בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2021 03:10 לינק ישיר 

בס"ד

הרב ירוסלבסקי, הוא רב מטעם הרבנות, בעיר קרית מלאכי

ואף הוא מקבל משכורת גדולה, מהשלטון המושחת.
(כיתר רבני חב"ד הממסדיים שחתמו על מסמך זה,בערים השונות!) לכן הוא ויתר הרבנים, המקבלים שכר, כאמור, צריכים לפסול עצמם מלדון בנושא קריטי זה!
ואם הם לא עושים זאת, אנחנו רשאים לעשות זאת
ולבחור לשמוע לרבנים ודיינים כשרים, ההולכים ב100% עפ"י ההלכה!

ולכן ישר כשחשדתי שיש משהו לא כשר בניהול השלטון המושחת "במגיפה" זו, החלטתי שאני שומעת רק לרבנים שכלל לא מקבלים כסף מהשלטון וכן שאף המוסדות שלהם לא מקבלים תקציב משלטון מושחת זה, עם דם על הידיים!
כשהרבי אמר שאסור לבנות אפילו שירותים, מכסף שמגיע משלטון הרוצח יהודים!(כוונתו בזמן הסכמי אוסלו!)

ומכיוון שכך בחרתי מראש ברבנים שמודעים לכך שהשלטון רקוב מלכתחילה ולכן הם חוקרים לעומק בעיקר עם פרופסורים ומומחים מחו"ל. לדעתי רק הם ראויים לדון בנושא קריטי זה!ואני ממליצה לכולם לעשות כך, כשכמובן שיש רשימה ארוכה של רבנים וגדולי דור המתנגדים לכך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2021 04:04:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2021 03:34 לינק ישיר 

בס"ד

בעז"ה מחר אפרט בקשר לדעתו של הרבי בנושא חיסונים ובטיחות וכן את התשובה המיוחדת שקיבלתי ספציפית לנושא זה, שתעזור מאד לחבדניקים שאולי קוראים את דבריי.

מאחלת לכולנו לילה טוב ומבורך.
ורק בריאות, אחדות ובשורות טובות

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2021 03:36:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2021 01:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

לא חסמתי, כדי לראות האם ייתנצל ויחזור בתשובה.
אך כרגע אני מודיעה שחסמתי, כך שאם יתנצל על פגיעתו בכבוד הרבנים שלי, תעדכנו אותי.
אך מבחינתי הוא נחסם ויעבור לטיפול ההנהלה.

שמחתי להכיר אותך במשך כל שנותיי בפורום הזה.
מצטערת שדרכנו נפרדות בסיטואציה זו
אך איני יכולה להכיל יותר את הנהגותך כלפיי.

מאחלת שתמצא את זיווגך המתאים לך.
ורק ברכה והצלחה בחיים.

שלום ולא להתראות.

בברכה,
חייכנית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/10/2021 02:11:02

יווווו את לא רצינית!
מה שהקורונה הביאה לעולם....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2021 10:19 לינק ישיר 

חייכנית צודקת צריך לדבר בכבוד לרבנים שמצילים אותנו!
ובכלל זה נראה לי תת רמה וילדותי לעשות בדווקא ולהגיב כשהיא מבקשת שזה יהיה אשכול סיכומי למתנגדים בלבד
כל הכבוד על ההשקעה שה' יברך אותך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יפיפייה1 ב- 13/10/2021 10:20:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 13:54 לינק ישיר 

בס"ד

תודה רבה!
אכן חשוב לי מאד לשמור על כללים אלו, לטובת כולנו.
תגובות על דבריי, ניתן לשלוח בפרטי בלבד.

בעז"ה בערב אכתוב את דעתו הברורה של הרבי בנושא.
אך חשוב לי לציין שבעלון המקורי, פירטתי על כך וניתן לקרוא זאת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/10/2021 13:55:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2021 15:52 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

תודה רבה!
אכן חשוב לי מאד לשמור על כללים אלו, לטובת כולנו.
תגובות על דבריי, ניתן לשלוח בפרטי בלבד.

