|
|
| נשלח ב-17/3/2021 09:17 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
מה לעשות, ש כ ל הלבוש דהיום. אינו לבוש יהודי א מ י ת י!?!
|
|
מהו לבוש יהודי? אברהם אבינו הלך לפי המסורת בלבוש ה"קפטן הירושלמי" הזהוב, זה מה שהלכו אז יושבי האהלים בזמן בית המקדש הלבוש היהודי לא כלל כיסוי ראש בהכרח בזמן הצארים הלבוש היהודי היה כובע השטריימל, זה מה שהלכו אז הפריצים בגרמניה לפני 100 שנה הלכו עם כובעי קנייטש וחליפה קצרה או ארוכה, זה מה שלבשו אז הגויים
אין לך אלא את הלבוש היהודי של דורך!! היום הלבוש היהודי המסורתי הוא כובע וחליפה, אדגיש שוב, כי מי שלא לובש אותם כי הוריו וסביו לא לבשו, זה פחות בעייתי ממי שפושט את הלבוש היהודי, זה אדם בדרך למטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 16:34 |
|
| |
הלבוש היהודי האמיתי. בכל הדורות! זה הלבוש בסגנון התימני/ירושלמי! וכך צריכים ללבוש היום כ ו ל ם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 17:17 |
|
| |
המציע הוא המבצע. יאללה, נראה אותך אפי' מוריד זבל עם הלבוש התמני
הלבוש היהודי האמיתי. בכל הדורות! זה הלבוש בסגנון התימני/ירושלמי! וכך צריכים ללבוש היום כ ו ל ם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. ולא, אל תהיה מאלה שאומרים שהגדויילים יורו, או שהשכן יהיה ראשון.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 17/03/2021 17:18:32
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 19:58 |
|
| |
אמר האדמו"ר הבית ישראל:
לא מי שלא חובש כיפה הוא גוי; אך גוי אינו חובש כיפה!!
על משקל דבריו נאמר: לא מי שלא חובש מגבעת וחליפה הוא פורק עול; פורקי העול הם הנוהגים לחלוץ את מחלצות הכבוד והמסורת שלהם!
וכבר ידוע אמרתו החריפה של מרן הגראי"ל על האבא שהתלונן על בנו שחבש כיפה בלי סרט. וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 12:56 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | אמר האדמו"ר הבית ישראל:
לא מי שלא חובש כיפה הוא גוי; אך גוי אינו חובש כיפה!!
על משקל דבריו נאמר: לא מי שלא חובש מגבעת וחליפה הוא פורק עול; פורקי העול הם הנוהגים לחלוץ את מחלצות הכבוד והמסורת שלהם!
וכבר ידוע אמרתו החריפה של מרן הגראי"ל על האבא שהתלונן על בנו שחבש כיפה בלי סרט. וכו' |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 12:57 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | המציע הוא המבצע. יאללה, נראה אותך אפי' מוריד זבל עם הלבוש התמני
הלבוש היהודי האמיתי. בכל הדורות! זה הלבוש בסגנון התימני/ירושלמי! וכך צריכים ללבוש היום כ ו ל ם!!!
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 17/03/2021 17:18:32 |
|
אי אפשר להיות "משוגע" (במובן החיובי) לבד! צריך עוד כמה. כדי שזה יתפוס! (כוונתי בלבוש, לא כולל המצנפות...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 13:03 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | המציע הוא המבצע. יאללה, נראה אותך אפי' מוריד זבל עם הלבוש התמני
הלבוש היהודי האמיתי. בכל הדורות! זה הלבוש בסגנון התימני/ירושלמי! וכך צריכים ללבוש היום כ ו ל ם!!!
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 17/03/2021 17:18:32 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2021 17:08 |
|
| |
לא צריך. אני החלטתי מזמן שלא צריך וכשאני לא בסיבוב שנורר אני מוריד את החלאט.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2021 10:27 |
|
| |
יש כל כך הרבה אנשים שצריכים לאכול את הכובע שיהיה מחסור בשוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2021 10:52 |
|
| |
|
|
|
|
|