בית פורומים בחדרי חרדים

היישוב החרדי הראשון שהפך לירוק. כ92% מתושבי טלזסטון בגיל 16+ מחוסנים או מחלימים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2021 12:47 לינק ישיר 
היישוב החרדי הראשון שהפך לירוק. כ92% מתושבי טלזסטון בגיל 16+ מחוסנים או מחלימים

המאמץ השתלם: על-פי נתונים שפרסם משרד הבריאות בימים האחרונים התברר כי קרית יערים היא היישוב החרדי הראשון שהופך ל'ירוק'.

המציאות הזו איפשרה לפתוח את כל מוסדות החינוך בקריה בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

על-פי הנתונים כ 92%- מתושבי קרית יערים מעל גיל 16 התחסנו או מחלימים או נושאי נוגדנים סרולוגיים. רק כ- 8 אחוז מתושבי קרית יערים טרם הספיקו להתחסן למניעת תחלואת נגיף הקורונה.

עם החזרה ללימודים שיגר ראש המועצה הרב יצחק רביץ ערכה של דברי מתיקה מלווה במכתב הערכה לעובדי מוסדות החינוך ביישוב.

באגרתו לאנשי החינוך אותם הגדיר כמי ''שעוסקים במלאכת הקודש, המובילים ומנווטים את הספינה'' הביע את מלוא ההערכה למסירותם והשקעתם בשימור הקשר עם התלמידים ועל התמיכה, השלווה והקירבה שהעניקו ''בימים של סערה, סגר וחוסר שגרה''.

כדי להקל על התושבים ולהבטיח שכל תושבי המקום ייבדקו ויתחסנו – יזמה המועצה המקומית ימי בדיקות וחיסון מרוכזים, במתחמים מיוחדים שהוכשרו לכך בתחום קרית יערים. משרד הבריאות ומטה 'מגן ישראל' נענו ליוזמתו של ראש המועצה הרב יצחק רביץ לבצע את החיסונים בקריה עצמה.

במשרד הבריאות ראו בכך פיילוט ראשון מסוגו. 10 צוותות של מחסנים, אנשי מגן דוד אדום, ביצעו את החיסונים, בהפרדה לגברים ולנשים, במבנה בית הספר 'אוהל חסיה', שהוכשר לכך, ובאוהל שהוקם על ידי המועצה ליד קופת חולים מכבי.

כמו כן הוכנו במקום חדרי מנוחה לאחר החיסון והוגש כיבוד קל למתחסנים. אחוז המתחסנים מקרב תושבי קרית יערים בסבבי החיסונים היה מן הגבוהים בארץ, ציין ראש המועצה.

''היענות תושבי קרית יערים למבצע החיסונים – מדהימה'', ציין ראש המועצה המקומית הרב יצחק רביץ. ''ימי החיסונים בקריה אורגנו כמבצע לכל דבר.

''עובדי המועצה שאיישו את המטה הראשי דאגו להמריץ את התושבים לבוא ולהתחסן, הפעילו מהלך הסעות לשני מתחמי החיסון ועקבו אחר הגעת המתחסנים. מפקדי פיקוד העורף ובראשם האלוף אורי גורדין, הגיעו למקום, עקבו אחר המבצע וציינו לשבח את ההתארגנות וההיענות''.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 12:56 לינק ישיר 

טלזסטון (קריית יערים) הוא גם הישוב החרדי היחיד ללא נפטרים מקורונה לפי נתוני משרד הבריאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 13:59 לינק ישיר 

אם הם היו טיפה חכמים היו מרשים לאנשים בטלזסטון ויישובים במצב דומה להתכנס ולחגוג כאוות נפשם, ואז האחרים אולי היו מנסים לחקות אותם.

אבל חכמה מאן דכר שמיה בקורונה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:06 לינק ישיר 
מצדרביעי

לתמניא-
האם כל כך מהר שכחת איזה בלגן היה פה כשמשרד הבריאות "העז" להעלות על דעתו ליישם את תכנית הרמזור??

מה שכן, למרות היח"צ - לא ראיתי שום "חדרי מנוחה" וודאי שלא כיבוד קל...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 25/02/2021 14:07:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:27 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אם הם היו טיפה חכמים היו מרשים לאנשים בטלזסטון ויישובים במצב דומה להתכנס ולחגוג כאוות נפשם, ואז האחרים אולי היו מנסים לחקות אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מציע ליישובים בהם אחוז תאונות הדרכים הוא מהנמוכים בארץ לאפשר לאנשים לחצות באדום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:59 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מציע ליישובים בהם אחוז תאונות הדרכים הוא מהנמוכים בארץ לאפשר לאנשים לחצות באדום

הגיון קורונה במיטבה.

ציינתי שבקורונה חכמה מאן דכר שמיה.

באמת אליך התכוונתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 15:00 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מציע להטיל מצור מוחלט על הישוב למשך שלושה ימים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 15:09 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מציע להטיל מצור מוחלט על הישוב למשך שלושה ימים?

אם הם לא יכולים להידבק או להדביק מה הבעיה?

שיעשו דרכון בצבע ארגמן לתושבי יישובים נקיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 15:12 לינק ישיר 

כ92% מתושבי טלזסטון בגיל 16+ מחוסנים או מחלימים

יש עוד 8 אחוז
וכמובן את אלו שמתחת לגיל 16 שאינם ברי חיסון לעת עתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 20:03 לינק ישיר 

איפה תמניא שיגיד שאין שום קשר לחיסונים

ואין שם הרוגים מהקורונה בגלל שהסתירו את הסיבה של המוות

אתה מתקלקל מיום ליום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 22:02 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנס לבעלזא ביום א ותראה שכולם חוגגים כאוות נפשם. והאחרים כמובן ינסו לחקות אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 00:40 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

בצלאל קאהן: קרית יערים עם אחוז הכי גבוה של מתחסנים, מחליפה הבוקר צבע ברמזור מירוק לצהוב, עם מקדם הדבקה בעלייה. הסיבה: משפחה שלמה של מתנגדי חיסונים, כולל סבא וסבתא, שנדבקה. הם גם שלחו את הילדים ללימודים כרגיל.
רוצו להתחסן!
*לכל העדכונים:*

וזה עוד מהדבקות שלפני פורים, גאון של אבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 15:07 לינק ישיר 
מצדרביעי

ועכשיו בזכות המועצה ה"חכמה" שלנו נהפכנו שוב לאדומים, בקצב הזה אני בסוף אסכים עם תמניא:)

המועצה שלחה מייל לכלל התושבים בבקשה אוילית לבדוק את כל (!) הילדים במערכת החינוך, והנה ההתכתבות שלי אתם, יראה הציבור וישפוט:

מועצה-

הורים יקרים

בוקר טוב.

אנו ערים לחששות של חלק מההורים לבדוק את הילדים  מסיבות שונות.
אולם הגישה אינה נכונה.
אין מה לחשוש מלדעת את האמת, ההפך הוא הנכון, ילד חולה חייבים לדעת שהוא חולה, גם כדי שלא ידביק אחרים ויכניסם לסכנה, ובעיקר כדי לזהות מוקדם את התחלואה ולטפל בה.
גם לילדים המחלה ח"ו עלולה להיות מסוכנת.

מצד רביעי-
למיטב ידיעתי, המחלה לא מסוכנת לילדים יותר מאשר כל שפעת וכנראה אפילו פחות...יש לכם נתונים רפואיים אחרים?

מועצה-

אשמח אם תפרט מהו מיטב ידיעתך.
אתה רופא ילדים? מומחה למגיפות? מומחה להשפעות ארוכות טווח של נגיפים?
כי אנחנו מסתמכים על הנחיות משרד הבריאות ורופאי בריאות הציבור.
*[if !supportLineBreakNewLine]>
*[if]>

מצד רביעי-

*[if gte vml 1]> *[if]>*[if !vml]>*[if]>אני אישית לא, אבל מכמה וכמה סקירות רפואיות שקראתי ראיתי שאלו הנתונים.

דוגמה כאן:

https://drkids.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D/corona/

לא ראיתי שום נתונים אחרים,

אם באמת אלו ההוראות של משרד הבריאות אין לי טענות אליכם וכל הכבוד לכם שמנסים לתפקד לפי ההוראות הלא הגיוניות לפעמים, אבל אין פלא שהציבור כבר פחות סומך ומתלהב מגישות שאינן שקופות ואינן מוסברות.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 03/03/2021 15:08:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היישוב החרדי הראשון שהפך לירוק. כ92% מתושבי טלזסטון בגיל 16+ מחוסנים או מחלימים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext