|
|
| נשלח ב-14/10/2021 02:31 |
|
| |
בס"ד
תקציר:
ד"ר חשוב זה, מדבר בחכמה ומסביר מה ההבדל בין חיסון זה לחיסוני השגרה. כשהוא מגדיר את התכשיר כ "טיפול גנטי ניסיוני מסוכן" ומסביר על הסיכונים הרבים, מכיוון שזריקה זו גורמת לגוף לייצר כל הזמן חלבוני ספייק, דבר שמסכן את התאים בגוף!
וכן ציין שאף פעם חיסון זה לא נוסה, בנושא מחלות זיהומיות, על בני אדם ולא עבר את ניסויי המעבדה בהצלחה, מכיוון שהחיות ברובם חלו קשות/ מתו.
וכן ציין שמודרנה אף פעם לא ייצרה משהו מוצלח שעבר את שלב הבטיחות. וכן הדגיש שזריקה זו, בשונה מהחיסונים הוותיקים, אינה מונעת הדבקה או הידבקות/ את התפשטות הווירו ס, אלא אמורה אולי להפחית סימפטומים,כשהתקשורת משקרת לנו במידע, אך מבחינה חוקית לא ניתן לקרוא לזה חיסון, כשחברות התרופות, ביקשו שזה יקרא חיסון, מכיוון שכך הם פטורים מתשלום על נזקים מתוקף החוק, שמביא לחיסונים כיסוי מלא מפני נזקים.
אך לאמיתו של דבר זה לא נכלל בהגדרת חיסון, אלא כ "טיפול גנטי מסוכן" עם פחות מ20% יעילות, אך מסוכנת יותר מהווירוס הן בסיכון הADE המסכן במוות המוני, את רוב מי שחוסן וכן מסכן בסיכונים למחלות זיהומיות ודלקתיות קשות ולכן ממליץ לא לקחת זריקה מסוכנת זו!
ומאידך ממליץ על התרופה כלורקיין ואברמקטין וכן המלצות נוספות לנטילת ויטמינים ולחזק מערכת חיסונית ובעד חסינות עדר טבעית. וכן מידע נוסף, חשוב ומרתק.
כך שהרבי לא היה מאשר שימוש של זריקה, מחברה שאף פעם לא ייצרה משהו שעבר את שלב הבטיחות בהצלחה!
כשכמובן שהרבנים שאישרו זאת, לא מודעים לכך/ שהם מודעים ומאויימים על חייהם ואיומים נוספים שאיננו יודעים/ והוטעו ע"י השלטון המושחת וע"י "רופאים" משוחדים/ שלא מבינים בתחום כלל והולכים בעיניים עצומות אחרי משרד "הבריאות". ולא שמעו את הצד השני כלל/ שהקשיבו בזילזול רב ולא העמיקו.
אך פרופסורים רבים שאיכפת להם מאיתנו, מגלים לנו את האמת שמנסים להסתיר! ויודעים כבר מראש מה קרה לחיות מעבדה כשניסו את הזריקות על וירוס הסאראס, כך שבטוח לשימוש? זה בטוח לא.
אף אם לא היה מידע מדעי. אלא רק עפ"י הנזקים שכבר רואים באנשים רבים לאחר הזריקה.
חשוב לציין, שאם הרבי היה נגד זריקה לא בטוחה שלא עברה 10 שנות פיתוח ומחקר ק"ו שהרבי בטוח לא היה מאשר זריקה שפוגעת באנשים כבר בטווח הקצר!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 02:45:26
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 02:45 |
|
| |
בס"ד
מצו"ב עדויות חדשות, מאתר משרד "הבריאות",(כשהם ניסו למחוק זאת ולצנזר) על פגיעות רבות מזריקה מסוכנת זו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 02:52:07
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 03:02 |
|
| |
בס"ד
סרטון תיעודי על נזקי הזריקה הניסיונית, כבר בטווח הקצר:
* כשאיני מבינה למה עכברי המעבדה, לא מבינים שאם הם בניסוי ברור שהם עלולים להיפגע מ22 תופעות לוואי שהFDA פרסם. וכמובן שאף פעם לא תועד בהיסטוריה של נסויי המעבדה, שעכברים בניסוי אכזרי, נלחמים לדבר בעד המדען שכבר הרג ופצע עכברים בניסוי.
אז נכון שמחוץ למעבדה ניתן למות מרעב/ חתול רחוב/ וירוס טועה, אך העכברים החופשיים שבחוץ, יודעים היטב שהמדען משקר בנתונים לעכברים ובעיקר למנהיגים שלהם(ואף מאיים עליהם ברצח, מרוב שהוא דואג לבריאות העכברים בכלוב) וכן שמנסיון קודם, הסיכון למות/ להיות עקר/ לצאת עם חולי קשה, הוא דווקא בתוך המעבדה, בניסוי האכזרי, שתוצאותיו ידועות מראש!
ולכן הם מנסים להציל את העכברים שבפנים/ את העכברים שמתלבטים האם להיכנס, אך המדען כמובן תמיד מפחיד אותם שבחוץ מסוכן יותר וששם מתים יותר עכברים.
כך שלמרות שהם פצועים/ שעובריהם מתים באחוזים גבוהים ואף אם מתים רבים מחבריהם, יותר ממה שמתו בשנה הקודמת, כשהיו בחוץ,
עדיין מאמינים שהמדען לא יהיה "רע" אליהם וממשיכים להאמין בו עד אין קץ ואף נלחמים בעכברים שבחוץ...ומוכנים לצאת מהכלוב רק כשהם בעצמם נפגעים/ כשקרוב משפחה שלהם יוצא מהכלוב מת.
זה פלא שייכתב בספרי ההיסטוריה של העם העכברי, היושב בציון.
העדויות:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 03:33:32
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 03:09 |
|
| |
בס"ד
עוד סרטון עדויות על נפגעים רבים הסובלים כרגע בביתם, לאחר זריקה מסוכנת זו :
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 03:10:43
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 03:19 |
|
| |
בס"ד
אמא בוכיה שמתה ביתה הצעירה "מפוסט חיסון" 5 שעות אחרי הזריקה הרעילה!
זועקת מכאב ליבה, לא לקחת זריקה מסוכנת זו! ביתה רצתה לחזור ללמוד ולכן לקחה זאת למרות החשש, אך לצערנו כרגע היא "לומדת" בקבר...
* אך כמובן שהתקשורת "הנאמנה" לא תספר זאת לעכברים, באמצע הניסוי...אלא היא מחפשת מתחת לאדמה סיפורי "פוסט קורונה", כדי להפחיד את העכברים לקחת זריקה ניסיונית, (עפ"י ההסכם עם פייזר) במקום לרצות "להתחסן" באופן טבעי, למרות שיש דווקא הרבה סיפורי "פוסט חיסון" של דלקת בשריר הלב ואך מוות של צעירים! כשהאב, לבן הערבי הצעיר שנפטר לאחרונה, מעיד שבנו כלל שלא חלה בקורונה אלא ציין שהרגיש מעט לא טוב והרופאים "טיפלו" בו עד שהוא מת(כנראה נרצח, לצורך הפחדת הנוער וההורים) כשכמובן שהשלטון בונה על הזכרון החלש של העכברים, שכלל לא זוכרים שבשנה הקודמת לא היו סיפורים כאלו שאנשים מתו מפוסט קורונה!(אלא דיברו רק על מעט אנשים שחווים אח"כ קושי לנשום בעת מאמץ ואיבוד חוש טעם וריח לתקופה ואולי מעט צלקת בריאות, אם החולי היה קשה וכו', כשגם אתזה צריך לברר עם פרופסורים האם זה נכון/ שקר)
האמא הכאובה:(סרטון מס' 10)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 03:51:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 03:46 |
|
| |
בס"ד
האב הערבי שדיווחו שבנו נפטר מ"פוסט הוירוס" מעיד שהרופאים משקרים ובנו לא היה חולה בקורונה כלל... כך שהשלטון מנסה בכח להמציא "הוכחות" בעוד שנזקים שקורים לאחר הזריקה, הם לא מכירים לאחר 24 שעות!
אך מי שנדרס בתאונת דרכים? עפ"י ההנחיות של "ארגון" הבריאות העולמי, אם יצא "חיובי" במטוש, הוא נרשם כמת מקורונה. (עדות על כך באשכול זה, באמצע הסרטון שמדבר על כך שאסיפטומטיים לא מדביקים!)
כך שחשוב לדעת שהשקר כרגע גובר והעיתונות "שלנו", בעיקר "החרדית" נשלטת, מצונזרת ובוגדנית.
כי בשתיקתם, הם מאשרים לפשע הזה להמשיך להתבצע מתחת לאפנו! למרות שזריקה זו כבר אסורה לשימוש עפ"י חוקי קוד נירנברג! אך עדיין הם דוחפים הורים וילדים לזריקה ניסיונית זו.
דברי האב:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 03:47:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 03:56 |
|
| |
בס"ד
בזמן שאנשים קוראים לעכברים שלא רוצים להיכנס לניסוי "הזויים" וכן עדיין ממשיכים לאכול בננה ברוגע בביתם, כשהרעל בגופם, כמו פצצה מתקתקת(עפ"י דברי ד" זלנקו)/ שהם קיבלו פלסבו,(כשייתכן שבזריקה הבאה הם "ירגישו" היטב את טעמו של הניסוי האכזרי/ שפתאום תפרוץ מחלה חדשה והם בכלל לא יקשרו שיש קשר לניסוי, כפי שקורה עם חברותיהן של אחיותיי*)
ישנם אנשים שכרגע אבלים בבתים, לאחר שבנם/ אביהם, מת ישר לאחר הזריקה הרעילה הזו.
אישה זו זועקת בכאב על אובדן בנה וכן על כך שלא תוכל להחזיר אותו לחיים. כשהיא זועקת מקירות ליבה, לא לקחת זריקה רעילה זו ולא לשחק עם החיים!
חשוב שתשתפו סרטונים אלו את מכריכם!
דבריה הכואבים:(באנגלית)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 04:42:06
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 04:08 |
|
| |
בס"ד
כמובן שזה מצונזר ורובם גם לא ממש רוצים לדעת את האמת הכואבת, כי אף אחד לא אוהב להרגיש שהוא חי במציאות של שקר ופשע חמור, כשאובת העם כלל לא רצונם של השלטון המושחת!אז מעדיפים לחשוב שלהם זה לא יקרה ושהם לא שותפים לפשע בשתיקתם/ בעידודם...
אך שתיקה= להיות חלק מהפשע!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 04:23:29
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2021 04:13 |
|
| |
בס"ד
ואחרון חביב:
פורסם סיפור עצוב זה, על אישה הרה מחו"ל שנכפה עליה לקחת "חיסון" זה כשהייתה בהריון, כשאיימו עליה שלא תוכל להיכנס לחדר לידה, אם לא תקח זאת...
בסוף נאלצה לקחת זאת, כשכרגע היא מתמודדת עם תינוק "הזוי" שרועד לה כל הזמן, בצורה מוזרה, כמו רובוט מקולקל.
אז כן כנראה שהאמא והתינוק יצטרכו לסבול כל החיים, מהזריקה שקיבלה "בחינם" מהשלטון שכ"כ דואג לשלומה... עד שלא נותן לה ללדת אם לא תסכים להיות עכבר מעבדה.
* בעז"ה בקרוב אמצא את הפוסט המקורי, שבה כתבה את דבריה.
התינוק האומלל:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/10/2021 04:21:50
|
|
|
|
|