| נשלח ב-2/3/2021 22:02 |
|
| |
פינדרוס "מתקן" באמירה יותר בעייתית: "אנחנו בורחים מחקיקה דתית"
הח''כ מ'דגל' הוסיף: ''יהדות זו דת, לא משחק פוליטי. לא בג''ץ ולא סיעת יהדות התורה יכולים להגדיר מה היא יהדות. יש בעיה מהותית כשמערבים חוק ודמוקרטיה עם דת, ולכן אנחנו בורחים מחקיקה דתית. זה שמן ומים. להכניס חוק בנושא של דת זה דבר בלי סיכוי להצלחה, עושים את זה רק כשבג''ץ מצמיד אקדח לרקה. על כן, יהדות התורה תדרוש בכל ממשלה בה תהיה לחוקק את פסקת ההתגברות. בסוף, אנחנו חוששים לכל חוק דתי שעלה להצבעה, עד היום''.
תוקן על ידי אדמה10 ב- 02/03/2021 22:02:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 22:15 |
|
| |
היקש והווה אמינא
לה''ו **''מרוח אשך''** פסול לכהונה במקדש. אז... **''פינ-דרוס''** פסול לכהונה בכנסת...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 02/03/2021 22:15:44
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 22:19 |
|
| |
אדמה הבנו שאתה בשיטת הרבי מחב"ד שדרש תיקון לחוק מיהו יהודי. היו ועדיין ישנם הרבה גדולי ישראל שלא ראו בזה שום תיקון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 22:23 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | אדמה הבנו שאתה בשיטת הרבי מחב"ד שדרש תיקון לחוק מיהו יהודי. היו ועדיין ישנם הרבה גדולי ישראל שלא ראו בזה שום תיקון.נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רוצה להרחיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 22:26 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אדמה הבנו שאתה בשיטת הרבי מחב"ד שדרש תיקון לחוק מיהו יהודי. היו ועדיין ישנם הרבה גדולי ישראל שלא ראו בזה שום תיקון. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ענינה של הכנסת הוא לחוקק חוקים חילוניים "בית המחוקקים" בלשונם. לשם מה יש צורך במפלגות דתיות וחרדיות עם ח"כים דתיים וחרדיים? לחוקק חוקים סוציאלים? ראשת מפלגת העבודה עושה את זה הרבה יותר טוב אפילו מהאופוזיציה
תוקן על ידי אדמה10 ב- 02/03/2021 22:32:09
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 22:28 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | הח''כ מ'דגל' הוסיף: ''יהדות זו דת, לא משחק פוליטי. לא בג''ץ ולא סיעת יהדות התורה יכולים להגדיר מה היא יהדות. יש בעיה מהותית כשמערבים חוק ודמוקרטיה עם דת, ולכן אנחנו בורחים מחקיקה דתית. זה שמן ומים. להכניס חוק בנושא של דת זה דבר בלי סיכוי להצלחה, עושים את זה רק כשבג''ץ מצמיד אקדח לרקה. על כן, יהדות התורה תדרוש בכל ממשלה בה תהיה לחוקק את פסקת ההתגברות. בסוף, אנחנו חוששים לכל חוק דתי שעלה להצבעה, עד היום''.
https://ch10.co.il/news/658385/#.YD6X-mhvaUk
תוקן על ידי אדמה10 ב- 02/03/2021 22:02:10 |
|
רק צריך לזכור שגם מפיסקת ההתגברות שאינה חוק דתי המפלגה הזאת ברחה כי היו דברים יותר חשובים:
"אנו מחויבים לשלמות הקואליציה ומניעת קיום בחירות, ופועלים להעברת תקציב המדינה ולמאבק בנגיף הקורונה"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:27 |
|
| |
מניסיון מר,
מניסיון מר מאוד,
כל החוקים הדתיים רק גרמו נזק !
גם אם החוק נחקק,
היועמ"ש דאג להוציא מרוח החוק את כל המיפרשים,
כך שהוא היה נייר שווה לצור על פי צלוחית בספר החוקים.
מצד שני הוא הגדיל את השנאה לחרדים בלי סוף,
ופגע בתחומי חיים רבים של החרדים, ללא כל תועלת .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:34 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | מניסיון מר,
מניסיון מר מאוד,
כל החוקים הדתיים רק גרמו נזק !
גם אם החוק נחקק,
היועמ"ש דאג להוציא מרוח החוק את כל המיפרשים,
כך שהוא היה נייר שווה לצור על פי צלוחית בספר החוקים.
מצד שני הוא הגדיל את השנאה לחרדים בלי סוף,
ופגע בתחומי חיים רבים של החרדים, ללא כל תועלת . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 17:08 |
|
| |
ע"ע משחן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 18:57 |
|
| |
אם הבנתי את כוונתו של פינדרוס אז הוא דוגל בהפרדת הדת מהמדינה?
|
|
|
|
|