|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
האם הציווי "ועשית ככל אשר יורך" חל-גם -כשהמוסדות של הרבנים מקבלים כספים קואליציוניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 11:44 |
|
| |
האם הציווי "ועשית ככל אשר יורך" חל-גם -כשהמוסדות של הרבנים מקבלים כספים קואליציוניים?
מעניין אותי האם אין כאן מקרה קלאסי של שוחד? כי התורה כבר אמרה את כוחה של השוחד: "כי השוחד יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/03/2021 11:53:18
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 12:28 |
|
| |
הפוך. עוד יותר ככל אשר הם מורים. כי אתם עבדים רצועים שלהם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 12:33 |
|
| |
hot: וואס איז מיט דיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2021 14:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 00:32 |
|
| |
על פי הלכה לוקחים כסף מהמדינה, על פי הלכה משתתפים בבחירות ונלחמים בציונים בבית הכסא שלהם, מה אתה שואל עכשיו ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2021 21:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  | על פי הלכה לוקחים כסף מהמדינה, על פי הלכה משתתפים בבחירות ונלחמים בציונים בבית הכסא שלהם, מה אתה שואל עכשיו ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כוונתי אינה האם מותר להשתתף בבחירות: אין חולק שההשתתפות מותרת רק אם באמת נלחמים למען אידישקייט בבחינת: "ויגזול את החנית מיד המצרי"(מטאפורי) אבל הנציגים החרדים: לא רק שהם לא גזלו את החנית אלא נתנו חנית נוספת בידיו של המצרי! לכן במקום שיש חילול ה' אין חולקין כבוד לרב ואין כאן ועשית כי כאמור המנהיגים משוחדים כדבעי...מה כן אם יצביעו לסמוטריץ אז יש את המושג שנלחמים למען אידישקייט ולא למען גובים ופרנסה למקורבים, יתרה מזאת ,במידה וסמוטריץ יעבור את אחוז החסימה תינתן לנציגי יהדות התורה ושס שסרחו וגרמו לחילול שם שמים בפרהסיה לתקן את דרכם הקלוקלת.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|