| נשלח ב-19/10/2021 00:11 |
|
| |
בס"ד יצחק אבולייף, מעיד שהרגיש חום ולא קם ממיטתו במשך שבוע לאחר הזריקה וכן שזריקה ניסיונית זו פגעה בליבו.
דבריו: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:15 |
|
| |
בס"ד
אלון בר, מעיד ממקור ראשון, על מושתל כליה שהרופא לחץ עליו לקבל זריקת רעל 3, לאחר יומיים, גופו קרס וכרגע הוא מורדם ומונשם.
* כמובן שניתן לפנות אליו לקבל פרטים.
דבריו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 00:16:22
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:23 |
|
| |
בס"ד אמא צעירה, נפגעה ברגליה לאחר הזריקה הניסיונית וכעת בכיסא גלגלים.
שמה של הנפגעת: ורג'יל ברמלי.
* כשד"ר מיכל הרן, המומחית הכמעט יחידה בארץ לשרירים, ציינה מראש שזריקה זו היוצרת חלבוני ספייק, הדומים לחלבוני השריר, עלולים לתקוף אף את חלבון השריר, בדרך לייצור נוגדנים. וכך קורה לרבים בארץ ובעולם.
כשאחותי פגשה כבר כמה מכרות עם פנים מעוותות ואף חברו של אבי, משותק בחצי פנים! כך שיש למתנגדי הניסוי "בשר" רב להתנגד לכך!
העדות: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:26 |
|
| |
בס"ד השחקן מייק מיטשל, מת מדום לב שבוע לאחר זריקת הרעל ה3!
הוא כמובן קרא לאלו שרצו להצילו "הזויים".*כרגע הוא כנראה משחק בקבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:31 |
|
| |
בס"ד גולן גוט, כדורסלן ישראלי. נפגע מזריקה רעילה זו בעיניו וכן לא יכל לעצום עין ואף השתיה נשפכה מפיו(כנראה שיתוק בחצי פנים כולל פגיעה בעין!)
ומצהיר שלא מוכן להיות עכבר מעבדה פעם נוספת! אז כנראה שהעם "החכם" צריך להיפגע, כדי להיזהר...
רק חבל שלא תמיד ניתן לתקן! וניתן לסבול מכך כל החיים!
דבריו:נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:40 |
|
| |
בס"ד עדות בקו "אחרית הימים", עם הרב יניב, קברן מחדרה, המעיד על עליה עצומה של מתים בכל תקופת מבצע הזריקות ובעיקר אחרי זריקה 3!
כהמשפחות מעידות שההרוג לקח את הזריקה ומת מוות פתאומי, בעיקר מדום לב.* וכן משפחות רבות של נפטרי "קורונה" מעידים, שכלל לא הייתה לו קורונה, אלא באו בגלל סיבה אחרת ושלחו אותם למחלקת קורונה, כי לא חוסנו וכאילו יצאו "חיוביים" וכנראה נרצחו בבית חולים. - כמובן שניתן ליצור קשר עם קו אחרית הימים ולשוחח עם המשפחות לצורך עדות בטוחה. אם רוצים להגיש זאת לרבנים. דבריו: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|