| נשלח ב-10/3/2021 02:35 |
|
| |
למרות רבבות החוגגים בפורים בטישים ובישיבות...
ולאכזבת כל הטרולים והפאניקסיטים, המבודדים והמרירים, וכל חפויי הפנים ועטויי הפרצופים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 06:45 |
|
| |
ממש נס הא? כמו הבדיחה עם הרבי שקבע שתיפול המרפסת וחזר בו, והיא באמת לא נפלה.. חצי מהחרדים חלו, ורוב השאר חוסנו, ובככר "מתפלאים" שאין יותר חולים קשים? או שעוד לא נקלט הרעיון שהמדינה חוסנה! ושהחיסון עובד! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 08:01 |
|
| |
אבל על הנס מנכים מהזכויות
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 08:16 |
|
| |
אנשים יעשו הכל, אבל הכל, אפילו שמיניות באוויר כדי להחזיק בדעתם ולא להודות על הטעות. עוד מעט יגידו שזה אכן נס אבל מהסטרא אחרא כידוע... נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 10/03/2021 08:20:12
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 15:25 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | ולאכזבת כל הטרולים והפאניקסיטים, המבודדים והמרירים, וכל חפויי הפנים ועטויי הפרצופים
|
|
בסדר, לא צריך לפתוח אשכול על זה אם המציקים הקבועים פה שותקים, סימן שהמצב אצלינו מצוין..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 16:31 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אנשים יעשו הכל, אבל הכל, אפילו שמיניות באוויר כדי להחזיק בדעתם ולא להודות על הטעות. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 10/03/2021 08:20:12 |
|
אם אני מבין נכון את ההודעה, תמניא דורש ממתנגדי החיסונים להודות בטעותם?
אם אני טועה אני אהיה מוכן להודות בכך....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 07:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אנשים יעשו הכל, אבל הכל, אפילו שמיניות באוויר כדי להחזיק בדעתם ולא להודות על הטעות.
עוד מעט יגידו שזה אכן נס אבל מהסטרא אחרא כידוע...
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 10/03/2021 08:20:12 |
|
כל ה"מיעוטים" והשונים אוהבים להתבלט במעשיהם (יש לזה הסבר פסיכולוגי). צמחוניים, להטבי"ם, תומכי BDS וגם מכחישי הקורונה. הצד השווה שבהם הוא שהם במיעוט ומתוסכלים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 13:52 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | ולאכזבת כל הטרולים והפאניקסיטים, המבודדים והמרירים, וכל חפויי הפנים ועטויי הפרצופים
|
|
עדכון חדש
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 14:00 |
|
| |
שומרי הקורונה מאושרים ושמחים שהקב"ה שלח חיסונים למגר את המגיפה.
מי שאמור להיות בדכאון הם אלה שנהנו לראות בתי חולים עמוסים, הלוויות,אנשים שנאבקים על כל נשימה, ואנשים רבים רבים שחודשים אחרי שיצאו מהקורונה, חלשים ומותשים ועדיין לא חזרו לחיים נורמלים .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 14:16 |
|
| |
מנחה דווקא אני סובל מתסמונות פוסט קוביד לא נעימות לכמה חודשים כבר. זה ממש לא שינה בכהוא זה את דעתי על חוסר התועלת שיש בכל הצעדים שכאילו אמורים למגר את המגיפה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 14:22 |
|
| |
ב"ה כי רוב מי שיכל למות מת ומי שיכל להסתפק בלהיות חולה כבר חלה ומי שלא הצליח לו לא בזה ולא בזה התחסן. ועכשיו נשאר לתמניא למחות לעצמו כפיים אמרתי לכם כל הזמן שצריך להמשיך כרגיל. עובדה שבסוף כולם מסכימים איתה (יש אולי אי דיוקים קטנים כי זה לאחר אלפי מתים ומיליוני חיסונים אבל תמניא לא מתבלבל )
|
|
|
|
|