בית פורומים בחדרי חרדים

בחורי ישיבות, תתים ופורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2021 11:32 לינק ישיר 
בחורי ישיבות, תתים ופורים

הלא הגדולים רק לפני כמה ימים בודדים קראו לישיבות ובחורי ישיבות לא ללכת דלת דלת לאסוף כספים השנה אלא שהכל יהיה דרך הטלפון ודואר, העברות בקאיות וכו

רק אתמול בלילה מוצ"ש שבת זכור, 3 קבוצות שונות של בחורי ישיבות דפקו על הדלת עבור תרומות. תרמתי קצת ושלחתי אותם בדרכם
אבל צרם לי קצת. אם הבחורי ישיבות לא מקשיבים לגדוילים, מי כן אמור להקשיב להם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:01 לינק ישיר 

מי אמור להקשיב לגדולי ישראל?
ראשי הישיבות שכידוע מאוד מצייתים לגדולי ישראל בעניין מועד הרישום לישיבותיהם, ולא נותנים לרישום להתפוצץ מוקדם.
אותם ראשי ישיבות, כחלק מהציות שלהם באופן מוחלט, שולחים את הבחורים לאיסוף כסף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:02 לינק ישיר 

אולי הם עצניקים או ששאלו את ר' חיים שכידוע לאחד יכול לומר הוראה מסוימת ולאחר יכול לומר הוראה אחרת לגמרי ולשיטתו אין בדבר סתירה כי היוצא מפיו הוא כעין "רוח הקודש" כפי שביאר בספרו אורחו"י ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:05 לינק ישיר 

שכן דיווח – והשוטרים פשטו על אירוע גיוס כספים בישיבה ברכסים

המשטרה פשטה על הישיבה לאחר שהשוטרים קיבלו דיווח מתושב מקומי על התקהלות אסורה ורעש חזק מהמקום • השוטרים רשמו קנס על סך 10,000 ש"ח לאחראי על המקום, וזימנו אותו לשימוע • כל הנוכחים במקום קיבלו דוחות ופוזרו
חיים טוויל

ט' אדר התשפ"א / 21.02.2021 10:46

https://ch10.co.il/news/656564/

המאבק הלאומי לבלימת התפשטות נגיף הקורונה: המשטרה פשטה הלילה (מוצ”ש) על ישיבה ברכסים שם התקיים אירוע בהשתתפות עשרות אנשים, וקנסה את האחראי ב-10,000 שקלים.

המשטרה פשטה על הישיבה לאחר שהשוטרים קיבלו דיווח מתושב מקומי על התקהלות אסורה ורעש חזק מהמקום.

השוטרים שהוזעקו אל המקום מצאו כי מדובר באירוע גיוס כספים שנערך בהשתתפות של עשרות אנשים, בניגוד למגבלות הקורונה.

השוטרים רשמו קנס על סך 10,000 ש”ח לאחראי על המקום, וכן זימנו אותו לשימוע בתחנת משטרת זבולון.

השוטרים רשמו דוחות גם לכל הנוכחים במקום ופיזרו אותם.

“משטרת ישראל ממשיכה בפעילות למען בריאות הציבור תוך פעולות מניעה, הסברה ואכיפה בעת הצורך כנגד הפרת תקנות הקורונה. אנו קוראים לציבור להמשיך ולהישמע להנחיות גם בעת הזאת, רק יחד נצליח לבלום את התפשטות הנגיף”, אומרים במשטרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:40 לינק ישיר 

לפני חנוכה הגדולים בקבוצת סיכון התכנסו במסירות נפש באהל ברחוב רשב"ם, ההחלטה הראשונה והמרכזית שהם פירסמו היתה להתחזק בלימוד בימי החנוכה וחלילה לעשות בהם בין הזמנים.
בפועל הפרו את ההחלטה אפילו בכמה ישיבות של אותם גדולים שחתומים עליה.
דין פורים כדין חנוכה

העיקר חברת המאצ'ינג קיבלה תמיכה ממשרד הבריאות על דעת זה שלא יעברו בבתים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:44 לינק ישיר 

לפני כמה ימים התפרסם סרטון של ראשי תתים אצל הגר"ח, יענקי ביקש ברכה בגשמיות וסבא איחל "כסף". הוא גם חתם להם על איזה מכתב, מעניין מה כתוב שם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 13:13 לינק ישיר 
בברכפלד גם דפקו כמה וכמה ת''תים. בושה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 23:47 לינק ישיר 

מזכיר לי כשכל ראשי הישיבות ללא יוצא מן הכלל, חתמו שיש לאכוף את נושא הפלאפונים בישיבות... לפחות חלק מראשי ישיבות אלו, ממש לא ביצעו את מה שהם הורו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בחורי ישיבות, תתים ופורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext