| נשלח ב-18/2/2021 17:45 |
|
| |
יצא לאור הספר "ויואל משה" של רבי יואל בן לאדמו"ר הרי"ף גאב"ד מרוקו

תוקן על ידי נוירולוג ב- 18/02/2021 17:51:30
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 18:35 |
|
| |
אם זכרוני אינו מטעני, יש ספר בשם הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 18:57 |
|
| |
תודה לנוירולוג על הפרסום. לצערי אין די זמן בידי לרכוש ולעיין בספר, אודה למעכ"ת אם יעיין ויעביר חוויות
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 19:14 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | תודה לנוירולוג על הפרסום. לצערי אין די זמן בידי לרכוש ולעיין בספר, אודה למעכ"ת אם יעיין ויעביר חוויות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 19:30 |
|
| |
hot_tr
אינך טועה, "ויואל משה" של רבי יואל מסאטמר זצ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 19:32 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | תודה לנוירולוג על הפרסום. לצערי אין די זמן בידי לרכוש ולעיין בספר, אודה למעכ"ת אם יעיין ויעביר חוויות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 19:33 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | תודה לנוירולוג על הפרסום. לצערי אין די זמן בידי לרכוש ולעיין בספר, אודה למעכ"ת אם יעיין ויעביר חוויות |
|
בבקשה, תמיד לשירותכם
טרם קראתי את הספר, אך מהכרותי את הנפשות הפועלות אין לי אלא להמליץ לך בחום לרכוש ולקרוא, זה שווה כל אגורה וכל דקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 19:35 |
|
| |
אז יש לנו את הרי"ף את הבארדיטשובר את המעז'בוזער את הווערצקי ואת כל מי שניכס לעצמו שם זה או אחר, והנה בחסדי ה' ברוב רחמיו הביא לנו את הויאל משה . לתמונה זו התכוונו פני הדור כפני הכלבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 20:23 |
|
| |
ממה שאני רואה כאן, יש אנשים שלא מכירים את המחבר ו/או את הספר וכבר מזלזלים בו. תמהני שבכזו קלות שופטים אדם, אפילו שור מועד דנים ביותר רצינות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 20:35 |
|
| |
נתקלת בחייך במושג "צניעות"?, שמעת פעם על "איזה חכם המכיר את מקומו" ?פה מדובר בסולללת יחצנים חלקם מהאתר הזה שמארח אותנו, ותמורת בצע כסף פוצעים את רקמת ושרשרת הדורות, מה לו ולמקום שמנסים לדחוף אותו לשם? מה לאבא שלו שם? הוא גאב"ד מרוקו? הוא קיבל משרה בשטיבל במרוקו והיחצנים שלעיל נשכרו להאדיר את שמו ואת שם בנו, אין ולא כלום כל מה שמנסים להלביש עליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 21:47 |
|
| |
איזה תענוג ללעוג לספר שיצא?, שמעתם על שו"ע על חפץ חיים? מידות טובות? כל זה זה לא שייך לחבורת הניקים האוילים שנהנים ללעוג
מה הבעיה? יש בכל חודש עשרות ספרים שיוצאים, מה מטריד אותכם.
אה? שקוראים לזה ויואל משה? (אגב רעיון נחמד בהתחשב בשמו של המחבר, יואל משה)
אז אספר לכם, אנשים רעים, שכמעט אין ספר שאין שמו בספרים אחרים משנים אחרות הנה למשל, ידוע לכם מי כתב את "אילת השחר" נכון מרן בעל אילת השחר הלא הוא הגראי"ל שטינמן , אבל גם רבי זאב הוברמן, רבי מרדכי הרצברג, רבי שמואל טייב, רבי זאב טננבוים, ר יעקב פילבר, רבי אשר רבינוביץ, רבי סנימים רבינוביץ\, רבי דוד שלוש... מדורות שוטנים, ויש עוד..
הנה מהעולם החסידי שפת אמת מכירים? בטח מי לא מכיר, אבל חוץ מזה של האדמור רבי יהודה אלתר מגור, יש ספר בשם דומה של ר יעקב חגיז, של רבי משולם היילפרין, של רבי יעקב עמדין, של רבי משולם הלר, ושל האלשיך הקדוש!!!
כך זה בכל ספר! (כמעט, ילדים מספרים על עצמם למשל אין משהו דומה...)
אלא מאי, אתם לא אוהבים את אבא שלו? מילא נוירולוג סובל מאובססיה לאיזכור שמו של האבא, זה נראה משהו אישי, שנים הוא קקופץ בכל מה שנוגע לחצר הזו, שללא ספק היא לא הגרועה ביותר, יש הלא מלא חצרות שכאלו, אבל הוא אובססיבי, לטענת חבר שנמצא בברנז'ה, הוא פשוט עבד בתחום ורב עם אחד מהגבאים בעבר, ומאז הוא יושב ומשמיץ, עובר על ח"ח מפורש, בחולניות של ממש, איך אמר לי אותו איש ברנז'ה, מה שכואב זה שהנושא עוד מעסיק אותו, רק תבין כמה הוא תקוע בעבר ולא התליח להתקדם מאז נעבעך, הלואי ותהיה לו עבודה מספקת, כיה וא איש מוכשר, נו שוין
שאר הניקים הטרמפיסטים, שמלגלגים בבדיחות קרש, על ספר שיצא? מה קרה? לא מוצא חן בעיניכם? לכןו כל שבוע לבלוי, יש שם עשר ספרים חדשים, תראו כמה יכולים ללגלג, איןלי מה לומר כי אם שאותם אנשים, חברים לאיש משחית, זה ללא ספק איסור תורה, שנובע ממידות רעות,
ואדגיש, תאמינו או לא זה ממש לא מענין, אין לי שום ענין בספר או במחברו, באביו או בסבו, אני לא מחפש קשר עם חצרות וכדומה, גדלתי בבית מדרש אחר, אבל באמת נמאס מהאוירה שהתשלטה בפורום, של אנשים שהם ורוחניות אין ביניהם קשר, והם כעדת צבועים עטים על כל טיפת דם, ומלקקים בהנאה ובחיוך שטני
איכסה
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 22:32 |
|
| |
נעבעך
תגובה מתלהמת בהמית , ולא בפעם הראשונה, ולא רק כלפיי. וכרגיל אצלך, "הגמל לא רואה את דבשתו" כבר שנים שאתה נפגע עמוקות בשם הבאבא פינטו ושות', מעניין מדוע... דברי ההבל שלך עלי ברמה האישית אינם ראויים להתייחסות מיוחדת, פשוט דברי הבל ממוחך (או ממוחו של מי שאתה מדבר בשמו) הקודח.
למגינת ליבך הכסף הרב שפינטו שופך על יחצנות כולל באתרים החרדים ואצל העיתונאים החרדים עדיין לא הועיל בכדי להפוך את כלל הציבור לחסידיו השוטים, ואנשים הגונים שמוחם בקודקודם מבחינים בין צדיק למאחז עיניים, בין אדם ענו ובעל מידות לבין חובב כבוד וכסף, בין אדם שמחובר למציאות לבין מגלומן, וכן הלאה.
מצחיק שאתה מדבר על "צבועים" כשכל כולך נוטף צביעות, כול בהטפת המוסר בדברים שאתה כ"כ נגוע בהם בעצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 23:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2021 06:47 |
|
| |
| דבר_תורה כתב: |  | איזה תענוג ללעוג לספר שיצא?, שמעתם על שו"ע על חפץ חיים? מידות טובות? כל זה זה לא שייך לחבורת הניקים האוילים שנהנים ללעוג
מה הבעיה? יש בכל חודש עשרות ספרים שיוצאים, מה מטריד אותכם.
אה? שקוראים לזה ויואל משה? (אגב רעיון נחמד בהתחשב בשמו של המחבר, יואל משה)
אז אספר לכם, אנשים רעים, שכמעט אין ספר שאין שמו בספרים אחרים משנים אחרות הנה למשל, ידוע לכם מי כתב את "אילת השחר" נכון מרן בעל אילת השחר הלא הוא הגראי"ל שטינמן , אבל גם רבי זאב הוברמן, רבי מרדכי הרצברג, רבי שמואל טייב, רבי זאב טננבוים, ר יעקב פילבר, רבי אשר רבינוביץ, רבי סנימים רבינוביץ\, רבי דוד שלוש... מדורות שוטנים, ויש עוד..
הנה מהעולם החסידי שפת אמת מכירים? בטח מי לא מכיר, אבל חוץ מזה של האדמור רבי יהודה אלתר מגור, יש ספר בשם דומה של ר יעקב חגיז, של רבי משולם היילפרין, של רבי יעקב עמדין, של רבי משולם הלר, ושל האלשיך הקדוש!!!
כך זה בכל ספר! (כמעט, ילדים מספרים על עצמם למשל אין משהו דומה...)
