בית פורומים בחדרי חרדים

תשדיר הבחירות של ג' - אין גבול לטיפשות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/3/2021 01:24 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

גרשום כתב:
ראיתי עכשיו את הקליפ הנפלא של בצלאל סמוטריץ במדור "בחצרות" שבו הוא מדליק נר לכבוד היאר-צייט של ר' אלימלך מליז'נסק שחל ב-כ"א באדר ומנגן על פסנתר את אדרבה. ככה קונים את הלבבות של אגודאים. ככה צריך לעבוד. רואים את סמוטריץ כאחד משלנו כיהודי עם נשמה חסידית.

אין גבול לטיפשות של מי שלבבו נקנה על ידי תשדיר שכזה.

ובכלל זה טוב למועמד מבחוץ כמו סמוטרי'ץ (סבא שלי היה רב)

למועמד חרדי מבטן ומלידה זה גארנישט מיט נישט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2021 09:00 לינק ישיר 

מסכים איתך שלא מחליטים להצביע על סמך זה, אבל זה לא אומר שצריך לפרסם תשדיר שיורה לעצמך ברגליים.
יש הרגשה שהסיפור מנוהל כמו שטיבל ולא על ידי צוות מקצועי (בלי לפגוע חלילה בשטיבלאך)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2021 11:08 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
hhaavv כתב:
hhaavv

גרשום כתב:
ראיתי עכשיו את הקליפ הנפלא של בצלאל סמוטריץ במדור "בחצרות" שבו הוא מדליק נר לכבוד היאר-צייט של ר' אלימלך מליז'נסק שחל ב-כ"א באדר ומנגן על פסנתר את אדרבה. ככה קונים את הלבבות של אגודאים. ככה צריך לעבוד. רואים את סמוטריץ כאחד משלנו כיהודי עם נשמה חסידית.

אין גבול לטיפשות של מי שלבבו נקנה על ידי תשדיר שכזה.

ובכלל זה טוב למועמד מבחוץ כמו סמוטרי'ץ (סבא שלי היה רב)

למועמד חרדי מבטן ומלידה זה גארנישט מיט נישט

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן, כדי להיות מועמד חרדי מבטן ולידה אתה חייב להסתובב מחופש בחוף תל ברוך, אתה חייב להגן על פדופילים, לארגן חוות דעת שתגן על צדיקות, לשבת על גניבה ,לארגן סגר על ירושלים בשושן פורים, להכפיל קנסות על תקנות קורונה ולקוות ש"השוטר בשטח יפעיל חוות דעת בבואו לשפוט את האזרח  דברי יעקב אשר", לא לתת לחקור שיטור יתר בציבור החרדי ,לתת לבג"ץ לקבוע מיהו יהודי "כי אנחנו בורחים מחקיקה דתית"  וכו' לעומת זה שמתחפש לחרדי ומדליק נר לטובת רבי אלימלך זצוק"ל ודורש לחקור התנהלות המשטרה נגד הציבור החרדי וכו' אין מה להשוות ברור שיש "להעדיף" את החרדי שנושא את שם השם לשווא בכנסת ישראל על פני הדתי עם השערות בזקן.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/03/2021 11:47:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2021 14:38 לינק ישיר 

כעת הוציאו קליפ חביב עם להקת מלכות. לא משהו שיכול להביך וזו כבר התקדמות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2021 00:23 לינק ישיר 

לא מבין על מה המהומה

בתשדיר נאמר בסך הכל שהחכי"ם החרדים הם כתובת לעזרה - לכולם - גם לחילונים,

ואח"כ נאמר "עובדים בשבילך" ז"א שלכל חרדי שצריך עזרה בכל דבר לאו דווקא בועדת חריגים יש כתובת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2021 01:14 לינק ישיר 
hhaavv

כהן_הדיוט כתב:
לא מבין על מה המהומה

בתשדיר נאמר בסך הכל שהחכי"ם החרדים הם כתובת לעזרה - לכולם - גם לחילונים,

ואח"כ נאמר "עובדים בשבילך" ז"א שלכל חרדי שצריך עזרה בכל דבר לאו דווקא בועדת חריגים יש כתובת.

מה אתה הורס להם את החגיגות???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תשדיר הבחירות של ג' - אין גבול לטיפשות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.