בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2021 01:23 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בס"ד

נרצח נוסף מבקבוקוני "הרעל הגרמני" כשהשלטון המושחת, שחתם מראש הסכם עם פייזר, ממשיך למנוע תרופות בטוחות ומאידך מגיש לעם זריקה נסיונית מסוכנת, שכבר אסורה לשימוש עפ"י חוקי קוד נירנברג בשל מקרי המוות והנזקים הקשים, כשהם ממשיכים להגיש זאת במסווה של "תרופה מצילת חיים" בטוחה לשימוש ו"יעילה"

אכן היא יעילה בכך "שהחולה" שכלל לא היה חולה.
מת! וכך ממגרים את הקורונה.

ויקטור תורג'מן ז"ל- נרצח לאחר זריקה 3!
* כמובן שבעיתונות "החרדית" הנשלטת והמשוחדת,
לא תמצאו מידע חשוב זה!

וכמובן שאת רציף, זה לא מעניין.
הוא עסוק בלדמיין שהאנשים שמתנגדים לניסוי הם כת.
אך לא טורח לבדוק האם יש נפגעים בסביבתו...

הפרטים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש יותר נפגעים מאקמול. ברור שיש נפגעים, זה מאוד מאוד נדיר. יש גם שקרים מהתעשיה שלכם, יש גם מתים בלי קשר לחיסון, במקרה הם לקחו חיסון אתמול, ואת ששה שיש לך עוד הוכחה ועוד הוכחה. העיקר את לא מאמינה לרשויות, את קבעת שגם נתניהו וגם בנט וגם כל הרופאים והרבנים עשו יד אחת לרצח המונים..

תוקן על ידי רציף ב- 19/10/2021 01:24:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 01:28 לינק ישיר 

בס"ד

כמובן שיש עדויות נוספות
ואף בעלון המקורי ובנספח א', ניתן למצוא מידע רב בנושא
נפגעי הזריקה הניסיונית.

אך מה שבטוח שבנקודת זמן זו ועם מידע זה,
אין זכות לאלו שבעד לקרוא למתנגדי הניסוי האכזרי בשמות גנאי
או לחשוב לרגע שהם "מצילי חיים".
כשהמוות מקורונה, מדום לב ושבץ רק עולים, מתחילת מבצע "החיסונים"

כשמ3,000 שמתו ב10 חודשי "המגיפה"כששליש מהם, מנהלי מחלקות קורונה מעידים שמתו מזקנה/ מחלה אחרת ונרשמו בטעות כך.(פרטים בעלון)

כך שזה 2,000 נרצחים, כשממומצע גיל המוות היה 81
ואנשים מבוגרים/ מחלות רקע.

אך לאחר "מבצע הזריקות", המוות עלה משמעותית(יותר מהשנה שכולנו היינו "לא מחוסנים", כשכמובן אם לא היו מונעים תרופות והרישום היה תקין, המוות היה בהרבה פחות מלאחר ההזרקות!)הן מקורונה
והן אחוז המוות הכללי ב25% עפ"י דברי פרופסור רצף לוי שבדק זאת ממקורות רשמיים.
כשגיל המוות "מקורונה" יורד, כנראה בגלל תופעת הADE.

אך כמובן שלאחר תקופה, השלטון המושחת שלל "למחוסנים" ב2 זריקות את הדרכון וקרא להם "לא מחוסנים" וכשרבים מהם חלו ואף מתו(גם כרגע!), קרא לכך "מגיפת הלא מחוסנים", במקום להודות בנזקים שגרמו לצעירים רבים שגם לא קיבלו הגנה ואף ניזוקו, כשאף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד איתם.

לדעתי חשוב לשמוע לרבנים המתנגדים
ולדעתו האמיתית של הרבי(ולא המסולפת ע"י רבנים ממסדיים, שבמחילה מכבודם, אסור להם עפ"י דין, לדון בנושא אם הם משוחדים ומקבלים משכורת מהשלטון וכן הם חייבים עפ"י דיני התורה, לשמוע את הצד השני והם לא עשו זאת! ומי שכן עשה זאת לאחר מכן, כמו הרב יורקוביץ, אז הוא גם חזר בו וציין שאין חיוב "להחסן" וכן שצריך לשמוע לרופא ידיד, שזה כמובן ד"ר זלנקו המומחה ביותר לנושא זה, שאף חקר על הזריקה לעומק!כשהוא זועק לא להשתמש בזריקה רעילה זו המסכנת במחלות קשות/ מוות ועקרות ח"ו.)

אף האליטות והמיליארדים, כמו אלון מאסק ורבים אחרים, לא מוכנים להיות עכברי מעבדה.
ואני תמיד בעד ללמוד מהאליטות...

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 01:43:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 01:28 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1YdMsaISQkc4_33NOIcxKw_bp5IE9cOSo/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:02 לינק ישיר 

בס"ד

כשהשלטון המושחת במקום להפסיק ניסוי זה בגלל הנזקים הקשים,
ממשיך במבצע הניסוי ואף מכריזים על "מזרק לכל בית"

אנחנו לוחמי האור, מעטים מול שלטון מושחת.
מעטים מול רבים, הנמצאים בחושך, המאמינים לשלטון מושחת וסוגדים לבקבוקוני רעל ננו מתכתיים.

אנחנו צריכים ללמוד מהדביקות במטרה של השלטון המושחת
.כשכידוע בחסידות "מעט אור דוחה הרבה חושך"

ולכן צריכים גם להכריז על מבצע "עלון לכל בית".

למתנגדי הניסוי יש 3 קבוצות.
1) שרק רוצים שיביאו להם את החיים הרגילים ויבטלו את הדרכון הירוק.

2) אנשים שאיכפת להם מהסביבה ונלחמים למען ביטול הדרכון הירוק והניסוי, המסכן בזריקות בכפייה עקיפה, במיוחד אנשים מהמעמד הנמוך.

3) אנשים שבעיקר חשוב להם להציל את מי שבסביבתם, מניסוי אכזרי זה.
ומהם השלטון חושש ומעוניין להילחם בקרוב בצורה חזקה יותר!
כדי שתוכניתם תמשיך ללא כל קושי ועיכוב תוך כדי שליטה על המוחות ע"י הנדסת תודעה, רצח חולים, איומים ושקרים לרבנים ושליטה על העיתונות "הרישמית" בדרכי עורמה/ צו איסור פרסום.

לכן אני מבקשת מכל מי שדורש אמת וצדק.
שיהיה חשוב לכם, לא רק להציל את עצמכם אלא גם את הסביבה,
ולכן חשוב לקחת חלק ביוזמה זו ולשתף לפחות 5 חברים/ הורים לילדים,
בעלונים חשובים אלו!
* ניתן לבחור באיזה עלון שרוצים/ לשלוח קישור זה.
וכן ניתן לפרסם זאת בפייסבוק/ בסטטוס.

חשוב לעשות זאת
בזריזות, כי רק באחדות ובאכפתיות ננצח את החושך!

נ.ב

- חשוב לצרף להם את המידע על התרופות שכן בטוחות
וכן חשוב לשמוע לדוקטורים, שבאמת איכפת להם מאיתנו.
כמו שנאמר "סור מרע ועשה טוב"- לא חכמה רק לא להזריק,
אלא החכמה זה גם לשמור על הבריאות בדרכים בטוחות, במיוחד שכרגע המוזרקים גורמים למוטציות, כך שחשוב לשמור על הכללים; כדי שיהיה בצד הלא מוזרק 0 מתים וכך לא יהיה לשלטון המושחת שום תמונה אמיתית להשתמש בה.
(אלא רק פייק ניוז, כפי שהם מומחים בכך תמיד...)

העלונים החשובים:
* למבצע "עלון לכל בית"- מלחמת האור מול החושך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:03 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

כמובן שיש עדויות נוספות
ואף בעלון המקורי ובנספח א', ניתן למצוא מידע רב בנושא
נפגעי הזריקה הניסיונית.

אך מה שבטוח שבנקודת זמן זו ועם מידע זה,
אין זכות לאלו שבעד לקרוא למתנגדי הניסוי האכזרי בשמות גנאי
או לחשוב לרגע שהם "מצילי חיים".
כשהמוות מקורונה, מדום לב ושבץ רק עולים, מתחילת מבצע "החיסונים"

כשמ3,000 שמתו ב10 חודשי "המגיפה"כששליש מהם, מנהלי מחלקות קורונה מעידים שמתו מזקנה/ מחלה אחרת ונרשמו בטעות כך.(פרטים בעלון)

כך שזה 2,000 נרצחים, כשממומצע גיל המוות היה 81
ואנשים מבוגרים/ מחלות רקע.

אך לאחר "מבצע הזריקות", המוות עלה משמעותית(יותר מהשנה שכולנו היינו "לא מחוסנים", כשכמובן אם לא היו מונעים תרופות והרישום היה תקין, המוות היה בהרבה פחות מלאחר ההזרקות!)הן מקורונה
והן אחוז המוות הכללי ב25% עפ"י דברי פרופסור רצף לוי שבדק זאת ממקורות רשמיים.
כשגיל המוות "מקורונה" יורד, כנראה בגלל תופעת הADE.

אך כמובן שלאחר תקופה, השלטון המושחת שלל "למחוסנים" ב2 זריקות את הדרכון וקרא להם "לא מחוסנים" וכשרבים מהם חלו ואף מתו(גם כרגע!), קרא לכך "מגיפת הלא מחוסנים", במקום להודות בנזקים שגרמו לצעירים רבים שגם לא קיבלו הגנה ואף ניזוקו, כשאף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד איתם.

לדעתי חשוב לשמוע לרבנים המתנגדים
ולדעתו האמיתית של הרבי(ולא המסולפת ע"י רבנים ממסדיים, שבמחילה מכבודם, אסור להם עפ"י דין, לדון בנושא אם הם משוחדים ומקבלים משכורת מהשלטון וכן הם חייבים עפ"י דיני התורה, לשמוע את הצד השני והם לא עשו זאת! ומי שכן עשה זאת לאחר מכן, כמו הרב יורקוביץ, אז הוא גם חזר בו וציין שאין חיוב "להחסן" וכן שצריך לשמוע לרופא ידיד, שזה כמובן ד"ר זלנקו המומחה ביותר לנושא זה, שאף חקר על הזריקה לעומק!כשהוא זועק לא להשתמש בזריקה רעילה זו המסכנת במחלות קשות/ מוות ועקרות ח"ו.)

אף האליטות והמיליארדים, כמו אלון מאסק ורבים אחרים, לא מוכנים להיות עכברי מעבדה.
ואני תמיד בעד ללמוד מהאליטות...

דבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 01:43:24

הרוב המכריע של הרבנים לא יודע מה שאת יודעת ? לא איכפת להם מחיי אדם ? הרבי שציווה לך להקשיב בקול בית דין של רבני חב"ד התבלבל ? הוא לא הכיר את הרבנים האלה שהם חכמים ויראי שמיים ? משרד הבריאות יש לו בעיה לעצור את החיסונים ? יש לרשויות עניין שאנחנו נמות ? מה שמתו עכשיו יותר לאחרונה זה לא מעיד שהחיסון הוא לא טוב !! אז למה לך להשתמש בטיעון לא נכון ?... ברור שמתים הרבה מקורונה, ויש המוני חולים קשים מקורונה שנמצאים בבתים, ויש המוני חולי קורונה קלים וקשים שהם סובלים נוראות ! זו מחלה נוראה ואכזרית ! צריך חיסון כי אין מספיק מקום בבתי חולים. יש המוני מתים כי הם לא התחסנו ! אני מציע לך שתבררי את הנושא עם איש חכם שמבין עניין, כי את שטופה בהבלים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 02:54 לינק ישיר 

בס"ד

למרות שציינתי שלא אגיב לדבריך עד שלא תתנצל, אגיב לצורך המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה. דבר ראשון, כבר עניתי על נושא המתים "מקורונה" ומי שקשה הבנה שיקרא שוב.
אין בכוונתי להתאמץ עבור שטופי מוח, שלא מבינים עניין.

ובקשר לדבריך על "רבני חבד"

א. כן הרבי לא הכיר רבנים אלו.
שכחת שהוא לא כאן כבר המון שנים... ועברו המון מים בנהר, כך שנא לא לדבר בשמו ללא חתימת ידו הקדושה!

ובמחילה מכבודם של "רבני חב"ד" הממסדיים, שמעתי הקלטה על איך שהם קיבלו את החלטה בנושא והם לא נשמעים אחראיים כלל ואף לא הביעו דאגה כנה ואף לא ציינו שיחקרו זאת, גם כשסיפרו שיש עדויות שבנות מקבלות שיבושים בווסת, הם היו נשמעים אפטיים לגמרי בנושא!(כך שהם כלל לא מבינים בנושא הסכנה לעקרות וכו')

וכן נשמע שמאמינים לגמרי למשרד "הבריאות".
לא בדקו את הבטיחות וכל מה שהרבי ציווה בנושא,
כשכמובן זה גם לא נקרא "חיסון" רגיל ואף יש כאן כ"כ הרבה מידע מפליל, על כך שלא מצאו זריקה בטוחה לוירוסים ממשפחת הקורונה במשך שנים, כך שאין זה מקרה רגיל ופשוט כלל!

אך כמובן הם לא חקרו כלל אצל רופאים מחו"ל ומאד נשמעים לא מקצועיים ואחראיים בנושא חיים ומוות.
זו החלטה שהם אף פעם לא קיבלו וכמובן, שכפי ששמעתי גם לא ראויים לקבל!
וכבר כתבתי שהם פסולים עפ"י דין אם לא שמעו את הצד השני ומשוחדים- כך שדעת הרבי היא לשמוע להם בנושאים רוחניים, אך בנושא זה, כשיש למתנגדי הניסוי צד בדין מול השלטון, הם פסולים לדון. זו ההלכה ואין מה להתווכח.

כך שאני לגמרי בעד שעסקני חב"ד אכפתיים, יתבעו את "רבני חב"ד" לדין ויפסלו אותם מלדון בנושא זה. וכך יצילו את חסידי חב"ד מניסוי מסוכן זה!
אלא ידרשו לפתוח דיון מחודש, עם לפחות 23 דיינים נטרליים וישמעו את 2 הצדדים וישתפו את העם החבדי בהסרטות מהדיונים.

אנחנו לא כבשים ורוצים לראות ב100% שחקרו לעומק מכל צד, כשזה החלטה שעלולה להזיק לדורות ח"ו.
עד שזה לא מתבצע, דעתם לא מתקבלת עלי וכמובן שגם הרבי לא בעד הנהגה זו, בדבר שנוגע לחיים ומוות של רבים!

ב. גם בזמן השואה היו רבנים שטעו, עדיין אין לך חתימות של גדולי הדור.
ויש לי הזכות לשמוע לרבנים המתנגדים

ג. אתה שטוף מוח ורואים זאת לכל אורך הדרך. אני בשונה ממך, חקרתי לעומק במשך שנה.
כשאתה רק מדקלם "הרב אמר" ו"העיתון אמר"
(ופעם ב... מגיש פרופסור אוכל נבלות וטריפות שבמקרה גם משוחד ולא איכפת לו באמת מעתיד עמ"י.)
בשונה מהרופאים שלי, המוכנים למסור נפשם עבורנו.

ד. הרבי בירך אותי לעסוק בזה וכן יש רבני חב"ד, שלא מקבלים
משכורות מהשלטון המתנגדים לכך.
אך כמובן שאיני מצפה לכבוד הדדי והבנה שיש חבדניקים שחושבים אחרת, מבחור שמזלזל בדעתי ודעת רבותי.

ה. אין לי בעיה אם זה מפריע לך, גם להחליף מגזר, אם
קשה לך לראות את ה770.
אך אין זה עניינך היחסים שלי מול חב"ד והרבי, תשאיר זאת לה' ואתה תלך לחיים טובים, ארוכים ולשלום.

ו. אכן הרבנים לא מודעים לכך מכיוון שאצל גדולי דור רבים, (עפ"י עדות הרב יואב אלון והאב אורי סופר, שפעילים מאד בנושא)העסקנים לא מסכימים שאנשים יכנסו להשמיע להם זאת/ מאויימים על חייהם ואיומים קשים נוספים, אין זה עינייני.
יש רשימה רבה של גדולי דור שמתנגדים ויש לי הזכות ללכת בדרכם ולך יש הזכות ללכת אחרי רב אחר/ יענקי קנייבסקי וחבורת העסנים ששולטים על גדולי ישראל.

ז. יש רבנים שמזלזלים בעדויות ולא מוכנים להקשיב כלל ומאמינים לשלטון המושחת "שאין קשר לחיסון".

ח. כפי שאמרתי, נא לכבד את רצוני ולכבד את דעתי,
אחרי מחקר מעמיק של מעל לשנה, אני חושבת שאני בחורה מספיק בוגרת כדי לבחור לי רבנים וגדולי דור.

ט. אל תקבע מזה "הרוב" ומזה מיעוט, אני אף פעם לא הלכתי על פי כמות אלא על פי איכות.

י. רק כסיל ששומע שיש איומים על הרבנים/ העסקנים והרופאים; ימשיך להיות תמים ויאמין שהכל תקין.

השלטון כתב מראש "חייבים למצוא דרך לכפות זאת על העם"-
הדרך היחידה לכפות זאת על הציבור החרדי, היא דרך הרבנים ושליטה בעיתונות בלבד.
כך שברור שהם עשו כאן תרגילים מלוכלכים וצריכים להיות זהירים.

כשכמובן שאין להם בעיה להרוס את הדת ושהאנשים ישנאו את הרבנים אם יינזקו.
עמותת "הלל" מחכה לכל החרדים שיחזרו בשאלה ח"ו...

ושוב עפ"י ההלכה בעינייני חיים ומוות הולכים אחרי המיעוט.
ואף הפלא יועץ אומר, שאף אם רק אם רופא אחד יתנגד, שב ואל תעשה עדיף.

*כרגע עפ"י עדות הרב סופר, יועץ ודיין, העסקנים לא מכניסים רופאים שמתנגדים ולכן איני נשמעת למה שנשמע בתקשורת כ"רוב".

כמובן שעפ"י היהדות חתימה של רב על הנושא, זה דבר חשוב ואם אין אותו, העסקנים לדעתי רומזים שיש כאן איומים ושיש כאן משהו מסריח!
אך זכותך לא לחקור דבר פשוט זנ ואף לחשוב שהם בעד ואפילו אם הם היו בעד, אם הם לא שמעו את הצד השני, בצורה רצינית, הפסק בטל עפ"י ההלכה.

בכל מקרה לדעתי, אסור אף פעם לבטל את שכלנו ולדעת לפעמים להבין שכפי שיש ציווי להציל חיים ולחלל שבת עבור זה.

אז אף כאן, אדם פיקח ששומע שמאיימים על עסקנים/ רבנים בנושא, מצווה לשנות מהמנהג להיות כבשים.
להפעיל שכל. לחקור עם רופאים מתנגדים. ואף לגשת לרב שמכבד דעות שונות/ לשנות רב בנושא, לרב שפחות "מרכזי" ובגלל זה מאויים פחות.
לרב ששמע את 2 הצדדים, חקר ובדק והחליט שזה מסוכן!

כדי לצאת מהחושך והשקר מקודם כל....

צריך להקריב את הכבש שבתוכנו- היהדות נגד כך ובעד פיקחות.

ודבר שני להפסיק לסגוד לעבודה זרה- בקבוקוני רעל, שרוצחים יותר ממועילים.

יש את ההלכה שאומרת "לא תרצח" ו"שאין נכנסים לספק סכנה כדי להינצל מספק סכנה", כך שאם רבים מתים מכך, כל שכל בריא מבין זאת.

וזה אף רב לא יכול לבטל, כי התורה מעל הרבנים ולא הם מעל התורה. ולא כל רב רשאי להחליט בדיני נפשות!

וכמובן שיש הטוענים שבכלל אין לרבנים סמכות להחליט על חיי קהל שלם בנושא חיים ומוות, מכיוון שהם לא סנדרין.

אך כמובן שרב/ כבש, שרק מאמין לשלטון, ולא מקבל מידע אמין ושומע על "המון מתים מקורונה" אך לא שומע על כך שמזיקים להם ומונעים תרופות וכן לא שומע שזריקה זו הורגת המון! ועל כך ש "המון מתים לאחר הזריקה", כי את זה השלטון והעסקנים מסתירים/ מגישים מידע מועט וחלקי על "סיבוך נדיר" אחד בלבד, כפי שקורה בעיתון השקרי, ביתד נאמן.
הוא כמובן לא יכול להבין איך יש רבנים מתנגדים ובהחלט שמתנגדי הניסוי נשמעים "לא אחראיים"

אך אני בהחלט יכולה להבין.
כי חקרתי לעומק.

אך שוב יש לך הזכות לחשוב אחרת ממני.
ולי כמובן יש הזכות לחשוב אחרת ממך ולשמוע לרבני העדה החרדית ורבנים רבים אחרים האוסרים זאת.

אני מבקשת ממך לכבד את החלטתי, האחראית ביותר.
ולהפסיק לחשוב שאתה "מציל חיים" בשם הרבנים.
תפעיל את המוח העצמאי שלך ותלך אחרי התורה הקדושה.

לדעתי, לא ייתכן שננהג כצאן לטבח, רק כי מאיימים על הרבנים/ העסקנים שלנו.

לפחות כך גילתי במחקריי.
זכותך להיות תמים וכבש ולעודד רצח בשם הרבנים, שמדברים בשמם כשלא מגישים להם מידע מלא.

וזכותי לדבר בשמם של רבנים רבים שחקרו וחושבים אחרת.
והם לדעתי "הרוב"
והבאתי רשימה ארוכה של רבנים ואדמו"רים.
זה שהתקשורת לא מציגה את דעתם, בגלל שוחד ובוגדנות
אין זה עינייני.

אני סה"כ סוג של עיתונאית עבור גדולי הדור המתנגדים.
לא מתאים לך? אל תקרא!

אך תזכור תמיד, שהצדק והאמת לא בטוח בצד שלך.נקודה.

וכנראה איבדת צלם אנוש, אם אתה מדבר כך אחרי כל הנזקים שהבאתי.

כך שאתה מוכיח שהשלטון באמת חכם, בכך ששולט ברבנים המרכזיים ובעיתונאות, דרך איומי רצח על העסקנים/ שוחד.
העם כ"כ כבשי וטיפש שגם אם ימותו המונים, הם לא יכבו את הרובוט- כבש, במוחם וימשיכו ליפול בפח.

