| נשלח ב-11/3/2021 20:10 |
|
| |
אם היו המקטרים המקטרגים בטינה שלא צריך להצביע כלל
כי זה נוגד את האמונה אולי הייתי משתתק, כל עוד אתם באים בטענות ריקות וחלולות, ללא אמת מוחלטת, כי לכל מטבע יש שתי צדדים, בטח למטבע של נבחר ציבור שמואר באור השמש יותר מכל אדם. אזי טענותיכם יכולות להצעק ולהאמר, אך הן לא האמת המוחלטת, האמת נמצאת או שמצביעים לנבחרי ציבור שבוחרים בהשם באופן מוחלט, או לא בוחרים בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 20:12 |
|
| |
תגיד הבנו כבר שאתה חי בסרט אבל למה אתה חושב שהפורום זה הבלוג האישי שלך שעל כל הגיג ומשאלת לב שלך אתה פותח אשכול מיוחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 23:21 |
|
| |
אם ההנהלה תחליט אחרת שתכתוב לי באישי, כל עוד ההנהלה מבינה שהפורום הוא חרדי, אעלה כל מחשבה לפוסט, וכל גרפס לאשכול, אבל העיקר אשתדל שיהיו לי מחשבות טהורות, ואוכל אוכל בכשרות הבד"ץ בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 08:11 |
|
| |
תמשיך כך! אתה עושה שירות לא רע לסמוטריץ
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 08:32 |
|
| |
ואני חשבתי שכל המקטרגים מצביעים מסיבות שמניחות את הדעת
בסוף מתברר שמצביע זוטר של אגודת ישראל שקצת מנכסס נותן סיבה למה לא להצביע ליראי השם.
| muki28 כתב: |  | | תמשיך כך! אתה עושה שירות לא רע לסמוטריץ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 14:59 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | | אם ההנהלה תחליט אחרת שתכתוב לי באישי, כל עוד ההנהלה מבינה שהפורום הוא חרדי, אעלה כל מחשבה לפוסט, וכל גרפס לאשכול, אבל העיקר אשתדל שיהיו לי מחשבות טהורות, ואוכל אוכל בכשרות הבד"ץ בלבד |
|
בתגובתך זו אתה מוכיח בדיוק את מה שכתבתי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 15:22 |
|
| |
אתה צודק בנקודה זו, הגזמתי.
| נוירולוג כתב: |  | אם ההנהלה תחליט אחרת שתכתוב לי באישי, כל עוד ההנהלה מבינה שהפורום הוא חרדי, אעלה כל מחשבה לפוסט, וכל גרפס לאשכול, אבל העיקר אשתדל שיהיו לי מחשבות טהורות, ואוכל אוכל בכשרות הבד"ץ בלבד
בתגובתך זו אתה מוכיח בדיוק את מה שכתבתי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2021 19:26 |
|
| |
מכיוון שהדיון הוא אם מעוז ייכנס לכנסת או אייכלר או פינדרוס, רצוי שמנסים לשכנע יסבירו במה הם עדיפים על מעוז
|
|
|
|
|