| נשלח ב-23/3/2021 11:52 |
|
| |
חסידי ויז'ניץ שרים ביציאה מהקלפי 'בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים'
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:22 |
|
| |
אפשר הסבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:37 |
|
| |
קשה להסביר רומנים..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:52 |
|
| |
גם כשאני אוכל טילון מגנום חלבי אני שר "הריני אוכל שלא להנאת גופי" .....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:57 |
|
| |
הסבר פשוט ! גם מזה ומזה אל תנח ידך,,,,, גם אגודאים גם קנאים, גם נטורי קרתא
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:57 |
|
| |
תפתחו את הקישור הנ"ל בטוויטר של משה וייסברג ותראו איזה תגובות קטלניות מהעמך בית ישראל חילונים ודתיים כאחד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 12:59 |
|
| |
כאילו שבחוץ לארץ כשיהודים הולכים לבחור הם מאמינים בחוקותיהם. ואלה המשפטים אשר תשים לפניהם, פירש"י לפניהם ולא לפני עכו"ם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:00 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אפשר הסבר? |
|
ההסבר פשוט למדי: כבר בבחירות הקודמות הכריז ר' ישראלצ'ה שהמורים להצביע הם הקנאים, ולא המתנגדים לבחירות: בכול הדורות ידענו ש"העוגה" לא נישארת שלמה אחרי שנגסת בה בתיאבון ויזניצאי אך, דורנו הוא הפכפך "ומיוחד" : גם אחרי שאכלת את העוגה היא נשארת שלמה איך? פשוט מאוד :מכינים עוגה נוספת ומנופפים בה ביציאה מהקלפי :בעצם זאת ההתנהגות של המפלגות החרדיות: גם מעבירים לבג"ץ לקבוע מסמרות בענייני דת וגם צועקים תצביעו עבורנו כי אנחנו חרדים. בקיצור יש כפל מבצעים וצביעות מרשימה!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/03/2021 13:05:39
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:00 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | גם כשאני אוכל טילון מגנום חלבי אני שר "הריני אוכל שלא להנאת גופי" ..... |
|
חח גוט! ידעתי של תאכזב אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:01 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | כאילו שבחוץ לארץ כשיהודים הולכים לבחור הם מאמינים בחוקותיהם. ואלה המשפטים אשר תשים לפניהם, פירש"י לפניהם ולא לפני עכו"ם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דינא דמלכותא דינא!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | כאילו שבחוץ לארץ כשיהודים הולכים לבחור הם מאמינים בחוקותיהם. ואלה המשפטים אשר תשים לפניהם, פירש"י לפניהם ולא לפני עכו"ם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דינא דמלכותא דינא! |
|
מה קשר? אז אם הם קובעים בשיגעון שצריך להישאר בבית יש בזה דינא דמלכותא?? באיזה ישיבה למדת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:07 |
|
| |
ההסבר הפשוט הוא (עד כמה ששייך להסביר קצות דרכיו הנעלים של רבי) ר' ישראל מויז'ניץ סובל בקטע הזה מפיצול אישיות, מחד הוא חבר בלב ונפש של כל המורדים בויז'ניץ דאז שהיו קנאים גדולים, בנוסף לכך הוא חסיד גדול של דודו ממאנסי שהיה קנאי באישיותו, ובכיף הוא היה הופך לסיקריק, זה לא בשבילו לשבת עם האדמו"רים במועצת, מאידך יש לו את הירושה מזקינו האמרי חיים, והאגודה והבחירות הם אצלו דבר קדוש, - התוצאה : הולכים לבחירות, לוקחים כסף בגדול, ועל הדרך שרים בשלטון הכופרים, זה מצטלם יותר יפה מאשר יריקה פיזית ביציאה מהקלפי,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:38 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
דינא דמלכותא דינא! |
|
מה קשר? אז אם הם קובעים בשיגעון שצריך להישאר בבית יש בזה דינא דמלכותא?? באיזה ישיבה למדת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
די כבר! מי דיבר עכשיו על הגבלות הקורונה? התווכחנו עלזה די והותר. חלאס! יש חיסונים! הקורונה נגמרה!
מדברים כאן באופן כללי על "בחוקותיהם אין אנו מתחשבים".
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:45 |
|
| |
ההסבר הוא פשוט, כי כל ה"קנאים" והסיקריקים למיניהם, שאין בהם אחד שאינו נהנה ממנעמי שולחן איזבל הציוני ימש"ו שר"י (למרות שבאופן רשמי אינו לוקח תקציבים...), כולם משתתפים בבחירות הטמאות בהימנעותם מהצבעה. כידוע לכל יודע חשבון (גם חסרי ליב"ה), ושיספרו סיפורים לסבתא שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:50 |
|
| |
אם זיהיתי נכון, זה לא חסידי ר' ישראל, אלא זה הרבי מקוסוב-ויזניץ, וכנראה אלו חסידיו.
|
|
|
|
|