|
|
| נשלח ב-5/10/2021 22:13 |
|
| |
בס"ד
אני מבקשת לכבד את בקשתי. אם יש משהו להבהיר עבורי, ניתן לפנות אלי בפרטי. כל מידע אחר/ תגובות לא ראויות, רק באשכול השני, המותאם לאנשים מסוג זה.
אך אגיב לצורך המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה, אכן האמת תהיה נעדרת.
ואנחנו בוחרים להאמין לבני אדם טובים, שנלחמו למעננו! מאשר לשלטון הרודה בנו ולתקשורת נשלטת, בוגדת ומשוחדת ששיקרה לנו כל תקופת "המגיפה" וממשיכה כך ומסכנת את חיינו.
צד האמת, תמיד היה ויהיה מיעוט. כפי שהיוונים והמתיוונים היו הרוב, אך אין זה אומר שהם היו בצד האמת והאור. בעוד שהחשמונאים היו מעט ונלחמו ביוונים ובמתיוונים, שאני בטוחה שאף בגדו בהם והלשינו לשלטונות. אך האמת והצדק תמיד ניצחו וינצחו.
בעז"ה כשיבוא המשיח, אני בטוחה שהתמימים שהלכו שולל אחרי הערב רב והתקשורת השקרית, שמדווחת רק מה שהערב רב מגיש ומאשר להם "לגלות" .(בטענה שזה ממקור "רשמי".) עוד יבקשו סליחה ויתביישו על איך שנהגו בתקופה זו כלפי דורשי האמת והצדק.
כשכרגע הפשע שלהם שקוף, כשהם מאיימים על האזרחים, בשלילת זכויות אזרח בסיסיות, למרות שהFDA לא אישר בוסטר 3 , לאחר שהגישו את המחקר של השלטון על עכברי המעבדה כאן. אך למרות זאת הם השלטון היחידי בעולם שכופים זאת על העם, כדי להמשיך במחקר ובניסוי האכזרי. בטענות שיקריות ותוך כדי מניעת תרופות מצילות חיים באמת שפותחו באיכילוב וכן תרופות שהיו בשימוש 40 ואף 65 שנה! כשהם מבצעים אף כפייה על מחלימים למרות שבאף "מגיפה" לא חיסנו מחלימים, כך שעפ"י פרופסורים בכירים ההחלטות לא מתבצעות על בסיס תורת הרפואה הוותיקה, אלא ממניעים זרים ופוליטיים רבים!
אין זה משנה ממה חי שאוליאן ז"ל נפטר, ממכות/ רעל/ קורונה, גם אנשים שחוסנו מתים מקורונה/ מADE וכן משבץ ודם לב. בכמויות גדולות אף יותר מאלו שלא חוסנו כלל.(בגלל תופעת הADE, כפי שדוקטור זלנקו ועוד מצהירים שתופעה זו פורצת כרגע!) ומכיוון שכך השלטון מיהר לשנות הגדרות ולבטל את הדרכון שלהם. אם הם היו כ"כ "מוגנים" ואם באמת רוב החולים היו "לא מחוסנים", השלטון לא היו מזדרזים לשנות הגדרות ולקרוא למחוסנים פעמיים "לא מחוסנים". כך שכל הנתונים משובשים ולא ניתן להאמין לתקשורת כלל.
בכל מקרה אכן מתנגדי הניסוי האכזרי, רובם מודעים לסכנות הוירוס. ואכן מוכנים לקחת את הסיכון של 0.01% להינזק מהווירוס. ויחד עם זאת עושים הכל כדי לשמור על הבריאות, כדי להימנע מכך ולכן נשמעים לדוקטורים שאיכפת להם מאיתנו וכן מעדיפים לפנות "לחסדי עמרם", אך ישנם תמימים שעדיין מאמינים לשלטון/ חייבים להתאשפז בבתי חולים בגלל מחלה אחרת/ כשהצב מסוכן ומצריך אישפוז ושם יש סיכון שייפגעו ע"י הוראות השלטון, בטיפול שגוי/ טיפול ניסיוני מסוכן כשאף לילקם ציינו מראש שיגישו פלסבו, שז"א לא מגישים להם תרופות כלל ומסכנים אותם במוות!/ עלולים למות מהזנחה/ רצח בכוונה(ויש עדויות לכך בקובץ 12 בעלון), לצורף הפחדה לקחת זריקות אלו, (כדי לממש את העסקה עם פייזר) ולצורך שיסוע וכו' כך שאחנו מודעים לסכנות אלו ואין צורך להזכיר לנו זאת במידה ומישהו אכן ניזוק. מכיוון שאנחנו מודעים אף להרוגים הרבים, מזריקה זו ולא רואים בה תרופה, אלא "פלצבו" במקרה הטוב(כפי שפרופסור יורם לס קרא לזריקה ניסיונית זו, שלא הוכיחה הצלת חיים כלל!) ובמקרה הגרוע רואים בה "זריקת רעל" המסכנת את עמ"י בטווח הקצר וכן בטווח הארוך בנזק למיליוני יהודים. ולכן דורשים בתוקף שהשלטון יספק לנזקקים לכך, תרופות בטוחות שמצילות חיים באמת . גם כדי שנוכל להגן על אוכלוסיות סיכון וכן כדי להציל את המחוסנים ב2 זריקות מסכנת הADE.
אנשי האמת עומלים לפרסם אף על נזקי הזריקה, מכיוון שהשלטון המושחת, משקר ומעלים מידע, בכוונה תחילה, מתוך הסכם חתום עם פייזר מראש(פרטים בעלון), למרות שהם חברה פרטית וכן למרות שאנחנו לא רכושם. כדי שיהיה אכן הסכמה מדעת, על ידיעת הסכנות והנזקים הרבים ובעיקר שזריקה זו לא "בטוחה לשימוש לגמרי" וכן הבנת הסכנות לטווח הרחוק, שנאמרות מפי טובי הדוקטורים והפרופסורים בכרץ ובעיקר מחו"ל, ששם מבינים יותר בנושא וחקרו לעומק, בעיקר בגלל שהשלטון המושחת והתקשורת הנשלטת מסתירה מהעם ומעסקנים/ובעיקר הרבנים, מידע חשוב בנושא.
וכמובן מגישים את דעת גדולי הדור שחקרו עם פרופסורים מחו"ל על הנושא וחושבים אחרת, שוב כי העיתונות הנשלטת והמשוחדת, לא מגישה את דעתם בצורה מלאה ומכבדת. ונוטה לדבר בשמם של רבנים שבעד, אף ללא חתימת ידם! למרות שדבר זה נוגע לחיי יהודים רבים. דבר שלא היה מעולם ביהדות החרדית. וכמובן שכשאין איזון בהגשת המידע וכן כשיש שקר רב בנתונים "הרשמיים", ישנם אנשים שיעשו זאת, גם בהתנדבות, כי בשונה מהעיתונאים "הרשמיים" הנשלטים והמשוחדים, אכפת להם באמת מחיי עמ"י, אך כמובן שאיני מצפה שבתקופה החושך היא אור והאמת נעדרת, שרובם יחשבו שמתנגדי הניסוי האכזרי, הם הצד הטוב של הסיפור. כמובן לא כשהתקשורת "החרדית" מגישה מידע כוזב ואף מתבטאת בצורה לא מכבדת כלפי המתנגדים לניסוי. כשכמובן שרובם חושבים שזה לטובתם וכלל לא קולטים שטובי הפסיכולוגים(ולכן השלטון היה צריך יעוץ מפרופסור דן מיכאלי, מומחה להנדסת תודעה) ומחלקות פרסום ושיווק מהטובים ביותר, עומדים מאחורי שיווק מסיבי זה של "תרופה" ניסיונית מסוכנת. כשלא בטוח שטובת הכלל לנגד עיניהם, אלא בעיקר שוחד רב ואולי אף לחץ פוליטי כבד/ איומים, כשרק בעתיד נגלה את האמת, למה שקורה כאן כרגע! עד אז חשוב להבין שהמצב מתחת לפני השטח, שונה לחלוטין ממה שהתקשורת מדווחת ולכן חשוב לחקור הכל לבד עם פרופסורים בכירים ולגשת לרבנים באופן אישי/ לשמוע לרבנים המתנגדים/ לגשת רק לרב חוקר ואחראי שלא נשלט ע"י עסקנים, שכנראה מאויימים על חייהם וחיי משפחתם, כפי שאף ד"ר זלנקו העיד והרב דניאל עשור,.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 23:05:46
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:03 |
|
| |
חבדניקים שמתים בגלל שלא לקחו חיסונים זה באמת מפחיד
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:15 |
|
| |
בס"ד
עוד לא הגעתי לנושא זה, אגיב על נושא זה בהקדם לטובת המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה, מכיוון שכך תכננתי מראש.
אני מבקשת לכבד את בקשתי.
כל שאלה/ הערה ניתן לפנות אלי בפרטי ואשתדל לענות ואף אם אראה שאלה לגיטמית אפרסם כאן את השאלה ואף את תשובתי, לטובת הכלל.
איני מעוניינת ליצור כאן דיונים, כי כך החלטתי, לטובת כולנו. וחשוב לי שנשמור על כללים אלו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 23:18:11
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:23 |
|
| |
לא התכוונתי חלילה אלייך אישית על אף שהאשכול הוא שלך פרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:25 |
|
| |
בס"ד
חשוב לי להבהיר:
מכיוון שכלל זה חשוב לי, אני מודיעה מראש שאיני קוראת את התגובות שלכם כאן ואף ייתכן שאחסום את מי שמזלזל בכך. אדגיש שוב, אשכול זה נועד להגשת מידע סיכומי בו כל מתנגד לניסוי יכול להגיש מידע בנושא. ואף אם מתנגדים נוספים יגישו מידע, איני מעוניינת שיהיה כאן דיון, מכיוון שחשוב לי שזה יהיה מסודר ונגיש, רק למי שמעוניין לקבל מידע בלבד,.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 23:44:42
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:32 |
|
| |
הפנמנו בסדר אבל לפחות תגלי אמפטיה ואבל על המתים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2021 23:38 |
|
| |
בס"ד
א. כשאתם תגלו מעט אמפתיה ואבל על הניזוקים וההרוגים הרבים מהזריקה הניסיונית, אסכים לשמוע מכם מעט ביקורת.
אך כרגע אתם עסוקים בהכחשה עצמית ובאמונה לתקשורת שקרית, כבר כמעט שנתיים.
ב. אמרתי מראש שהעומס הרב בחיי, לא איפשר לי להגיב בנושא ואגיב על כך בקרוב, כולל אמפתיה והבנת המצב, שחסרה כ"כ לאנשים שמרצים לכולם על אמפתיה "והצלת חיים".
כל טוב.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/10/2021 23:43:30
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 07:41 |
|
| |
בס"ד
שלום וברכה חברים/ות...
חשוב לי לציין, זה שלא הגבתי עד עכשיו לנושא פטירת החבדניקים, זה לא כי העומס בחיי חשוב יותר מכך, אלא ההיפך חיפשתי זמן שאוכל להגיב בצורה מפורטת ומכבדת לנושא חשוב זה!
ברצוני להבהיר: דעת המיינסטרים אף בחב"ד, של הרבנים הממסדיים, (מתוך תמימות ואמונה עיוורת בשלטונות וברופאים מהארץ, שלא מומחים בנושא כלל/לחץ/ איומים), היא "בעד" הזריקה הניסיונית. כך שרבים מחסידי חב"ד חוסנו ב2 זריקות ואף יש קהילות שאף נידו חסידים שלא הסכימו לבצע הליך ניסיוני זה. כך שרבים ביצעו זאת מתוך כפייה דתית/ חברתית.
כך שחשוב לדעת זאת בתור רקע לדבריי בהמשך.
אך לפני ואחרי הכל, אני מוסרת את תנחומיי למשפחות השכולות, ואני מאחלת שלא תדעו עוד צער וכאב. אין זה משנה האם מתו מהוירוס הסיני/ מסיבה אחרת, כואב הלב לראות זאת ואני מקווה שבעז"ה הגאולה תגיע בקרוב והם יקומו לתחייה בקרוב!
בקשר לסיבת הפטירה.
א. אין לדעת האם אכן לא חוסנו, כאמור, רוב החבדניקים הלכו להתחסן, אך המצב כרגע הוא שהשלטון כידוע לכולם, החליט לשלול את התו הירוק ויחד עם זאת התואר "מחוסן" מאנשים שחוסנו פעמיים, כך שהם כרגע נקראים "לא מחוסנים", כך שהעיתונות הנשלטת המגישה מידע "אמין" יכולה לציין שאדם "לא מחוסן" נפטר מקורונה למרות שחוסן פעמיים. כשלרוב הם לא מציינים שחוסן וכן גם מי שחוסן 3 פעמים ולא עברו שבועיים- נקרא "לא מחוסן" ואם נפטר מקורונה/ 22 סיבוכי תופעות הלוואי שהFDA פרסם, הם גם לרוב מתפרסמים כמתים שנפטרו "מקורונה", אם יצאו "חיוביים" בבדיקת מטוש וכן לא מציינים שהם חוסנו/ גרוע מכך כותבים שהם "לא מחוסנים". וכן יש תיעוד על כך שהCDC הכניס לקטגוריית "הלא מחוסנים" גם כאלו שעברו שבועיים מקבלת הזריקה הניסיונית. כך שחשוב לדעת שהמידע המוגש באתרים הרשמיים לא אמין, מטעה את הציבור וגורם לו לקבל החלטות שגויות. אם הם אכן היו לא מחוסנים כלל הם היו עושים כותרת ענקית יותר על 3 סרבני חיסונים/ מתנגדי חיסונים, שנפטרו מהנגיף. עצם זה שכתבו זאת בקטן זה בד"כ שמתחסנים פעמיים ואפילו 3 פעמים, אך לא עברו שבועיים. כפי שפורסם עם הנינג'ה החרדי שחוסן 3 פעמים ועדיין כתבו שלא חוסן!כך שמזה (ומעוד כתבות רבות ושיקריות) ניתן ללמוד על כך שהמידע המוגש שקרי ביותר ונועד לצורך הפחדה ושיווק הזריקה המסוכנת.
ב. מכיוון שעפ"י דעת פרופסורים מומחים, יש סכנה למי שחוסן, לחולי קשה יותר ואף מוות מהיר בגלל תופעת הADE שלרוב פורצת לאחר 5-9 חודשים ממועד קבלת הזריקה, כך שצריך לברר עם המשפחה האם חוסנו. ייתכן מאד שחבדניקים אלו נפטרו בגלל סיבה זאת. דווקא בגלל שחוסנו.(ושמעו לרבנים אלו שלא חקרו מספיק*) כשאם לא היו מחוסנים ייתכן שהיו מחלימים מכך בקלות/ עם חולי מעט קשה, אך עדיין היו נשארים חיים. מכיוון שלאנשים בריאים עד גיל 50 הוירוס עפ"י הCDC מסוכן רק ב0.01%. כשיש סיכויי החלמה של 99.998%.
חשוב לציין שעפ"י דברי מנהלי מחלקות קורונה מומצע גיל המוות מקורונה הוא 81 כך שזה מחשיד שאנשים אלו שאומנם מבוגרים, אך צעירים יחסית, נפטרו כך. כך שייתכן מאד שנפטרו בגלל תופעת הADE שהזהירו מפניה ד"ר רבים. כמו דוקטור מייקל יידן, סמנכ"ל חברת פייזר לשעבר, פרופסור לוק מוטניה. ד"ר זלנקו, ד"ר רוברט מאלון, ממציא שיטת הזריקה הניסיונית. ורשימה ארוכה של דוקטורים וכן פייזר בעצמם הזהירו זאת וכתבו שיש סיכון סביר לכך.(המסמך המקורי נמצא בהרצאה של הרב אשרוב, רופא טבעי ומנהל בית ספר לרפואה טבעית 20 שנה.)
כך שדווקא זה אמור להפחיד להשתמש בזריקה זו שהורסת את המערכת החיסונית ומסכנת בחולי קשה ומוות. כפי שד"ר זלנקו אומר וכן הצהיר שכרגע פורצת תופעת הADE אצל המחוסנים ולכן קורא לכולם להיזהר.
כך שההיפך, לאחר שמתנגדי הניסוי מודעים לסכנה זו, אנחנו מתכוננים נפשית לכך ואף ח"ו לכמויות גדולות בהרבה יותר(שהרי זה מסכן מיליוני מחוסנים ח"ו במוות המוני).
כך שלא נוכל להרשות לעצמו "לפחד" מכל ידיעה, כשהתקשורת משקרת ומשבשת נתונים ובמיוחד שאנחנו יודעים שכרגע פורצת תופעת הADE אך השלטון מנסה להסתיר זאת בעורמה ע"י ביטול התו הירוק למחוסנים...
וכן דוקטור אלברט מאלון, ממציא השיטה מזהיר שכרגע פורצת תופעה זו וד"ר זלנקו. אך ציין שאלו זריקות מסוכנות והוא נגד זריקה 3 שמסוכנת יותר אך מבקש מכל מי שחוסן ב2 זריקות(גם צעירים וילדים!) לקחת טיפול מניעתי כמו חולים בסיכון גבוה, באופן קבוע! מכיוון שהוא אכן בסכנה גדולה יותר, עם מערכת חיסונית כמו של זקן בן 95!(פרוטוקול המניעה לכך נמצא בעלון!) כך שחובה להקשיב לדבריו ולא להסתכן בכך.
ג. דוקטורים מעידים שגם אם מישהו מת ממחלה אחרת/ תאונת דרכים/ התאבדות והייתה לו גם תשובה חיובית, נרשם כמת מקורונה. כך שלא ניתן להאמין ב100% למידע המגיע מהעיתונות לגבי סיבת המוות.
ד. מנהלי מחלקות קורונה ופרופסורים, מציינים שיש בעיה עם רישום המתים והרישום מוטעה. (פרטים בעלון)
ה. הבדיקה שמאבחנת את סיבת המוות, לא אמינה לבדיקת קורונה ומידע חשוב זה אומר ממציא השיטה ואף פרופסורים בכירים-(פרטים בעלון) כך שצריך בדיקה אחרת אמינה המוכיחה את סיבת המוות, מכיוון שיש לנו הזכות לא להאמין לבדיקה המבוססת על שקר.
ו. יש עדות מפרופסור בכיר, (פרטים בעלון, בקובץ 12) שאף מי שיוצא שלילי נרשם כחיובי וכן על שוחד רב שהשלטון משלם על כל מת מקורונה- כך שבתי החולים פסולים לעדות בנושא קביעת סיבת המוות. ולכן קביעת סיבת המוות צריכה לעבור לידיים נאמנות וכן לבדיקת זק"א ע"י בדיקות אחרות אמינות יותר שמוודאות את סיבת המוות, וכן הפרסום לדעתי, צריך לעבור דרך "וועדת רבנים" חוקרים ורציניים על כל מקרה מוות, שיאשרו את סיבת המוות וכן יבחנו שהעיתונות מפרסמת אמת אם ברצונם שנאמין להם.