בעז"ה בערב אכתוב את דעתו הברורה של הרבי בנושא.
אך חשוב לי לציין שבעלון המקורי, פירטתי על כך וניתן לקרוא זאת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/10/2021 13:55:23

מה את מבינה בדברי הרבי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 15:54 לינק ישיר 

יפיפייה1 כתב:
חייכנית צודקת צריך לדבר בכבוד לרבנים שמצילים אותנו!
ובכלל זה נראה לי תת רמה וילדותי לעשות בדווקא ולהגיב כשהיא מבקשת שזה יהיה אשכול סיכומי למתנגדים בלבד
כל הכבוד על ההשקעה שה' יברך אותך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יפיפייה1 ב- 13/10/2021 10:20:58

חייכנית לא תקבע כאן, חייבים למחות בטועים ובחייכנית, שגורמים לשפיכות דמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 18:35 לינק ישיר 

ובחרת בחיים. אתר קופת חולים כללית, עם תשובות לכל השאלות. בבקשה ; www.clalit.co.il/he/medical/vaccine/Pages/corona_vaccine_fizer.aspx

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2021 21:30 לינק ישיר 

אין כאן מה לנסות לשכנע.
חייכנית חושבת דבר מסויים, כמו אחוז מצומצם מאזרחי ישראל והיא לא תשנה את דעתה, כמו אחוז מסויים מאזרחי ישראל.
צריך פשוט לדבר עובדות, לא שכנועים.
עובדה ש 90% ממתי הקורונה היו לא מחוסנים.

עובדה שהחיסון מגן מפני הקורונה.
אני עצמי יכולה להעיד על עצמי.
אני מחוסנת בחיסון שלישי. ב"ה שהספקתי להתחסן.
2 ילדי חולים כעת בקורונה. נדבקו מהמטפלת שלהם ואני איתם בבית וב"ה בלי עין הרע בריאה בלי כל פגע. כנ"ל בעלי.

לסיכום של אשכול הסיכום:

אל תנסו לשכנע!!!
זה לא עוזר במילימטר!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2021 00:33 לינק ישיר 

בס"ד

ערב טוב חברים/ות...

כפי שאמרתי איני קוראת הודעות כאן
וכמובן שאני רואה זאת בחומרה רבה שלא מכבדים את בקשתי,

נתפלל שה' שישלח רפואה שלמה לאנשים עם קשיי הבנה וקושי לכבד את הזולת ואת רבניו!

ובכן כפי הבטחתי, לפרט על דעת הרבי בנושא חיסונים ובטיחות:

מהי דעת הרבי מחב"ד על חיסונים?
הרבי לא היה נגד חיסונים.
אך מאידך ציין שחיסון צריך להיות בטוח לשימוש לגמרי, כשכל החיסונים שאישר
בעבר היו מחברות אמינות, כשעפ"י מחקר, כל החיסונים הוותיקים עברו לפחות 15-10שנות פיתוח ומחקר(כפי שמקובל בתחום תהליך אישור החיסונים עפ"י דברי רופאים מומחים!)

וכן יש עוד 2 תנאים שצריכים להיות:
1 )חברה אמינה. 2 )גם אחרי שעברו 10-15 שנות פיתוח ומחקר, ציין שצריך להמתין כמה חודשים ואף פעם לא להיות מבין הראשונים בשימוש!

האם עברו 10 שנות פיתוח ומחקר על חיסון חדש וניסיוני זה? לא.

הוא פותח תוך כדי "המגיפה", תוך פחות מ8 חודשים, כשניתן אישור "חירום" לדלג על שלב הניסוי בחיות,
ונוסה רק חודשיים על בני אדם בריאים, עד גיל 60!
(כשמגיפה זו בעיקר פגעה בבני 65 ומעלה וכן באנשים עם מחלות רקע! כשממוצע גיל המוות הוא 81!)
כך שלא הוכח שזה מציל חיים!

שהרי אף פייזר, ציינה שהן 22,000 אלף שלקחו חיסון לא נפגעו מהוירוס וחיו וכן 22,000 של קבוצת הפלצבו לא נפגעו מהוירוס וחיו, כך שמכאן נלמד שגם
מי שלא התחסן לא נפגע במהלך החודשיים של הניסוי ולא מת!(כשאף במחקר זה ציינו ש"הורידו" כמות נכבדה של נסיינים מרשימת הניסוי, באמצע המחקר ולא כתבו מה עלה בגורלם, כך שכנראה רצו לטשטש שנסיינים רבים נפגעו מהזריקה, כשעצם זה שהורידו אותם ללא דיווח מדוע, מדגיש שהם לא חברה אמינה כלל!)
(לפי חקירותו של פרופסור יורם לס, עפ"י מסמכי חברת פייזר!)

האם החברה אמינה? לא.

חברה זו ידועה כלא אמינה וכן חתמה עם השלטון על צנזורה על נזקים, כך שזה כשלעצמו מדגיש שהם לא אמינים כלל! מכיוון שבמחקר חייבים שקיפות מול הנסיינים! חשוב לצפות בקישור לכתבה על פייזר, עם מידע(חלקי) על חוסר אמינותה.
https://hasifot.com/v/435

וכן עפ"י מחקרו על הרב המדען יואב אלון, חברה זו נקנסה על נזקי גוף קשים, בקנס הגבוה בהיסטוריה,
על סך: 3.2 מיליארד דולר!!!

וכן המשקיעים מפוקפקים: בייל גייסט, עם עבר של נזק אדיר שגרם למיליון עקרות בקניה וכן חצי מיליון משותקים בהודו!(שבמקרה הם שחומי עור...)
ועפ"י המחקר הוא כאביו, מאמין בתורת הגזע האמריקאית, הדומה לזו הגרמנית,
הקוראת לדילול והשמדת "זנים נחותים": שחומי עור ויהודים!

וכן הוא אומר בפומבי והבאתי סרטון- נמצא בעלון וכן באשכול זה בקובץ ה3/2 על בייל גייסט שמציין שצריך
לדלל 10-15% מהאוכלוסייה בעולם ע"י רפואה וחיסונים חדשים!
מכיוון שעומס אנשים בעולם, לא טוב לעתיד המדינות המפותחות...כך שראוי לחשוד במשקיע זה ובחברה מפוקפקת זו!

וכן יש לנו כאן עוד משקיעה: ממשלת גרמניה!
בהשקעה אדירה של מיליארד אירו לכלל החיסונים, שמתוכם 150 מיליון אירו בפייזר.כשחיסון זה נוצר במיינץ- בגרמניה ע"י מדענים גרמניים!
וכן השקעה כוללת בעוד חברות חיסונים, אך מאידך התלוננו על "מחסור חמור" וזריקות אלו נשלחו לארצנו ראשונים, בכמויות...

כמובן שהרבי לא בעד ניסוי על עמ"י כראשונים במחקר ובטח לא בעד להשתמש בטכנולוגיה חדשה, ללא עבר רפואי רציני של פיתוח ומחקר 10-15 שנה.
וכמובן שלא בעד "טיפול גנטי ניסיוני מסוכן" הקרוי חיסון, כשפרופסורים ודוקטורים רבים מציינים, שטכנולוגיה זו לא עברה אף פעם את שלב הניסוי בחיות בהצלחה!
רובם זינוקו/ נהיו עקרים/ מתו!ל"ע!
וכן ציינו הדוקטורים, שוירוס הקורונה אינו חדש וכבר שנים רבות שמחפשים לוירוס ממשפחה זו חיסון(שקדם לו הסארס- קוביד1) ולא מצאו, מכיוון שתמיד רוב חיות המעבדה ניזוקו קשות יותר מהוירוס!

הרבי לא היה מאשר טיפול ניסיוני, שאפילו עכברי המעבדה/ הקופים, לא שרדו, מכיוון שכל אדם בר דעת מבין, שרוב ההסתברות שזה יזיק גם לבני אדם.

אלא ההיפך, תמיד דרש לבדוק בטיחות שנים רבות לפני השימוש, כפי שמקובל בעולם החיסונים.

כך שאם היה יודע שיש תרופות מצילות חיים, עבור הנזקקים לכך, הרבי היה דורש בתוקף שישתמשו בזה ולא היה מסכן את עמ"י כולו בנזקים קשים/ מוות/ עקרות ח"ו למיליוני יהודים ע"י, זריקות מפוקפקות אלו.

ואם השלטון מגיש זאת בכפייה, לאחר שיודע שטכנולוגיה זו הזיקה לחיות מעבדה וכן כשראש השלטון ונשיא פייזר חוששים מכך?
זה כשלעצמו פשע חמור וכל אדם עם שכל בקודקוד היה חושד שאכן הם לא דורשי טובתו כלל, אלא ההיפך.

הקישור המסביר על "אמינות" חברת פייזר:

(*שאף עכשיו ייתכן מאד שמשחדת רופאים ואת השלטון בארצנו, לצורך קידום מכירותיהם והאג'נדות של המשקיעים המפוקפקים.)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 00:56:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2021 01:07 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/435

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2021 01:25 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לי לציין, בקשר לפרסום על נתוני החולי/ המוות של "הלא מחוסנים"-

אדגיש שוב, ידוע שהשלטון משקר במצח נחושה, כפי ששיקר בכל תקופת "המגיפה" ולדעתי, רק כסילים/ אנשים שבכח מנסים לחיות בהכחשה עצמית, יאמינו למשרד "הבריאות" ולעיתונות כשמנהלי מחלקות קורונה, ציינו ששיקרו לנו הן בנתוני המוות והן במידע על נזקי הוירוס, מכיוון שהביאו נתונים ממשרד "הבריאות" ולא אפרט זאת שוב אלא מי שמעוניין להבין יותר יקרא את ההסבר, שכתבתי בפירוט רב, על נתוני המוות ובעיקר על אלו שנלקח מהם הדרכון הירוק ונקראים "לא מחוסנים"
ואכן רבים מהם מתים כרגע מתופעת הADE אך השלטון מסתיר את הפשע הזה בעורמה.

לא אני אומרת זאת, אלא ד"ר זלנקו שמודע היטב למצב בשטח וכן ד"ר מאלון, ממציא שיטת הMRNA(הטכנולוגיה החדשה*)
שהתנגד לשימוש בה ומודיע שאכן כרגע פורצת תופעת הADE.(הסרטון צורף לאשכול זה בעבר הלא רחוק!)

וכמובן שיש עוד סיבות למוות בעולם וקורונה היא לא המחלה היחידה,
אז אדם "התחסן" נגד קורונה כדי לא למות מקורונה, אך בסופו של דבר מת בגיל צעיר, מהתקף לב/ שבץ/ סרטן שהתפתח בגלל טכנולוגיה זו.
השורה התחתונה הוא מת.
והשורה התחתונה היא: שמס' המתים עלה ב25% מתחילת מבצע החיסונים בהשוואה לשנה קודמת!(עפ"י דברי פרופסור רצף לוי)
כך שהמגיפה האמיתית היא מגיפת הזריקות הרעילות!

וכן גם לאדם שלא מבין בתחום, קל להבין שאם בשנה הקודמת מתו פחות מקורונה(למרות שניסו "לנפח" ואף רצחו חולים באכזריות ע"י מניעת תרופות והזנחה ל"ע) והשנה מתו יותר "מקורונה", למרות שאנחנו המדינה הכי מחוסנת, זה אומר דרשני!

גם אם יהיו כאלו שיתלו זאת במוטציות, אז אדם חכם צריך לשאול מדוע התחילו לדבר על מוטציות רק שהזריקות הגיעו?!

אכן יש מוטציות, אך עפ"י פרופסור לוק מוטנייה וד"ר וואנדן, מומחה עולמי לחיסונים, מוטציות אלו מגיעות מהזריקות.
כך שאם הן גורמות למוות מקורונה לעלות צריך להפסיק זאת.
אך רק עם "חכם" רואה שהמוות רק עולה ועדיין רודף אחרי הבקבוקונים בלהיטות רבה!

וכמובן שלא צריכים פרופסורים כדי לדעת שהמוטציות החלו מתחילת מבצע החיסונים.

כשהחלו להזריק בבריטניה החלו לדבר על "המוטציה הבריטית"
וכן כשהחלו להזריק לציבור החרדי, עכברי המעבדה הראשונים בעולם לזריקה השניה, החלו לדבר אף כאן על "מוטציה בריטית" ולכן רצו לעשות סגר על הציבור החרדי, אך חששו שזה יפגע בתהליך ההתחסנות וזה נגנז (בריטניה עצרה במנה אחת)
וכן עכברי המעבדה הראשונים בעולם לניסוי בנשים הרות, שאת התוצאות נראה רק בהמשך ל"ע!
(מכיוון שיש דברים ומחלות קשות שמתפתחות עם הזמן!
כך שרק כסיל שחי בדור האינסטנט, יכול להגיד "התחסנתי ואני מרגיש עכשיו טוב", מכיוון שאם מבצעים ניסוי בחיות במשך 10 שנים, זה אומר שמשך עשור בודקים האם משהו התפתח ואכן מתפתחים המון מחלות במשך זמן זה, כשהתוצאות הראו שהתפתח מחלות בהרבה יותר קשות ומסוכנות מוירוס זה! וכמובן שכבר עכשיו יש הרבה שניזוקו, אך זה מצונזר ע"י השלטון בצו איסור פרסום, כפי שעשו בזמן ילדי תימן)

וכמובן שחלק מאלו שמתו "מקורונה", מתו בגלל סיבות אחרות/ בגלל "תופעות הלוואי" של זריקה מסוכנת זו.
כך שקוראים להם "לא מחוסנים", מכיוון שמתו במהירות בשבועיים הראשונים, שהכי מסוכנים(מכיוון שחלבוני הספייק בפעולה חזקה בגוף, עפ"י דברי ד"ר הוסטי, מנהל בי"ח ביוסטון טקסס- פרטים בעלון, נספח א'))

