| נשלח ב-28/2/2021 15:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 15:26 |
|
| |
קיטורים שלא עושים שום רושם, ברגע האמת ייצא הכרוז שיצעק "ועשית ככל אשר יורוך" וכולם ישימו ג' בקלפי כמו ילדים טובים,
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 22:05 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | |
|
חס וחלילה לכנות את "שלוחי דרבנן" "ידא אריכתא דגדולי הדור" בכינוי הבזוי "עסקנים".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 22:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | קיטורים שלא עושים שום רושם, ברגע האמת ייצא הכרוז שיצעק "ועשית ככל אשר יורוך" וכולם ישימו ג' בקלפי כמו ילדים טובים, |
|
אני מתפללת שברגע האמת כולם יזכרו את הסגר בבני ברק שדרעי וליצמן הם יזמו !!! ואת כל הכשלונות שלהם איך הם נתנו שיהיה בשושן פורים סגר על ירושלים ועשו הכול בעורמה ברשעות ואטימות ואכזריות גדולה מאוד!! אבל בכל הארץ היה סגר לילי !!
תוקן על ידי שרית560 ב- 28/02/2021 22:56:22
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 23:17 |
|
| |
אני מניח שכותבים כאן ללא ידע, אך אני יודע שח"כ הרב מקלב ניסה לפעול בנושא עוד מערב שבת במגעים מול כל הגורמים, אך ללא הצלחה מרובה.
הרשעות הוא של הקבינת המושחת, וחלילה לתת להם את הכח
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 23:22 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | אני מניח שכותבים כאן ללא ידע, אך אני יודע שח"כ הרב מקלב ניסה לפעול בנושא עוד מערב שבת במגעים מול כל הגורמים, אך ללא הצלחה מרובה.
הרשעות הוא של הקבינת המושחת, וחלילה לתת להם את הכח |
|
יקירי, עזוב רגע את מקלב. גפני ודרעי שמיהרו ללקק לביבי ולחתום לו, היו צריכים לצאת בהצהרה ברורה במוצאי שבת ולא לחכות עד היום בשביל להתבכיין בדמעות תנין. מליצמן אני לא מצפה לכלום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2021 23:36 |
|
| |
ללא ספק הכתובת הוא קבינט הקורונה המושחתת וליהדות התורה אין שם שום נציגות, אך מי מהחרדים היה כתובת לשנות את ההחלטה (לכאורה) תקרא כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 00:22 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | ללא ספק הכתובת הוא קבינט הקורונה המושחתת וליהדות התורה אין שם שום נציגות, אך מי מהחרדים היה כתובת לשנות את ההחלטה (לכאורה) תקרא כאן
|
|
הדברים ידועים פחות או יותר, ותודה על הבאת הדברים של שרי רוט שמדייקת ומסדרת אותם. כשקראתי היום את ההתקפות של ח"כים מסויימים על משרד התחבורה, פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, אם הם בורים או טיפשים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 00:42 |
|
| |
בראש הקבינט המושחת עומד ביבי שעדר החכ"ים חתמו לו נאמנות בשבוע שעבר. על התמונות היום, הוא צריך ללכת הביתה. בכל יום שיהדות התורה לא מושכת את חתימות הנאמנות, היא תאבד עוד ועוד קולות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 10:22 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | בראש הקבינט המושחת עומד ביבי שעדר החכ"ים חתמו לו נאמנות בשבוע שעבר. על התמונות היום, הוא צריך ללכת הביתה. בכל יום שיהדות התורה לא מושכת את חתימות הנאמנות, היא תאבד עוד ועוד קולות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא יאבדו שום קולות, החרדי הממוצע אלוף בלהמציא פילפולים למה בעצם הח"כ החרדי ששייך לתת המגזר שלו בכלל לא אשם, ואפילו להיפך, אם הוא לא היה בכנסת, אז המצב היה יותר גרוע וכו'. בסוף, מה שהיה הוא שיהיה. "ועשית ככל אשר יורוך" + גידול טבעי, והמפלגות החרדיות יכולות להמשיך להיות רגועות שיקבלו את ליטרת הבשר שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:08 |
|
| |
דרעי המניפולטור תמך ברשע ברוע לא לשכוח !!
| עדייןבגלות כתב: |  |
בראש הקבינט המושחת עומד ביבי שעדר החכ"ים חתמו לו נאמנות בשבוע שעבר.
על התמונות היום, הוא צריך ללכת הביתה. בכל יום שיהדות התורה לא מושכת את חתימות הנאמנות, היא תאבד עוד ועוד קולות.
|
|
ואל תשכח את דרעי המניפולטור שהסכים לכל הרשע הזה!! מתאים לדרעי להסכים להחלטה מרושעת ואטומה כזאת !! מי שהגה את הרעיון יש מוח מרושע ואכזרי לכזה מחטף שעה לפני שבת . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/3/2021 14:17 |
|
| |
איזה כבוד גדול להיות תמימי דעים עם שרית560, שמצהירה שמעולם לא הצביעה למפלגה חרדית - החלטה שהיא קיבלה בגיל הנעורים, אפילו עוד לפני לימודיה בבר אילן, שבטח לא הוסיפה לה הרבה במנת המשכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 15:19 |
|
| |
מקום שישי אצל סמוטריץ מעוז מקים מפלגת נועם מיסודו של הרב טאו, למד בישיבת מרכז הרב, נאבק הרבה למען יהודי רוסיה, הקים את הישוב היהודי בעיר דוד, ועוד ועוד, יהודי ירא שמים אמיתי בכל רמח איבריו, בן תורה ממש, אוהב תורה ולומדיה, נמנה על קהילה שהקפדה במצוות, היא סמל מובהק
מקום שישי ביהדות התורה והשבת אייכלר
תוקן על ידי אליהו1000 ב- 01/03/2021 15:21:22
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 18:36 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
בראש הקבינט המושחת עומד ביבי שעדר החכ"ים חתמו לו נאמנות בשבוע שעבר. על התמונות היום, הוא צריך ללכת הביתה. בכל יום שיהדות התורה לא מושכת את חתימות הנאמנות, היא תאבד עוד ועוד קולות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מהדברים שאמרו שני הח"כים של שס ניתן להבין שמישהו מלמעלה הורה להם להביע זעם באופן שלא יעמיד את חבר הקבינט שלהם במצב לא נעים. הוחלט שם לתקוף את משרד התחבורה, כאילו ההחלטה התקבלה על ידי המשרד וכאילו נציגי המשרד יכולים לפעול בניגוד להחלטת הקבינט שנקבעה כתקנה בחוק. לכן ראינו היום את ההתכתשות בועדת הכלכלה בין נציגי יהדות התורה למרגי שניסה להגן על הבוס שלו. הציבור טיפש וימשיך להאמין לרמאי הבכיין שלדעתו הוא דעת מרן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|