אז אני בשונה ממך, לא כבש ובחיים לא הייתי כבש!

גם בזמן השואה, אפילו כשרבנים ידעו שיש סכנת מוות.
ההחלטה של רוב הרבנים הייתה לא להילחם ולמרוד.
"כי אולי מישהו יינצל", ייתכן שגם כך קורה כרגע עם השלטון האכזרי, שאולי איים בחיסונים בכפייה אם העסקנים לא ישתפו פעולה. אין לדעת.

אך גם בזמן השואה החלטת רבני המיעוט היה להילחם ולמרוד ומכך נוצר "מרד גטו ורשא" ועוד...

ההבדל ביני לבין הרוב, זה רק שאלה של זמן
ומתי הם יבחרו ללכת אחרי הרבנים המתנגדים, המוסרים את נפשם למרות האיומים על חייהם.(כשהרב דוב ברקוביץ ציין שקיבל עדות, שאיימו על חיי רבני העדה החרדית ואף ציינו שאם יספרו זאת גם יפגעו בהם! כך שהעסקנים לא יכולים לספר לנו כרגע שהם מאויימים ורק שולחים רמזים דקים לחכמים!)

וכמובן שהשאלה מתי יפסיקו להיות כבשים, אחרי שנפצעו מהזריקה/ לפני.

אני החלטתי לא להיות כבש, לפני!

אתה מוזמן כמובן לא להאמין לדבר מדבריי ולהמשיך להיות כבש באשכול שלך.
ויחד עם זאת לכבד את הרבנים שלי ולהפסיק לחשוב "שהחכמה" וההצלת חיים רק בצד שלך.נקודה.

וגם אם אינך מבין, דבר שקשה מאד לכבש לעשות,
מצופה ממך לכבד רבנים אחרים ואת דעתי הנחרצת בנושא. נקודה. ואיני מעוניינת לדון איתך בנושא זה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 03:47:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:55 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כשהשלטון המושחת במקום להפסיק ניסוי זה בגלל הנזקים הקשים,
ממשיך במבצע הניסוי ואף מכריזים על "מזרק לכל בית"

אנחנו לוחמי האור, מעטים מול שלטון מושחת.
מעטים מול רבים, הנמצאים בחושך, המאמינים לשלטון מושחת וסוגדים לבקבוקוני רעל ננו מתכתיים.

אנחנו צריכים ללמוד מהדביקות במטרה של השלטון המושחת
.כשכידוע בחסידות "מעט אור דוחה הרבה חושך"

ולכן צריכים גם להכריז על מבצע "עלון לכל בית".

למתנגדי הניסוי יש 3 קבוצות.
1) שרק רוצים שיביאו להם את החיים הרגילים ויבטלו את הדרכון הירוק.

2) אנשים שאיכפת להם מהסביבה ונלחמים למען ביטול הדרכון הירוק והניסוי, המסכן בזריקות בכפייה עקיפה, במיוחד אנשים מהמעמד הנמוך.

3) אנשים שבעיקר חשוב להם להציל את מי שבסביבתם, מניסוי אכזרי זה.
ומהם השלטון חושש ומעוניין להילחם בקרוב בצורה חזקה יותר!
כדי שתוכניתם תמשיך ללא כל קושי ועיכוב תוך כדי שליטה על המוחות ע"י הנדסת תודעה, רצח חולים, איומים ושקרים לרבנים ושליטה על העיתונות "הרישמית" בדרכי עורמה/ צו איסור פרסום.

לכן אני מבקשת מכל מי שדורש אמת וצדק.
שיהיה חשוב לכם, לא רק להציל את עצמכם אלא גם את הסביבה,
ולכן חשוב לקחת חלק ביוזמה זו ולשתף לפחות 5 חברים/ הורים לילדים,
בעלונים חשובים אלו!
* ניתן לבחור באיזה עלון שרוצים/ לשלוח קישור זה.
וכן ניתן לפרסם זאת בפייסבוק/ בסטטוס.

חשוב לעשות זאת
בזריזות, כי רק באחדות ובאכפתיות ננצח את החושך!

נ.ב

- חשוב לצרף להם את המידע על התרופות שכן בטוחות
וכן חשוב לשמוע לדוקטורים, שבאמת איכפת להם מאיתנו.
כמו שנאמר "סור מרע ועשה טוב"- לא חכמה רק לא להזריק,
אלא החכמה זה גם לשמור על הבריאות בדרכים בטוחות, במיוחד שכרגע המוזרקים גורמים למוטציות, כך שחשוב לשמור על הכללים; כדי שיהיה בצד הלא מוזרק 0 מתים וכך לא יהיה לשלטון המושחת שום תמונה אמיתית להשתמש בה.
(אלא רק פייק ניוז, כפי שהם מומחים בכך תמיד...)

העלונים החשובים:
* למבצע "עלון לכל בית"- מלחמת האור מול החושך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:56 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1SMHUwau6rg_ugsO75PxlPUSlwV1WOtFl/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:57 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1LHdy6LpvfRFaERhEi6lRPkMHQJhC5T0O/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 02:57 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1649RoR-KT98-Ala6Cs_dU97Q6R7jIphm/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 04:03 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

בס"ד

למרות שציינתי שלא אגיב לדבריך עד שלא תתנצל, אגיב לצורך המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה. דבר ראשון, כבר עניתי על נושא המתים "מקורונה" ומי שקשה הבנה שיקרא שוב.
אין בכוונתי להתאמץ עבור שטופי מוח, שלא מבינים עניין.

ובקשר לדבריך על "רבני חבד"

א. כן הרבי לא הכיר רבנים אלו.
שכחת שהוא לא כאן כבר המון שנים... ועברו המון מים בנהר, כך שנא לא לדבר בשמו ללא חתימת ידו הקדושה!

ובמחילה מכבודם של "רבני חב"ד" הממסדיים, שמעתי הקלטה על איך שהם קיבלו את החלטה בנושא והם לא נשמעים אחראיים כלל ואף לא הביעו דאגה כנה ואף לא ציינו שיחקרו זאת, גם כשסיפרו שיש עדויות שבנות מקבלות שיבושים בווסת, הם היו נשמעים אפטיים לגמרי בנושא!(כך שהם כלל לא מבינים בנושא הסכנה לעקרות וכו')

וכן נשמע שמאמינים לגמרי למשרד "הבריאות".
לא בדקו את הבטיחות וכל מה שהרבי ציווה בנושא,
כשכמובן זה גם לא נקרא "חיסון" רגיל ואף יש כאן כ"כ הרבה מידע מפליל, על כך שלא מצאו זריקה בטוחה לוירוסים ממשפחת הקורונה במשך שנים, כך שאין זה מקרה רגיל ופשוט כלל!

אך כמובן הם לא חקרו כלל אצל רופאים מחו"ל ומאד נשמעים לא מקצועיים ואחראיים בנושא חיים ומוות.
זו החלטה שהם אף פעם לא קיבלו וכמובן, שכפי ששמעתי גם לא ראויים לקבל!
וכבר כתבתי שהם פסולים עפ"י דין אם לא שמעו את הצד השני ומשוחדים- כך שדעת הרבי היא לשמוע להם בנושאים רוחניים, אך בנושא זה, כשיש למתנגדי הניסוי צד בדין מול השלטון, הם פסולים לדון. זו ההלכה ואין מה להתווכח.

כך שאני לגמרי בעד שעסקני חב"ד אכפתיים, יתבעו את "רבני חב"ד" לדין ויפסלו אותם מלדון בנושא זה. וכך יצילו את חסידי חב"ד מניסוי מסוכן זה!
אלא ידרשו לפתוח דיון מחודש, עם לפחות 23 דיינים נטרליים וישמעו את 2 הצדדים וישתפו את העם החבדי בהסרטות מהדיונים.

אנחנו לא כבשים ורוצים לראות ב100% שחקרו לעומק מכל צד, כשזה החלטה שעלולה להזיק לדורות ח"ו.
עד שזה לא מתבצע, דעתם לא מתקבלת עלי וכמובן שגם הרבי לא בעד הנהגה זו, בדבר שנוגע לחיים ומוות של רבים!

ב. גם בזמן השואה היו רבנים שטעו, עדיין אין לך חתימות של גדולי הדור.
ויש לי הזכות לשמוע לרבנים המתנגדים

ג. אתה שטוף מוח ורואים זאת לכל אורך הדרך. אני בשונה ממך, חקרתי לעומק במשך שנה.
כשאתה רק מדקלם "הרב אמר" ו"העיתון אמר"
(ופעם ב... מגיש פרופסור אוכל נבלות וטריפות שבמקרה גם משוחד ולא איכפת לו באמת מעתיד עמ"י.)
בשונה מהרופאים שלי, המוכנים למסור נפשם עבורנו.

ד. הרבי בירך אותי לעסוק בזה וכן יש רבני חב"ד, שלא מקבלים
משכורות מהשלטון המתנגדים לכך.
אך כמובן שאיני מצפה לכבוד הדדי והבנה שיש חבדניקים שחושבים אחרת, מבחור שמזלזל בדעתי ודעת רבותי.

ה. אין לי בעיה אם זה מפריע לך, גם להחליף מגזר, אם
קשה לך לראות את ה770.
אך אין זה עניינך היחסים שלי מול חב"ד והרבי, תשאיר זאת לה' ואתה תלך לחיים טובים, ארוכים ולשלום.

ו. אכן הרבנים לא מודעים לכך מכיוון שאצל גדולי דור רבים, (עפ"י עדות הרב יואב אלון והאב אורי סופר, שפעילים מאד בנושא)העסקנים לא מסכימים שאנשים יכנסו להשמיע להם זאת/ מאויימים על חייהם ואיומים קשים נוספים, אין זה עינייני.
יש רשימה רבה של גדולי דור שמתנגדים ויש לי הזכות ללכת בדרכם ולך יש הזכות ללכת אחרי רב אחר/ יענקי קנייבסקי וחבורת העסנים ששולטים על גדולי ישראל.

ז. יש רבנים שמזלזלים בעדויות ולא מוכנים להקשיב כלל ומאמינים לשלטון המושחת "שאין קשר לחיסון".

ח. כפי שאמרתי, נא לכבד את רצוני ולכבד את דעתי,
אחרי מחקר מעמיק של מעל לשנה, אני חושבת שאני בחורה מספיק בוגרת כדי לבחור לי רבנים וגדולי דור.

ט. אל תקבע מזה "הרוב" ומזה מיעוט, אני אף פעם לא הלכתי על פי כמות אלא על פי איכות.

י. רק כסיל ששומע שיש איומים על הרבנים/ העסקנים והרופאים; ימשיך להיות תמים ויאמין שהכל תקין.

השלטון כתב מראש "חייבים למצוא דרך לכפות זאת על העם"-
הדרך היחידה לכפות זאת על הציבור החרדי, היא דרך הרבנים ושליטה בעיתונות בלבד.
כך שברור שהם עשו כאן תרגילים מלוכלכים וצריכים להיות זהירים.

כשכמובן שאין להם בעיה להרוס את הדת ושהאנשים ישנאו את הרבנים אם יינזקו.
עמותת "הלל" מחכה לכל החרדים שיחזרו בשאלה ח"ו...

ושוב עפ"י ההלכה בעינייני חיים ומוות הולכים אחרי המיעוט.
ואף הפלא יועץ אומר, שאף אם רק אם רופא אחד יתנגד, שב ואל תעשה עדיף.

*כרגע עפ"י עדות הרב סופר, יועץ ודיין, העסקנים לא מכניסים רופאים שמתנגדים ולכן איני נשמעת למה שנשמע בתקשורת כ"רוב".

כמובן שעפ"י היהדות חתימה של רב על הנושא, זה דבר חשוב ואם אין אותו, העסקנים לדעתי רומזים שיש כאן איומים ושיש כאן משהו מסריח!
אך זכותך לא לחקור דבר פשוט זנ ואף לחשוב שהם בעד ואפילו אם הם היו בעד, אם הם לא שמעו את הצד השני, בצורה רצינית, הפסק בטל עפ"י ההלכה.

בכל מקרה לדעתי, אסור אף פעם לבטל את שכלנו ולדעת לפעמים להבין שכפי שיש ציווי להציל חיים ולחלל שבת עבור זה.

אז אף כאן, אדם פיקח ששומע שמאיימים על עסקנים/ רבנים בנושא, מצווה לשנות מהמנהג להיות כבשים.
להפעיל שכל. לחקור עם רופאים מתנגדים. ואף לגשת לרב שמכבד דעות שונות/ לשנות רב בנושא, לרב שפחות "מרכזי" ובגלל זה מאויים פחות.
לרב ששמע את 2 הצדדים, חקר ובדק והחליט שזה מסוכן!

כדי לצאת מהחושך והשקר מקודם כל....

צריך להקריב את הכבש שבתוכנו- היהדות נגד כך ובעד פיקחות.

ודבר שני להפסיק לסגוד לעבודה זרה- בקבוקוני רעל, שרוצחים יותר ממועילים.

יש את ההלכה שאומרת "לא תרצח" ו"שאין נכנסים לספק סכנה כדי להינצל מספק סכנה", כך שאם רבים מתים מכך, כל שכל בריא מבין זאת.

וזה אף רב לא יכול לבטל, כי התורה מעל הרבנים ולא הם מעל התורה. ולא כל רב רשאי להחליט בדיני נפשות!

וכמובן שיש הטוענים שבכלל אין לרבנים סמכות להחליט על חיי קהל שלם בנושא חיים ומוות, מכיוון שהם לא סנדרין.

אך כמובן שרב/ כבש, שרק מאמין לשלטון, ולא מקבל מידע אמין ושומע על "המון מתים מקורונה" אך לא שומע על כך שמזיקים להם ומונעים תרופות וכן לא שומע שזריקה זו הורגת המון! ועל כך ש "המון מתים לאחר הזריקה", כי את זה השלטון והעסקנים מסתירים/ מגישים מידע מועט וחלקי על "סיבוך נדיר" אחד בלבד, כפי שקורה בעיתון השקרי, ביתד נאמן.
הוא כמובן לא יכול להבין איך יש רבנים מתנגדים ובהחלט שמתנגדי הניסוי נשמעים "לא אחראיים"

אך אני בהחלט יכולה להבין.
כי חקרתי לעומק.

אך שוב יש לך הזכות לחשוב אחרת ממני.
ולי כמובן יש הזכות לחשוב אחרת ממך ולשמוע לרבני העדה החרדית ורבנים רבים אחרים האוסרים זאת.

אני מבקשת ממך לכבד את החלטתי, האחראית ביותר.
ולהפסיק לחשוב שאתה "מציל חיים" בשם הרבנים.
תפעיל את המוח העצמאי שלך ותלך אחרי התורה הקדושה.

לדעתי, לא ייתכן שננהג כצאן לטבח, רק כי מאיימים על הרבנים/ העסקנים שלנו.

לפחות כך גילתי במחקריי.
זכותך להיות תמים וכבש ולעודד רצח בשם הרבנים, שמדברים בשמם כשלא מגישים להם מידע מלא.

וזכותי לדבר בשמם של רבנים רבים שחקרו וחושבים אחרת.
והם לדעתי "הרוב"
והבאתי רשימה ארוכה של רבנים ואדמו"רים.
זה שהתקשורת לא מציגה את דעתם, בגלל שוחד ובוגדנות
אין זה עינייני.

אני סה"כ סוג של עיתונאית עבור גדולי הדור המתנגדים.
לא מתאים לך? אל תקרא!

אך תזכור תמיד, שהצדק והאמת לא בטוח בצד שלך.נקודה.

וכנראה איבדת צלם אנוש, אם אתה מדבר כך אחרי כל הנזקים שהבאתי.

כך שאתה מוכיח שהשלטון באמת חכם, בכך ששולט ברבנים המרכזיים ובעיתונאות, דרך איומי רצח על העסקנים/ שוחד.
העם כ"כ כבשי וטיפש שגם אם ימותו המונים, הם לא יכבו את הרובוט- כבש, במוחם וימשיכו ליפול בפח.

אז אני בשונה ממך, לא כבש ובחיים לא הייתי כבש!

גם בזמן השואה, אפילו כשרבנים ידעו שיש סכנת מוות.
ההחלטה של רוב הרבנים הייתה לא להילחם ולמרוד.
"כי אולי מישהו יינצל", ייתכן שגם כך קורה כרגע עם השלטון האכזרי, שאולי איים בחיסונים בכפייה אם העסקנים לא ישתפו פעולה. אין לדעת.

אך גם בזמן השואה החלטת רבני המיעוט היה להילחם ולמרוד ומכך נוצר "מרד גטו ורשא" ועוד...

ההבדל ביני לבין הרוב, זה רק שאלה של זמן
ומתי הם יבחרו ללכת אחרי הרבנים המתנגדים, המוסרים את נפשם למרות האיומים על חייהם.(כשהרב דוב ברקוביץ ציין שקיבל עדות, שאיימו על חיי רבני העדה החרדית ואף ציינו שאם יספרו זאת גם יפגעו בהם! כך שהעסקנים לא יכולים לספר לנו כרגע שהם מאויימים ורק שולחים רמזים דקים לחכמים!)

וכמובן שהשאלה מתי יפסיקו להיות כבשים, אחרי שנפצעו מהזריקה/ לפני.

אני החלטתי לא להיות כבש, לפני!

אתה מוזמן כמובן לא להאמין לדבר מדבריי ולהמשיך להיות כבש באשכול שלך.
ויחד עם זאת לכבד את הרבנים שלי ולהפסיק לחשוב "שהחכמה" וההצלת חיים רק בצד שלך.נקודה.

וגם אם אינך מבין, דבר שקשה מאד לכבש לעשות,
מצופה ממך לכבד רבנים אחרים ואת דעתי הנחרצת בנושא. נקודה. ואיני מעוניינת לדון איתך בנושא זה יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 03:47:13

כל הנ"ל מבוסס על האמונה המטורפת שלך שלשילטון בכל העולם יש אינטרס לרצוח המונים ! והם לא מפחדים שיתבעו אותם והם לא מפחדים מהפיכה, הם גם לא מפחדים מדעת הקהל, כי בא להם לחסל המונים ולהגיש לנו חיסון רעיל !? בנט היה שמח להגיד את זה על שילטון נתניהו, אהה גם בנט רוצח ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 14:39 לינק ישיר 

בס"ד

איני קוראת את דבריך יותר, מכיוון שזה אשכול סיכומי ואיני מעוניינת בדיונים באשכול זה.
את דעתך ודעת רבותיך/ רבנים שבעד/ כל מידע שלא מותאם למתנגדים, תשמור לעצמך באשכול שלך.

אתה גורר אותי לשיח שלא מתאים עבורי וגורם לחוסר שלום ואחווה.
אם משעמם לך בחיים, תחפש תעסוקה אחרת.
אני לא הכתובת ומספיק עסוקה בחיי.

כפי שאמרתי, אשכול זה נועד למתנגדים בלבד.
ואין זה עניינך מה הם קוראים, כפי שאיני מתערבת באשכול שלך, למרות שלדעת רבותיי אתה מסכן חיים של רבים בטווח הקצר וכן בטווח הארוך את חייהם של מיליוני יהודים וכן מסכן בעקרות המונית ומחלות קשות ח"ו וכו'
אך מכבדת את הרבנים שלך ולא מתערבת.

אתה מתבקש לכבד אף את הרבנים שלי ואת דעתי. וכמובן את אמנת הפורום הקוראת לכבוד הדדי, האוסרת לקרוא בשמות גנאי/ לזלזל בחבר פורום גם אם חושב אחרת.

וכמובן שאתה מתבקש להתנצל על פגיעתך בכבוד הרבנים, במתנגדי הניסוי ובי.

עד אז? תדבר עם הקיר.
וכמובן תטופל בחומרה, במידה ותמשיך לעבור על אמנת הפורום.

כל טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 14:48:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2021 16:02 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

איני קוראת את דבריך יותר, מכיוון שזה אשכול סיכומי ואיני מעוניינת בדיונים באשכול זה.
את דעתך ודעת רבותיך/ רבנים שבעד/ כל מידע שלא מותאם למתנגדים, תשמור לעצמך באשכול שלך.

אתה גורר אותי לשיח שלא מתאים עבורי וגורם לחוסר שלום ואחווה.
אם משעמם לך בחיים, תחפש תעסוקה אחרת.
אני לא הכתובת ומספיק עסוקה בחיי.

כפי שאמרתי, אשכול זה נועד למתנגדים בלבד.
ואין זה עניינך מה הם קוראים, כפי שאיני מתערבת באשכול שלך, למרות שלדעת רבותיי אתה מסכן חיים של רבים בטווח הקצר וכן בטווח הארוך את חייהם של מיליוני יהודים וכן מסכן בעקרות המונית ומחלות קשות ח"ו וכו'
אך מכבדת את הרבנים שלך ולא מתערבת.

אתה מתבקש לכבד אף את הרבנים שלי ואת דעתי. וכמובן את אמנת הפורום הקוראת לכבוד הדדי, האוסרת לקרוא בשמות גנאי/ לזלזל בחבר פורום גם אם חושב אחרת.

וכמובן שאתה מתבקש להתנצל על פגיעתך בכבוד הרבנים, במתנגדי הניסוי ובי.

עד אז? תדבר עם הקיר.
וכמובן תטופל בחומרה, במידה ותמשיך לעבור על אמנת הפורום.

כל טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/10/2021 14:48:39

כתבתי את דעתי עלייך רק מתי שהייתי חייב. זה חובתי - להאיר. כנראה אין לך מה לענות אז את בורחת, אין לך שום סיבה אמיתית לברוח. אני גם חקרתי את העניין בזמנו. יהי רצון שתחשבי שוב על העניין, לטוב לך כל הימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 16:17 לינק ישיר 

למי שעדיין לא צפה. הפרופסור דניאל שפשלוביץ מפריך בקלות את דברי המרפא הרב אשרוב, המדריך הגדול של מתנגדי החיסונים, שטעה והטעה, וגם הפסיק לנאום בענייני קורונה, ולא בכדי.. והפרופסור יודע ! https://youtu.be/TbNa57YUF7k

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 22:06 לינק ישיר 

מאז שריכזת הכל באשכול אחד
הרייטניג עלה בהמון

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 86 87 88 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.