|
|
| נשלח ב-17/3/2021 14:19 |
|
| |
| שוקולד_תות כתבה: |  | כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה. וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים בפורום הזה, האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ?? |
|
תעשה קצת גוגל ותראה שבשנת 2020 נפתחו כ-25,381 תיקים פליליים לקטינים בישראל . ובמילים פשוטות 25,381 תיקים פליליים לבני נוער חילוני . ואם נכניס את נוער השוליים שלנו שצבר מקסימום אלף תיקים בשנה ( וגם זה הערכה מוגזמת ) נשארנו עם מעל 24 אלף תיקים בשנה לבני נוער חילוני ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 18:21 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | שוקולד_תות כתבה: |  | כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה. וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים בפורום הזה, האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ?? |
|
תעשה קצת גוגל ותראה שבשנת 2020 נפתחו כ-25,381 תיקים פליליים לקטינים בישראל . ובמילים פשוטות 25,381 תיקים פליליים לבני נוער חילוני . ואם נכניס את נוער השוליים שלנו שצבר מקסימום אלף תיקים בשנה ( וגם זה הערכה מוגזמת ) נשארנו עם מעל 24 אלף תיקים בשנה לבני נוער חילוני ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שאלה לכבוד המתמטיקאי: זה כולל תיקים ללא יהודים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 18:51 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| יו_טיוב כתב: |  | | שוקולד_תות כתבה: |  | כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה. וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים בפורום הזה, האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ?? |
|
תעשה קצת גוגל ותראה שבשנת 2020 נפתחו כ-25,381 תיקים פליליים לקטינים בישראל . ובמילים פשוטות 25,381 תיקים פליליים לבני נוער חילוני . ואם נכניס את נוער השוליים שלנו שצבר מקסימום אלף תיקים בשנה ( וגם זה הערכה מוגזמת ) נשארנו עם מעל 24 אלף תיקים בשנה לבני נוער חילוני ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שאלה לכבוד המתמטיקאי: זה כולל תיקים ללא יהודים?
|
|
גם אם תשקלל ותוריד מהחישוב את התיקים ללא יהודים . עדיין המספרים הזויים ולא פרופורציונלים ביחס לחרדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 18:54 |
|
| |
כבודו גם יודע מי מהתיקים הם חרדים ומי לא? מה זה חרדי בהקשר הזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 03:14 |
|
| |
מזעזע: חרדי בן 13 נדקר ע"י אביו שנתפס לאחר מצוד; מצבו אנוש
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 03:15 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | בגלל ההודעה האחרונה אני רוצה לחדד ולהדגיש פרט אחד שלא הרבה יודעים: רוב הנושרים הם חרדים, כי בתי הספר החילוניים יודעים להתמודד עם נשירה ועבריינות ומצליחים להטמיע בהם חינוך ולהכיל אותם. המקומות שכמעט תמיד מנדים וזורקים ומשחקים, וכלל לא מבינים מהי אחריות כלפי הורים וילד. משם בדרך כלל תלמידים נושרים ונשארים בלי כלום (אפילו ללא חינוך מהסוג החילוני). דווקא אשמח אם מישהו מהחברים יעשה בירור בברנקו וייס רמלה או בבתי הספר(!) של ברנקו וייס בכלל, כמה יוצאי מוסדות חרדים יושבים שם. אני משער שנהיה מזועזעים. |
|
|
|
|
|
|