בית פורומים בחדרי חרדים

נעדר בסיכון גבוה: מצד רביעי. פייגלין נפגע, והוא?! נאלם ונעלם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2021 18:30 לינק ישיר 
נעדר בסיכון גבוה: מצד רביעי. פייגלין נפגע, והוא?! נאלם ונעלם.

לה''ו. או שסופסוף הוא התפכח והתפקח...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 19:55 לינק ישיר 

אני לא רואה את עצמי כדוברו של פייגלין, וחשוב מכך לא חושב שהוא בהכרח תמיד צודק בכל דעה שהוא מעלה על דעתו (יש לו כידוע הרבה דעות מקוריות, ואני בקושי מצליח להסכים עם כל הדעות של עצמי:))

אבל אם כבר פתחנו את זה, אינני סבור שהנושא העיקרי במקרה שלו הוא הפגיעה, אלא הרגישות שלו לאיבוד החירות,, והוא מבקש שלא יאסרו עליו להתפלל בבית כנסת ככל שבחר לא להתחסן עד שלפחות יסבירו לו למה כל כך חשוב להם שיתחסן (ברגע שכל מי שרוצה להתחסן - יכול).

אין חובה להסכים אתו - אבל מן הראוי שאם באמת יש סיבה עניינית (שיש חשש גדול כל כך ממדוכאי חיסון/ילדים וכו') שיתאמצו להסביר את זה בצורה אינטליגנטית, ולא יסתמו את הפיות של כל רופא שסבור אחרת ברמה כזו או אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 19:58 לינק ישיר 

פורש מן הציבור..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 22:50 לינק ישיר 
פום_פאקערט

מצדרביעי כתב:
אני לא רואה את עצמי כדוברו של פייגלין, וחשוב מכך לא חושב שהוא בהכרח תמיד צודק בכל דעה שהוא מעלה על דעתו (יש לו כידוע הרבה דעות מקוריות, ואני בקושי מצליח להסכים עם כל הדעות של עצמי:))

אבל אם כבר פתחנו את זה, אינני סבור שהנושא העיקרי במקרה שלו הוא הפגיעה, אלא הרגישות שלו לאיבוד החירות,, והוא מבקש שלא יאסרו עליו להתפלל בבית כנסת ככל שבחר לא להתחסן עד שלפחות יסבירו לו למה כל כך חשוב להם שיתחסן (ברגע שכל מי שרוצה להתחסן - יכול).

אין חובה להסכים אתו - אבל מן הראוי שאם באמת יש סיבה עניינית (שיש חשש גדול כל כך ממדוכאי חיסון/ילדים וכו') שיתאמצו להסביר את זה בצורה אינטליגנטית, ולא יסתמו את הפיות של כל רופא שסבור אחרת ברמה כזו או אחרת...

ולמה הם צריכים להסביר? שהוא ישכנע אותם ולא הם אותו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 22:51 לינק ישיר 
מצדרביעי

פום_פאקערט כתב:

לא הבנתי, לדעתך השלטונות יכולים להגביל את חירותם של אנשים רק כי מתחשק להם בלי להסביר ובלי לקיים דיון פתוח?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 23:12 לינק ישיר 

החוק כבר היום מגביל מאוד למשל את חירותם של מעשנים בסביבה הציבורית..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 23:28 לינק ישיר 
מצדרביעי

אדם_ה1 כתב:

האם יש רופא אחד הסבור שעישון אינו מזיק והורג באופן אישי אנשים בסביבת המעשן?
(בשונה מאי התחסנות שלא ברור כלל האם ועד כמה פוגעת במתחסנים ווודאי לא התקיים דיון ציבורי פתוח בנושא)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 23:36 לינק ישיר 

יש הבדל ידוע וברור בין חינוך לאילוף. יש עדיפות מוחלטת לחינוך על פני אילוף. למרות זאת, מונעים בכח מילדים קטנים לגעת באש, בסכינים חדים וכו' - למרות שמדובר - שומו שמים - באילוף. לא עדיף לחנך אותם בדרכי נועם ובאמצעות ניסוי וטעיה שחפצים אלה מסוכנים?
לא. כי מדובר בפיקוח נפש, ואין ברירה. אז בינתיים מאלפים אותם, למרות החיסרון העקרוני בשיטה זו.
בחיסון וכו' - ככל שאדם מחליט שהוא רוצה להבין משהו בצורה מעמיקה, שזכותו האישית היא לקבל את כל הנתונים ואת כל הדעות המערערות לפני שיחליט - זכותו המלאה, לגבי עצמו. ירצה יתחסן, לא ירצה לא יתחסן.
אבל אם מדובר על בריאות וחיי הציבור, אי אפשר לאפשר לכל הוזה להפיץ את דעתו ולהעלות ספקות ברבים, דבר שיגרום לרבים תמימים לחשוב שיש שני צדדים, שיש אופציה שלא להתחסן, בדיוק כפי שאי אפשר לאפשר לילד את זכותו הטבעית ללמוד על גופו האם אש באמת מסוכנת או שלא.
לאחר שהסכנה תחלוף, תדונו בזה ברמה אקדמית ככל שתחפצו - כרגע זמן חירום, ואי אפשר לאפשר דיבורים כאלה, הגורמים לציבור לחשוב שיש עוד אופציה.
האם פייגלין ייתן לילדיו הקטנים סכיני גילוח כדי שילמדו מעצמם בבחירה חופשית האם הם חדים וכמה הם חותכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 23:49 לינק ישיר 

להאב:
כנראה שאתה עולה על מה שכנראה בעיקר מפריע לו, והוא התייחסות לאזרחים כאל ילדים קטנים...
בפרט בנושא פה, שלא ראיתי את פייגלין "אומר לכולם לא להתחסן" אלא רק מציע לכולם לשמוע את כל הדעות (כולל המושתקות) ואז להחליט...
הטיעון של "שעת חירום" יכול לתפוס אבל בצורה מוגבלת, כי אנשים מתמכרים מהר לכוח שניתן להם ויכולים להמשיך להשתמש בו להנאתם (ומי מומחה בשיטה זו יותר מביבי שחי מכך שהוא כל הזמן "מציל" אותנו ממפלצת ואריה אחרים, מתחיל מאיראן- חוזר לחיסונים וכו')...

לסיכום : כשרוצים להגביל את חירותם של אנשים בגירים, ורוצים לאסור על אנשים להתפלל בבתי כנסת רק משום שלא התחסנו, חייבים להסביר ולהוכיח שהם אכן כל כך מזיקים גם לאלו שכן בחרו להתחסן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 00:06 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

האם יש רופא אחד הסבור שעישון אינו מזיק והורג באופן אישי אנשים בסביבת המעשן?
(בשונה מאי התחסנות שלא ברור כלל האם ועד כמה פוגעת במתחסנים ווודאי לא התקיים דיון ציבורי פתוח בנושא)...

אי אפשר כמעט להוכיח שמישהו מת מעישון פאסיבי, לעומת זאת יש כבר מספרים על מתים גם אחרי חיסון:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 00:16 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

פום_פאקערט כתב:

לא הבנתי, לדעתך השלטונות יכולים להגביל את חירותם של אנשים רק כי מתחשק להם בלי להסביר ובלי לקיים דיון פתוח?...

הלו, זה לא השלטונות! חברי בית הכנסת וסו זכותם המלאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 00:21 לינק ישיר 
מצדרביעי

פום_פאקערט כתב:
מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

פום_פאקערט כתב:

הלו, זה לא השלטונות! חברי בית הכנסת וסו זכותם המלאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדעתי, אם זה היה חברי בית הכנסת פייגלין היה הראשון לקבל את זה (כמו שקיבל את זה שפייסבוק מסננת פוסטים שלו, מה שלדעתי כן היה מוגזם...).
אבל הבעייה היא שבמקום מגוריו, כ"מזרוחניקים" אמתיים הם מתייחסים לחוקי המדינה משל הגיעו מפי הגבורה בעצמן, ובאמת אף אחד לא שם לב -אבל הממשלה התירה לפתוח בתי כנסת במתווה של מחוסנים ומחלימים בלבד וכנראה שמשם התחיל הסקנדל...

לאדם ה- 1:
אין לי עניין להתווכח אתך, היות וככלל אני כן תומך בחיסונים והתחסנתי בעצמי ולכן אין לי עניין "לקרר", אבל לא אמנע מלטעון שלדעתי הנתונים שהצגת אינם מדויקים, היות ועישון פסיבי הוא דבר שיש עליו קונצנזוס בין כלל גורמי הרפואה לאחר מחקרים של שנים שהוא הורג אלפי אנשים בשנה בישראל.
(נכון, לא תראה על כך פילוחים בלי סוף בתקשורת מדי יום, היות ולא "מבודדים" בבית החולים כל חולה שמגיע והיה "חיובי" לעישון פסיבי, אין תשומת לב תקשורתית גבוהה וכו' אבל זה עדיין לא אומר שזה לא קיים)...
לעומת זאת, מהטבלה אותה הבאת לא ניתן עדיין לדעת האם ועד כמה נפטרו אנשים עם קורונה או בשל הקורונה...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 22/02/2021 00:26:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 01:07 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
לאדם ה- 1:
אין לי עניין להתווכח אתך, היות וככלל אני כן תומך בחיסונים והתחסנתי בעצמי ולכן אין לי עניין "לקרר", אבל לא אמנע מלטעון שלדעתי הנתונים שהצגת אינם מדויקים, היות ועישון פסיבי הוא דבר שיש עליו קונצנזוס בין כלל גורמי הרפואה לאחר מחקרים של שנים שהוא הורג אלפי אנשים בשנה בישראל.
(נכון, לא תראה על כך פילוחים בלי סוף בתקשורת מדי יום, היות ולא "מבודדים" בבית החולים כל חולה שמגיע והיה "חיובי" לעישון פסיבי, אין תשומת לב תקשורתית גבוהה וכו' אבל זה עדיין לא אומר שזה לא קיים)...
לעומת זאת, מהטבלה אותה הבאת לא ניתן עדיין לדעת האם ועד כמה נפטרו אנשים עם קורונה או בשל הקורונה...

רק אדייק שמעישון פאסיבי מתים כמה מאות בשנה, גם לפי ההערכות המפליגות.
וכמובן עם כל זיהום האויר אין אפשרות להוכיח שמישהו באמת חלה בסרטן בגלל עישון פאסיבי, מה עוד שיש מעשנים שחיים עד גיל 80-90 ומתים בכלל מדברים אחרים.

הנקודה שרציתי להביא מהטבלה זה שגם אחרי חיסון שני אין הגנה ב100 אחוז, אז גם אם אחד מאלף או מעשרת אלפים מחוסנים יכול למות מקורונה זה עדיין יותר מעישון פאסיבי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 12:01 לינק ישיר 

מכובדנו hot tr  מחפש לדעת מה חושב מוישה זלמן פייגלין על החיסונים ואני מתכבד להעלות לכאן שני פוסטים שהוא כתב

(11/02/2012)

אתמול נתקלתי במקרה בשיימינג שערך גיא זוהר לרב יובל אשרוב.

זוהר, לא הסתיר שהשיימינג השבועי שלו נסמך על ארגון 'מדעת' והפציץ בסתירות לכאורה, שמצא בדבריו של הרב אשרוב.

ואכן היו כנראה אי אלו אי דיוקים בדבריו של אשרוב.

זה לא מסובך למצוא אי דיוקים בכל נאום ובכל טקסט.

אבל למיטב הבנתי, במהות של טיעוניו של אשרוב יש ממש. על החשש מהתפתחות תופעת ה-ADE מדברת גם החוקרת והרופאה הוותיקה והמוערכת - ד"ר מיכל הרן (שמאז שדיברה נגד הקו הטוטאליטרי, הפכה פתאום ל'אישה שאת שמה אסור להזכיר') וגם לטענתה, הדברים מופיעים במפורש בדוחות של חברת פייזר.

סיכום נהיר וברור לכל דיווחי פייזר, ערך למענכם משה סריקוב וניתן לקרוא אותו במדריך לחירות בימי קורונה - בערוץ 'ישראל מחר' (קישור בתגובות).

חיכיתי לשמוע בסוף בליל ההשמצות של גיא זוהר, את תגובתו של הרב אשרוב - אתם יודעים כפי הנדרש בכל עבודה עיתונאית.

כמובן שלא היתה כזו.

עכשיו תראו, מעולם לא דיברתי ולא התכתבתי עם הרב אשרוב. אבל ככל אדם, אני מתייחס אליו בכבוד עד שתהיה לי סיבה מאוד טובה שלא לעשות זאת.

לא הרב אשרוב גרם לי לשבת ולכתוב את הפוסט הזה, אלא גיא זוהר.

כבר אמר בורא עולם (במדרש) שהמתכבד בקלון חברו, אין לי (לאלוהים כן...) ולו, מקום באותו עולם...

אני לא זוכר ביטוי חריף כזה בחז"ל.

גיא זוהר וצוותו, עשו מההתכבדות הזו בקלון חברו - קריירה.

אגב, פעמים רבות הוא צודק בהחלט. צריך לחשוף רעות חולות ושרלטנים ושאר מרעין בישין - אבל יש דרך לעשות זאת!

לא תיקון העוול הוא העניין אצל זוהר וצוותו אלא ה'שואו'.... הלגלוג הציני והשיימינג.

אצל אנשי 'מדעת' - שזוהר נסמך עליהם - קל הרבה יותר למצוא טעויות וקביעות מביכות.

אשרוב יכול אם ירצה, לעשות בדיוק את אותה תוכנית שיימינג, על דבריו של גיא זוהר ועל מקורותיו. אין קל מזה.

לדעתי, גם לו יש, כמה סיבות טובות לתביעת דיבה, אבל אני מקווה שיש לאשרוב מספיק שכל שלא לעשות זאת.

ועכשיו כמה מילים על עצמי ועל החיסון.

לדעתי אדם שנמצא בסיכון אמיתי, צריך לשקול ברצינות את נטילת החיסון הנסיוני שאושר לזמן חירום - נגד הקורונה.

יש במשפחתי אנשים בסיכון גבוה, ולאחר התלבטות קשה והתייעצות עם כמה מומחים, הגענו למסקנה שבמקרה שלהם הסכנה מן המחלה עולה על הסכנה האפשרית מן החיסון.

באופן אישי, למרות שאני בן 58, ולמרות שעברתי לפני כחצי שנה ניתוח פולשני וארוך, החלטתי לא להתחסן. לא חששתי לתרום כליה כי הסיכון הנלווה לתהליך היה שווה בעיני את התמורה.

אבל אני כן חושש מהחיסון והסיכון הזה לא שווה בעיני.

אני לא כותב את הדברים כדי שתעשו כמוני. להיפך, אני מבקש שלא תקחו ממני דוגמה.

אני כותב את הדברים כדי שתבינו שהשיקול הוא לגמרי אישי. אני איש "מוזר" - שמפחד מהזריקה הקטנטנה הזו, יותר מניתוח וכריתת איבר פנימי...ולמרות ה"מוזרות" הזאת - ההחלטה היא החלטה שלי. רק שלי, של האינדבידואל - לא של המדינה, לא של כל מיני מומחים - ואפילו לא של גיא זוהר...

מסיבה שלא הצלחתי לקבל עבורה שום הסבר מניח את הדעת - מנהלת עכשיו המדינה ועמה כל אמצעי התקשורת והממסד הרפואי והמדעי, ציד מכשפות של ממש, אחר אנשים שלאחר בחינת הסיכונים והסיכויים, החליטו שלא להתחסן.

חוסמים מהם כל מידע רלוונטי שאינו תואם את הקו הכללי, מבצעים דה לגיטימציה למי שמנסה להציפו, מייצרים תהליך בזוי של כפיה וחורבן זכויות האדם והאזרח - תהליך המכונה 'דרכון ירוק' ( מומלץ מאוד לקרוא את ד"ר אביב שגב ופרופ אסא כשר בעניין - קישור בתגובות), משתמשים במערכת החינוך וברשויות המקומיות כדי לאיים בפועל בפיטורין על מי שאינו מתחסן - ועוד ועוד.

התוצאה של ציד המכשפות הזה היא הזרקת חומר נסיוני שנועד לשימוש במצב חירום בלבד, לנערים, חיילים ואנשים שאינם בסיכון גבוה יותר מכל שפעת רגילה ובוודאי שאינם ב"מצב חירום".

וזהו בעיני פשע.

אם חלילה וחס יחטוף בעוד חצי שנה, נער בריא, את ה ADE המזעזע הזה, גיא זוהר יהיה האחרון לקחת אחריות. הוא יעבור בציניות ללגלג ולהתכבד בקלונו של אדם אחר.

איש לא יקח אחריות.

יש כאן מסע הפחדה וסתימת פיות שמנסה לאטום כל דיבור הגיוני.

הביטו בראיון הזה בערוץ 20.

ראו כמה הם מפחדים.

אל תתנו שיפחידו אתכם.

אם הגעתם למסקנה שאתם צריכים את החיסון הזה - קחו אותו.

אבל אם הגעתם למסקנה שזה לא נכון לכם - אל תקחו!

אל תתנו, לא לי - ולא לאף אחד אחר להחליט בשבילכם!

אל תהיו כמו המפוחדים האלה שעל המסך!

הישארו בני חורין, החליטו בעצמכם על מה שיכנס לגופכם, דחו בשאט נפש את כל מכבש הלחצים המופעל עליכם

והיו גאים בכך.

(ביום 16/02/2021 התבטא סמוטריץ "בוודאי שאפשר לכפות חיסונים!" ועל כך הגיב פייגלין)

"בוודאי שאפשר לכפות"

לנאמני ארץ ישראל אזכיר הבוקר -

כי אם מותר למדינה להיכנס בכפיה לגופו של אדם ולעשות בו כרצונה,

מותר לה גם להכנס לביתו החוקי ולגרשו ממנו.

שום דבר ממה שעשתה המדינה בגוש קטיף ובעמונה, לא ניתן היה לביצוע, אלולי הפכנו, מעובדי ה' -

לעובדי מדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 13:30 לינק ישיר 

פייגלין הולך ומתחרפן מיום ליום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 13:30 לינק ישיר 

ציטוט:
"אם חלילה וחס יחטוף בעוד חצי שנה, נער בריא, את ה ADE המזעזע הזה, גיא זוהר יהיה האחרון לקחת אחריות. הוא יעבור בציניות ללגלג ולהתכבד בקלונו של אדם אחר.

איש לא יקח אחריות." סוף ציטוט.
הרב אשרוב או אי מי ממתנגדי החיסון לקחו אחריות אי פעם על כישלונות? או שהכישלונות אצלם "יתומים" וההסבר כמובן "המקרה" הזה ממש היה מצב שממילא אין מה לעשות? (לי אין ידיעה)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נעדר בסיכון גבוה: מצד רביעי. פייגלין נפגע, והוא?! נאלם ונעלם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext