בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2021 08:56 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1LHdy6LpvfRFaERhEi6lRPkMHQJhC5T0O/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2021 08:59 לינק ישיר 

בס"ד

עלונים נוספים חשובים.
עם מידע רב וחשוב.

וכן מידע רב על אתרי חדשות אמינים בנושא!

אני מבקשת מכולם לשתף זאת את מכריכם ובמיוחד הורים לילדים!
שלפחות דור העתיד יהיה מחוץ לניסוי אכזרי זה!
המוצג "כבטוח לשימוש" בצורה שקרית ביותר, כשההיפך הוא הנכון.
חשוב שהורים יקבלו חוות דעת שניה וכן ידעו על הסכנות ועל התלות הנצחית בבוסטר, שעלול לסכן את חייהם בטווח הקצר/הארוך.

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2021 09:00 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1649RoR-KT98-Ala6Cs_dU97Q6R7jIphm/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 18:21 לינק ישיר 

טוב ונחוץ לבקר אצל רופא משפחה לפני החיסון, ובטח למי שלא בקו הבריאות, כדי שיאשר את החיסון, וגם שיורה מתי להתחסן. הביקור אצל הרופא גם מרגיע מכל השטויות שמופצות ברשת. בברכת ; חיסון נעים ובריא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2021 18:37 לינק ישיר 

בס"ד

אני מבקשת לכבד את בקשתי.

כל מידע שהוא בעד, רק באשכול המתאים לכך
נא לכבד את רגשותיי ורגישות הנושא.

חברים שלא יודעים מהו כבוד הדדי וכבוד לרבנים, ייחסמו!

אך אגיב עבור המתנגדים והרוצים חוות דעת שניה: רופאי משפחה, משוחדים ע"י משרד "הבריאות" וכן חוששים לפרנסתם ומגישים בעיקר מידע שקרי שמשרד "הבריאות" מגיש להם/ חוקרים מעט באתרי "בריאות" לא אמינים הממומנים ע"י חברות התרופות(עפ"י מחקרו של הרב אורי סופר, פרטים בעלון!). ואף יש עדויות שהשלטון מביא להם תוספת שכר על כל בן אדם ששיכנעו לקחת זריקה ניסיונית זו, כך שהם לא יותר ממשווקי זריקות מסוכנות, שאסורות לשימוש עפ"י החוק, קוד נירנברג וכללי המוסר! וכן רופאים אלו, לא למדו כלל על חיסונים בתוכנית הלימודים, אפילו לא שעה אחת, כך שהחלוק הלבן שלהם לא מסמל שיש להם יותר ידע מכל אדם אחר בנושא, במיוחד שע"פ עדות, אין אפילו רשימת רכיבים על הקופסא של הבקבוקון, כך שהם לא חקרו כלל במעבדה מה החומר מכיל! ומי שמומחה לנושא זה זה רק ווירולוגים או חוקרי חיסונים, בעיקר מחו"ל, כך שעפ"י ההלכה צריך לשאול כמה רופאים המתמחים בנושא, כפי שכל בן אדם חכם לא שואל רופא שיניים על בעיות לב! וכמובן שהם שותפים לפשע בכך שלא חוקרים על הרכיבים, הסכנות, הנזקים ומקרי המוות הקשים, המצונזרים מהעם כפי שנחתם עם פייזר מראש!(ולכן נאמר שהטוב שברופאים לגהינום! שאם לא מומחה בתחום ומגיש מידע שקרי וגורם לנזק, זהו מקומו!)
מידע על כך נמצא בעלון.(ד"ר מורן קרוננברג)

משרד "הבריאות" כבר ידוע כלא אמין וחשוד בפשעים חמורים כנגד האזרחים.

בחורות רבות מדווחות, שנפסק להם הווסת חודשים רבים ועדיין כך מצבם, כשאף אחד לא מגיש להן עזרה/ מדווחות על שיבושים קשים/ שסובלות מפציעה ברחם ומדימומים קשים חודש וחצי.

93 דוקטורים מהארץ חתמו על עצומה שזריקה זו מסכנת את הפוריות, ייתכן ולצמיתות.

וכן פרופסורים רבים מהארץ, חתמו על עצומה על עליה של פי 20 בנזקים והתקפי לב, בצעירים ולכן ביקשו השהיית מצבע הזריקות, לפחות בצעירים עד גיל 30!(פרטים בסוף נספח א')

כך שכל מי שתומך בכך לדעתי, תומך בפשע/ עיקור/ נזקים ומוות של צעירים ומבוגרים. חשוב לדעת שהמידע המוגש בעלונים אלו, מגיע מפרופסורים ודוקטורים מהבכירים ביותר בארץ ובעולם וכן עדויות על נזקים, המצונזרים מהעם וכן מידע על גדולי דור רבים המתנגדים לכך, לאחר מחקרם העמוק בנושא, כך שהמידע המוגש איכותי ואחראי ביותר. ההבדל הוא שהפרופסורים הללו, לא משוחדים ומוסרים את נפשם למעננו!וכן שגדולי דור אלו, חקרו את 2 הצדדים לפני הפסק, כפי שמורה ההלכה היהודית! כשהרב אורי סופר- יועץ רפואי ודיין מעיד, שכל רב ששמע את 2 הצדדים, פסק נגד הזריקה וכן שהעסקנים מכניסים רק רופאים ממשרד "הבריאות", (כמו פרופסור בליצר, המקבל שוחד מפייזר ומנהל המחקר בקופ"ח כללית!פרטים בנספח א'-,כולל עדות מצולמת, על כך ששואלים רק אותו מה דעתו על המתנגדים לזריקה.) ומאידך מונעים כניסת פרופסורים רבים שרוצים להגיד דעה שונה, כך שעפ"י ההלכה פסק שלא שמעו את 2 הצדדים, בטל! אך העסקנים מסתירים זאת מהעם וכן ומהרבנים, כנראה בגלל שהם מאויימים על חייהם וכנראה חיי משפחתם/ו איומים אחרים וייתכן שאף שיקולים כלכליים שאיננו יודעים! וכן ייתכן שהשלטון המושחת התקינו מצלמות בבית הרבנים וכן ייתכן שמאזינים להם ולכן לדעתי, רוב העסקנים של גדולי הדור, מביאים רק רמז אחד לחכמים, בכך שאין את חתימת ידם של גדולי הדור לבצע הליך מסוכן זה, כך שמי שמבין מבין ומי שלא לא, אך חשוב לדעת את המידע המוגש כדי להיזהר ולחקור וכמובן לגשת לרב אחראי וחוקר באופן אישי בלבד!אני מאמינה בכם שאתם חכמים מספיק אחרי כל המידע, כדי להבין זאת!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2021 19:35:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:20 לינק ישיר 

בס"ד

הסבר על נושא זה:

"טוב שברופאים לגיהנום"

שאלה
מדוע אומרים "הטוב שברופאים לגיהנום?"

תשובה

שלום וברכה

טוב שברופאים לגיהנם, נאמר על ידי חכמים כנקודת ביקורת לפני הרופאים, שבקל אפשר להם לבוא לידי גיהנום, וגם הרופא הטוב ביותר עליו להיזהר מאוד מגיהנום, מכיון שהוא קרוב מאוד לכך וכביאורו של הרמב"ן שהרופא המרפא על דרך הסברא ללא שיודע בברירות כי אכן זוהי התרופה הנכונה, הוא הוא המעותד לגיהנום, וכן זה שמעיז לרפא במקום שיש מי שגדול ממנו ברפואה זאת, ורק מפני אינטרסים של כבוד ויוקרה הוא חס על המעמד שלו ולא מרים טלפון להתייעץ עם הרופא הכי בכיר בתחום, ודברים אלו הם לדאבונינו מעשים שבכל יום, ומכך נגרם שפיכות דמים וטעיות אנוש, וכו', וכן לפעמים יש בידו לרפאות העני ואינו מרפא כיון שאין לו לשלם את שכרו, ועל כך נאמרה ההגדרה הזאת שטוב שברופאים עלול להיכשל בדברים חמורים המובילים לגיהנום, והוא צריך תמיד לראות את עצמו כאילו גיהנום פתוח מתחתיו, וכמו שנאמר גם על שופטי ישראל ודייניהם שהם צריכים לראות תמיד את מצבם כאילו גיהנום פעורה מתחתיהם.

מקור: אתר "הידברות"

הקישור;

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2021 20:26:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:21 לינק ישיר 

www.hidabroot.org/question/17897

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:31 לינק ישיר 

חייכנית, את טועה, אין להתיחס לדברי חייכנית, היא טועה, היא הלכה לאיבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2021 20:33 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לציין שאף הFDA(למרות שאף הוא ארגון לא אמין הממומן ע"י חברות התרופות וכו')
לא אישרו כלל את זריקה 3!
וכן לא אישרו זריקה לילדים מתחת לגיל 16/ נשים בהריון!
גם לא אישור חירום!

*כשיש עדויות קשות על נפגעים קשים וכן על הפלות רבות/ מוות וכן בעיות גנטיות ופגמים בתינוקות לאמהות שהשתתפו בניסוי האכזרי!(וזה אכן אכזרי, מכיוון שמנעו מהן תרופות בטוחות לשימוש, שד"ר סיימון גולד ציינה שהן הוכחו כמצילות חיים ובטוחות לנשים בהריון/ ילדים וכך אף טוען ד"ר זלנקו, רופא צמרת לבכירי ממשל!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2021 20:43:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:37 לינק ישיר 

רציף כתב:

חייכנית, את טועה,אין להתיחס לדברי חייכנית, היא טועה,היא הלכה לאיבוד

בס"ד

אני מבקשת לכבד את בקשתי, אזהרה אחרונה לפני חסימה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:48 לינק ישיר 

בס"ד

מצו"ב הרצאה, מפי גדולי רבני ליקווד וכן רב חבדי חשוב, בשיחה נוקבת על אי בטיחות הזריקה וכן שהם קוראים לכולם להתרחק מזריקה מסוכנת זו...

כשהם מציגים מכתב של דעת גדולי הדור, בליקווד שאוסרים שימוש בזריקה זו וקוראים ל"שב ואל תעשה עדיף" בשל הנזקים ומקרי המוות וכן בגלל הסכנות לטווח ארוך.

דברי הרבנים החשובים
:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2021 21:29:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:49 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/vkwsd5/?pub=qplkw

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:58 לינק ישיר 

בס"ד

פרופסור רצף לוי, חבר מועצת החירום למשבר הקורונה, מדווח:

שלאחר מחקרו עם עמיתים נוספים למקצוע,
יש עליה של 25% במקרי המוות, מאז תחילת "מבצע החיסונים"
כשציין שניתן בהחלט לקשור זאת לזריקות הניסיוניות.

הוא הצהיר שעל גופתו המתה, הוא לא היה מחסן את ילדיו, עד שלא יחקרו לעומק את הממצאים המדאיגים! מכיוון שאין שום מידע שהזריקה הזו בטוחה לשימוש!

(וכן ציין בסרטון אחר- נמצא בנספח ב'.
על עליה של 83% בהתקפי לב בקרב צעירות, לאחר מבצע הזריקות הניסיוניות!)

דבריו החשובים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/10/2021 21:18:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 20:59 לינק ישיר 

https://rumble.com/embed/vkwsdp/?pub=qplkw

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2021 21:22 לינק ישיר 

חייכנית, את טועה ומטעה, בחרת לך רבנים הזויים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 73 74 75 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext