|
|
| נשלח ב-18/10/2021 01:43 |
|
| |
בס"ד
כמובן שאף אני מכירה סיפור אישי כזה, מאישה שפנתה אלי בבכי כשהיא מציינת שהיא מרגישה שהיא "שאיבדה את בעלה". לאחר שקיבל את הזריקה, הוא חלש כמו זקן בן 80 וכן עם כאבי ראש חזקים ועייפות רבה, כשרוב הזמן ישן ולפעמים קשה לו לקום מהמיטה ובקושי עובד...
היא בקשה ממני עיצה/ רופא מומלץ לייעוץ, כמובן שניסתי לעזור ואף הקשבתי שעה שלמה להרצאה של ד"ר זלנקו, כדי למצוא שם שמות של תרופות שאולי יעילו לו! כשגם לבדיקת די- דיימר, למציאת קרישי דם, ביקשו ממנו בדיקת מטוש לפני ההגעה, כשבקושי יכול לזוז ממיטתו. עד כדי כך אכזרותם.
אך העצוב ביותר שהיא מספרת, שהיא דואגת שעוד מעט גם תוקף "הדרכון הירוק" שלו נגמר והיא חוששת על העתיד שלהם.
כך שהוא גם כמו זקן בן 80 עם בריאות רופפת ואף בקרוב יישאר במיטתו עלוב ומסכן, כעכבר נטוש, ללא כל הטבה וכמובן בסיכון לאפשרות להתפרנס ועוד.
וכך אנחנו מתקרבים להנהגה של סדום ועמורה. ולדעתי, חייבים לעצור את הטירוף ולהיות עם מעט אמפתיה והבנה למצב, לפחות למען המשפחות השכולות והפצועות, לאחר ניסוי אכזרי זה! (*כן חוץ מנרצחי קורונה, יש גם את משפחות נפגעי ונרצחי הזריקה, שקולם לא נשמע! כפי שעשו לתימנים בשעתו!וזה כשלעצמו פשע מדיני ותקשורתי!)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 02:34:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 02:06 |
|
| |
בס"ד
כמובן שאשאל אותה האם היא מוכנה לחשוף את שמה לצורך עדות, אך את סיפורה היא חשפה אף בקבוצה כללית ולכן אשתף אף אתכם, בדבריה הכואבים.
כשזה עוד מקרה "קל" לעומת עדיויות קשות של נכות/ אנשים שנהיו עוורים/ פגיעה ברחם ושיבושים בווסת/הפלות ולידות שקטות/ מוות של אב/ אח, שעות ספורות/ ימים בודדים לאחר הזריקה ועוד! כשרק כאן יש סרטון על עשרות עדויות ומידע רב בנושא!
כשהשלטון "השתמש" בגופם וזורק אותם ללא כל פיצוי לעבר עתיד אכזר, שלא מקבל את החלש והמסכן וכמובן מפלה לרעה ועוד קורא להם ולכל מי שחושש "סכנה לציבור" רק כי בצדק, לא מסכים שוב להיכנס לניסוי האכזרי!
דבריה הכואבים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 02:43:54
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 02:27 |
|
| |
בס"ד
ולמי שעדיין "מאמין" ש"המדען" לעולם לא יפגע בו... ההיסטוירה בארץ מלמדת ההיפך.
- חשוב מאד ללמוד מעט על העבר הלא רחוק!
*סרט תיעודי:
* נא לשתף את סביבתכם!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 02:29:29
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 02:31 |
|
| |
בס"ד
ושוב אגיש את פרוייקט העדויות החשוב הזה!
המתעד פגיעות קשות ומוות לאחר הזריקה הניסיונית, כשעמ"י נמכר לניסוי האכזרי. חשוב לשתף זאת!
הסרטון:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 02:32:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 02:39 |
|
| |
בס"ד
הודעה משמחת במיוחד.
עם מידע חשוב ביותר לאנשים בקבוצות סיכון/ נשים בהריון וכן "מחוסנים" שבסכנת הADE , אף צעירים, אך מעוניינים ללכת עפ"י המלצותיו החשובות של ד"ר זלנקו ועוד.
התרופה איברמקטין והידרוקסיכלוקיין, ניתנת כרגע להשגה בארץ ובארה"ב ע"י משווקים פרטיים(כנראה)
* חשוב לציין שתרופות אלו בשימוש מעל 45 שנה, כשד"ר סיימון גולד מציינת שזה בטוח לשימוש אף לנשים בהריון וילדים(הכלורקיין) ואף ד"ר זלנקו מצדד בזה יותר עבור נשים בהריון(מכיוון שזה יותר שנים בשימוש, מעל 65 שנה!* ולכן בטוח יותר לשימוש!)
הנה הפרטים:
* נא לשתף זאת את כל מכריכם!
- מידע על יעילות התרופות ובטיחות התרופות, ניתן לקבל מפי פרופסורים ודוקטורים רבים בעלון(וכן בנספח א') וכן באשכול זה!)
הפרטים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 02:54:22
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 02:48 |
|
| |
בס"ד מעט מידע על כך כרענון אגיש כאן. מפי דבריה של ד"ר סימון גולד- ראש וועדת הרופאים באמריקה, הנלחמים למען בריאות העם. דבריה: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 03:00 |
|
| |
בס"ד
הדרכתו של ד"ר זלנקו לכולנו וכן לנשים בהריון ול "מחוסנים" שבסכנת חולי קשה ומוות מADE בעת מפגש עם וירוס. כשציין שזריקה זו הורסת את המערכת החיסונית, כשהמערכת החיסונית היא כמו של זקן בן 95. כך שהמניעה צריכה להיות בהתאם. ולכן צריכים לקחת ויטמינים וכן איברמקטין/ כלורקיין בקביעות! כמו שזקן צריך לקחת, כדי להימנע מהדבקה. וכן נגד זריקת בוסטר המסכנת יותר את האדם, עפ"י מחקרו עם פרופסורים מומחים.
וכן הביא הדרכה למי שהזריק ובסכנה לקרישי דם, הגיש שמות של תרופות ללא מרשם. וכן שם של תרופה טובה עם מרשם. חשוב לציין שדוקטורים(פרטים נרחבים בנספח א'- בעלון!) בדקו ויש ל62% מהמוזרקים ננו קרישי דם, גם אם הם מרגישים "בסדר" ואולי מעט עייפים... אך הסיכון הוא: שזה יכול בפתאומיות להתפתח ולגרום לשבץ מוחי/ התקף לב וכו'
כשמי שמעוניין לוודא זאת, ניתן לעשות בדיקת די- דיימר וכך לקחת תרופות מדללי דם, מראש בהתאם.
דבריו החשובים לתקופה זו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 03:32:16
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 03:14 |
|
| |
בס"ד
חשוב לציין שיש עדויות רבות של רופאים,.על סכנות התרופה "רמדסביר" הניתנת לחולי קורונה בבתי חולים וגורמת לקריסת הכליות ומוות מהיר, אך עדיין משתמשים בה וגורמים לרצח חולים רבים!
ד"ר פלאבסקי מדבר על כך.
בעז"ה מחר אתן מידע נרחב בנושא מדוקטור שמשוחח על כך, ממקור ראשון.
* חשוב לשתף זאת, כדי שמי שייאלץ ח"ו להתאשפז, יבדוק איזה תרופות נותנים לו ויזהר מכך!
דבריו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 03:22:31
|
|
|
|
|