בית פורומים בחדרי חרדים

תיעוד: האם מרן שר התורה נותן מתנות לאביונים לקופת העיר? וכמה יש לתת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2021 20:55 לינק ישיר 

הרב זילברשטיין: "יהודי בני ברקי נותן קודם כל לעניי העיר, הגמרא, לא רב'ה, הגמרא" (נראה שהסרטון מתחיל באמצע "שיחת מוטיבציה" שהרב זילברשטיין מעניק לר' חיים).

הרב זילברשטיין (לאחר עבודת ההכנה) מנחה את השואל לשאול: "אתה יכול כעת לשאול את השאלה"

השואל: "אנשים שואלים איפה הרב נוהג לתת מתנות לאביונים?" (הרב זילבשטיין עם חיוך מנחה לר' חיים ש"יספק את הסחורה, אך הוא לא סיפק)

הגר"ח קניבסקי" "למי שבא"

השואל מנסה מכיוון אחר: "אחרי קריאת המגילה למי הרב נותן?"

הגר"ח קניבסקי" "יש פה אחד שמסתובב לקחת"

השואל מנסה שוב: "למי הרב נותן את זה בפועל" (הרב זילברשטיין מנחה את השואל לשאול על ה"קופה") "לקופת העיר הרב נותן?"

הגר"ח קניבסקי: "לא, למי שמסתובב"

השואל: "כמה צריך מינימום כדי לצאת?

הגר"ח קניבסקי: "שווה פרוטה"

לצפיה בסרטון:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 21:03 לינק ישיר 

חבל שלא רואים את הסרטון המצחיק הזה, שבו השניים נראים אובדי עיצות נוכח ניסיונותיהם הכושלים לתמרן את ר׳ חיים. זה מה שקורה כשיענקי לא נמצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 22:13 לינק ישיר 

קופת העיר משיקה בימים אלה תכנית חדשה: "תוספת שמירה" נראה שגם שר התורה זקוק "לתוספת שמירה" 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/02/2021 22:29:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 22:15 לינק ישיר 

גרשום כתב:
חבל שלא רואים את הסרטון המצחיק הזה, שבו השניים נראים אובדי עיצות נוכח ניסיונותיהם הכושלים לתמרן את ר׳ חיים. זה מה שקורה כשיענקי לא נמצא.

תיעוד מביך
ומביך לראות את חבר המועצת הרב יצחק זילברשטיין מתנהל מול ר' חיים כאחרון העסקנים.

אין ספק שיענקי יודע לתפעל את הסבא טוב מהם, אך קח בחשבון שהוא מפרסם רק את התיעודים שהצליח לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 23:02 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
 קופת העיר משיקה בימים אלה תכנית חדשה: "תוספת שמירה" נראה שגם שר התורה זקוק "לתוספת שמירה" 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/02/2021 22:29:20

תוספת השמירה עולה יותר מהשמירה עצמה

תוספת השמירה כרוכה בעלות של - 3850 ש"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 23:23 לינק ישיר 

כל בר דעת מבין שהסרטון הזה דלף בטעות במקרה התמים, ושלא בטעות במקרה הפחות תמים.
ועוד משהו, זה נראה די ישן ככה שההדלפה מעלה יותר סימני שאלות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 01:00 לינק ישיר 

לא יעזור שום סרטון

מי שרוצה להאמין במשהו, הוא פשוט יצליח

עיין ערך תמניא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 01:20 לינק ישיר 

השאלה הגדולה היא, איך יענקוש לא הצליח למנוע את הדלפת הסרטון החוצה. תוקם ועדת חקירה, ומיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 01:30 לינק ישיר 

סרטון אותנטי מקסים!
מבחינתו הוא אפילו לא נותן דווקא לסמוטני אלא סתם "למישהו שבא"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 02:57 לינק ישיר 

מה שמזעזע הוא, שעם יענקי זה לא יהיה קורה,

יכול להיות שיש שם אלימות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 06:11 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הרב זילברשטיין: "יהודי בני ברקי נותן קודם כל לעניי העיר, הגמרא, לא רב'ה, הגמרא" (נראה שהסרטון מתחיל באמצע "שיחת מוטיבציה" שהרב זילברשטיין מעניק לר' חיים).

הרב זילברשטיין (לאחר עבודת ההכנה) מנחה את השואל לשאול: "אתה יכול כעת לשאול את השאלה"

השואל: "אנשים שואלים איפה הרב נוהג לתת מתנות לאביונים?" (הרב זילבשטיין עם חיוך מנחה לר' חיים ש"יספק את הסחורה, אך הוא לא סיפק)

הגר"ח קניבסקי" "למי שבא"

השואל מנסה שוב: "למי הרב נותן את זה בפועל" (הרב זילברשטיין מנחה את השואל לשאול על ה"קופה") "לקופת העיר הרב נותן?"

לצפיה בסרטון:

פספסת משהו.. בשניה 30, אחרי שהרב אומר לו "יש פה אחד שמסתובב", הרב זילברשטיין ממש לוחש לרב "קופת העיר" ושומעים היטב, ואז אומר לשואל "תשאל אם לקופת העיר"..

גם הצחוק וה"הנהון" של הרב זילברשטיין לר' חיים כשהשאלה הראשונה נשאלת, נראים כמורה ששמח שהילד ידע את התשובה בפעם הראשונה..

על ר' חיים לא ברור מה האמת..
היו מקרים שהסתבר שהוא "מתחכם" לשואלים במכוון, כי הבין מה הם רוצים ממנו, והוא חושב הפוך.
אבל פה זה קצת נראה 'אפעס' כאילו הוא לא ממש מרוכז במקרה הטוב, או ח''ו "לא בעניינים" במקרה הפחות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 06:20 לינק ישיר 

לא יודע אם זה יותר עצוב או יותר מצחיק, אבל לסמוטני שעומד על ידו כבר עשרות שנים הוא קורא "יש איזה אחד שבא לקחת"…
מצחיק, אם הוא באמת כ''כ שקוע בלימוד שייתכן שלא זוכר שמות מקורבים (אולי גם את יענקי?) כמו הסיפורים על הגאון מוילנא. עצוב, אם זה מסימני הזקנה ומנסים בכ"ז "לחלוב" אותו כל הזמן.

נראה לי שעם כל היח"צ שם בשנים האחרונות, לא נותנים לו ללמוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 06:48 לינק ישיר 

סוף כל סוף הגר"ח עונה כפי שכתוב בפירוש בהלכה. אין מדקדקין... כל הפושט יד נותנים לו....
מגיע להלכה למעשה א"א לעבוד עליו. הוא יענה כמו שכתוב ולא איך שמכתיבים אותו.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 17:03 לינק ישיר 

יתכן שזה נסיון נקמת המערכת וה'מסר' בעקבות הסרטון?!...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 18:42 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
נוירולוג כתב:

הגר"ח קניבסקי" "למי שבא"

לצפיה בסרטון:

פספסת משהו.. בשניה 30, אחרי שהרב אומר לו "יש פה אחד שמסתובב", הרב זילברשטיין ממש לוחש לרב "קופת העיר" ושומעים היטב, ואז אומר לשואל "תשאל אם לקופת העיר"..

גם הצחוק וה"הנהון" של הרב זילברשטיין לר' חיים כשהשאלה הראשונה נשאלת, נראים כמורה ששמח שהילד ידע את התשובה בפעם הראשונה..

על ר' חיים לא ברור מה האמת..
היו מקרים שהסתבר שהוא "מתחכם" לשואלים במכוון, כי הבין מה הם רוצים ממנו, והוא חושב הפוך.
אבל פה זה קצת נראה 'אפעס' כאילו הוא לא ממש מרוכז במקרה הטוב, או ח''ו "לא בעניינים" במקרה הפחות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

כתבתי משהו בסוגריים על ה"קופה", אבל כמו שכתבת, מנסים לדחוף לו בכוח את קופת העיר, ומסתבר ששיחת המוטביציה שניהל איתו הרב זילברשטיין לא הניבה את התוצאות הרצויות מבחינתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 18:52 לינק ישיר 

וצריך לומר שכבר הרבה זמן לא ראינו את הרב קנייבסקי מדבר כך, עונה בצורה ברורה וענינית ביותר ממלה אחת.

ב"ה נראה הרבה יותר טוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תיעוד: האם מרן שר התורה נותן מתנות לאביונים לקופת העיר? וכמה יש לתת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext