בית פורומים בחדרי חרדים

אגודה שס סמל של צביעות ציניות אטימות !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2021 13:32 לינק ישיר 
אגודה שס סמל של צביעות ציניות אטימות !!

בשנת הקורונה חברי הכנסת החרדים הוכחו שהם לא עושים כלום למען הציבור שלהם !!
חוץ ממשחקי כבוד ומלחמה על כיסאות גובים ועמדות כוח הם לא עושים כלום כלום כלום !!
העשיה שלהם היא נגד הציבור כמו ליצמן ודרעי שלחצו שיהיה עוצר וסגר בבני ברק ומי שהיה בפסח הרגיש כמו במחנה ריכוז עם שוטרים בכל הכניסות והיציאות !!
אומן .בתי הכנסת .שושן פורים החתונות המצומצמות האלימות של השוטרים נגד הציבור החרדי!!
ולא שמענו אף מילה נגד ולא ראינו שום פעילות מצד חברי הכנסת החרדים לעזור לציבור !!
ברוך השם הרבה בציבור החרדי מאסו בחברי הכנסת החרדים
והם חושבים להצביע עבור איתמר בן גביר וסמוטריץ!!
ופתאום מגיעות זעקות הקוזק הנגזל בדמעות תנין!!
ככול אשר יורוך אסור להצביע לאנשים עם השקפת עולם אחרת ועוד.......טענות נבובות חסרות טעם שהן עלבון לאינטליגנציה!!
האם בציבור החרדי הצביעו כל השנים רק למועמד חרדי ???
ממש ממש לא !!
חסידי גור שדואגים רק לעצמם הצביעו נגד המועמדות של מאיר פורוש והעדיפו את ניר ברקת תמורת נדלן בשנלר!!
וזאת לא הפעם היחידה !! שהם העדיפו מועמד חילוני על פני מועמד שומר מצוות .
חסג תמכו בעופר ברקוביץ ולא במשה ליאון או יוסי דייטש!!
דרעי שהיה בממשלת שמד עם שולמית אלוני זל ממשלה שהביאה את הסכמי אוסלו!!
ולרצח יהודים רבים!!
פתאום אין אידאולוגיה אין השקפת עולם ויש רק אינטרס כלכלי!!
למה למפלגות המסואבות האלו שחברי הכנסת שדואגים רק לעצמם לאנשי שלומם מותר להקים מטה לציבור הדתי לאומי ולנסות לקושש קולות??
האם אין בעיה שאדם עם השקפת עולם אחרת מצביע עבורם??
ויש בעייה רק שחרדים שהתפקחו מצביעים עבור אנשים חרדים שהשקפת עולמם שונה??
והם היחידים שהגנו על הציבור החרדי !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 13:38 לינק ישיר 

בגלל כל הדברים האלו הם הולכים לאבד יותר ממנדט לטובת סמוטריץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 14:14 לינק ישיר 

שום ציניות ושום אטימות!!! האטומה היחידה במחילה זו את!!! את אטומה לכל מה שקשור לחרדים!!! את אטומה בכל מה שקשור לחסידות גור!!! את מפזרת את ארס הגיגייך כאן בפורום חרדי כשאת מבזה את המגזר דבר יום ביומו, וכל מה שיש לך בראש זה שהחרדים גנבים, סחטנים, בעלי מוסדות, ורק החרדים העובדים שהם חרדים לייט לייט הם קדושים בעינייך!!! את לא מכירה משפחות חרדיות נפלאות???? את לא מכירה בני ישיבות עדינים קדושים ומלאי חן???? את לא מכירה חרדים שהדוניזם ואנוכיות רחוקה מהם כרחוק מזרח ממערב??? דווקא אצל החרדים לייט אני רואה נהירה להנאות העולם הזה, מה שאין כן אצל 98% מהציבור החרדי המיינסטרימי!!!! כך שתצביעי למי שתרצי, מצידינו גם למשותפת!!!! אבל אנחנו נצביע בגאון ובגאווה גדולה למפלגה שלנו שעם כל מגרעותיה היא עדיין מורכבת מבני אדם ערכיים (ותייללי כאוות נפשך המלומדת) שמנסים לשרוד במצבים מורכבים שאין כמותם שאת הטיפשה אינך מסוגלת להבין כמה הם מורכבים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 17:19 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

