| נשלח ב-7/3/2021 11:56 |
|
| |
עזרה בבקשה! אבקת כביסה טובה. ולא יקרה!
לאחרונה התחלתי לקנות אבקת כביסה של אריאל. יש לה ריח טוב שמחזיק על הבגדים מספר ימים... אך המחיר. מחיר גבוה למדי! מישהו מכיר אבקת כביסה כמו שלהם, אך במחיר שפוי!?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 12:19 |
|
| |
לה''ו. אם אתה מתעקש על אבקה... אבל הג'ל כביסה של רמי לוי, ריח מעולה, מוציא לכלוך, ו...זול משמעותית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 12:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 12:22 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אם אתה מתעקש על אבקה... אבל הג'ל כביסה של רמי לוי, ריח מעולה, מוציא לכלוך, ו...זול משמעותית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 13:57 |
|
| |
נסה סוד ורוד לכביסה צבעונית וטייד ללבנה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 15:32 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אם אתה מתעקש על אבקה... אבל הג'ל כביסה של רמי לוי, ריח מעולה, מוציא לכלוך, ו...זול משמעותית.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 16:28 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אם אתה מתעקש על אבקה... אבל הג'ל כביסה של רמי לוי, ריח מעולה, מוציא לכלוך, ו...זול משמעותית. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
מה הבעיה עם המכונה? שנים שאנחנו משתמשים בג'ל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 18:51 |
|
| |
ג''ל לא מזיק למכונה. שכחתם מהקפסולות לכביסה? לכביסה ריחנית השתמשו בדפי כביסה ריחניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 18:57 |
|
| |
יש לאנשים פוסטראומה מקפסולות... ;-)
| לךתדע1 כתבה: |  | ג''ל לא מזיק למכונה. שכחתם מהקפסולות לכביסה? לכביסה ריחנית השתמשו בדפי כביסה ריחניים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 19:16 |
|
| |
כבר כמה שנים שאשתי משתמשת ב"אריאל" לשביעות רצונה המלאה.
ראיתי שבמבחן אבקות כביסה שעשה ב-2018 גוף תקשורת על 8 סוגי אבקות מובילות בשוק, והתוצאות שהתקבלו היו כך:
"טייד" במקום הראשון
"אריאל" במקום הרביעי
"סוד" במקום האחרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 23:05 |
|
| |
רעייתי טוענת שהתוצאה מכל אבקות הכביסה מהחברות הידועות, הם זהות, או כמעט זהות.
במילים אחרות, אין שום סיבה להוציא כסף על האבקות היקרות,
אישית לרוב אני קונה "טייד" כי הם לרוב הכי זולים,
וכשהם יקרים אני קונה את המתחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 14:24 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
רעייתי טוענת שהתוצאה מכל אבקות הכביסה מהחברות הידועות, הם זהות, או כמעט זהות.
במילים אחרות, אין שום סיבה להוציא כסף על האבקות היקרות,
אישית לרוב אני קונה "טייד" כי הם לרוב הכי זולים,
וכשהם יקרים אני קונה את המתחרים.
|
|
אך הריח של האבקה של אריאל. מחזיק מעמד על הבגדים מספר ימים! (באריזה הקטנה!) לבסוף קניתי אריזה גדולה של 6 קילו! זה יוצא יותר בזול! אך עדיין לא פתחנו אותה, כדי לדעת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 16:46 |
|
| |
התורה חסה על ממונם של ישראל.
לה''ו. תמיד תסתכלו מי היצרן!!! לדוג': אריאל מיוצרת בטורקיה ע''י מוחמד כלשהוא. באותו מפעל, מייצרים מאותו חומר, באותו מרקם עבור חברות No brand או ליש, רמי לוי, אושר עד וכד' בהרבה פחות!!! פשוט צריך להסתכל פעם אחת!!! ואז יודעים לתמיד. זה נכון לגבי פסטות, ועוד ועוד. וכן יצרנים בארץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 03:50 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | התורה חסה על ממונם של ישראל.
לה''ו. תמיד תסתכלו מי היצרן!!! לדוג': אריאל מיוצרת בטורקיה ע''י מוחמד כלשהוא. באותו מפעל, מייצרים מאותו חומר, באותו מרקם עבור חברות No brand או ליש, רמי לוי, אושר עד וכד' בהרבה פחות!!! פשוט צריך להסתכל פעם אחת!!! ואז יודעים לתמיד. זה נכון לגבי פסטות, ועוד ועוד. וכן יצרנים בארץ. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זהו שלא מדויק. כמו שמאפייה מייצרת גם לחם רגיל וגם לחמי בוטיק עבור מותג מסויים, כך מפעל גדול לחומרי ניקוי יכול לייצר אבקות ברמות שונות עם אחוזי חומרים פעילים שונים ולפעמים תוספת חומר או שימוש בחומר תואם שאיכותו יותר טובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 08:12 |
|
| |
אמא שלי ז"ל הייתה מספרת שהיא תמיד חשבה שהאבקה היא הסיפור באיכות הנקיון ואז התקלקלה לה מכונת הכביסה והיא היית צריכה לעשות כביסה דחוף אז היא עשתהכביסה אצל השכנה עם אבקת הכביסה של אמי והתוצאה היתה הרבה יותר טובה כלומר מכונת הכביסה יש לה אחריות לא מועטה לתוצאה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|