בית פורומים בחדרי חרדים

ויהי בימי... כולנו נהיה באבות, ונכתוב את חדשות המחר והלאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2021 18:58 לינק ישיר 
ויהי בימי... כולנו נהיה באבות, ונכתוב את חדשות המחר והלאה

לה''ו. אתחיל ברשותכם: 23/3/21 י' בניסן תאשפ''ה.
השעה 22:00 : שוויון בגושים בכל מדגמי החדשות.
השעה 22:30: ביבי יורד, ומכנס את ''הגוש'' ומכריז שהייתה התפרצות קורונה מטורפת, ולכן נכנסים בשעה 00:00 של ה24/3/21 לסגר מיידי. כל הפרשנים ''פתאום'' אומרים שזה בגלל פחד מאנרכיה או יותר סביר שביבי הולך למהפכה והשתלטות.
00:01 משיחיסטים חוגגים יומולדת 119 לרבי (י''א ניסן), ומודיעים שחייבים פארברעיינגען , למרות הסגר, כוחות משטרה וצבא נכנסים ומנטרלים אותם. חברי הגוש ש''ס, ג' ,סמוטריץ', ולבינתיים גם סער-בנט שהצטרפו ''לממשלת החירום'' וגרפו לא מעט קולות מהנ''ל הז''ל שישבו בזאת אמרו בהודעה משותפת, שזהו מחיר סביר שיש לשלם ע''מ לנצח את הנגיף והאנרכיה.
6:00 מדינת Yes-רע-Hell נולדה באופן רשמי.
את ליל הסדר במוצש''ק נחגוג עם הרבהההההההההה מרור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 22:08 לינק ישיר 

בקיצור, אתה בעד ממשלת ליברמן-מרצ-דינה זילבר-המאוחדת-לפיד. זה לא חדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 09:00 לינק ישיר 

מה באמת הסיכוי שלא יעשו סגר בפסח?
כמו שזה נראה עכשיו הסיכויים לסגר גבוהים בהרבה.

מה ההימור שלכם?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 09:44 לינק ישיר 

ההימור שלי: תמניא וחבריו ינצלו את ימי הפורים כדי לגרום לגל הדבקות נוסף - ואז, כנראה, חלילה, יזדקקו לסגר נוסף, כדי להציל יהודים ממוות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 14:59 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

ההימור שלי: תמניא וחבריו ינצלו את ימי הפורים כדי לגרום לגל הדבקות נוסף - ואז, כנראה, חלילה, יזדקקו לסגר נוסף, כדי להציל יהודים ממוות.

ההימור שלי - גם אם תמניא וחבריו יכנסו בפורים לצינוק מרצון, הסגר בפסח קום יקום, ואתה וחבריך תמשיכו לעבוד את ביבי האל מאהבה ומיראה ולמלמל באדיקות פנאטית מטורפת "הכל בגלל תמניא וחבריו"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 19:41 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

נכון, כל החרדים האלה צבני ברק חוגגים וגם רק הם מקבלים אישור חריג מהועדה לחזור לארץ ומביאים איתם עשרות מוטציות ומסכנים את כל משלמי המיסים.
(מהימים האחרונים בתקשורת)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 19:41 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

hhaavv כתב:

ההימור שלי - גם אם תמניא וחבריו יכנסו בפורים לצינוק מרצון, הסגר בפסח קום יקום, ואתה וחבריך תמשיכו לעבוד את ביבי האל מאהבה ומיראה ולמלמל באדיקות פנאטית מטורפת "הכל בגלל תמניא וחבריו"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 19:59 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

hhaavv כתב:

נכון, כל החרדים האלה צבני ברק חוגגים וגם רק הם מקבלים אישור חריג מהועדה לחזור לארץ ומביאים איתם עשרות מוטציות ומסכנים את כל משלמי המיסים.
(מהימים האחרונים בתקשורת)

נשלח מהאנדרואיד שלי

'ערוץ 13': 20 נוסעים שהגיעו היום לישראל מניו יורק זייפו את אישורי ועדת החריגים - חלקם יגורשו בחזרה לארה"ב עוד הלילה :

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ויהי בימי... כולנו נהיה באבות, ונכתוב את חדשות המחר והלאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext