|
|
| נשלח ב-14/3/2021 07:36 |
|
| |
הנה, ליברמן מאיים להשליך את החרדים למזבלה, ומה הח"כים החרדים עושים????
ימים ספורים לפני הבחירות וההסתה עולה עוד מדרגה, ומה הח"כים החרדים עושים בנידון חוץ מהודעות דוברות חלולות תוכן, זה הכל מה שהם יכולים מילימטר אחד יותר הם לא מסוגלים ולדעת כי הם מכרו לנו כי נבחרו להגן על היהדות התורה על השבת ועל הכבוד שלנו. הם לא יכולים כלום מעבר לזה, כי הם לוזרים פאשלונרים, כלומניקים, ואז אני נזכר בסילוף שעושים בפסוק ועשית ככל אשר יוריך ואני יודע שאכלנו אותה שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 07:48 |
|
| |
הם במו''מ עם ליברמן שיחכה עד אחרי שיבחרו. אחרי זה ממילא תהיו המיץ של הזבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 08:00 |
|
| |
| מיץ_דשא כתב: |  | כי נבחרו להגן... ועל הכבוד שלנו.
|
|
א. אתה מניח הנחה, ואח"כ שואל שאלות? ב. תדע לך שבאמצע הלילה התארגנו כל הח"כים של יהדות התורה ושל ש"ס והלכו להרביץ לליברמן. אחד אפילו הוציא לו לשון, שני פנצ'ר לו את הרכב והשלישי זרק עליו טיטול... זהו, עכשיו אתה מרוצה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 08:17 |
|
| |
ליברמן אדם גס ומכוער פיזית ונפשית, עוכר ישראל בחור מטונף, ריק מתוכן, ומעניין שיש 7 מנדטים בארץ שחושבים שהוא ראוי להיות חבר כנסת, צריכים לנתח את האישיות של המצביע הפוטנציאלי של השקרן הריק הזה, מה מניע אותם לזרוק קולות לפח אשפה על פח אשפה מצחין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 08:19 |
|
| |
*אחרי שליברמן התראיין אמש כי צריך לקחת את כל החרדים עם מריצה למזבילה הבוקר בגלצ הוא מכנה את החרדים "מתנהגים כמו חזירים*". *יוסי אליטוב: תשכחו מהמזבלה, הבוקר הפכו החרדים לחזירים. שימו לב לטרמינולוגיה - חרדים, לא פוליטיקאים אלא כל חרדי וחרדית. וכולם שותקים ומצחקקים. וללפיד לא בוער להגיב על השפה הגבלסית. העיקר שהליצן הזה צוחק כל הדרך אל הקלפי*. אחרי שגרר תגובות ועלה לכותרות - *איווט ליברמן בגל"צ: "חד משמעית לא חוזר בי מהדברים שאמרתי על החרדים*". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 08:22 |
|
| |
ימח שמו וזכרו- החרדים עדר סובל ושותק הגיע הזמן ללכת איתו עד האג כי הסיכוי שבית משפט כאן יעמיד את דוברמן בולדוג על מקומו קלוש.
אני ישלח את החרדים וביבי למזבלה וכו' עם מריצה מזכיר משהו את הנאצים
ומי זוכר גם את, אני אהרוג את הניה תוך 48 שעות
ואני ואני ואני סך הכל כלב נובח שלא עשה כלום במדינה בשביל אףףףףףףף אחד מייצג 7 גמדים מטומטמים שנבחרו על ידי מאות אלפי סתומים
תוקן על ידי דברי ב- 14/03/2021 08:26:15
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 10:08 |
|
| |
טעינו שלא זיהינו את זה כשהתנהג ככה נגד ערבים... דווקא סיוון רהב מאיר כן הייתה "הראשונה שזיהתה", חבל שלא הקשבנו לה:
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 10:22 |
|
| |
איך החכים החרדיים לא מרביצים לו או עושים לו הפגונה מתחת הבית וזורקים לו זבל על הדלת לפחות שאייכלר יקרא לו נאצי. לא מובן לפותח האשכול למה החכים שותקים אשמח לרעיונות יותר מעשיים מפותח האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 11:13 |
|
| |
האם יתכן שיש חלוקת עבודה בין ישראל ביתנו לבין יש עתיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 11:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 19:42 |
|
| |
| מיץ_דשא כתב: |  | הנה, ליברמן מאיים להשליך את החרדים למזבלה, ומה הח"כים החרדים עושים???? ימים ספורים לפני הבחירות וההסתה עולה עוד מדרגה, ומה הח"כים החרדים עושים בנידון חוץ מהודעות דוברות חלולות תוכן, זה הכל מה שהם יכולים מילימטר אחד יותר הם לא מסוגלים ולדעת כי הם מכרו לנו כי נבחרו להגן על היהדות התורה על השבת ועל הכבוד שלנו. הם לא יכולים כלום מעבר לזה, כי הם לוזרים פאשלונרים, כלומניקים, ואז אני נזכר בסילוף שעושים בפסוק ועשית ככל אשר יוריך ואני יודע שאכלנו אותה שוב. |
|
נשמח לשמוע ממך מה היה מצופה מהם לעשות? כבר כתב לך כאן מישהו בציניות על זריקת טיטולים ופנצור הרכב של ליברמן, אבל לא מצאת לנכון לענות להבנתי, אתה מוצא בכל דבר שקורה בחיים לנו, עוד משהו להטיל רפש על החכי"ם החרדים אגב, לא כתבת את הפאנץ', שבגלל זה תלך להצביע ליברמן.. נשמע קצת מתאים
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|