שום ציניות ושום אטימות!!! האטומה היחידה במחילה זו את!!! את אטומה לכל מה שקשור לחרדים!!! את אטומה בכל מה שקשור לחסידות גור!!! את מפזרת את ארס הגיגייך כאן בפורום חרדי כשאת מבזה את המגזר דבר יום ביומו, וכל מה שיש לך בראש זה שהחרדים גנבים, סחטנים, בעלי מוסדות, ורק החרדים העובדים שהם חרדים לייט לייט הם קדושים בעינייך!!!את לא מכירה משפחות חרדיות נפלאות???? את לא מכירה בני ישיבות עדינים קדושים ומלאי חן???? את לא מכירה חרדים שהדוניזם ואנוכיות רחוקה מהם כרחוק מזרח ממערב??? דווקא אצל החרדים לייט אני רואה נהירה להנאות העולם הזה, מה שאין כן אצל 98% מהציבור החרדי המיינסטרימי!!!! כך שתצביעי למי שתרצי, מצידינו גם למשותפת!!!! אבל אנחנו נצביע בגאון ובגאווה גדולה למפלגה שלנו שעם כל מגרעותיה היא עדיין מורכבת מבני אדם ערכיים (ותייללי כאוות נפשך המלומדת) שמנסים לשרוד במצבים מורכבים שאין כמותם שאת הטיפשה אינך מסוגלת להבין כמה הם מורכבים!!!

תענה על השאלות שלי לגבי חברי הכנסת החרדים!!
לא דברתי על המיגזר החרדי !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:25 לינק ישיר 

שרית היקרה (בכל זאת את יהודיה) אני אענה על שאלתך בשאלה נגדית (מנהג יהודי נפוץ), את מטומטמת??? כי בסוף דברי כתבתי לך שחברי הכנסת החרדים מתמודדים עם מורכבויות שמח של בר אילנית כשלך לא מסוגל להבין, והקורונה כמשל היא דוגמא נפלאה. חברי הכנסת אינם מייצרים דעת תורה אלא כפופים אליה, ומה חכמה שכמותך היית עושה עם נסיעה לאומן כשמצד אחד חלק מגדולי ישראל אומר שזו סכנה וטעות וישנם כאלה שסבורים שהקורונה אינה דבר שמשנים את מהלך החיים התקין בשבילה???? הא מצב מעט מורכב!!! נכון???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:33 לינק ישיר 

כמו כן ביחס לפעולות המשטרה כלפי מי שלא חובש מסכה, מה למשל את היית עושה??? היית מנסה למנוע את הקנסות??? היית משתדלת לעודד את המשטרה להוסיף??? הרי אין להם אלא לסמוך על גדולי ישראל, והם היו די חלוקים בדעתם מה לעשות (דבר לגיטימי לחלוטין כמובן) כך שחברי הכנסת היקרים היו נתונים בסבך כמעט בלתי אפשרי והם נקטו בצעד המתבקש מהם והוא לשתוק ולחזור ולשתוק. כל אדם שיש לו מעט מח בקדקדו מבין את מצבם גם כלפי החילונים כשעומדים דברים מהותיים כמו חוק הגיוס ונסיון החדירה של הרפורמים כאן לארץ על הפרק והם חייבים בתקופה זו לנהוג במשנה זהירות ובמבט מרחיק ראות על מנת להשיג את מה שבאמת אבל באמת חשוב לנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:39 לינק ישיר 

אבל בר אילנית עם מח דל כשלך שמוקטן עוד יותר על ידי שנאה עיוורת שמקדשת את החרדי העובד שדתיותו היא לייט לייט וכל השאר הם פסולת עיוורת שהולכת שולל אחרי מנהלי מוסדות מושחתים לא מסוגלת להתבונן ולו פעם אחת באוקייטיביות על המצב הכל כך מורכב שהיהדות החרדית נמצאת בו בתקופת מגפי הבג״ץ שרומסים כל בדל של יהדות. חשבת פעם על העם שבשדות???? איכפת לך מהם???? שנתך נודדת לפעמים מדאגה ליהדותם???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:47 לינק ישיר 

את מגדפת כל היום את העסקנים, נכון ישנם עסקנים מועטים שנודה על האמת היושרה היא לא נר לרגליהם, האם בשבילם נשפוך את המים עם התינוק??? האם בגללם נרעה בשדות זרים??? האם צריך לבנות חינוך ממלכתי שיהרוס כל חלקה טובה שבנו??? ונהיה כמו כת המזרחי שנפלו ונופלים יום יום לבאר שחת כשבניהם ובנותיהם מוקרבים למולך הציונות והקרבה לחילונים??? לצערי הגדול את טפשה גמורה שהולכת שולל אחרי ססמאות נבובות שאין בהם כלום, רק אי התבוננות ואי הבנת מצב נתון לאשורו, לנו היה את החזון איש שנתן לנו כיוון איך לשרוד בין הרוח הטורפנית שמכלה כל חלקה טובה, ולך??? את מי יש לך???? את המרצה הנורא חכם בבר אילן???? את העיתונאים החלולים????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:52 לינק ישיר 

והערה קטנה לסיום, אני נמנית על אלו שפונים אליהם בלשון נקבה!!! בתקווה שיום בהיר אחד תתחילי להבין את החרדיות, את האומץ להיות שנואים, את הדאגה האמיתית ליהדותו של כל אחד שאיננו כופר אבל יכול בקלות להגיע לשם, ובעיקר להבין שאינך חכמה כמו שאת חושבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 22:56 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

שרית היקרה (בכל זאת את יהודיה) אני אענה על שאלתך בשאלה נגדית (מנהג יהודי נפוץ), את מטומטמת??? כי בסוף דברי כתבתי לך שחברי הכנסת החרדים מתמודדים עם מורכבויות שמח של בר אילנית כשלך לא מסוגל להבין, והקורונה כמשל היא דוגמא נפלאה. חברי הכנסת אינם מייצרים דעת תורה אלא כפופים אליה, ומה חכמה שכמותך היית עושה עם נסיעה לאומן כשמצד אחד חלק מגדולי ישראל אומר שזו סכנה וטעות וישנם כאלה שסבורים שהקורונה אינה דבר שמשנים את מהלך החיים התקין בשבילה???? הא מצב מעט מורכב!!! נכון???

חברי הכנסת החרדים כפופים לגדולי התורה.???
ממתי ??
האם יענקוש הוא דעת תורה ???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:01 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

כמו כן ביחס לפעולות המשטרה כלפי מי שלא חובש מסכה, מה למשל את היית עושה??? היית מנסה למנוע את הקנסות??? היית משתדלת לעודד את המשטרה להוסיף??? הרי אין להם אלא לסמוך על גדולי ישראל, והם היו די חלוקים בדעתם מה לעשות (דבר לגיטימי לחלוטין כמובן) כך שחברי הכנסת היקרים היו נתונים בסבך כמעט בלתי אפשרי והם נקטו בצעד המתבקש מהם והוא לשתוק ולחזור ולשתוק.כל אדם שיש לו מעט מח בקדקדו מבין את מצבם גם כלפי החילונים כשעומדים דברים מהותיים כמו חוק הגיוס ונסיון החדירה של הרפורמים כאן לארץ על הפרק והם חייבים בתקופה זו לנהוג במשנה זהירות ובמבט מרחיק ראות על מנת להשיג את מה שבאמת אבל באמת חשוב לנו

תסכימי איתי שהמשטרה נהגה בקשיחות ואטימות
ונטפלה לקטינים ובעלי מוגבלות .
אני ראיתי איך שוטרים נטפלים לבחור שנראה חולה נפש שהלך עם מטפחת במקום מסכה וכמה שמסבירים להם את מצבו הם מתעקשים לטפל בו בקשיחות וכמעט עצרו אותו !!
ילד קטן ששוטרים זרקו אותו על גדר ופצעו אותו !!
איפה היו חברי הכנסת החרדים??,
מי דיבר וזעק בצלאל סמוטריץ!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:04 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

אבל בר אילנית עם מח דל כשלך שמוקטן עוד יותר על ידי שנאה עיוורת שמקדשת את החרדי העובד שדתיותו היא לייט לייט וכל השאר הם פסולת עיוורת שהולכת שולל אחרי מנהלי מוסדות מושחתים לא מסוגלת להתבונן ולו פעם אחת באוקייטיביות על המצב הכל כך מורכב שהיהדות החרדית נמצאת בו בתקופת מגפי הבג"ץ שרומסים כל בדל של יהדות.חשבת פעם על העם שבשדות???? איכפת לך מהם???? שנתך נודדת לפעמים מדאגה ליהדותם???

מי נתן למצב הזה שיתרחש??
גם חברי הכנסת החרדים שמשכו את מתווה הגיור !!
במשך 15 שנים
ולא קיבלו שום הצעה. שתהיה פשרה רק כי הם פחדו כי רבנים חובשי כיפות סרוגות יעסקו בגיור
עד שהבגץ הכשיר את הגיור הרפורמי!!

חברי הכנסת החרדים האם חוץ מגובים למקורבים מעניין אותם משהו !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 18/03/2021 23:06:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:10 לינק ישיר 

