|
|
| נשלח ב-1/3/2021 17:52 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  | ג'ינג'י, אני לא יודע איפה גדלת, אבל אני גדלתי בשכונות האלו, וגם היום גר ועובד באזור.
האנרכיזם היא בDNA של הירושלמי הנקראים היום צ'אלמערס, אף אחד מהם לא רואה פסול בלשרוף פח, ואני כן מכליל.
ואולי אתה צעיר ותחילת הזכרון שלך מתחיל כשנוער השוליים התחיל להשתולל, אבל לידיעתך, את הגיבוי הם קיבלו מיהודה משי זהב כשהוא עוד היה בצד השני של המתרס.
לפני שאתה משתמש במילים שטויות, תבדוק שאתה אכן מכבד את עצמך. וזהו, לא אגרר אחריך כי זה לא אישי.
למעשה לגופה של טענה אתה סובר כמוני, רק שחשבת שכללתי אותך גם.
|
|
אמנם לא נולדתי באזור אבל אני יותר מ-20 שנה באזור. מצחיק שאדם כמוך שאמור להכיר את הנפשות הפועלות בזרמים השונים לא מבין שאין קשר בין זה לזה.
אני לא הפגנתי עם משי אבל יש לי חברים טובים שהשתוללו בזמנו עם משי זהב ואפילו רואים אותם איתו בהסרטות הפגנות השבת בבר אילן של אז (אני אישית עבדתי איתו ולפעמים רק אני והוא לבד, אבל רק בדברים טובים) והם יצחקו אם הם ישמעו שאתה מקשר בין האנרכיזם הצ'אלמערי למופרעות העבריינית של החברים האחרים.
נ.ב. רק לפני שעה קלה אויימתי על ידי אחד מהם שחשד בי במשהו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 01/03/2021 18:04:25
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 23:35 |
|
| |
לא מבין איך מתגרים בערבי שמחזיק טנדר בידים.. ולמרות זאת, יהודים חוששים לעבור בסמטאות הערביות בעיר העתיקה, ערבים מאיימים צועקים ומשפילים יהודים, יש צדק בכך שערבים לא אמורים לעבור בבטחה בשכונות יהודיות
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 23:51 |
|
| |
צדק של ג'ונגל
"איש בחטאו יומת"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 00:22 |
|
| |
גם יהודים חוששים לעבור ברחוב החומה השלישית בלילות שבת וכיו"ב. איזה מין צדק זה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 01:39 |
|
| |
ראיתי את הכותרת ונבהלתי. חשבתי שמישהו התהלך בשכונת החומה השלישית בלי מסכה....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 02:59 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | צדק של ג'ונגל
"איש בחטאו יומת" |
|
ההודעה שלי היתה די ברורה, לא מבין מה טעם יש להסביר אותה.. כשדיברתי על עשיית צדק, דיברתי על פחד של יהודים לעבור בשכונות ערביות מול פחד של ערבים לעבור בשכונות יהודיות הא ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 07:50 |
|
| |
כנ"ל, מה הוספת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 09:15 |
|
| |
אכן רצח, אך הרוצחים הם המתפרעים שהתעללו בנהג וברכבו מסיבה יחידה ויחידה: היותו ערבי, ובכך הכניסו אותו לבהלה ולתחושה של סכנת חיים, והסוף ידוע. ידיהם מלאו דם, השם יקום דמו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 02/03/2021 09:23:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 12:29 |
|
| |
עוד אחד מהפשעים של ברלנד, שבערוגתו טופח כל האנרכיזם הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:22 |
|
| |
לא כל כך הזוי במדינתו עם פרקליטות ומשטרה כמו שלנו, הערבי הרוצח שוחרר, ומסתמן שלא יוגש כנגדו כתב אישום כי כואב לו הלב ולא התכוין לדרוס, מי שראה את הוידאו מבין שמדובר במחבל לכל דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:55 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | | עוד אחד מהפשעים של ברלנד, שבערוגתו טופח כל האנרכיזם הזה. |
|
ובל נשכח שפרוש וליצמן הלכו לבקר אותו וחלקו לו כבוד גדול אחרי שהורשע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 00:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 01:41 |
|
| |
בכתבה בווינט יש קצת סרטונים מההתפרעויות, וממה שאני מכיר אישית זה חלק קטן ממה שקורה שם בזמנים כאלה בדרך כלל. (הסרטון מהיום לא מופיע שם)
https://www.ynet.co.il/news/article/Sy21RusfO
ויסלחו לי אלה שמנסים לקשר את זה ל'פלסטינזציה' ירושלמית או ל-DNA הצ'אלמערי...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 03/03/2021 01:41:47
|
|
|
|
|