|
|
| נשלח ב-12/3/2021 11:14 |
|
| |
| טרנוד כתב: |  | והדברים עתיקין ואף אחד מכריו משכבר הימים לא הופתע. מעבר להיותו מה שנאמר בכתבה החשובה, יש בו עוד צד אפל שבוודאי יפורסם בעוד עשור. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 11:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 11:55 |
|
| |
אני לא יודע למי להאמין יותר, אולי לשניהם..
אך לא נראה לי שעיתון הארץ יפרסם כזה דבר ללא בדיקה יסודית, כיון שהוא מסתכן בתביעת דיבה, ולדעתי זה היה יכול להיות תביעת דיבה ענקית.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:13 |
|
| |
פלנטה
| timobl כתב: |  |
אך לא נראה לי שעיתון הארץ יפרסם כזה דבר ללא בדיקה יסודית, כיון שהוא מסתכן בתביעת דיבה, ולדעתי זה היה יכול להיות תביעת דיבה ענקית. |
|
היה מי שאמר כאן היום שהסיבה שהוא אינו תובע את העיתון על דיבה הוא ראי' על היותו איש שאינו אלים.. נראה שגם העיתון מכירו כאיש כזה ולכן הרשה לעצמו להמציא סיפור/ים.
*אין בדברי להסכים או להכחיש מה שנכתב העיתון. אמינות עיתון הוא בדרך כלל פחות מאפס.
תוקן על ידי פלנטה ב- 12/03/2021 12:13:59
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:15 |
|
| |
אך לא נראה לי שעיתון הארץ יפרסם כזה דבר ללא בדיקה יסודית, כיון שהוא מסתכן בתביעת דיבה, ולדעתי זה היה יכול להיות תביעת דיבה ענקית. |
|
קשה שלא לשאול . הרי העבירות בוצעו לפני עשרות שנים למה עיתון הארץ נזכר לפרסם אותן שבוע לאחר שמשי זהב קיבל את פרס ישראל ושבוע וחצי לפני הבחירות ? משי זהב הרי נחשב לאחד החרדים המוכרים והאהודים ביותר במגזר החילוני הכללי . תחקיר כזה עליו בדיוק בערב בחירות עושה עבודה טובה למהנדסי התודעה בשמאל ובתקשורת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:21 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
|
קשה שלא לשאול . הרי העבירות בוצעו לפני עשרות שנים למה עיתון הארץ נזכר לפרסם אותן שבוע לאחר שמשי זהב קיבל את פרס ישראל ושבוע וחצי לפני הבחירות ? משי זהב הרי נחשב לאחד החרדים המוכרים והאהודים ביותר במגזר החילוני הכללי . תחקיר כזה עליו בדיוק בערב בחירות עושה עבודה טובה למהנדסי התודעה בשמאל ובתקשורת
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:43 |
|
| |
הוא לא יתבע דיבה, מהטעם הפשוט שמפחד שיתפרסמו עליו דברים שליליים מבחינה דתית\ערכית ולאו דווקא מבחינה פלילית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:45 |
|
| |
|
ממתי עיתון הארץ מחוייב לעובדות? כשהם מצטטים באדיקות של עובדי אלילים כל ערבי שחלם שמתנחל הרג אותו והוא קם לתחיה? ואף אחד לא ילך לתבוע אותם. זה כאב ראש אדיר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 12:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 13:40 |
|
| |
גלאגוזים
| חריף_ומקשה כתב: |  | עמית סגל פרסום ראשון: יהודה משי זהב שוקל להודיע היום על ויתור על פרס ישראל, בעקבות תחקיר "הארץ" שמאשים אותו בפדופיליה, אונס, מעשים מגונים והטרדות https://t.me/amitsegal/10638 |
|
יהיה בכך משום 'צדק פואטי'. הפרס הגיע לארגון זק"א ולמייסדיו, ולא ליהודה משי ז. שרק עשה עליו כותרות. יהיה הגון אם הפרס יינתן לארגון, ולא לו באופן אישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 15:39 |
|
| |
לרעיונוביץ שכתב שיהודה אינו אלים. כבר מזמן שמתי לב שאתה כותב בביטחון על דברים שאין לך בהם הבנה, עכשיו מתברר שאתה כותב בביטחון על דברים שאין לך בהם ידע או שאתה משקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 15:40 |
|
| |
|
שמעתי פעם ממוטי גילת: "כדי לתבוע דיבה, צריך להיות או צדיק גדול או טיפש גדול". הרבה פעמים יש דברים בערך, או שאם יחקרו יגלו בעיות אחרות או שהעיסוק בזה למשך חודשים רק יבזה אותו עוד יותר ואת הפרס הוא יפסיד בכל מקרה. על פניו, הפרסום עוסק בדברים שיש עליהם התיישנות, כך שממש לא כדאי לו לבקש מיוזמתו שיתחילו לתחקר ולפתוח תיבות פנדורה... (וזה בלי קשר לשאלה למה נזכרו עכשיו וכדו)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 15:55 |
|
| |
|
|
|
|
|