כך שהעיתונאים חייבים פיקוח מחמיר כדי לא לפרסם דברי שקר המסכנים את חיינו. שז"א חייבים לדווח האם חוסן לפני, גם אם לא עברו שבועיים וכן חייבים אישור מגורם חיצוני, לא מהשלטון כדי שנוכל להאמין שאכן כל אדם שמתפרסם ש"נפטר מקורונה", אכן נפטר כתוצאה מכך ולא ממחלה אחרת/ תאונה/ 22 תופעות לוואי של הזריקה. כל עוד שעניין זה לא מתבצע, לא נוכל להאמין לתקשורת שמשקרת לנו כל תקופת "המגיפה", כשכך מציינים אף מנהלי מחלקות קורונה ומסכנים את חייהם למעננו.(בכתבה של אורלי וגיא) וכמובן שלא נוכל להאמין למשרד "הבריאות", במיוחד לא אחרי שד"ר שחר מנהל מחלקת קורונה ציין שהמידע שהם מגישים לגבי סכנות הוירוס לילדים, שקרי ביותר!(דבריו בעלון, בקובץ 12( כך שמי שמסוגל לשקר לצורך הפחדה, פסול לעדות! וכמובן מי שנגוע בעניין לאחר שחתם הסכם על ניסוי בבני אדם מראש, עם חברת פייזר וכן חסיון ל30 שנה. אדם חכם מתייעץ עם פרופסורים ללא נגיעות בדבר/ משוחדים/ ממומנים ע"י משרד מפוקפק זה.
ז. חשוב לדעת שגם "המחוסנים" נפטרים מקורונה אף יותר מה "לא מחוסנים", כפי שד"ר חגית, סגנית בי"ח אסותא ציינה, שרוב החולים בינוני וקשה אלו דווקא המחוסנים, אך אם אדם "מחוסן" לא מת מקורונה, חושבים שניצל בגלל הזריקה. ואם נפטר- ישר משייכים אותו ל5% שאולי זה לא יעיל. אך שוכחים שלפני מבצע הזריקות, מד"א מפרסמים שמקסימום יש סיכון של 3% לנזק/ מוות בעיקר של מבוגרים. כך שכרגע אף השלטון מודה שעלול לעלות מקרי החולי הקשה והמוות ל5% וכן כרגע מתפרסם שההגנה היא רק 70% שז"א שסיכון המוות למחוסן, גם עפ"י דבריהם עלה מ3% ל 30% סיכון מוות. אך שוב כל אדם "מחוסן" שנפטר מהוירוס, מציינים שזה נורמלי שלא יהיה 100% הצלחה ומכילים זאת ולא מרגישים צורך להתנצל.(וכמובן לא מכירים ברוב הנזקים הקשים ומקרי המוות הקשים מדום לב/ שבץ ועוד שהFDA הזהיר שעלול לקרות.)
כך שכפי שהמחוסנים "מכילים" שאין 100% הצלחה ואף מוכנים להגדיל את הסיכון ל5% במקום 3%, (ואף כרגע ל30% ומי שלוקח בוסטר אף לוקח סיכון גבוה יותר אם יחלה בעתיד!)
כך הלא מחוסנים לא צריכים להוכיח 100% הצלחה בשיטות האחרות, שבטוחות יותר שאף הוכיחו אחוזי תמותה פחותים יותר.
כשד"ר זלנקו ציין שעפ"י הטיפול המניעתי/ התחלתי שלו הצליח ב99.99% מהמקרים. טיפל ב6,000 חולי קורונה, כשרק 3 מתוכם נפטרו.
ארגון "חסדי עמרם", מציינים שאצלם ההצלחה היא 99.9% ומדווחים על 2 נפטרים בלבד.
* הרופאים שתחת ניהולו של הרב שטרן- שטיפלו בחולים בבתים דיווחו על 0 מתים.
* טיוואן, שטיפלו בה עם התרופה שד"ר זלנקו המליץ, מדווחים על 7 מתים.(עפ"י כתבה בחדשות "כאן", נמצא בעלון, בקובץ 12/ באשכול זה!)
כך שעם טיפול נכון ובתרופות שאכן הוכחו כבטוחות ויעילות, היינו יכולים להצליח הרבה יותר להציל חיים! אך השלטון מנע זאת בטענות שקריות לצורך מניעים זרים ולצורך ביצוע העסקה עם פייזר ועוד תוכניות נסתרות ל30 שנה.
כך שעם חכם צריך להבין שדורשי טובתו, נמצאים כנראה במקום אחר ושם כנראה גם התשובה לפתרון הבעיה!
אך כאמור, אף אחד לא מבטיח 100% הצלחה. אך לפחות הטיפול המוצע ע"י אלו שבאמת אכפת להם מאיתנו, בטוח לשימוש ובשימוש כבר שנים רבות וכן הוכיח הצלת חיים. (ולא כפי שפרסמו ע"י מחקר שקרי וממומן, שירד בסוף- פרטים בהרצאות בעלון. וכן באשכול!)
כך שאין זה הוגן להשתמש בתמונות ההרוגים שנפגעו בגלל רשלנות רפואית/ מניעת תרופות מצילות חיים, רק כדי לשווק ולעודד שימוש בזריקה ניסיונית, שאסורה חוקית לשימוש לאחר שהזיקה להמונים. וכן מסכנת המוני יהודים בטווח הקצר, בפגיעות קשות ואף במוות וכן בטווח הארוך מסכנת מיליוני יהודים בתופעת הADE/ו עקרות המונית ח"ו. כמובן שיש לי עוד מידע חשוב להוסיף בנושא ואכתוב זאת בקרוב!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/10/2021 08:29:26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 07:58 |
|
| |
בס"ד
דברי ד"ר רוברט מאלון, ממציא שיטת הזריקה הניסיונית. (כשהוא בעצמו מתנגד לה מכיוון שמודע לסכנות הרבות!*)
מזהיר שכרגע פורצת תופעת הADE ועל סכנות הזריקה לחולי קשה כתוצאה מכך המסכן במוות המוני ח"ו.
דבריו החשובים: נא לשתף זאת את מכריכם!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/10/2021 08:20:08
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 08:02 |
|
| |
בס"ד
דברי מנהלי מחלקות קורונה על כך שהשלטונות שינו הגדרות רפואיות בנושא הקורונה, כשמצב קל מוגדר כקשה, עד היום! וכן שקרי השלטון ועל כך שלא התייעצו עם גורמים מקצועיים ולא הלכו עפ"י כללי עולם הרפואה, אלא קבעו החלטות/ סגרים, ממניעים זרים ובעיקר מתוך רצון להפחיד את העם לבצע כרצונם, ללא הצדקה רפואית.( כך שכשקולטים שדפוס ההתנהגות שלהם בכל מהלך "המגיפה" נועד בעיקר לצורך הפחדה, הן בשינוי הגדרות והן ששיקרו שיש "עומס" כשלא היה כך באמת, צריך דווקא להדליק נורת אזהרה מלהאמין להפחדות השקריות המגיעות מהעיתונות הנשלטת, דבר שעלול לסכן את חיינו! אלא ההיפך צריך לא לפחד אלא להיזהר ולהישמע להנחיות של הדוקטורים שבאמת איכפת להם מאיתנו!)
דבריהם:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/10/2021 08:16:27
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 08:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2021 08:55 |
|
| |
בס"ד
העלון המעודכן- נספח א'.
עם מידע חשוב ביותר וכן פרוטוקול הטיפול, מעמוד 118 והילך. וכן מכתבי דוקטורים, וכן דעת גדולי הדור ורבנים רבים!(בסוף)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/10/2021 09:06:29
|
|
|
|
|