|
|
| נשלח ב-18/10/2021 23:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 23:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
אתה ואנשים כמוך, מוזמנים להביט, לאנשים האלו, שהקשיבו לתקשורת שכמובן "לא מסכנת את חייהם", בעיניים.
ותגידו להם שהם "מאפיה", אם הם/ משפחתם תפחד לקחת את הזריקה לאחר שקרוב משפחתם מת/ שהם נפגעו.
וכמובן שמתנגד ניסויים שרואה זאת, זכותו להתנגד וכן לשתף את סביבתו כדי שיזהרו, כפי שמורה ההלכה היהודית! שאם יש סכנה, צריך לנהוג באהבת ישראל ולהזהיר!
כל מי שעדיין חש "צדיק" מוזמן להביט בתמונות ההרוגים לאחר הזריקה. צעירים ובריאים. ולהבין שהמציאות הרבה יותר מורכבת.
(*כשאם אני הייתי יוצרת תרופה שהורגת צעירים זמן קצר לאחר השימוש? היו שמים אותי בכלא ועוצרים את השימוש! אך כמובן שכאן זה שונה, כי יש עסקאות של מיליארדים, תוכניות להקמת מפעל "חיסונים" בארצנו וייצוא בעולם(עפ"י דברי ביבי) ,משקיעי מניות, תאגידים, ממשלות ותוכניות חסויות, לכן מותר למנוע תרופות מצילות חיים וכמובן ניתן "אישור" לכל מישהו עם חלוק לבן, לדקור ולהמשיך לפצוע ולהרוג וכמובן לסכן מיליוני יהודיח לטווח רחוק...)
מוזמנים להביט ולכבד מעט את הנרצחים....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2021 23:23:11 |
| זה שקרים שאתם המצאתם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 23:45 |
|
| |
בס"ד הנפגעים הרבים הסובלים בביתם, בארץ ובעולם לאחר זריקה זו.
כשהם מעידים, על שיתוק בחצי פנים, פרכוסים קשים, מוות, פגיעה בראייה, פגיעה קשה בלב ועוד מחלות קשות....נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 23:51 |
|
| |
בס"ד עדויות בפייסבוק:על פגיעות קשות שזריקה זו גרמה לאנשים. וכן אני ורבים כמוני מאמינים לעכברי המעבדה שנפגעו, בהרבה יותר מלמדען או לעיתונות המושחתת כשחתמו מראד על צנזורה ל10 שנים על זנקי הזריקה. (וזה אומר ד"ר מאלון, ממציא שיטת הזריקה!)העדויות: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 23:56 |
|
| |
בס"ד פרוייקט העדויות, המגיש מידע רב על הנזקים, כבר בטווח הקצר, שזריקה ניסיונית זו גרמה לאנשים רבים, כשביניהם בחורה צעירה מבני ברק בת 25, שחומרי הזריקה "הבטוחה" פגעו במוחה וגרמו למותה. וכן אנשים שנהיו נכים/ נפגעו בליבם/ נהיו משותקים וכו'
* כך שרק כסיל עדיין יקרא למתנגדי הניסוי, בשמות גנאי! שזה כשלעצמו תמיכה ועידוד הפשע!
דבריהם:נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:00 |
|
| |
בס"ד
דיוד בריסטו ז"ל, בן ה18 נהרג לאחר קבלת הזריקה הניסיונית הרעילה!
* התלונן על כאבי ראש לאחר קבלת הזריקה וחודש לאחר מכן בתופעת "פוסט חיסון רעיל", לא קם ממיטתו! כפי שקורה לרבים בארצנו!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 00:02:02
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:05 |
|
| |
בס"ד יעקב ישראל כהן אור, מעיד שחמותו לקחה זריקה ניסיונית זו ונהרגה זמן קצר לאחר מכן!
כשהוא מזהיר את כולם מפני זה! דבריו: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:08 |
|
| |
בס"ד רועי הוטא: מעיד שלאחר הזריקה הרעילה, איבד תחושה ב2 אצבעות לזמן ממושך ונפגע מזריקה זו ונזקק לטיפולים. דבריו: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|