וכן שלטון מושחת זה, אף עלולים להגיד שהם מתו "מקורונה", כפי שדוקטור כרמל אמר במפורש (הסרטון בנספח א')שכך בארץ מטשטשים את המוות של אלו שמתים לאחר הזריקה המפוקפקת. וכמובן שההפלות עלו ב83% מהשנה הקודמת וכן התקפי לב לב ודום לב ב50% בהשוואה לשנת "המגיפה" הקודמת. כשדוקטורים ופרופסורים בכירים מציינים שזה כתוצאה מהזריקה הניסיונית.(אך כמובן שהשלטון המושחת משקר ואומר שזה "מקורונה", אך רק תמים יאמין להם, כפי שתימני תמים האמין שהתינוק שלו מת ולא נחטף, כך שיש להם כבר נסיון רב בשקרים!) לסיכום: זריקה זו הוכיחה בעיקר נזק ומוות לעמ"י, כבר בטווח הקצר. כשבטווח הארוך הסכנה היא: מוות/ו עקרות למיליוני יהודים, כפי שקרה לחיות מעבדה ל"ע!

אך כמובן מי שלא מחפש אמת וצדק גם לא ימצא! כך היה גם במצרים, כשהיו יהודים שאהבו לחיות בחושך, רובם היו כך ואכן 80% מצאו את מותם גם בחושך ל"ע! גם אם בעז"ה לא ימותו מיליונים מזריקות אלו, אנשים שחיים בשקר זה כבר מוות, כך שמבחינתי הם כמו מתים מהלכים, כי אדם חי הוא אדם חושב וחוקר ודג מת, זורם עם הזרם בלי לחשוב לרגע...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 02:09:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2021 02:02 לינק ישיר 

כל הדרשות של חייכנית לא משנות את העובדה שכמעט כל הרבנים מחייבים להתחסן ! והם בדקו ובודקים את הנושא היטב, והם בקשר אדוק עם הרופאים דרך היועצים הרפואיים ! והולכים לפי הרוב המכריע הרבנים ! לא מוזמן פורסם שכל המומחים כולם ממליצים על החיסון ! תופעות הלוואי הם אפסיות, והרווח הוא גדול עשרות מונים. תמיד סמכנו על הרופא ועל משרד הבריאות. כעת יש לחייכנית מניפולציות, ההוא מקבל כסף, השילטון מושחת, הרבי לא התכוון לבית דין של חבד שמקבלים כסף מהמדינה, ועוד ים של שטויות, והיא מסרבת להקשיב, כי היא מפחדת מהחיסון, והדמיון שלה עובד שעות נוספות, תמיד חייכנית היתה ככה, חייכנית היקרה בחרה לה רבנים שרוטים כלבבה, רבני קורונה הוזים בהקיץ, והיא אפילו פתחה באגרות קודש ! . וחייכנית מסודרת ! , היא פטורה מלקחת חיסון, מצאה את השיטה, היא הרי חקרה את זה בעצמה ! :) חבל, חבל שיקרה משהו לחייכנית !

תוקן על ידי רציף ב- 14/10/2021 02:14:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2021 02:20 לינק ישיר 

בס"ד

ישנם אנשים שלא מעוניינים להתנצל על כך שפגעו ברבנים שלי ובי וכן כנראה מעוניינים לנקום/ מקנאים בי, חשוב לציין שוב אשכול זה נועד למתנגדים ולרוצים חוות דעת שניה ואני קוראת לכל מי שבעד ולא מעוניין להחכים ולכבד, שיצא מאשכול זה הנועד לאנשים חושבים בלבד!

אני ממליצה לחסום/ להתעלם "מחברים" כאלו, שלא יודעים כבוד הדדי מהו.

כמובן שאין זה ענייני, אלא מטרתי להגיש מידע למי שמעוניין בכך בלבד!

אחזור להסבר על דעת הרבי:

מידע בקשר לפייזר ומודרנה וכן מידע חשוב ביותר על "בטיחות"
הזריקה הניסיונית, כשניתן ללמוד בהרחבה מפי מנהל בי"ח בסיוטון טקסס, ד"ר הוסטי
:

* וכן בעלון יש מידע רב ביותר בנושא זה מפי טובי הפרופסורים והדוקטורים בעולם, כשהשלטון מנסה לצנזר זאת בכח רב, מתוך מניעים זרים בלבד!

הפרטים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 02:25:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2021 02:24 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1ze5JhXjpjYTSCOF99Aol1zmpTGXfUwqn/view? usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 76 77 78 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.