|
|
| נשלח ב-3/3/2021 05:54 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
האם יש עוד מקורות רפואיים לדברי ד"ר אבני בנושא החיזוק הטבעי, כתשובה לקורונה?
אכן. ארגון רפואי בחו"ל שלח מכתבי הסבר לכל הרופאים, בהם הוסבר להם חוק הסכמה מדעת וכן מידע חשוב שצריך לשאול את המטופל. כשבראש השאלון החיוב לידע את המטופל שיש לו אפשרות להימנע מהחיסון ע"י לקיחת וויטמין C, וD וכן עוד דברים שכתובים שם. כך שהם מציינים שעוד חייבים ליידע על חלופה זו, לפני מתן החיסון לאחר מכן יש שאלות נוספות, שהמטופל חייב לחתום, בנוגע לכך שמודע שיש סכנות להשפעה על פוריות/ מוות/ מחלות קשות אחרות. וכן שידוע למטופל שזה מכיל תאי עובר מת!(ע"י הפלה) ועל כל זה המטופל חייב לחתום לפני ביצוע החיסון הניסיוני! כשאחות/ רופא שאינם עושים זאת? שותפים לפשע! (ויועמדו בעתיד לדין!)
- גם אם חושבים שיש אישור רבני, אין זה מתיר לעבור על אתיקה רפואית. (מכיוון שאם הטעו את הרבנים, המטופל אמור לדעת זאת ואין זה פותר את הרופא ממילוי חובותיו הרפואיות!)
הסרטון:
דקה: 28:21
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/03/2021 06:22:39
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 06:13 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
האם יש רופא טבעי מומחה, שמביא המלצות לחיזוק, מניעה וטיפול?
אכן. הרב אשרוב, רופא טבעי 30 שנה ומנהל בית ספר עם תלמידים רבים. (כשריפא כבר אלפי חולים ממחלות כרוניות ב"ה)
עם הרצאה והסבר מפורט על התשובה לוירוס זה!
ההרצאה:
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/03/2021 06:23:36
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 16:25 |
|
| |
כפרה על כולכם. יותר מ80 אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בארץ מעל גיל 16 התחסנה. המאבק אבוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 16:40 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | כפרה על כולכם. יותר מ80 אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בארץ מעל גיל 16 התחסנה. המאבק אבוד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל עוד שיש מטומטמים שמשלמים לי אמשיך לכתוב. אתה לא תפגע לי בפרנסה!
עד שכולם כאן 'ללא יוצא מהכלל' יקראו לי 'מפגרת' לא אפסיק כיוון שאני רוצה שכולם ידעו מי אני!!
זאת המטרה ולשם אני שואפת
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 20:09 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
כפרה על כולכם. יותר מ80 אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בארץ מעל גיל 16 התחסנה. המאבק אבוד
|
|
אולי אם תמצא לחייכנית את האשכול ההסטורי שנמחק אז היא כבר לא תצטרך לעשות סיכום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 15:32 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | כפרה על כולכם. יותר מ80 אחוז מהאוכלוסיה המבוגרת בארץ מעל גיל 16 התחסנה. המאבק אבוד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תספר משהו.. איך היתה החתונה?? (אם היתה...?) איך הבית החדש?? היה שווה???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 19:38 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
תספר משהו.. איך היתה החתונה?? (אם היתה...?) איך הבית החדש?? היה שווה??? |
|
בידיוק, הגיע הזמן של דיבורים מעניינים כמו בעבר, וגם דיבורים על הקורונה. חייכנית, תמיד היתה המגנה על החלשים והמוכיחה בשער נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 14:15 |
|
| |
אני דווקא מאד מעריכה את חייכנית על המאמץ וההשקעה ומחכה לעוד מידע(אם יש) וחושבת שחשוב לכבד את רצונה שזה יהיה אשכול סיכומי בלבד...אין עלייך!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 16:09 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
צהריים טובים חברים/ות
אני מקווה ששלומכם טוב...
תודה רבה יפיפייה, שמחה לשמוע שכך... ותודה רציף...
אכן חשוב לשמור על האשכול כסיכומי בלבד! גם אם איני כותבת כמה ימים/ תקופה, אין זה אומר שבקשתי בטלה. אלא רצוני שאשכול זה יהווה מקור מידע נקי ומסודר לטובת המתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה- בלבד! נא לשמור על הסדר ולכבד את בקשתי! כאנשים בוגרים אני חושבת שאיני צריכה לחזור כל פעם על אותו מלל. ניתן כמובן לשוחח בסמול טוק/ כל אשכול אחר, אם רצונכם בכך...
בקשר למידע/ נתונים מהשלטונות, הנשלחים לעיתונות והעיתונות החרדית בפרט, איני מאמינה לנתונים אלו. לדעתי הם שקריים ולא ניתן לדעת כמה אכן חוסנו, אך לדעתי לא יותר ממיליון/2 גג! בכללית? עצם זה שהשלטונות מאיימים בסנקציות קשות/ בפיטורין עוד לפני שהתחילו את התו הירוק, מראה שכמות המתחסנים היה נמוך מאד, כך שלא יכלו להתחיל עם זה... ולכן הם עברו לשיטות דיקטטוריות יותר שהפילה המונים, אף מתנגדים! (כמו דודתי המסכנה, שחששה לאבד את מקום עבודתה!) כך שחשוב לא להאמין כלל לנתוני הממשל ולזכור תמיד שמה שהם אומרים זה ההיפך! כשהם אומרים שX חולים מקורונה במצב קשה? זה אומר שX חולים בקורונה במצב קל!(וזה רופאים אומרים!) שהם אומרים שהרוב התחסנו? הכוונה שהרוב חוששים/ מתנגדים לחיסון המפוקפק! כשהם אומרים שהחיסון יעיל ומציל חיים? הכוונה שהחיסון לא יעיל, גורם לעלייה בתמותה ונזקים רבים! כשהם אומרים שיש המון מתים מקורונה כל יום? הכוונה שיש המון מתים מהחיסונים כל יום! (ואביא לכך הוכחות)וכמובן נרצחים מקורונה בבתי החולים(המונעים מהם תרופות מצילות חיים!) כשהם אומרים שאנחנו מסכני חיים? הכוונה שהם מסכני חיים של מיליונים למות ח"ו מתסמונת הADE!(וכך פייזר בעצמם כותבים במסמכים, כסיכון סביר למוות בעוד 5/7 חודשים!) כשכמובן גם עכשיו מתים מבוגרים וצעירים רבים, אך מצנזרים זאת!
כרגע הם עובדים בלוחמה פסיכולוגית שאומרת "כולם/ רובם התחסנו" וכך לתת למי שלא חוסן הרגשה של מיעוט/ בודד, כדי שיישבר בגלל "תכונת העדר" האנושית! וכך הם רוצים לגרום לעוד המוני יהודים וחרדים בפרט! להצטרף לניסוי העכברי המסוכן...כשהיעד שלהם להגיע ל 5.5 מיליון עד סוף מרץ! (כנראה זו המכסה שהובטחה לפייזר מראש...)
כשהם מגישים בעיתונות בצורה שיטתית רק את הצד הזה ולא את הצד המתנגד/ ההרוגים הרבים והנזקים הקשים מהחיסון... דבר שיוצר מחשבה ש"רובם מתחסנים" ו"הכל בסדר", אך בתכל'ס? אכן בגלל האיומים הרבים יש המון שנופלים, אך עדיין זה לא הרוב! וכמובן שיש המון מקרי מוות ונזקים אף בצעירים, המשוייכם "לקורונה" מכיוון שהמדינה רוצה להסתיר את פשעיה וכמובן לצורך מניעת תביעות/ כדי לא לגרום לכך שהאנשים יחששו להתחסן אם ישמעו על נזקים/ מוות! וכמובן מעוניינים הם להשתמש בהם לצורך הפחדה ושיסוע ההמון...בשיטת "הרצחת וגם ירשת"
ובכללית? אין זה משנה לי הנתונים שלהם כי המידע שנכתב כאן הוא למתנגדים/ הרוצים חוות דעת שניה ויש כאלה המון, גם בציבור החרדי ואשכול זה נועד עבורם. כשאני? כמנהלת פורום(בלתי רשמית) רואה חובה מוסרית להביא מידע סיכומי מלא בנושא!
כמובן שמי שבעד? אינו חייב להיכנס לכאן ואף מומלץ שלא, כי איני מעוניינת לפגוע ברגשות של אף חבר/ת פורום בנושא! אך אם נכנסים לכאן? נא לכבד את בקשתי! זה אינו אשכול סמול טוק, אלא סיכומי בלבד! ניתן כמובן לשלוח שאלות בהודעה בפרטי (וכמובן שאשמח לקבל פידבקים חיוביים על השקעתי....)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/03/2021 17:06:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 19:43 |
|
| |
חייכנית, את לא חייבת לקרוא מה שאנחנו מגיבים לך, אנחנו חייבים להגיב לך כדי לא לתת לשטיפת המוח לעבור בשקט, הדיעה שלך היא חריגה ולא מקובלת. אי לכך מי שלא לוקח את החיסון חייב לשאול את הרב שלו ! מי שלוקח חיסון הוא עושה מצוה אדירה ! ואין מה לשאול בעניין, כי כך היא ההלכה, הולכים לפי הרוב הגדול. אז חייכנית, תכבדי אותנו ואל תשתלטי על האשכול הזה. האשכול הזה לא שלך, ודאי לא מתי שמדובר בחיי אדם שאת מסכנת עם הנאומים שלך. אם זה היה אשכול על מתכונים לעוגות, אהלן וסהלן ! תכתבי בכיף ! אף אחד לא יפריע לך, לא מתי שאת לוקחת את הרמקול ומשפיעה בשקט על אנשים ומסכנת אותם ! היו לא תהיה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 21:02 |
|
| |
נ. ב. פורסם היום בעיתון המודיע קול קורא של הרב ... וואזנר והוא מורה לקחת את החיסונים, למרות שבהתחלה הוא הורה לחכות. פורסם איפשהו, שהמעטים שלא יתחסנו הם יהיו בסכנה בתור מעטים ללא חיסון.. ! יש מה שנקרא "רוב מניין ורוב בניין" של רבנים שהורו להתחסן, והם הקובעים. מפורש הלכה בשולחן ערוך ששומעים לרופאים. ברור שהמדענים בעד החיסון והיועצים הרפואיים בעד החיסון, ולכן הדיעה שמתנגדת לחיסון היא חריגה ולא מתחשבים בה ! תיכף יגיעו מגילות חייכנית,, חלקם יש בהם קצת הגיון וחלק אחר הם שטויות במיץ וסברות כרס,, חבל, חייכנית, לא דברת איתנו לפני שתפסת צד בנושא כה חשוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 21:55 |
|
| |
חייכנית770
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
האם יש עוד דוקטורים שמדברים על סכנת הADE למוות בתוך 5/7 חודשים/מחלות קשות/ עקרות המונית? בהחלט שכן!
מדקה: 9:05! יש לפחות 5-6 דוקטורים שמדברים על הסכנות הרבות שיש בחיסון זה למוות, עקרות, סערת ציטוקינים, מחלת הסרטן ל"ע, הנדסה גנטית ועוד... (בין כל דוקטור לדוקטור יש סיכום של הדובר, אך ניתן לדלג...)
סרטון חובה לצפייה!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/03/2021 12:16:50 |
|
בס"ד
ערב טוב חברים/ות
מקווה ששלומכם טוב...
(רציף, אגיב לך בפרטי, בקרוב...)
אני שמחה שסוף סוף התפנה לי זמן להקדיש עבורכם.
הבטחתי בעבר לכתוב את דעת דוקטורים אלו עבור מי שאין לו גישה ליוטיוב והגיע הזמן לממש את ההבטחה...
סיכום דעת הדוקטורים הבכירים/ות מחו"ל:
1) ד"ר הילדה סמיט, מבלגיה-
" מעל 20 שנה מנסים לפתח חיסון נגד וירוסים מסוג קורונה, אבל נכשלו בשלב הניסויים על חיות. בו נתגלו תופעות לוואי חמורות ובעיות אוטואימוניות(מחלות קשות) כאלה שכבר אובחנו בקרב בני אדם שקיבלו את החיסון וחוו סיבוכים. כעת חברות יצרי חיסונים קיבלו אישור לדלג על שלב הניסוי על חיות. זה אומר שאנחנו נהיה שפני הניסיון ואנו עלולים להיחשף לתופעות לוואי חמורות, כאשר נחשף לווירוסים חדשים!. "
2) ד"ר קארי מאדי מארה"ב-
" החיסון הזה הוא ניסוי על הגזע האנושי, בגלל שהם רוצים להשתמש בהנדסה גנטית של RNA או הנדוס גנטי סינטטי של DNA ולהחדיר את זה לגוף האדם, זו הפעם הראשונה אי פעם שמבצעים דבר כזה על המין האנושי. בנוסף לכך הם רוצים להשתמש בטכנולוגיה ליפידית או ננו טכנולוגיה וישנת כל כך הרבה דברים נוראיים שיכולים לקרות לנו"
3) ד"ר קלי ברוגן מארה"ב-
" במאה האחרונה חיסונים התבססו על מדענים מושחתים, תעמולה והדחקה שיטתית של האמת והסכמה מדעת. עם החיסון לקוביד, אנו מגיעים לנקודת שפל שבה האמת זמינה וגלויה לכולם, האם אתם תאמינו בהנדסה גנטית, חברות פארמה, טכנוקרטיה גנטית, על חשבון סיכון בריאותכם?! או שתראו מבעד לטענות שלהם את האג'נדה הטראנסהומנית שחותרת לקחת מכם את האמון בגוף שלכם וכל אמצעי בחייכם ואפילו מהבסיס של האנושיות שלכם"
4) ד"ר שרי טנפי מארה"ב-
" דעו שהם מפתחים זאת בחסות התקנה של 2005, ויש להם הגנה מוחלטת מפני אחריות. אי אפשר לתבוע אותם ואין שום טיפול אם החיסון פגע בכם. הם ניסו לפתח חיסון לקורונה מאז 2002 והסארס, אך בכל ניסוי על חיות כל החיות פיתחו מחלות אוטואימוניות(מחלות קשות) פרדוקסליות שבהן הנוגדנים, שהיו ברמה גבוהה מאד, דווקא האיצו את המחלה, החמירו אותה מאד ואפשרו לחלקי הוירוס לחדור לתאים ולהשתלב בDNA של האדם שהתחסן! ע"י תהליך המרה שנקרא טרנסדוקציה, תהליך ההמרה הזה מחדיר את חלקי הוירוס לDNA שלכם באופן בלתי הפיך ומשנה את התאים שלכם."
5. ד"ר היקו סנטלמן, מגרמניה-
" החיסונים לקוביד 19(לקורונה) לא הוכחו כבטוחים או יעילים, אני מסכים עם העלון הרפואי הבריטי שהבדיקות לא נעשו ביושר, הטענות על 90% יעילות, הם בעצם 0.2% כשלומדים את הנתונים. אני תוהה למה ביל גייסט והטרוריסטים הקונספירטורים שלו, משקיעים ביליונים בפיתוח חיסונים שיכולים לעקר גברים, נשים ואפילו את ילדיהם שעוד לא נולדו"
(ייתכן שהתכוון שכשמחסנים אישה בהריון, זה עלול לעקר אף את העובר שעוד לא נולד, מכיוון שחומר החיסון עלול לעבור לתאי העובר...)
6. ד"ר אלקה דה קלרק, מהולנד-
" דבר ראשון החיסון הזה יכול לעקר נשים ובנות, שנית החיסון הזה יכול לגרם להפרעה ויראלית, לסיבוך שיכול לגרם לסערת ציטוקינים, שזה מצב מאד מסוכן לבריאות האנשים. זה קרה בניסויים על בני אדם וחיות שעשו בחיסוני קורונה קודמים, דבר שלישי החיסון יכול לגרם לשינוי הקוד הגנטי שלכם, את הDNA שלכם לתמיד ואנחנו לא יודעים למה זה יכול לגרום"
*חשוב לדעת זאת וליידע את החברים/ות ואת הרב. מידע זה מוסתר ע"י השלטונות אך הוא חשוב ביותר, במיוחד כשיש סכנה למחלות קשות וכן עקרות הן לגברים והן לנשים. כשאף 100 רופאים באירופה חתמו על כך שיש בחיסון זה סכנה לעקרות ואף האיחוד האירופי אישר שאכן יש סיכון לעקרות!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/03/2021 21:59:33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 22:27 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
התלבטתי רבות האם להביא הרצאה זו... אך החלטתי להביא אותה לאלו שמחפשים לדעת איך השינוי הגנטי (שהרבה דוקטורים מחו"ל מדברים עליו) עלול להשפיע על הנפש שלנו כיהודים וכמובן על הגנטיקה היהודית. וכמובן שיח על רצונו של בייל גייסט לדלל 15% מהאוכלוסייה שהצהיר בפומבי.
הרצאה של המרצה הרב עשור, שחקר את הנושא לעומק עם ד"ר בכירים מחו"ל. (- הרב עשור מרצה בכיר, שחקר את עולם הנצרות ולמד להיות כומר לפני שחזר בתשובה כך שהוא מכיר את עולם הנצרות ואת מטרותיהם בעולם!)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/03/2021 22:35:22
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 23:14 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
ראיון מרתק עם ורה שרב, ניצולת שואה ופעילה למען זכויות אדם בחו"ל, כשבעברה מנעה ניסוי בבני אדם ללא ידיעתם על ילדים/ חיילים חולי נפש ועוד... כשהיא בעצמה איבדה ילד, בגלל תרופה ניסיונית. בשיחה נוקבת על המצב ועל הרס הרפואה המודרנית וההשוואה בין המצב בזמן השואה למצב העכשווי... כשהיא מציינת שידוע לה שהעבירו זקנים חולי קורונה מבתי החולים למרכז סיעוד וכך בעצם הם לא קיבלו טיפול מיטבי ומתו... ומדגישה שכשהממשל מתערב בנושאי רפואה, שבועת הרופאים לא יכולה להתקיים! ומניעים פוליטיים זרים עלולים לגרום לרופאים להזיק לבני אדם, בניגוד לשבועה... כשכרגע יש סכנה לאיבוד זכויות האדם ואף סכנה לפגיעה בילדים ע"י חיסון ניסיוני זה... כשהיא מציינת שבייל גייסט מעוניין לחייב עולם שלם, 7 מיליארד איש לקחת את החיסונים ולהרוויח טריליונים, אך לא בטוח שחיסון זה טוב עבורנו ויש לנו את הזכות להחליט החלטות ששונות מרצון הממשל, כשלא תמיד הממשל יודע מה טוב לנו או מחליט החלטות ממניעים שנכונים לנו ולבריאותנו.
ממליצה להקשיב לאישה חכמה זו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/03/2021 00:11:10
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 00:09 |
|
| |
חייכנית770
בס"ד
האם מדינתנו ביצעה בעבר ניסוי באנשים/ תינוקות, ללא ידיעתם/ ידיעת הוריהם?
כן. גם בילדי עולים תימנים וכן לאורך כל שנות קיומה של המדינה (עפ"י דבריה של נורית בן דוד, שחקרה את הנושא) כשציינה שכשביבי נתניהו היה שר הבריאות, חתם על ניסוי בתינוקות, ללא ידיעת ההורים!
איזה חיסון ניסיוני? סייביבק. נגד פטיטיס B. בשנת 2011-2015 באזור נתניה ועד אילת.(כשחלק מהמדינה קיבלה חיסון ניסיוני וחלק לא!) הרופאים הביאו ללא ידיעת ההורים חיסון לתינוקות, שעה לאחר הלידה.
על כמה תינוקות? חצי מיליון תינוקות.
האם הניסוי עבר בהצלחה? לא. המון תינוקות נפגעו מכך קשות, ונשארו עם אוטיזם, בעיות נויריולוגיות,תחושתיות ועוד. אך המדינה השתיקה פרשייה זו ולא מכירה בזה. כשבעולם המדינה שיקרה וציינה שהניסוי עבר בהצלחה ושיווקו זאת. ולא בדקו את התוצאות.
האם יש סכנה שגם עכשיו יהיה כך? אכן. יש חיסיון ל30 שנה. כשהשלטונות חתמו על ניסוי בבני אדם ללא ידיעתם וצנזורה על נזקים! כשכבר עכשיו המדינה מצנזרת מאיתנו את רוב הנזקים/ מוות מהחיסון ומסתירה מידע חשוב ביותר מהעולם. (אף עו"ד מציינים זאת ולכן תבעו את מדינת ישראל בהאג!)
אלונה אלמן בראיון מעניין עם נורית בן דוד אורביאטו, מנהלת קבוצה של נפגעי חיסון הסייביבק, לאחר שילידיה נפגעו אף הם מחיסונים מפוקפקים אלו...
הראיון המלא והחשוב...
https://youtu.be/-8zQQzgMbHc- שז"א שביבי סחר בתינוקות ובאזרחי ישראל, כעכברי מעבדה, עוד הרבה לפני הקורונה. כשהוא מבצע פשעים אלו ללא כל התנצלות וממשיך בדרכו, כשחתם על עסקה על מיליוני אזרחים ואף כופה עליהם להשתתף בניסוי העכברי המסוכן! -חשוב לציין שבקו העדויות מספרים שאכן כרגע מביאים ליולדות ולתינוקות חומרים ניסיוניים ולכן לא ממליצים ללדת בבתי רפואה מפוקפקים! (יש כאלו שטוענים שלניאדו/ בבית עם רופא ומיילדת צמודה, עדיף כרגע!)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/03/2021 00:30:56
 |
|
|
|
|
|