| נשלח ב-27/2/2021 19:51 |
|
| |
האם בפלג השונאים שומרים על ההנחיות?
בליל פורים האחרון נצפו מאות תלמידי פלג השונאים בגבעת פוניבז' כשהם עורכים מסיבת פורים רבת משתתפים כנגד כל ההנחיות, וכמובן בהשתתפות הרבה שיכורים, כנגד הוראות רבניהם שבפורים השנה אסור להשתכר.
אבל שלא ישכחו להעיר ולהסית כנגד מי שמעז לא לשמוע להוראות שלהם / של משרד הבריאות.
הזהרו מן הצבועין.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 20:37 |
|
| |
גם לשם המחבלים ניסו לפלוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 20:48 |
|
| |
לה''ו. בשום מקום לא שומרים. הייתי בגאולה בשבוע שעבר, ובגלל מראה הטרנד החם שאני לובש, כל רחוב, סמטה, חנות שהייתי, הרימו קצת את המסכה, ואחרי זה הורידו, כשראו שאני לא שוטר סמוי, או צלם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 20:54 |
|
| |
התפללתי השבוע בכוילל מיינסטרים ליטאי, בסביבות 50 איש, אפילו אחד לא היה שם עם מסיכה. פעמיים התפללתי בבית כנסת ליטאי בסביבות 20/30 אנשים. מקסימום 5 אנשים עם מסיכה. ניסו להתנגד אבל בסופו של דבר לאט לאט כולם מודים לתמניא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:05 |
|
| |
א. התקהלות של תמידי ישיבה לא נוגדת את ההנחיות. אין הבדל בין סדר רגיל בישיבה לאירוע פורים, הכל לפי המתווה המאושר. ב. ההוראות לשיכורים מהתתים בכלל לא נוגעות אליהם, גם בשנים רגילות הם לא מסתובבים ברחובות ובבתים, הם לומדים עד לפנות בוקר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:21 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
התפללתי השבוע בכוילל מיינסטרים ליטאי, בסביבות 50 איש, אפילו אחד לא היה שם עם מסיכה.
פעמיים התפללתי בבית כנסת ליטאי בסביבות 20/30 אנשים. מקסימום 5 אנשים עם מסיכה.
ניסו להתנגד אבל בסופו של דבר לאט לאט כולם מודים לתמניא
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:27 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
התפללתי השבוע בכוילל מיינסטרים ליטאי, בסביבות 50 איש, אפילו אחד לא היה שם עם מסיכה.
פעמיים התפללתי בבית כנסת ליטאי בסביבות 20/30 אנשים. מקסימום 5 אנשים עם מסיכה.
ניסו להתנגד אבל בסופו של דבר לאט לאט כולם מודים לתמניא
|
|
ברור. אתה הרי מקור החכמה והתנובה.
|
|
לא רק "החכמה והתנובה" כלשונך גם ובעיקר הפרקטיקה האנושית שאתם כל כך מנסים לחנוק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 21:51 |
|
| |
אתה תמים או שאתה עושה עצמך
| YYona כתב: |  | א. התקהלות של תמידי ישיבה לא נוגדת את ההנחיות. אין הבדל בין סדר רגיל בישיבה לאירוע פורים, הכל לפי המתווה המאושר. ב. ההוראות לשיכורים מהתתים בכלל לא נוגעות אליהם, גם בשנים רגילות הם לא מסתובבים ברחובות ובבתים, הם לומדים עד לפנות בוקר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בכל הקירות בפנימית השונאים ישנם מודעות ענק הוראות מהקבלן/דיין שאסור להשתכר השנה בפורים.
לידיעתך, בליל פורים היה סגר ועפ"י הוראות משרד הבריאות שאתם כ"כ מקפידים עליהם היתה אסורה כל התכנסות, ובעיקר מסיבות פורים.
אבל זה בסדר, אנחנו מכירים את הצביעות שלכם, רק שהפעם זה בולט וגלוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2021 22:42 |
|
| |
| timobl כתב: |  | בליל פורים האחרון נצפו מאות תלמידי פלג השונאים בגבעת פוניבז' כשהם עורכים מסיבת פורים רבת משתתפים כנגד כל ההנחיות, וכמובן בהשתתפות הרבה שיכורים, כנגד הוראות רבניהם שבפורים השנה אסור להשתכר.
אבל שלא ישכחו להעיר ולהסית כנגד מי שמעז לא לשמוע להוראות שלהם / של משרד הבריאות.
הזהרו מן הצבועין. |
|
הזכרת לי משפט שאמרו לי פעם על המופתים של בבא סאלי: "סביר להניח שמי שמעיד על זה, היה אחרי כוס ערק".
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 02:36 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 12:59 |
|
| |
תגובה מדהימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 00:09 |
|
| |
אני יודע שהתגובה שלי תישמע פאתטית. אפילו הייתי אומר- נורא נורא פאתטית.
אבל ...את האמת מותר להגיד גם כשהיא נשמעת פאתטית.... בישיבת השונאים יש כיום 98 אחוז מתחסנים/ מחלימים.
כנ"ל בחסידות גור. היו הראשונים להקפיד, היו גם הראשונים להתחסן.
אתה רואה היום ברחוב הרבה גערערס בלי מסכות, ואתה לא חושב שכולם שאוליסטים.... וכן, מחוסנים שלא מקפידים על מסכות זה דבר הגיוני וסביר לחלוטין.
תוקן על ידי פצקו ב- 01/03/2021 00:11:51
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 12:18 |
|
| |
אז אתה אומר שמי שמחוסן / מחלים, לא צריך להתייחס להנחיות משרד הבריאות, ויכול לנהוג כרצונו?
או רק כשזה קשור למיגזר מסוים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:08 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אז אתה אומר שמי שמחוסן / מחלים, לא צריך להתייחס להנחיות משרד הבריאות, ויכול לנהוג כרצונו?
או רק כשזה קשור למיגזר מסוים?
|
|
היות והמסכות נועדו בעיקר להגן על אחרים ההקפדה על כך היתה גבוהה, אך העציצים כידוע לא ממש נוהגים להתחשב באחרים, כך עם ההפגנות, כך עם ההטרדות וכך עם המסכות.
אך כשהחשש להזיק לאחרים פוחת והולך, ההקפדה על כך פחותה!
|
|
|
|
|