| נשלח ב-9/3/2021 18:58 |
|
| |
סמוטריץ ובן גביר יקחו מנדט + מהמפלגות החרדיות ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 19:33 |
|
| |
זה כבר האשכול ה10000 בנושא- מה יעשו אחרים? האם יש מישהו שיעז לצפצף על התכתיבים? מה יקרה אם אלו ששינו את דעתם ולא הלכן בתלם? למען השם, מה אכפת למישהו מה אנשים עושים ו/או חושבים?? שכל אחד יצביע למי שנראה לו וסלמאט
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 19:43 |
|
| |
הם ייקחו - אולי - את שבריר המנדט החרדי שהצביע לליכוד. או שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 08:03 |
|
| |
להערכתי, שניהם לא יעברו את אחוז החסימה. אילו הי'ה רץ ללא העו"ד, אולי הי'ה עובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 00:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 14:08 |
|
| |
לדעתי הם יקחו 2/3 מנדטים גם משס וגם מאגודת ישראל . עדיף 2/3 מנדטים יעברו להם והם יעברו את אחוז החסימה!! מאשר למפלגות המסואבות יהיה !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 14:20 |
|
| |
אני יודע שהתגובה הבאה שלי תעורר הרבה תגובות נגד, ולכן אני מקדים אני כותב את דעתי בלבד, כל מי שרבו הורה אחרת חייב לשמוע בקול רבו. בקהילה שלנו אין הוראה מהרבי לגבי השתתפות בבחירות או לאיזה מפלגה להצביע לכן יש לי אפשרות לבחור וכמו שקבע שר השיכון ושר הבריאות לשעבר יעקב ליצמן נהרא נהרא ופשטיה. במשך שנים רבות הייתי פעיל באגודת ישראל ובמיוחד בימי בחירות ארציות או בעיריית ירושלים אבל בשנה האחרונה בעקבות משבר הקורונה ואוזלת ידם של החכי"ם שלנו התחלתי לחשוב הרבה מה הם עושים? שנה שלמה הציבור החרדי כולו נתון בהסתה והשמצה פראית שנתניהו גם היה שותף לה ובעיקר עושי דברו, מנהיגי מערכת הקרונה, וגם משרד הבריאות עוד כשליצמן כיהן כשר. הערים החרדיות נצבעו באופן אוטמטי באדום, גם כשערים אחרות היו עם שיעור הדבקה גבוה יותר. כל ילד מדן עד באר שבע ידע לצטט שהחרדים (היהודים) אשמים בכל הצרות והמחלות והמגפות וההדבקות. מי היו השנים היחידים בכנסת, שתקפו את הממשלה, את התקשורת, והותקפו בתקשורת על שצעקו בוז על הכפשת כל הציבור החרדי. רק שניים! בצלאל סמוטריץ, והגב' ינקלביץ. כל האחרים שתקו כמו דגים, מהסיבות הבאות: שר הבריאות לא יצא נגד המערכת, ובמיוחד שקהילתו היתה מחוייבת לחוקים. טסלר, לא יוצא נגד שר הבריאות. אייכלר, ברגע שפתח את הפה, הותקף על בעלזא – גם בתוך הסיעה שלו כידוע. דגל התורה, פעם אחת מקלב אמר משהו, ואחרי זה השתיקו אותו. ולכולם היה את האינטרס לחיות בשלום עם הפריץ נתניהו, כי לגנות את משמיצי החרדים, זה לגנות את הממשלה. מוסדות התורה נסגרו, וחודשים בחורים הסתובבו בחוסר מעש, כשמי שפותח מוסדות תורה נחשב עבריין כנגד החוק ובניו יורק עסקנים הצליחו לסדר ולפעול, בהשתדלות, ובעתירה לבתי משפט, תוך שבועיים לפתוח שןב את המוסדות. ואצלינו, נציגי הציבור שלנו? גיבו את ההחלטות, אף שמעולם מועצת גדולי התורה לא התכנסה לדיון בנושא חשוב זה. ומי גינה את הממשלה על סגירת מוסדות התורה? אה כן, המזרוחניק, סמוטריץ. תכניסו בגוגל חיפוש, סמוטריץ קורונה חרדים, ותראו כמה תוצאות יש, שכולם הם רק בעד. אז מה מועילים החכי"ם החרדים בכנסת? מה הם עושים בעבורינו? חוץ מלריב ביניהם מי השלישי ומי הרביעי מי יקבל את הראש ומי את הזנב. אבל היתה לי בעיה להצביע לסמוטריץ, כי המקום השני ברשימתו זו אשה, ולא ידעתי אם מותר להצביע לאשה. אבל אז נזכרתי, בחיפה, ובנתניה, ובבית שמש, שנהרא ונהרא ופשטיה הורו להצביע לנשים באופן ישיר, אז הבנתי שמותר. האינטרס החרדי ישמר על ידי סמוטריץ לא פחות ואולי יותר מאגו"י. ממשלת ימין אם תקום, גם סמוטריץ יקים, אפילו נתניהו אומר. ואולי באמת, פרוש צודק, אם החכי"ם היו יודעים שיעמדו פעם בארבע שנים בפני פריימריז פתוחים הם היו עובדים יותר טוב בשבילי, ובשבילך, אבל כרגע הם יודעים, שאף אחד לא יכול להזיז אותם גם אם הם יהיו הכי גרועים. כל זמן שהם ילקקו טוב טוב את היד שמאכילה אותם. בחוקי הגיוס הם עזרו? בקצבאות הקורונה הם עזרו? גיור? בתי משפט המתערבים בתורה? יש להם בכלל סלוגן בחירות מה הם מתכננים לעשות בקשר לכל זה? הם בכלל לא צריכים להתאמץ, אוטמטי אנחנו מצביעים להם. היות שהיד שלי לא מאכילה אותם, אז אני יצביע הפעם, למי שלפחות צעק בשבילי, מחה על הכבוד שלי ושל משפחתי. מי שלפחות צועק שרוצה לתקן את כל הבעיות הנ"ל. כשיהיו פריימריז, באגודה, כולל בשלומי אמונים, וכולל המקום הראשון בשלומי אמונים (מאיר, שומע), נחזור לאגו"י.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 19:46 |
|
| |
אחי23
| אבאבאווער כתב: |  | אני יודע שהתגובה הבאה שלי תעורר הרבה תגובות נגד, ולכן אני מקדים אני כותב את דעתי בלבד, כל מי שרבו הורה אחרת חייב לשמוע בקול רבו. בקהילה שלנו אין הוראה מהרבי לגבי השתתפות בבחירות או לאיזה מפלגה להצביע לכן יש לי אפשרות לבחור וכמו שקבע שר השיכון ושר הבריאות לשעבר יעקב ליצמן נהרא נהרא ופשטיה. במשך שנים רבות הייתי פעיל באגודת ישראל ובמיוחד בימי בחירות ארציות או בעיריית ירושלים אבל בשנה האחרונה בעקבות משבר הקורונה ואוזלת ידם של החכי"ם שלנו התחלתי לחשוב הרבה מה הם עושים? שנה שלמה הציבור החרדי כולו נתון בהסתה והשמצה פראית שנתניהו גם היה שותף לה ובעיקר עושי דברו, מנהיגי מערכת הקרונה, וגם משרד הבריאות עוד כשליצמן כיהן כשר. הערים החרדיות נצבעו באופן אוטמטי באדום, גם כשערים אחרות היו עם שיעור הדבקה גבוה יותר. כל ילד מדן עד באר שבע ידע לצטט שהחרדים (היהודים) אשמים בכל הצרות והמחלות והמגפות וההדבקות. מי היו השנים היחידים בכנסת, שתקפו את הממשלה, את התקשורת, והותקפו בתקשורת על שצעקו בוז על הכפשת כל הציבור החרדי. רק שניים! בצלאל סמוטריץ, והגב' ינקלביץ. כל האחרים שתקו כמו דגים, מהסיבות הבאות: שר הבריאות לא יצא נגד המערכת, ובמיוחד שקהילתו היתה מחוייבת לחוקים. טסלר, לא יוצא נגד שר הבריאות. אייכלר, ברגע שפתח את הפה, הותקף על בעלזא – גם בתוך הסיעה שלו כידוע. דגל התורה, פעם אחת מקלב אמר משהו, ואחרי זה השתיקו אותו. ולכולם היה את האינטרס לחיות בשלום עם הפריץ נתניהו, כי לגנות את משמיצי החרדים, זה לגנות את הממשלה. מוסדות התורה נסגרו, וחודשים בחורים הסתובבו בחוסר מעש, כשמי שפותח מוסדות תורה נחשב עבריין כנגד החוק ובניו יורק עסקנים הצליחו לסדר ולפעול, בהשתדלות, ובעתירה לבתי משפט, תוך שבועיים לפתוח שןב את המוסדות. ואצלינו, נציגי הציבור שלנו? גיבו את ההחלטות, אף שמעולם מועצת גדולי התורה לא התכנסה לדיון בנושא חשוב זה. ומי גינה את הממשלה על סגירת מוסדות התורה? אה כן, המזרוחניק, סמוטריץ. תכניסו בגוגל חיפוש, סמוטריץ קורונה חרדים, ותראו כמה תוצאות יש, שכולם הם רק בעד. אז מה מועילים החכי"ם החרדים בכנסת? מה הם עושים בעבורינו? חוץ מלריב ביניהם מי השלישי ומי הרביעי מי יקבל את הראש ומי את הזנב. אבל היתה לי בעיה להצביע לסמוטריץ, כי המקום השני ברשימתו זו אשה, ולא ידעתי אם מותר להצביע לאשה. אבל אז נזכרתי, בחיפה, ובנתניה, ובבית שמש, שנהרא ונהרא ופשטיה הורו להצביע לנשים באופן ישיר, אז הבנתי שמותר. האינטרס החרדי ישמר על ידי סמוטריץ לא פחות ואולי יותר מאגו"י. ממשלת ימין אם תקום, גם סמוטריץ יקים, אפילו נתניהו אומר. ואולי באמת, פרוש צודק, אם החכי"ם היו יודעים שיעמדו פעם בארבע שנים בפני פריימריז פתוחים הם היו עובדים יותר טוב בשבילי, ובשבילך, אבל כרגע הם יודעים, שאף אחד לא יכול להזיז אותם גם אם הם יהיו הכי גרועים. כל זמן שהם ילקקו טוב טוב את היד שמאכילה אותם. בחוקי הגיוס הם עזרו? בקצבאות הקורונה הם עזרו? גיור? בתי משפט המתערבים בתורה? יש להם בכלל סלוגן בחירות מה הם מתכננים לעשות בקשר לכל זה? הם בכלל לא צריכים להתאמץ, אוטמטי אנחנו מצביעים להם. היות שהיד שלי לא מאכילה אותם, אז אני יצביע הפעם, למי שלפחות צעק בשבילי, מחה על הכבוד שלי ושל משפחתי. מי שלפחות צועק שרוצה לתקן את כל הבעיות הנ"ל. כשיהיו פריימריז, באגודה, כולל בשלומי אמונים, וכולל המקום הראשון בשלומי אמונים (מאיר, שומע), נחזור לאגו"י. |
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 20:33 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  |
אני יודע שהתגובה הבאה שלי תעורר הרבה תגובות נגד, ולכן אני מקדים אני כותב את דעתי בלבד, כל מי שרבו הורה אחרת חייב לשמוע בקול רבו. בקהילה שלנו אין הוראה מהרבי לגבי השתתפות בבחירות או לאיזה מפלגה להצביע לכן יש לי אפשרות לבחור וכמו שקבע שר השיכון ושר הבריאות לשעבר יעקב ליצמן נהרא נהרא ופשטיה. במשך שנים רבות הייתי פעיל באגודת ישראל ובמיוחד בימי בחירות ארציות או בעיריית ירושלים אבל בשנה האחרונה בעקבות משבר הקורונה ואוזלת ידם של החכי"ם שלנו התחלתי לחשוב הרבה מה הם עושים? שנה שלמה הציבור החרדי כולו נתון בהסתה והשמצה פראית שנתניהו גם היה שותף לה ובעיקר עושי דברו, מנהיגי מערכת הקרונה, וגם משרד הבריאות עוד כשליצמן כיהן כשר. הערים החרדיות נצבעו באופן אוטמטי באדום, גם כשערים אחרות היו עם שיעור הדבקה גבוה יותר. כל ילד מדן עד באר שבע ידע לצטט שהחרדים (היהודים) אשמים בכל הצרות והמחלות והמגפות וההדבקות. מי היו השנים היחידים בכנסת, שתקפו את הממשלה, את התקשורת, והותקפו בתקשורת על שצעקו בוז על הכפשת כל הציבור החרדי. רק שניים! בצלאל סמוטריץ, והגב' ינקלביץ. כל האחרים שתקו כמו דגים, מהסיבות הבאות: שר הבריאות לא יצא נגד המערכת, ובמיוחד שקהילתו היתה מחוייבת לחוקים. טסלר, לא יוצא נגד שר הבריאות. אייכלר, ברגע שפתח את הפה, הותקף על בעלזא –גם בתוך הסיעה שלו כידוע. דגל התורה, פעם אחת מקלב אמר משהו, ואחרי זה השתיקו אותו. ולכולם היה את האינטרס לחיות בשלום עם הפריץ נתניהו, כי לגנות את משמיצי החרדים, זה לגנות את הממשלה. מוסדות התורה נסגרו, וחודשים בחורים הסתובבו בחוסר מעש, כשמי שפותח מוסדות תורה נחשב עבריין כנגד החוק ובניו יורק עסקנים הצליחו לסדר ולפעול, בהשתדלות, ובעתירה לבתי משפט, תוך שבועיים לפתוח שןב את המוסדות. ואצלינו, נציגי הציבור שלנו? גיבו את ההחלטות, אף שמעולם מועצת גדולי התורה לא התכנסה לדיון בנושא חשוב זה. ומי גינה את הממשלה על סגירת מוסדות התורה? אה כן, המזרוחניק, סמוטריץ. תכניסו בגוגל חיפוש, סמוטריץ קורונה חרדים, ותראו כמה תוצאות יש, שכולם הם רק בעד. אז מה מועילים החכי"ם החרדים בכנסת? מה הם עושים בעבורינו? חוץ מלריב ביניהם מי השלישי ומי הרביעי מי יקבל את הראש ומי את הזנב. אבל היתה לי בעיה להצביע לסמוטריץ, כי המקום השני ברשימתו זו אשה, ולא ידעתי אם מותר להצביע לאשה. אבל אז נזכרתי, בחיפה, ובנתניה, ובבית שמש, שנהרא ונהרא ופשטיה הורו להצביע לנשים באופן ישיר, אז הבנתי שמותר. האינטרס החרדי ישמר על ידי סמוטריץ לא פחות ואולי יותר מאגו"י. ממשלת ימין אם תקום, גם סמוטריץ יקים, אפילו נתניהו אומר. ואולי באמת, פרוש צודק, אם החכי"ם היו יודעים שיעמדו פעם בארבע שנים בפני פריימריז פתוחים הם היו עובדים יותר טוב בשבילי, ובשבילך, אבל כרגע הם יודעים, שאף אחד לא יכול להזיז אותם גם אם הם יהיו הכי גרועים. כל זמן שהם ילקקו טוב טוב את היד שמאכילה אותם. בחוקי הגיוס הם עזרו? בקצבאות הקורונה הם עזרו? גיור? בתי משפט המתערבים בתורה? יש להם בכלל סלוגן בחירות מה הם מתכננים לעשות בקשר לכל זה? הם בכלל לא צריכים להתאמץ, אוטמטי אנחנו מצביעים להם. היות שהיד שלי לא מאכילה אותם, אז אני יצביע הפעם, למי שלפחות צעק בשבילי, מחה על הכבוד שלי ושל משפחתי. מי שלפחות צועק שרוצה לתקן את כל הבעיות הנ"ל. כשיהיו פריימריז, באגודה, כולל בשלומי אמונים, וכולל המקום הראשון בשלומי אמונים (מאיר, שומע), נחזור לאגו"י. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 22:00 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  |
אני יודע שהתגובה הבאה שלי תעורר הרבה תגובות נגד, ולכן אני מקדים אני כותב את דעתי בלבד, כל מי שרבו הורה אחרת חייב לשמוע בקול רבו. בקהילה שלנו אין הוראה מהרבי לגבי השתתפות בבחירות או לאיזה מפלגה להצביע לכן יש לי אפשרות לבחור וכמו שקבע שר השיכון ושר הבריאות לשעבר יעקב ליצמן נהרא נהרא ופשטיה. במשך שנים רבות הייתי פעיל באגודת ישראל ובמיוחד בימי בחירות ארציות או בעיריית ירושלים אבל בשנה האחרונה בעקבות משבר הקורונה ואוזלת ידם של החכי"ם שלנו התחלתי לחשוב הרבה מה הם עושים? שנה שלמה הציבור החרדי כולו נתון בהסתה והשמצה פראית שנתניהו גם היה שותף לה ובעיקר עושי דברו, מנהיגי מערכת הקרונה, וגם משרד הבריאות עוד כשליצמן כיהן כשר. הערים החרדיות נצבעו באופן אוטמטי באדום, גם כשערים אחרות היו עם שיעור הדבקה גבוה יותר. כל ילד מדן עד באר שבע ידע לצטט שהחרדים (היהודים) אשמים בכל הצרות והמחלות והמגפות וההדבקות. מי היו השנים היחידים בכנסת, שתקפו את הממשלה, את התקשורת, והותקפו בתקשורת על שצעקו בוז על הכפשת כל הציבור החרדי. רק שניים! בצלאל סמוטריץ, והגב' ינקלביץ. כל האחרים שתקו כמו דגים, מהסיבות הבאות: שר הבריאות לא יצא נגד המערכת, ובמיוחד שקהילתו היתה מחוייבת לחוקים. טסלר, לא יוצא נגד שר הבריאות. אייכלר, ברגע שפתח את הפה, הותקף על בעלזא –גם בתוך הסיעה שלו כידוע. דגל התורה, פעם אחת מקלב אמר משהו, ואחרי זה השתיקו אותו. ולכולם היה את האינטרס לחיות בשלום עם הפריץ נתניהו, כי לגנות את משמיצי החרדים, זה לגנות את הממשלה. מוסדות התורה נסגרו, וחודשים בחורים הסתובבו בחוסר מעש, כשמי שפותח מוסדות תורה נחשב עבריין כנגד החוק ובניו יורק עסקנים הצליחו לסדר ולפעול, בהשתדלות, ובעתירה לבתי משפט, תוך שבועיים לפתוח שןב את המוסדות. ואצלינו, נציגי הציבור שלנו? גיבו את ההחלטות, אף שמעולם מועצת גדולי התורה לא התכנסה לדיון בנושא חשוב זה. ומי גינה את הממשלה על סגירת מוסדות התורה? אה כן, המזרוחניק, סמוטריץ. תכניסו בגוגל חיפוש, סמוטריץ קורונה חרדים, ותראו כמה תוצאות יש, שכולם הם רק בעד. אז מה מועילים החכי"ם החרדים בכנסת? מה הם עושים בעבורינו? חוץ מלריב ביניהם מי השלישי ומי הרביעי מי יקבל את הראש ומי את הזנב. אבל היתה לי בעיה להצביע לסמוטריץ, כי המקום השני ברשימתו זו אשה, ולא ידעתי אם מותר להצביע לאשה. אבל אז נזכרתי, בחיפה, ובנתניה, ובבית שמש, שנהרא ונהרא ופשטיה הורו להצביע לנשים באופן ישיר, אז הבנתי שמותר. האינטרס החרדי ישמר על ידי סמוטריץ לא פחות ואולי יותר מאגו"י. ממשלת ימין אם תקום, גם סמוטריץ יקים, אפילו נתניהו אומר. ואולי באמת, פרוש צודק, אם החכי"ם היו יודעים שיעמדו פעם בארבע שנים בפני פריימריז פתוחים הם היו עובדים יותר טוב בשבילי, ובשבילך, אבל כרגע הם יודעים, שאף אחד לא יכול להזיז אותם גם אם הם יהיו הכי גרועים. כל זמן שהם ילקקו טוב טוב את היד שמאכילה אותם. בחוקי הגיוס הם עזרו? בקצבאות הקורונה הם עזרו? גיור? בתי משפט המתערבים בתורה? יש להם בכלל סלוגן בחירות מה הם מתכננים לעשות בקשר לכל זה? הם בכלל לא צריכים להתאמץ, אוטמטי אנחנו מצביעים להם. היות שהיד שלי לא מאכילה אותם, אז אני יצביע הפעם, למי שלפחות צעק בשבילי, מחה על הכבוד שלי ושל משפחתי. מי שלפחות צועק שרוצה לתקן את כל הבעיות הנ"ל. כשיהיו פריימריז, באגודה, כולל בשלומי אמונים, וכולל המקום הראשון בשלומי אמונים (מאיר, שומע), נחזור לאגו"י. |
|
אתה לא היחיד שחושב ככה !! אני מכירה הרבה חרדים שיצביעו עבור סמוטריץ ובן גביר !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 00:08 |
|
| |
עד כה אין לך הסכמה וצל"ש מחרדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 15:28 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | להערכתי, שניהם לא יעברו את אחוז החסימה. אילו הי'ה רץ ללא העו"ד, אולי הי'ה עובר. |
| איזה עו"ד, סמוטריץ או רוטמן?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 15:30 |
|
| |
| אבאבאווער כתב: |  | | ומי גינה את הממשלה על סגירת מוסדות התורה? אה כן, המזרוחניק, סמוטריץ. תכניסו בגוגל חיפוש, סמוטריץ קורונה חרדים, ותראו כמה תוצאות יש, שכולם הם רק בעד. אז מה מועילים החכי"ם החרדים בכנסת? מה הם עושים בעבורינו? חוץ מלריב ביניהם מי השלישי ומי הרביעי
|
| מצחיק מאוד.
מי שבאופוזיציה מגנה את החלטות הממשלה. מי שבקואליציה לא יכול לגנות החלטות של הקואליציה. המקסימום האפשרי הוא לאזן ולשפר. (ואת זה הם עשו, בין אם יעקב אשר בוועדת החוקה, או גפני בכספים, כל אחד מה שיכול היה לעשות). אם זה היה הפוך, שסמוטריץ היה בקואליציה וגפני באופוזיציה. סמוטריץ היה שותק, וגפני היה צועק.
|
|
|
|
|