י השלטון. ובעז"ה אביא הקלטה שלו.

שה' ירפא אותך ותמימים כמוך, ההולכים אחרי ערב רב, מושחתים האונסים יהודים תמימים להיות עכברי מעבדה , גם ללא אישור הFDA!
הרוצחים יהודים תמימים בבתי חולים "מקורונה", ע"י טיפול שגוי ומניעת תרופות מצילות חיים באמת.
ומוסיף חטא על פשע ואף רוצח יהודים מחוץ לבתי חולים ע"י זריקות הרעל...

זה שיש חיסיון על נזקים, כפי שנחתם עם פייזר, לא הופך את מי שבעד ל"מציל חיים" או לא רוצח.
אלא ההיפך, מומחים מחו"ל טוענים שמתים מהזריקות יותר מהקורונה.

נכון לא כל מי שמזריק מת בטווח הקצר. אך גם לא כל מי שחולה בקורונה מת.

ולא כל מי שנכתב כנפטר מקורונה, מת מקורונה.

* כמובן שיש לי יותר מה להגיד,
אך היו אילוצים וסידורים דחופים ולכן לא ממשתי את רצוני להגיב באריכות.

בעז"ה בקרוב אגיב באריכות.
אך שוב נא לכבד את בקשתי, שיח שהוא בעד/ מזלזל בגדולי הדור המתנגדים לזריקה זו, לא מתאים לאשכול זה, ניתן לדון בנושא זה באשכול השני, המותאם לאנשים מסוג זה.

אשכול זה נועד למתנגדים ולרוצים חוות דעת שניה, מתוך כבוד הדדי.

אשכול זה לא נועד לדיונים/ השמצות.
אלא לצורך הגשת מידע אמין למי שמעוניין בחוות דעת שניה/ חיזוק.
מטרתי להגיש את דעת גדולי הדור המתנגדים וכן מידע חשוב ומעמיק, כדי שיבינו את ההגיון שבדבר ואת האחריות שבכך.
וכן להגביר את המודעות לנזקים וסכנות הזריקה.

אין זה משנה אם בן אדם בעד/ נגד, אלא כפי שלפני ניתוח שומעים מה הסכנות ומה קרה למנותחים שחוו ניתוח זה,
כך גם בנושא זה, כל אחד צריך לקבל מידע אמין מפרופסורים שחושבים אחרת, אך דעתם לא מוגשת במיינסטרים המצונזר והמשוחד ע"י משרד "הבריאות" וחברות "התרופות" וכן כל אחד רשאי לדעת את הנזקים ומקרי המוות.

אדם שמעודד צנזורה/ חושב שבגלל שיש צנזורה, אז המידע המוגש בהתנדבות, הוא "לא אמין".
זה בעיתו האישית.
כמו שבזמן חטיפת ילדי תימן לא פרסמו בעיתון מידע אמין, כי היה חיסיון.
אף כרגע המצב. כשאנחנו עומלים למען עמ"י להגיש את מה שמסתירים.
כך שאם בתקשורת 95% שקר ו5% אמת.
אצלנו זה 95% אמת ו5% מידע שייתכן ופחות אמין.
אך אני מעדיפה להיות בחברת אנשי אמת מאשר אנשי שקר.

אדם חכם שומע לפני כל הליך רפואי את הסכנות ואח"כ מחליט מה נכון לו ולאיזה רב לשמוע(מכיוון שלא כל הרבנים חוקרים לעומק!)
יש כאלו עם חשיבה לטווח קצר ומותאמים לדור האינסטנט, שלא חושב על ההשלכות.

ויש כאלו עם חשיבה לטווח ארוך,
אז גדולי הדור, פרופסורים ודוקטורים, מתנגדי הניסוי הם עם חשיבה לטווח קצר וארוך ומעדיפים לקחת סיכון של 0.01% להינזק מהוירוס, מאשר את סיכוני הזריקה הניסיונית, שאך פעם לא עברה את שלב הניסוי בחיות בהצלחה!

אלו שבעד זריקה ניסיונית זו, מוכנים לקחת סיכונים רבים לטווח קצר וארוך למוות המוני/ עקרות המונית ח"ו, רק כי לא "הוכח" שזה יוביל לכך, רק כי אתם מאמינים, שזה יציל אותם בהווה.

ובשונה מהם, שמוכנים, לדעת המתנגדים לניסוי, לרצוח/ להזיק לאנשים כדי "לחזור לשגרה",
למרות שרבים מהמוזרקים מתים גם מקורונה ואף מהתקף לב/ שבץ ועוד...

אנחנו כאנשים אחראיים מוכנים לקחת סיכון של 0.01% שבגלל טיפול שגוי/מניעת תרופות, עלולים להינזק, רק כדי לא לסכן עם שלם במוות המוני/ו עקרות המונית.ומאידך מגישים מידע של ד"ר זלנקו ו"חסדי עמרם" ועושים הכל כדי להציל חיים ולהגיש מידע על טיפול נכון בחולים.אך אין לנו יכולת שליטה האם יבצעו את הנחיות הדוקטורים שאיכפת להם, כשהם קוראים לכולם לבצע הנחיות אלו כמניעה/ טיפול. וכן השלטון מונע בכוונה תרופות מצילות חיים וכן ממשיך לרצוח חולים בבתי חולים(עפ"י עדויות וכן בכך שמביא טיפול שגוי ומונע תרופות/ מבצע ניסויים בחולים בתרופות ניסיוניות מסוכנות) וכן נוהג להגיש מידע שקרי על נזקי הנגיף, לצורך הפחדה ושיסוע, גם אם החולה מת ממחלה אחרת/ כתוצאה מ22 תופעות הלוואי של הזריק.

החשיבה שלנו, אולי לא נראית "אחראית" לאדם פרנואיד, המכור לתקשורת שקרית, שלא רואה את המחר.
אך החשיבה של גדולי הדור התמתנגדים היא אחראית לגמרי למי שחוקר לעומק את הנושא וחשוב לו עתיד עמ"י לטווח ארוך.

וזה עוד בלי לדבר על המסורת היהודית, שאישרו תרופות/ חיסון, רק אם זה לא הזיק מעולם לאיש.
וכן על החוק, האוסר זריקה שהרגה מעל 50 איש!
כשזריקה זו רק עפ"י מערכת דיווח ממשלתית אחת בארה"ב, הרגה מעל 45,000 בני אדם.(רובם תוך 48 שעות מקבלת הזריקה עפ"י דברי פרופסור פיטר מקלולה, בעדות בבית הדין הרבני!)
כך שהגיע הזמן שתשפילו מבט ותפסיקו לחשוב שאתם "חכמים גדולים"/ "מצילי חיים"
וכמובן שלרוצח אין זכות לקרוא לאחר "רוצח".

עם חכם דורש תרופות מצילות חיים באמת במקום להעדיף זריקות רעל שהורגות ופוצעות המונים.
רק בגלל "האמונה" שזה מציל/ כדי "לחזור לחיים".
וכמובן שאין זה חכם לתקוף את מי שדורש זאת למען הנזקקים לכך.

אני מבקשת לכבד את בקשתי.
כמובן שאף אחד לא חייב להיכנס לאשכול זה .

וכמובן שמי שבעד, מוזמן ורצוי שלא יכנס לאשכול זה.
איני מעוניינת לפגוע ברגשות של אף אחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 17:04:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 16:38 לינק ישיר 

בס"ד

* כרגע זמני קצר אך בעז"ה בערב אגיש תשובה מפורטת ביותר.
וכן אשב על עדכון העלון החשוב במידע רב על הרוגים ופצועים נוספים לאחר הזריקה.וכן על גדולי דור נוספים שחתמו לעצור ניסוי זה בגלל הנזקים והורו ב"שב ואל תעשה עדיף"
וכן עדכונים חשובים נוספים.

אצור נספח ב' בקרוב בעז"ה.

- לצורך הבהרה:
"כמעט חדשה"- מכיוון שלא כבדת את בקשתי, לפנות אלי בפרטי.
כבר פעמיים.
אני נאלצת לחסום אותך, כדי שח"ו זה לא יוביל לשיח לא מכבד.
אני מאחלת לך בריאות איתנה ובהצלחה בהמשך הדרך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 16:44:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 16:43 לינק ישיר 

בס"ד

עדכון חשוב:

למעוניינים במידע מתעדכן על עדויות על נזקי הזריקה וכן הרוגים רבים לאחר זריקה זו.

ישנה קבוצה בטלגרם "נזקי הזריקות- עדויות- הערוץ הרשמי".
ניתן למצוא זאת בחיפוש(למעלה!)
חשוב להוריד הפליקציה זו ולהיות מעודכנים במידע אמין המצונזר מהעם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 17:06 לינק ישיר 

בס"ד

בס"ד

פרופסור פיטר מקולה, בבית הדין הרבני.

מגיש מידע חשוב על סכנות הזריקה ועל כך שיש כבר מעל
45,000 הרוגים מזריקה זו, אך זה מצונזר מהעם ועל כך שזה לא בטוח לשימוש לאף אחד ולכן לא מוסרי לאשר שימוש בתכשיר ניסיוני מסוכן זה וכמובן לא לילדים וכן מוסר מידע מה כן נכון לעשות, לאנשים מבוגרים/ ילדים חולים, בסיכון גבוה, כדי למנוע מוות מווירוס זה.(כשהוא מדבר מתוך ניסיון אישי על חולים רבים שהבריא ב"ה!)

דבריו החשובים והנוקבים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 17:08 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1Fo5Rd614pmtW_7M-CXJvxv7_rpb9DgOW/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 17:10 לינק ישיר 

בס"ד

הצוואה של הפעיל החברתי, חי שאוליאן ז"ל- גיבור ישראל שנלחם נגד זריקות בכפייה וניסוי אכזרי בבני אדם.

נרצח ע"י השלטון האכזר!ה' יקום דמו!

דבריו האחרונים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 17:23:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 17:11 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1508

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 17:13 לינק ישיר 

בס"ד

ברצוני להבהיר:

אף אני מצהירה, שאם יקרה לשונאי ישראל משהו(עדיף לא להוציא מילים רעות מהפה!)ח"ו, בגלל שהשלטון אוהב לפגוע בפעילים למען עמ"י, בחיים אל תשתמשו בתמונתי/ בפרטיי כדי לעודד זריקת רעל זו!(גם אם משפחתי תגיד אחרת ח"ו!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 17:17:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 19:54 לינק ישיר 

כמעט_חדשה כתבה:

לא!! הוא לא אמיתי!!
יש לו מזל שאסור לדבר עם מתים....
ממש ימות המשיח.
"והאמת תהיה נעדרת"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2021 19:56 לינק ישיר 

*על
ניסיתי לתקן.. משום מה מגן חוסם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 71 72 73 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.