אלא מאי, אתם לא אוהבים את אבא שלו? מילא נוירולוג סובל מאובססיה לאיזכור שמו של האבא, זה נראה משהו אישי, שנים הוא קקופץ בכל מה שנוגע לחצר הזו, שללא ספק היא לא הגרועה ביותר, יש הלא מלא חצרות שכאלו, אבל הוא אובססיבי, לטענת חבר שנמצא בברנז'ה, הוא פשוט עבד בתחום ורב עם אחד מהגבאים בעבר, ומאז הוא יושב ומשמיץ, עובר על ח"ח מפורש, בחולניות של ממש, איך אמר לי אותו איש ברנז'ה, מה שכואב זה שהנושא עוד מעסיק אותו, רק תבין כמה הוא תקוע בעבר ולא התליח להתקדם מאז נעבעך, הלואי ותהיה לו עבודה מספקת, כיה וא איש מוכשר, נו שוין
שאר הניקים הטרמפיסטים, שמלגלגים בבדיחות קרש, על ספר שיצא? מה קרה? לא מוצא חן בעיניכם? לכןו כל שבוע לבלוי, יש שם עשר ספרים חדשים, תראו כמה יכולים ללגלג, איןלי מה לומר כי אם שאותם אנשים, חברים לאיש משחית, זה ללא ספק איסור תורה, שנובע ממידות רעות,
ואדגיש, תאמינו או לא זה ממש לא מענין, אין לי שום ענין בספר או במחברו, באביו או בסבו, אני לא מחפש קשר עם חצרות וכדומה, גדלתי בבית מדרש אחר, אבל באמת נמאס מהאוירה שהתשלטה בפורום, של אנשים שהם ורוחניות אין ביניהם קשר, והם כעדת צבועים עטים על כל טיפת דם, ומלקקים בהנאה ובחיוך שטני
איכסה
|
|
וזה רק "ספר ראשון" בסדרה.. מעניין אם כבר היום יודע כמה עוד ספרים יכתוב, כמה קוגלים יאכל, ומתי הוא ימות.. התנהלות יחצני"ת שמקובלת רק בחצרות סלבריטאים שחולים על עצמם, ולא אצל רבנים אמתיים. והגיע הזמן שנפסיק לדבר בשקט וברמזים על כל "שחקני הצמרת" הללו לטובת הדור הבא, כי ילדינו רואים ושומעים הכל, וזה מחלחל ומשפיע… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2021 09:11 |
|
| |
אכן התארים "דברי יואל" ו"ויואל משה" מלמדים שהרב פינטו ג'וניור רואה בעצמו ממשיך של אותו אדמור, ולכן כדאי פשוט לשאול אותו (דרך הפייסבוק?) במה הוא מוצא את אותם בני חד מזלא. זה הכל. לגבי הספר עצמו, אולי הוא טוב ואולי לא, אבל אני לא מבין למה להביא ידיעה שכל מטרתה להשמיץ, לפני שבודקים אם ההשמצה מוצדקת? אני מעריך שלפחות 5 אברכים בקריית ספר הוציאו ספרים ומסתבר שחלקם לא מי יודע מה, אבל לפני שאבדוק לעומק לא אלגלג - לא על התופעה ובוודאי לא על אנשים ספיציפיים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2021 14:26 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אכן התארים "דברי יואל" ו"ויואל משה" מלמדים שהרב פינטו ג'וניור רואה בעצמו ממשיך של אותו אדמור, ולכן כדאי פשוט לשאול אותו (דרך הפייסבוק?) במה הוא מוצא את אותם בני חד מזלא. זה הכל. לגבי הספר עצמו, אולי הוא טוב ואולי לא, אבל אני לא מבין למה להביא ידיעה שכל מטרתה להשמיץ, לפני שבודקים אם ההשמצה מוצדקת? אני מעריך שלפחות 5 אברכים בקריית ספר הוציאו ספרים ומסתבר שחלקם לא מי יודע מה, אבל לפני שאבדוק לעומק לא אלגלג - לא על התופעה ובוודאי לא על אנשים ספיציפיים |
|
אוי איזו "היתממות", וההשוואה לאברכים מקרית ספר שהוציאו ספרים בכלל הזויה.
גאב"ד מרוקו (על שלל התארים שהא מעניק לעצמו) עסוק ביחצנות יומם ולילה, בכל הרשתות, ובכל האתרים החרדים תמצא כמעט על בסיס יומי כתבות המאדירות את שמו ולאחרונה גם את שם בנו המועמד למשיח או לאבי המשיח.
הכתבות באתרים על ה"דברי יואל", זה רק חלק מהמסע, וזה סימפטום למגלומניות של האיש שמנסה לקנות ולפאר את שמו ושם בנו באמצעות כסף, והרבה מאוד כסף.
|
|
|
|
|