זהו??? זה מה שיש לך לנפנף עם היענקוש שלך??? אף אחד לא סופר אותו ואף אחד לא מתייחס אליו ברצינות, מעמדו בציבוריות החרדים היא בדיוק כפי שאת מגדירה אותו יענקוש, ואסביר לך פעם אחת ולתמיד איך הדברים נחתכים, לא על ידי יענקושים ושריתות למיניהם, אלא על ידי אנשים חכמים מאד כמו ר׳ משה הלל הירש שהוא הדומיננטי בהנהגה כשלצידו כמה ראשי ישיבות חכמים מאד שמבטם מרחיק ראות מעבר למסכת השנאה שאת עוטה. כמו כן ר׳ גרשון אדלשטיין משתתף בדרך כלל בעיצוב הסופי של הדברים. אבל את תמשיכי לנפנף עם טיפש מטופש שמחפש לעצמו כבוד מדומה ונתלה לשם כך בסבו שאיננו מעורה בשום הכרעה מהותית בחיי הציבוריות החרדית אלא משמש כדמות קמאית של תלמיד חכם, ולצערנו נכדו מייחצן אותו כבאבא להשכיר. זכרי וזכרי היטב ההכרעות המהותיות נעשות בחדרי חדרים (לא בחדרי חרדים) כך שהשימוש שאת עושה ביענקוש שלך מציג אותך באור נלעג של זנבות התקשורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:11 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

את מגדפת כל היום את העסקנים, נכון ישנם עסקנים מועטים שנודה על האמת היושרה היא לא נר לרגליהם, האם בשבילם נשפוך את המים עם התינוק??? האם בגללם נרעה בשדות זרים??? האם צריך לבנות חינוך ממלכתי שיהרוס כל חלקה טובה שבנו??? ונהיה כמו כת המזרחי שנפלו ונופלים יום יום לבאר שחת כשבניהם ובנותיהם מוקרבים למולך הציונות והקרבה לחילונים??? לצערי הגדול את טפשה גמורה שהולכת שולל אחרי ססמאות נבובות שאין בהם כלום, רק אי התבוננות ואי הבנת מצב נתון לאשורו, לנו היה את החזון איש שנתן לנו כיוון איך לשרוד בין הרוח הטורפנית שמכלה כל חלקה טובה, ולך??? את מי יש לך???? את המרצה הנורא חכם בבר אילן???? את העיתונאים החלולים????

את לא מכירה את הציבור הדתי לאומי!!
ציבור איכותי משכיל וגם שומר על קלה כחמורה !!
את הישיבות שלו ואת תלמידי החכמים !!
שמעת על הרב אלישע ויצלסקי?? הרב מלמד ??ועוד....
שמעת פעם שיעור שלהם
קראת ספרים של הרב קוק ??

הבהרה אני לא מדברת על הציבור החרדי!!
אני מדברת על העסקונה החרדית !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:13 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

זהו??? זה מה שיש לך לנפנף עם היענקוש שלך??? אף אחד לא סופר אותו ואף אחד לא מתייחס אליו ברצינות, מעמדו בציבוריות החרדים היא בדיוק כפי שאת מגדירה אותו יענקוש, ואסביר לך פעם אחת ולתמיד איך הדברים נחתכים, לא על ידי יענקושים ושריתות למיניהם, אלא על ידי אנשים חכמים מאד כמו ר' משה הלל הירש שהוא הדומיננטי בהנהגה כשלצידו כמה ראשי ישיבות חכמים מאד שמבטם מרחיק ראות מעבר למסכת השנאה שאת עוטה. כמו כן ר' גרשון אדלשטיין משתתף בדרך כלל בעיצוב הסופי של הדברים. אבל את תמשיכי לנפנף עם טיפש מטופש שמחפש לעצמו כבוד מדומה ונתלה לשם כך בסבו שאיננו מעורה בשום הכרעה מהותית בחיי הציבוריות החרדית אלא משמש כדמות קמאית של תלמיד חכם, ולצערנו נכדו מייחצן אותו כבאבא להשכיר. זכרי וזכרי היטב ההכרעות המהותיות נעשות בחדרי חדרים (לא בחדרי חרדים) כך שהשימוש שאת עושה ביענקוש שלך מציג אותך באור נלעג של זנבות התקשורת.

יענקוש הוא תופעה !!
אבל ביבי התקשר ליענקוש ולא לאף רב לא לרב אדלשטיין ולא רב אחר !!
ממילא ליענקוש יש מעמד אחרת ביבי לא היה מדבר איתו!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 23:17 לינק ישיר 

תצביעי לסמוטריצ׳ון שלך, אבל אל תנסי לשכנע אותנו שהוא דואג לנו יותר מהחכי״ם החרדים, בגדול שלנו עושים עבודה מורכבת בתנאים בלתי אפשריים ויחסית מצליחים להחזיק את הספינה מעל המים, כשמולם קואליציה של שונאי דת מבחוץ ומבפנים. ואגב בעלי ששייך למגזר החסידי נזקק לעזרתו של חבר כנסת ודווקא אחד מחברי הכנסת הליטאים התמסר לעניין מאד מאד! כך שלפחות ממקרה אחד אישי אני ראיתי כמה הם מוכנים ורוצים לעזור וגם מצליחים מדי פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אגודה שס סמל של צביעות ציניות אטימות !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext