|
|
| נשלח ב-28/2/2021 03:23 |
|
| |
בשביל ללמד לקח את אחים שלי, אינני בוחר להצביע לבני דודים שלי... סמוטריץ וחבר מרעיו שקרובים במעט לחרדים, אינם יכולים לייצג יהודים חרדים שחורים כמוני וכמו רבים שסובלים כעת מהסגר. הנציגים שלי ככל זה היה בידם לא היו תומכים בזה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 06:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 06:40 |
|
| |
היחיד שהכי קל לו, כי לא מחוייב לכלום... גם כמו אדיוט מתנגד לחיסונים.. כדי שיקבל במה לשטויות ההזויות שלו, מזכיר לי את בנט וניו זילנד, חבריה תתחילו לחשוב מהראש, לא מהבטן, אם בגלל כל הסגרים האלה נמנע הדבקה ומיתה של משהו אחד, זה כבר שווה... אני בעד ששנה אחת ישארו בבית, לא קרה כלום... ספק פיקוח נפש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 08:01 |
|
| |
אני גם בעד כל המדינה תשאר שנה אחת בבית, והעיקר שנפש אחת לא תמות. בדגש על כל המדינה, ואז בטוח שהמשיח יבוא 1. כי כולם יהיו זכאים 2. כי טם זה יצליח שכולם כולל כולם זה ממש ימות המשיח,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 10:08 |
|
| |
הלחץ הציבורי עובד !!
היום התחבורה הציבורית בירושלים עובדת במתכונת מצומצמת!! אבל לירושלים אין תחבורה ציבורית!! למה בכל הארץ העוצר היה רק בלילה והיתה תחבורה ציבורית ורק ירושלים נצורה ?? מי אחראי לטימטום הזה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-28/2/2021 10:14 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  | הלחץ הציבורי עובד !!
היום התחבורה הציבורית בירושלים עובדת במתכונת מצומצמת!! אבל לירושלים אין תחבורה ציבורית!! למה בכל הארץ העוצר היה רק בלילה והיתה תחבורה ציבורית ורק ירושלים נצורה ?? מי אחראי לטימטום הזה !! נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 10:19 |
|
| |
מצדרביעי
| שרית560 כתב: |  | היום התחבורה הציבורית בירושלים עובדת במתכונת מצומצמת!! אבל לירושלים אין תחבורה ציבורית!! למה בכל הארץ העוצר היה רק בלילה והיתה תחבורה ציבורית ורק ירושלים נצורה ?? מי אחראי לטימטום הזה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 00:06 |
|
| |
את מי שאלו הנציגים החרדים האם לחתום נאמנות לביבי
לא שאלו
והנה התוצאות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 00:43 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | בשביל ללמד לקח את אחים שלי, אינני בוחר להצביע לבני דודים שלי... סמוטריץ וחבר מרעיו שקרובים במעט לחרדים, אינם יכולים לייצג יהודים חרדים שחורים כמוני וכמו רבים שסובלים כעת מהסגר. הנציגים שלי ככל זה היה בידם לא היו תומכים בזה |
|
מצחיק שאתה מדבר על אלימות עתידית בהפגנות נגד השלטון, בלי לדבר על האחראי המיידי והיחיד, ביבי, שצריך ללכת הביתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 01:10 |
|
| |
כבר הבעתי את דעתי על ביבי לפני כ10 שנים שביום שהוא בחר לפגוע בבטן הרכה של האמהות החרדיות ובילדיהן, הוא בשבילי עציץ רע,
דעתי שכחרדי אצביע לחרדים בלבד גם אם הם יהיו גנבים שודדים, כל עוד שהם ייצגו בכנסת ישראל את השם חרדי אצביע להם, את האלימות שציינתי שתהא, לא ציינתי שצריכה להיות, אלא רק כפועל יוצא מבחינה טבעית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 10:14 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | בשביל ללמד לקח את אחים שלי, אינני בוחר להצביע לבני דודים שלי... סמוטריץ וחבר מרעיו שקרובים במעט לחרדים, אינם יכולים לייצג יהודים חרדים שחורים כמוני וכמו רבים שסובלים כעת מהסגר. הנציגים שלי ככל זה היה בידם לא היו תומכים בזה
כבר הבעתי את דעתי על ביבי לפני כ10 שנים שביום שהוא בחר לפגוע בבטן הרכה של האמהות החרדיות ובילדיהן, הוא בשבילי עציץ רע,
דעתי שכחרדי אצביע לחרדים בלבד גם אם הם יהיו גנבים שודדים, כל עוד שהם ייצגו בכנסת ישראל את השם חרדי אצביע להם, את האלימות שציינתי שתהא, לא ציינתי שצריכה להיות, אלא רק כפועל יוצא מבחינה טבעית. |
|
הוא אשר אמרתי, תראו איך מי שפתח את האשכול הזועם, מצהיר שימשיך להצביע לג' (או ש"ס). בגלל שהם מייצגים את השם "חרדי". אפילו לסמוטריץ' הוא לא מוכן להצביע. ולכן לא צפוי שום שינוי! עצוב, אבל זה המצב. צריכים להבין שהמפלגות החרדיות כבולות, אם הם יבגדו בציבור המסורתי ויפנו עורף לביבי המלך שלהם, עלול להיווצר מצב שכמעט כל העם היהודי שונא את החרדים, ובסופו של דבר זה יתבטא גם בכנסת ובממשלה. לכן הם לא מסוגלים להשתחרר מביבי. וביבי יודע את זה היטב, ולכן אין סיבה להתחשב בציבור החרדי, הוא סוגר עסקאות עם ראשי המפלגות החרדיות באמצעות תקציבים לראשי המוסדות והמקורבים ובזה נגמר הסיפור. החרדי הפשוט מהרחוב לא מעניין אותו. דווקא אם לא היה דבר כזה מפלגות חרדיות, אז כל המפלגות היו מחזרות אחרי הקול החרדי כדי להרוויח מנדטים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:31 |
|
| |
1. לפחות אני אומר את האמת בלי דמגוגיות ותנאים. 2. אינני מאמין שמישהו ייצג אותי יותר טוב מהחרדים. 3. ביום שלא יהיו חרדים בכנסת אשכול להצביע למפלגה חילונית שתחזר אחריי. לעת עתה מצביע רק לחרדים, 4. פולטיקה היא לא, תעשו לי תתנו לי תכניסו לי כסף לחשבון, פולטיקה היא נדבך חשוב שאני יוכל לעבוד ולעשות כסף, ושנית שתשרת את הצרכים הציבוריים שלי כחרדי, לומר שהמדינה נותנת על מה שצריך, לא. לומר שהחיילים שמייצגים אותי שם לא עושים ככל יכולתם גם שקר, ובאמצע נמצא הקבה שמנהל את הכל, ולכן אצביע לאנשים שהכי הרבה מייצגים את האמצע זה השם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:39 |
|
| |
אסור לשכוח שדרעי שותף מלא לרשע ואכזריות !!
| הכובס1 כתב: |  | בשביל ללמד לקח את אחים שלי, אינני בוחר להצביע לבני דודים שלי... סמוטריץ וחבר מרעיו שקרובים במעט לחרדים, אינם יכולים לייצג יהודים חרדים שחורים כמוני וכמו רבים שסובלים כעת מהסגר. הנציגים שלי ככל זה היה בידם לא היו תומכים בזה |
|
ידו של דרעי היתה במעל הוא היה שותף לרשע הרוע ואכזריות וזה מתאים לו !! מה קשור סמוטריץ להחלטה הזאת ?? הוא באופוזיציה ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:40 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | כבר הבעתי את דעתי על ביבי לפני כ10 שנים שביום שהוא בחר לפגוע בבטן הרכה של האמהות החרדיות ובילדיהן, הוא בשבילי עציץ רע,דעתי שכחרדי אצביע לחרדים בלבד גם אם הם יהיו גנבים שודדים, כל עוד שהם ייצגו בכנסת ישראל את השם חרדי אצביע להם, את האלימות שציינתי שתהא, לא ציינתי שצריכה להיות, אלא רק כפועל יוצא מבחינה טבעית. |
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:42 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| הכובס1 כתב: |  | בשביל ללמד לקח את אחים שלי, אינני בוחר להצביע לבני דודים שלי... סמוטריץ וחבר מרעיו שקרובים במעט לחרדים, אינם יכולים לייצג יהודים חרדים שחורים כמוני וכמו רבים שסובלים כעת מהסגר. הנציגים שלי ככל זה היה בידם לא היו תומכים בזה
כבר הבעתי את דעתי על ביבי לפני כ10 שנים שביום שהוא בחר לפגוע בבטן הרכה של האמהות החרדיות ובילדיהן, הוא בשבילי עציץ רע,דעתי שכחרדי אצביע לחרדים בלבד גם אם הם יהיו גנבים שודדים, כל עוד שהם ייצגו בכנסת ישראל את השם חרדי אצביע להם, את האלימות שציינתי שתהא, לא ציינתי שצריכה להיות, אלא רק כפועל יוצא מבחינה טבעית. |
|
הוא אשר אמרתי, תראו איך מי שפתח את האשכול הזועם, מצהיר שימשיך להצביע לג' (או ש"ס). בגלל שהם מייצגים את השם "חרדי". אפילו לסמוטריץ' הוא לא מוכן להצביע. ולכן לא צפוי שום שינוי! עצוב, אבל זה המצב. צריכים להבין שהמפלגות החרדיות כבולות, אם הם יבגדו בציבור המסורתי ויפנו עורף לביבי המלך שלהם, עלול להיווצר מצב שכמעט כל העם היהודי שונא את החרדים, ובסופו של דבר זה יתבטא גם בכנסת ובממשלה. לכן הם לא מסוגלים להשתחרר מביבי. וביבי יודע את זה היטב, ולכן אין סיבה להתחשב בציבור החרדי, הוא סוגר עסקאות עם ראשי המפלגות החרדיות באמצעות תקציבים לראשי המוסדות והמקורבים ובזה נגמר הסיפור. החרדי הפשוט מהרחוב לא מעניין אותו. דווקא אם לא היה דבר כזה מפלגות חרדיות, אז כל המפלגות היו מחזרות אחרי הקול החרדי כדי להרוויח מנדטים. |
|
|
|