|
|
| נשלח ב-10/3/2021 20:29 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אז נשגב מבינתי איך אתה לא מבין את גודל ערך התכנסויות של חסידים, יהיה זה תפילות, טיש, חתונה וכדומה
תראה איך זה נבלע בדמך לכל כך הרבה שנים
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 20:58 |
|
| |
momeir
| מושגים כתב: |  | | קרצטיונא כתב: |  | מושגים, כבר מזמן ידענו שאתה סובל גם מפיצול אישיות אומללה... שכחת שאתה "חסיד ויז'יניץ"...?  |
|
לא שכחתי. אני חסיד ויזניץ, אני אוהב את ויזניץ. ויזניץ חקוק לי בלב, ונוסח ויזניץ זורם בעורקיי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למחטב הבנתי, הציבור החרדי השתנה. בקום המדינה הוא היה הרבה יותר לויאלי לציונות הדור הצעיר כבר שכח את תלאות השואה, שכחו את החסד בלחיות במדינת ישראל. לדעתי, ביחס לציונות ולמדינה האמרי חיים זצ"ל היה יותר קרוב לדעותיו של סמוטריץ... עובדתית, בזמנו אברכים בויזניץ שרתו בנח"ל החרדי (קוממיות). מכיר כאלה שזוכרים היטב איך מפקד הנח"ל החרדי רס"ן וורטהיימר, מגיע למקווה בויז'ניץ עם המדים בג'יפ צבאי ויוצא עם הקפוטה והשטריימל.
ולגבי שרות לאומי. ארגונים חרדיים רבים מעזר מציון ועד יד שרה עבור דרך עלי שיח ועוד רבים נהנהים מתרומתן של הבנות הצדיקות, בנות השרות הלאומי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 04:25 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | כולם יודעים מי לכאורה היה מעורב במכירת ילדי תימן למשפחות מעבר לים .
|
|
כל מילה מיותרת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 10:29 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| קרצטיונא כתב: |  | מושגים, כבר מזמן ידענו שאתה סובל גם מפיצול אישיות אומללה... שכחת שאתה "חסיד ויז'יניץ"...?  |
|
לא שכחתי. אני חסיד ויזניץ, אני אוהב את ויזניץ. ויזניץ חקוק לי בלב, ונוסח ויזניץ זורם בעורקיי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 11:06 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
|
|
|