בית פורומים בחדרי חרדים

למה צריך ללכת עם מגבעות וחליפות??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2021 12:50 לינק ישיר 
פלנטה

גרשום כתב:
כשם שמראה השטריימל התעדכן במהלך השנים מכובע פרווה מועט שערות לכובע פרווה מסיבי שצומח לגבוה כל שנה בכמה סנטימטרים, כך אפשר גם לעדכן את הלבוש בכללותו אם רוצים, לכזה שיתאים לאקלים הישראלי הלוהט.

כך נראה השטריימל המקורי:

כובע פרווה של חסידים ('שטריימל')

תעדכן ותחבוש אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 13:26 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שרית560 כתב:
בקיצר כתב:

שרית560 כתב:
מי אמר שצריך ??
הלבוש של כובע והחליפה הוא לבוש גויים מהמאה 19!!
הבעייה בתפיסת העולם החרדית יש עיוות גדול של המושג לבוש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעלך מתלבש מעוות?

תוקן על ידי בקיצר ב- 12/03/2021 10:35:44

מה הקשר ??
בכל העולם אנשים לובשים חליפות !!
היחס המעוות לבגד גורם שאם אדם מחשב מסלול מחדש
ומשנה את דרכו בחיים והוא לא חרדי !!
לפי ההשקפה העקומה הוא צריך להמשיך להשאר עם המדים החרדים!!
כי לטענתם הבגד שומר על האדם !!שלא יחטא ולא ידרדר!!

ולמה חייל בצבא חייב ללכת עם המדים?
ומה יקרה אם הוא יגיד "וואלה לא בא לי ללכת עם מדים, אני רוצה חולצה קצרה צבעונית"?
אלו הם המדים של צבא ה', ואלו שרוצים לפשוט את המדים, משהו רקוב מאוד מבפנים

מדים של צבא השם ?? יש לך אסמכתא??
האם מי שלא הולך עם הבגדים האלו לא קשור לבורא עולם ??
שקוראים את הדעות העקומות שלך ואת סגנון הכתיבה האגרסיבי המזלזל שלך שעושה שרות טוב ללפיד וליברמן !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 14:19 לינק ישיר 

לא מבין את השאלה
יש הלכה היכון לקראת אלוקך ישראל = אז צריך להלביש מלבוש מיוחד כשהלכים להתפלל לפני המלך
ויותר נח להלביש את זה בדרך לתפילה ולא בתוך שקית
אבל מי שהולך עם זה כל היום זה סתם גיייוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 14:59 לינק ישיר 

השרשור הזה, מזכיר לי את הבחור הזה...

שהלך כך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 15:30 לינק ישיר 
ולי זה מזכיר את החסידות הזאתי

תוקן על ידי לבחירתכם ב- 14/03/2021 15:34:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 15:31 לינק ישיר 
לבחירתכם

תוקן על ידי לבחירתכם ב- 14/03/2021 15:35:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 19:17 לינק ישיר 

על 1 כמה וכמה!
ושלא לדבר על לבוש הפריצים/מנצחים!
הפראק...
ולבוש האיכרים עם הפרווה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 19:36 לינק ישיר 

שאלת פתיחת האשכול נשאלתי שנה שעברה אצלנו בבלגיה על ידי זוג תיירים באזור היהודי, כשבחוץ היה שרב של ארבעים מעלות. ועל אתר הפניתי את השואלים אל צמדי החיילים שמסתובבים באופן קבוע באזור שלנו עם כל הביגוד הכבד שעליהם... 
לא הייתי צריך להוסיף מילה. הם עצמם כבר השלימו והבינו שהבגד מסמל את הכבוד (בלשון חז"ל "מכבדותא") ואת האישו שלובשו, ובשרב הכי הכבד לא יעלה על דעת החייל לפשוט את המנדורה שלו.
מעניין אם יהודי הלייט בארץ גם יבינו את ההסבר הפשוט והאמיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 20:26 לינק ישיר 

מודאני כתב:
שאלת פתיחת האשכול נשאלתי שנה שעברה אצלנו בבלגיה על ידי זוג תיירים באזור היהודי, כשבחוץ היה שרב של ארבעים מעלות. ועל אתר הפניתי את השואלים אל צמדי החיילים שמסתובבים באופן קבוע באזור שלנו עם כל הביגוד הכבד שעליהם... 
לא הייתי צריך להוסיף מילה. הם עצמם כבר השלימו והבינו שהבגד מסמל את הכבוד (בלשון חז"ל "מכבדותא") ואת האישו שלובשו, ובשרב הכי הכבד לא יעלה על דעת החייל לפשוט את המנדורה שלו.

להם יש כבוד
אצלינו אתה מדבר כאן לאנשים בלי כבוד, לא ללבוש המסורתי, לא למנהג המסורתי (ואני לא מדבר חס וחלילה על המנהג לאכול שוקולד שוייצרי בטעם תפוז עם שברי אגוזים!!! בפסח!!! איפה יש להשיג!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 11:11 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מודאני כתב:

להם יש כבוד
אצלינו אתה מדבר כאן לאנשים בלי כבוד, לא ללבוש המסורתי, לא למנהג המסורתי (ואני לא מדבר חס וחלילה על המנהג לאכול שוקולד שוייצרי בטעם תפוז עם שברי אגוזים!!! בפסח!!! איפה יש להשיג!!!)

כנראה שלא ראו עיניך,
את התמונה עם הלבוש החסידי בטבריה החמה של פעם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 11:26 לינק ישיר 
פום_פאקערט

hot_trend כתב:

מי שלא מסתפק בכיפה וחולצה מכובדת, זה רק בעיות שלו

למה אנחנו צריכים להמשיך לשמור על בן אדם טיפש שרוצה ללכת בחום עם בגדים מאירופה הקרה???

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 11/03/2021 21:19:55

מי אמר ש"צריך"  תשנה ל"אפשר" והכל מסתדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 17:47 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
איש_חשוב כתב:

מודאני כתב:

להם יש כבוד

כנראה שלא ראו עיניך,
את התמונה עם הלבוש החסידי בטבריה החמה של פעם...

אתה חוזר אחורה 80 שנה
אתה יכול גם לחזור לתקופה בה יהודים לא הלכו תמיד עם כיסוי ראש, גם שומרי הדת
היום כיפה מסמל את היותך שומר תורה ומצוות, כובע וחליפה מסמל את היותך חרדי (ולא חרדי מודרני) זה המדים של היום.
כל מי שנולד לבית דתי והולך עם כיפה וחולצה תכולה, הכל טוב איתו, הבעיה היא כשמישהו פושט את המדים, זורק את הכובע והחליפה, משהו רקוב שם, הבנאדם נמצא בשלב של ירידה, והירידה למרבה הצער לא מסתיימת אצלו אלא ממשיכה לרדת אצל צאצאיו רח"ל, הם מחקים את האבא, כמו שהוא ירד מהרמה של הוריו, כך הם יורדים מהרמה שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 20:31 לינק ישיר 
פלנטה

מעניין, אלו שטוענים שהלבוש הוא לא העיקר, וכי לא משנה איך לבושים ומופיעים - דווקא אלו עסוקים בזה ומוטרדים מזה...

מעניין, אלו שסממני היהדות לא כ"כ חשוב להם במיוחד ומחקים את הגוי ודרכיו - דווקא אלו מפריע להם שאנו לובשים 'לבושי גויים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 00:33 לינק ישיר 

יש כל כך הרבה אנשים שלבושים במיטב הלבוש החרדי ואין בינם לבין היהדות כלום

הלבוש לא אומר על הפנימיות כלום, זה אומר רק שכלפי חוץ אתה מפחד ממה יגידו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 14:28 לינק ישיר 

פלנטה כתב:
פלנטה

מעניין, אלו שטוענים שהלבוש הוא לא העיקר, וכי לא משנה איך לבושים ומופיעים - דווקא אלו עסוקים בזה ומוטרדים מזה...

מעניין, אלו שסממני היהדות לא כ"כ חשוב להם במיוחד ומחקים את הגוי ודרכיו - דווקא אלו מפריע להם שאנו לובשים 'לבושי גויים...

מה לעשות,
ש כ ל הלבוש דהיום.
אינו לבוש יהודי א מ י ת י!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה צריך ללכת עם מגבעות וחליפות??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.