בית פורומים בחדרי חרדים

השחקן דני שטג: "הרב קנייבסקי הוא גדול הדור, התפקיד בסדרה "השוטרים" הגיעו בגללו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2021 19:04 לינק ישיר 
השחקן דני שטג: "הרב קנייבסקי הוא גדול הדור, התפקיד בסדרה "השוטרים" הגיעו בגללו"

דני שטג, מהשחקנים הישראלים הבולטים שלאחרונה החל בהליך חזרה בתשובה, סיפר ל'ידיעות אחרונות' כי התפקיד האחרון אותו קיבל בסדרה נחשבת, הגיע בזכות ברכה מהגר"ח קנייבסקי.

"הרב קנייבסקי הוא גדול הדור", סיפר שטג. "אני מגיע להתייעץ איתו פעם בחצי שנה. התפקיד ב'השוטרים' הגיע בגללו. הוא בירך אותי שזה יקרה", הוא הוסיף.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 19:30 לינק ישיר 

הוא עוד לא יודע את האלף-בית וכבר נהיה מומחה על רבנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 19:34 לינק ישיר 

רק תיקון: דני שטג כבר שנים בתהליך התשובה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 19:43 לינק ישיר 

הליצנים ונאמני ר' ישראל אומרים שהישועות משה היה מעדיף להיות  בגן עדן במחיצתה של סשה ולא במחיצתה של הרבנית  "מרגלית"עכשיו  טיפת מוסר לסשה: אל תהי כפוית טובה כלפי המקום! הקב"ה שלח אותך חזרה למטה! ולא אביך, אם בידיו היה הדבר, היית נשארת מלכתחילה למטה ונחסך ממך כל ההשתלשלות.
רק עכשיו אני שמה לב שתגובתי לא באשכול הנכון, מצד שני בכל זאת ניתן לחבר את תגובתי עם תוכן האשכול כי גם השחקן נעבאך חושב שהרב קנייבסקי "סידר לו את התפקיד" ולא...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/03/2021 20:30:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 20:05 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

רק תיקון: דני שטג כבר שנים בתהליך התשובה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לה''ו. צודק. ואתן פרט פיקנטי.
לפני כ25 שנה הייתה סדרה שהוא וכל השחקנים בה טסו לטיול,
וכשחזרו, כולם, ללא יוצא מן הכלל החלו תהליך חזרה בתשובה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 20:05 לינק ישיר 
קבלו את ***השוטר*** של גדולי ישראל... חחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 22:31 לינק ישיר 

מדובר בחיזוק משמעותי לבית מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי.
לא פלא שיחצני בית מרן שר התורה תייגו את הכתבה הזו, זה לא דבר שקורה בכל יום שהציבור מקבל אישור רשמי משחקן טלוויזיה על כך שהרב קנייבסקי הוא גדול הדור. ועוד משחקן שזכה באופן אישי לתפקיד בטלוויזיה בגלל הרב קנייבסקי, כבוד למגזר בכלל ולבית הרב בפרט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 23:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

הליצנים ונאמני ר' ישראל אומרים שהישועות משה היה מעדיף להיות  בגן עדן במחיצתה של סשה ולא במחיצתה של הרבנית  "מרגלית"עכשיו  טיפת מוסר לסשה: אל תהי כפוית טובה כלפי המקום! הקב"ה שלח אותך חזרה למטה! ולא אביך, אם בידיו היה הדבר, היית נשארת מלכתחילה למטה ונחסך ממך כל ההשתלשלות.
רק עכשיו אני שמה לב שתגובתי לא באשכול הנכון, מצד שני בכל זאת ניתן לחבר את תגובתי עם תוכן האשכול כי גם השחקן נעבאך חושב שהרב קנייבסקי "סידר לו את התפקיד" ולא...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/03/2021 20:30:46

מה רע לישועות משה זי"ע עם אימו מרגלית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2021 23:22 לינק ישיר 

גיי לערן מיט א גוי ברטנורא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2021 01:35 לינק ישיר 

בקיץ 2000 כמעט לפני 21 שנה צלמנו את דני יחד עם חבריו לתוכנית קירוב . דני היה בחור תל אביבי חילוני אבל לפי השאלות הרבות ששאל באותם צילומים הערכתי שהוא במוקדם או במאוחר ישמור מצוות. מספר שנים בודדות והוא התחיל לשמור מצוות תוך שילוב עבודה באותה תעשייה אבל לא בכל מחיר ולא בכל תפקיד. אני אישית מאוד מעריך אותו ואת דעתי על ההודעה הנ"ל אני שומר לעצמי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2021 14:07 לינק ישיר 

דני יהודי יקר
משמש כגבאי של בית הכנסת הגר"א בת"א 
וקובע עיתים לתורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2021 21:09 לינק ישיר 

באשכול סמוך היה דיון מנין לנו שהרב קנייבסקי גדול בתורה. אז הנה ההוכחה! חזי מאן גברא רבה קא מסהיד עלה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2021 21:45 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
באשכול סמוך היה דיון מנין לנו שהרב קנייבסקי גדול בתורה. אז הנה ההוכחה! חזי מאן גברא רבה קא מסהיד עלה!

הגברא רבה מעיד עליו שהוא מצליח בברכותיו לסדר להם תפקידים בתוכניות טלוויזיה, באמת מרשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2021 22:07 לינק ישיר 

אולי סוף סוף תגלה לנו למי מותר ולמי אסור להיות "הרבי של הגנבים"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 22:11 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אולי סוף סוף תגלה לנו למי מותר ולמי אסור להיות "הרבי של הגנבים"?

למה מתכוון המשורר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 23:05 לינק ישיר 

יש מקומות שזה כבוד גדול להיות הרב של פשוטי העם והעבריינים, וכי גם אדם שפל או חוטא מתפלל לה'ונקשר אליו. התופעה מוכרת בהרבה קהילות לא ליטאיות, ויש לה ביטוי בספר מאורות הדף היומי עמ"ס ב"ב, דף ג: "מבעה זה אדם", עי"ש, ולמעלה בקודש בסיפורי הרב קרליבך. אני שואל- למה כשזה הרב קנייבסקי זה נהיה פסול, כל כך זניח הייחוס החסידי שלו?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השחקן דני שטג: "הרב קנייבסקי הוא גדול הדור, התפקיד בסדרה "השוטרים" הגיעו בגללו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext