|
|
| נשלח ב-27/10/2021 01:57 |
|
| |
בס"ד ד"ר חגית, סגנית בי"ח באסותא מציינת שאכן רוב החולים הבינוני וקשה בבתי החולים, מחוסנים. כך שלמרות שהשדרן מתעקש לשקר, היא אמרה את האמת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:01 |
|
| |
בס"ד
כמובן שגם בעלון- נספח א' בעמוד 100 (ואף לפני כן) יש מידע על כך, בערוץ 13 ש95% מהחולים קשה "מחוסנים". כך שרוב הסיכויים שאם 95% מהם חולים קשה אז אף המתים לרוב זה מקבוצת ניסוי זאת. וכמובן שנתון זה לא יכול להשתנות במהירות, אך מה שכן יכול להשתנות במהירות זה שבדיוק בתקופה זו שללו את הדרכון הירוק וביטלו את התואר "מחוסן" וכך סללו את דרכם לשקר לעם באשלייה ש"המחוסנים" מוגנים יותר בעוד שההיפך הוא הנכון.
-כך שחשוב לדעת שכפי שהרב וואזנר והרכב הבית דין המלא ציין, יש כרגע הרבה שקרים בנתונים וכן הרבה נפגעים לאחר זריקה 3, אך זה לא מדווח.(בגלל הצנזורה)
- כך שחשוב לחקור הכל לבד ולא לסמוך על אף עסקן/ עיתון משוחד.
העלון:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 02:12:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:20 |
|
| |
בס"ד
דעתו של כ"ק האדמו"ר מסאסוב על זריקה ניסיונית זו, כשקורא לחסידיו לא לקחת זריקה זו, כשציין שאין לדעת את האסון האדיר שיכול לקרות ממנה...
כשציין שמי שמשווק זריקה זו, אלו אנשים מפוקפקים ורוצחים ולא אנשים כשרים.
* חשוב לציין שאף אם מדברים בשמם של רבנים, ומציינים "שחזרו בהם", עד שלא רואים מכתב עם חתימה שכך/ הסרטה. רוב הסיכויים שזה שקר עיתונאי, כפי שעיתון "למשפחה" שיקר שהרב אשרוב חזר בו, כשזה כלל לא היה כך! ובמידע שקרי זה סיכן ומסכן המוני יהודים תמימים. כך שחשוב לברר הכל פנים אל פנים.
דברי האדמו"ר:
* נא לשתף זאת את מכריכם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 02:23:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:35 |
|
| |
בס"ד
* חשוב לי לציין את דעת הרבי בנושא בריאות:
לשאול 3 רופאים מומחים בתחום.
ואם יש ספק? להושיב 3 זקנים מאנ"ש, כדי שידונו ביניהם ויקבעו מה כדאי לעשות. כך שכל אחד יכול לבחור לעצמו את ה3 זקנים מאנשי שלומנו. אני אישית, כאמור, בחרתי ברבני העדה החרדית, (שלדעתי כשרים לדון, ללא קבלת שוחד/ משכורת מהשלטון/ תקציב למוסדות וכפי שחוקרים טוב בכשרות, כך חוקרים טוב אף בבטיחות הזריקות, עם פרופסורים מומחים ביותר מחו"ל...)וכן ברב המדען יואב אלון, שמבין היטב בעולם והיה מדען במכון ויצמן(כך שיש לו מידע חשוב מחברים שעובדים שם, כשציין זאת בהרצאותיו, בהתחלה! כשידוע שמכון זה משתף פעולה עם חברת פייזר וסין, כך שהוא לא תמים כחרדי מלידה ומבין את הראש "הלא דתי" !) ומאידך יר"ש ואביו של ראש ישיבת מיר וחוקר היטב כל נושא. וכן ברב וואזנר והרכב בית הדין וכמובן בדעתו של הרבי בנושא בטיחות הזריקות.
(* הבית דין של "רבני חב"ד", נועד לנושא הרוחני בלבד! וכלל לא ציין שהם אמורים לפסוק בנושא בריאות, כך שאין כל חיוב להקשיב לדבריהם בנושא בריאות. וכמובן שיש רבני חב"ד אחרים שנגד זה והבאתי את דבריהם כאן. כמובן שעפ"י הנוסח שפורסם, נשמע שרב אחד החליט ופסק לבד ואף לא ישבו כולם יחדיו וכך גם היה נשמע בהקלטה, כשרובם חתמו לאחר החלטת רב אחד, שכאמור שמע רק צד אחד ואף משוחד במשכורת של רב עיר ולכאורה, פסול מלדון בנושא. כשייתכן שאף הוא מאויים על חייו/ לחצים אחרים שאיננו יודעים. אך בכל מקרה לא הייתי סומכת כלל על רב זה ספציפית בנושא בריאות ועתיד עמ"י וחב"ד בפרט! לאחר ששמעתי איך קיבל את החלטתו בנידון. כששאל רופאים מהארץ שכלל לא מבינים ומומחים בתחום, אלא רק מאמינים שזה אולי יועיל אך לא מודעים לסכנות כלל. כך שבדיני נפשות צריך הרכב דייני מלא ולא רב אחד שמחליט על כולם וכמובן שחייבים לשמוע את 2 הצדדים וזה לא נעשה. ולכן חשוב לברר הכל לבד אצל רופאים מומחים מחו"ל, מכיוון שבארצנו הרופאים ברובם לא למדו כלל על חיסונים כך שחשוב להתייעץ עם וורולגים וחוקרי חיסונים וכן חשוב לשמוע את דעת הרופאים המתנגדים לפני ההחלטה.)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 03:29:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:52 |
|
| |
בס"ד
בעבר הבטחתי , שאגיש לכם את דברי המשקיע העיקרי בפייזר ומודרנה(פרטים בעלון)ביל גייסט, כשציין בראיון, כשציין שחבל שצריך מגיפה כדי "להתקדם"
- כשהוא רומז שזה מתוכן. (כמובן שהוא לא היחידי ויש כאן את סין וכו') והמטרה היא ליצור שינוי, לא להבריא. אלא לשנות את העולם. ו"להתקדם" וד"ל.
הפרטים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 03:01:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:55 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
* חשוב לי לציין את דעת הרבי בנושא בריאות:
לשאול 3 רופאים מומחים בתחום.
ואם יש ספק? להושיב 3 זקנים מאנ"ש, כדי שידונו ביניהם ויקבעו מה כדאי לעשות. כך שכל אחד יכול לבחור לעצמו את ה3 זקנים מאנשי שלומנו. אני אישית בחרתי ברבני העדה החרדית, (שלדעתי כשרים לדון, ללא קבלת שוחד וכפי שחוקרים טוב בכשרות, כך חוקרים טוב אף בבטיחות הזריקות, עם פרופסורים מומחים ביותר מחו"ל...)וכן ברב יואב אלון וברב וואזנר וכמובן בדעתו של הרבי בנושא בטיחות הזריקות.
(* הבית דין נועד לנושא הרוחני בלבד וכלל לא ציין שהם אמורים לפסוק בנושא בריאות, כך שאין כל חיוב להקשיב לדבריהם וכמובן שיש רבני חב"ד אחרים שנגד זה והבאתי את דבריהם כאן. כמובן שעפ"י הנוסח שפורסם, נשמע שרב אחד החליט ופסק לבד ואף לא ישבו כולם יחדיו וכך גם היה נשמע בהקלטה, כשרובם חתמו לאחר החלטת רב אחד, שכאמור שמע רק צד אחד ואף משוחד במשכורת של רב עיר ולכאורה, פסול מלדון בנושא. כשייתכן שאף הוא מאויים על חייו/ לחצים אחרים שאיננו יודעים. אך בכל מקרה לא הייתי סומכת כלל על רב זה ספציפית בנושא בריאות ועתיד עמ"י וחב"ד בפרט! לאחר ששמעתי איך קיבל את החלטתו בנידון. כששאל רופאים מהארץ שכלל לא מבינים ומומחים בתחום, אלא רק מאמינים שזה אולי יועיל אך לא מודעים לסכנות כלל. כך שבדיני נפשות צריך הרכב דייני מלא ולא רב אחד שמחליט על כולם וכמובן שחייבים לשמוע את 2 הצדדים וזה לא נעשה. ולכן חשוב לברר הכל לבד אצל רופאים מומחים מחו"ל, מכיוון שבארצנו הרופאים ברובם לא למדו כלל על חיסונים כך שחשוב להתייעץ עם וורולגים וחוקרי חיסונים וכן חשוב לשמוע את דעת הרופאים המתנגדים לפני ההחלטה.)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 02:42:50 |
|
מעניין שבחרת בחלק קטן מרבני העידה החרדית, וברב יואב שלא נשמע הכי מאוזן, גם הרב שלך הרב סופר נשמע זקוק לרפואה שלימה, אמן. שניהם רבני קורונה, שהופיעו עם הקורונה ומשטים בעם.
ואז האשמת רב חשוב מחבד שהוא לא הוגן והוא לא יודע.
הרוב המכריע של הרבנים והיועצים הרפואיים יודעים היטב איך לקרוא סוגיא רפואית, ועם איזה פרופסור להתיעץ, הם עושים את זה על בסיס קבוע.
תוקן על ידי רציף ב- 27/10/2021 02:58:55
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 02:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד בעבר הבטחתי לכם, שאגיש לכם את דברי המשקיע העיקרי בפייזר ומודרנה(פרטים בעלון)ביל גייסט, כשציין בראיון, עם חיוך, שלפעמים צריך לתכנן מגיפות כדי ליצור שינוי בעולם... - כך שהוא רומז שזה מתוכן. (כמובן שהוא לא היחידי ויש כאן את סין וכו') והמטרה היא ליצור שינוי, לא להבריא. אלא לשנות את העולם. וד"ל. הפרטים: נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ביל גייטס הגיב בהומור ואת מתייחסת לזה ברצינות ?...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2021 03:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
בעבר הבטחתי , שאגיש לכם את דברי המשקיע העיקרי בפייזר ומודרנה(פרטים בעלון)ביל גייסט, כשציין בראיון, כשציין שחבל שצריך מגיפה כדי "להתקדם"
- כשהוא רומז שזה מתוכן. (כמובן שהוא לא היחידי ויש כאן את סין וכו') והמטרה היא ליצור שינוי, לא להבריא. אלא לשנות את העולם. ו"להתקדם" וד"ל.
הפרטים:
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/10/2021 03:01:41 |
|
|
|
|
|
|