| נשלח ב-6/3/2021 21:40 |
|
| |
תשדיר הבחירות של ג' - אין גבול לטיפשות
אז ג' יוצאת הערב עם תשדיר בחירות, שמתגאה בעזרה של נציגי התנועה לחוזרים מחו"ל, וזאת בהמשך לתחקיר של ערוץ 12. וכאן הבן שואל, שבוע שלם כל המסבירנים החרדים מנסים לשכנע שמדובר בשקרים, במניפולציות, באנטישמיות ומה לא, ולפתע מגיע התשדיר הזה. מי הטיפש שאישר את התשדיר הזה? בשביל לקושש כמה קולות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 21:49 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:14 |
|
| |
את מי שקנה את הלוקש ושונא חרדים על כל פנים זה לא יבריח. את האחרים זה אולי ישכנע. מה רע?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:21 |
|
| |
אתה לא יכול לטעון שמדובר בשקר, ובמקביל להתגאות בו. מסע פרסום צריך קו מדוייק אמין ועקבי, זה האל"ף בי"ת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:25 |
|
| |
הם לא מתמקדים על המציאות אלא על מה שמאשימים אותם, וזה בהחלט נקודה חזקה ביותר. ללא קשר למקרה הזה שגם אם זה אמת הם היו חייבים להכחיש מטעמים מובנים, הח"כים החרדים ועוזריהם הם בדרך כלל עומדים לעזר לבעיות הביורוקרטיות של יחידים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:26 |
|
| |
איך אמר העורך דין על החפץ חיים: את הח"כים החילוניים לא מאשימים בעזרה לזולת...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:26 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | אז ג' יוצאת הערב עם תשדיר בחירות, שמתגאה בעזרה של נציגי התנועה לחוזרים מחו"ל, וזאת בהמשך לתחקיר של ערוץ 12. וכאן הבן שואל, שבוע שלם כל המסבירנים החרדים מנסים לשכנע שמדובר בשקרים, במניפולציות, באנטישמיות ומה לא, ולפתע מגיע התשדיר הזה. מי הטיפש שאישר את התשדיר הזה? בשביל לקושש כמה קולות? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא חדש כך עובדת ה"הסברה החרדית" להבדיל כמו אצל הערבים והפלסטינים יש מה שנועד לצרכי פנים, ויש מה שנועד לצרכי חוץ. כלפי חוץ מתבכיינים וזועקים בוקר וערב, אנטישמיות, רדיפת דת, אכיפה בררנית, גם כשברור כמעט לכולם שמדובר בשקר ודמגוגיה.
מה שכן, אם התשדיר הזה ישמש כבומרנג (ואולי בצדק), אין לנו להתלונן על ה"אנטישימים", אלא על עצמנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:29 |
|
| |
דווקא אני לא רואה את זה ככה. הם מביאים ציטוטים מהתחקיר של אנשים שאומרים שלחרדים יש כתובת לפניות. זה לא הודאה באשמה, זה שימוש ציני בתחקיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:38 |
|
| |
נוירולוג, אין כזה דבר צרכי פנים וחוץ. הכל משודר לכולם. ברוכים הבאים למאה ה-21. ואכן לפיד וליברמן כבר חוגגים בטוויטר בדקות האחרונות על התשדיר. אוי לבושה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:42 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | נוירולוג, אין כזה דבר צרכי פנים וחוץ. הכל משודר לכולם. ברוכים הבאים למאה ה-21. ואכן לפיד וליברמן כבר חוגגים בטוויטר בדקות האחרונות על התשדיר. אוי לבושה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שאין אני מדבר על "הראש שלהם" (של המסבירנים)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:59 |
|
| |
במקום להתברבר, להסתבך, ולהינזק. שיוציאו את הסלוגנים הישנים והטובים של מי לה׳ אלי. ועשית ככל אשר יורוך, שהיו יעילים בכל כך הרבה מערכות בחירות, ולקוות שיהיו יעילים גם הפעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 23:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 23:27 |
|
| |
asaf2000
אבל זה רק למי שחבר שלהם בפייסבוק
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 23:44 |
|
| |
ראיתי עכשיו את הקליפ הנפלא של בצלאל סמוטריץ במדור ״בחצרות״ שבו הוא מדליק נר לכבוד היאר-צייט של ר׳ אלימלך מליז׳נסק שחל ב-כ״א באדר ומנגן על פסנתר את אדרבה. ככה קונים את הלבבות של אגודאים. ככה צריך לעבוד. רואים את סמוטריץ כאחד משלנו כיהודי עם נשמה חסידית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 23:56 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | דווקא אני לא רואה את זה ככה. הם מביאים ציטוטים מהתחקיר של אנשים שאומרים שלחרדים יש כתובת לפניות. זה לא הודאה באשמה, זה שימוש ציני בתחקיר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם אני רואה את זה כמוך, וזה מוצלח
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 00:43 |
|
| |
hhaavv
| גרשום כתב: |  | | ראיתי עכשיו את הקליפ הנפלא של בצלאל סמוטריץ במדור ״בחצרות״ שבו הוא מדליק נר לכבוד היאר-צייט של ר׳ אלימלך מליז׳נסק שחל ב-כ״א באדר ומנגן על פסנתר את אדרבה. ככה קונים את הלבבות של אגודאים. ככה צריך לעבוד. רואים את סמוטריץ כאחד משלנו כיהודי עם נשמה חסידית. |
|
אין גבול לטיפשות של מי שלבבו נקנה על ידי תשדיר שכזה.
|
|
|
|
|