בית פורומים בחדרי חרדים

גפני מוציא דיבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2021 12:47 לינק ישיר 
גפני מוציא דיבה

גפני פותח את הפה ביתד על מצביעי סמוטריץ' ורומז שהם באים מהחסידים, למרות שהחרדים העובדים והמודרנים מצהירים בריש גלי שהם מצביעים לסמוטריץ', בטענה שדגל התורה לךא דואגת להם, ועל כך עוד יהיו הרבה חילופי ההאשמות עד לבחירות הבאות, אבל גפני מוסיף שבציבור שאינו נמנה על דגל התורה "היו התארגנויות של קהילות שלימות " להצביע לסמוטריץ', 

אולי יספר לנו מר גפני מי הם " הקהילות שלימות "

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 15:45 לינק ישיר 

במודיעין עילית יש עלייה - ובביתר ואלעד יש ירידה דרסטית.

גפני צודק.

המודרניים גם כן הצביעו אחרת - אך נראה לפי המספרים שהם חלק מועט וזעיר מכלל המשתמטים, (למרות שבפורום הזה יש להם נציגות בכירה ועמוסה. בתכל'ס הם מתי מעט. וכולם מייחלים, כולל הם בעצמם, שהם יצטמקו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 16:03 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

במודיעין עילית יש עלייה - ובביתר ואלעד יש ירידה דרסטית.

גפני צודק.

המודרניים גם כן הצביעו אחרת - אך נראה לפי המספרים שהם חלק מועט וזעיר מכלל המשתמטים, (למרות שבפורום הזה יש להם נציגות בכירה ועמוסה. בתכל'ס הם מתי מעט. וכולם מייחלים, כולל הם בעצמם, שהם יצטמקו)

אני לא מייחל להצטמק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 16:26 לינק ישיר 

*הפעם לא הצבעתי ג'*

אני לא משתייך לאחת מהחצרות החסידיות הגדולות שיש להן נציג רשמי ב'אגודת ישראל'.

אני משתייך ב"ה לאחת החצרות הבינוניות שאגודת ישראל דואגת לקחת חסות עליהן בכל פעם בתקופה שלפני מערכת בחירות.

החסידות שלנו תמיד מצביעה להם בגלל ההשתייכות החסידית למרות שאין לנו שום שיתוף פעולה או עזרה מהנציגים בכנסת, וגם בגלל הוראת הרבי שלנו ועסקני הקהילה.

מעולם לא העליתי על דעתי ללכת אחר נטיות ליבי ולהצביע למישהו אחר.

אך יתכן שדווקא בתקופה זו שבה מערכות הבחירות תכופות כל כך,
והמצב של חברי הכנסת מתעתע כל כך,
לא צריך זיכרון מהעבר הרחוק בכדי להבין את רוח הדברים, די לנו בשנתיים האחרונות:

*מה עשיתם בזמן הזה בשביל לפתור את מצוקת הדיור החריפה של המצביעים שלכם?*

*איך לא הסדרתם עד היום את מעמד בני הישיבות???*

*איך עדיין לא דאגתם לתקציב הגיוני ומוסדר לחיידרים ומוסדות החינוך???*

*למה אין לכם עמדה ברורה ותקיפה בעניין שמירה על כל שטחי ארץ ישראל???!!!*

*למה שתקתם כל כך הרבה שנים בנושא גיור כהלכה? למה חיכיתם? לבג"ץ?!*

הליבה שלכם היא: "יהדות התורה והשבת" נכון?

*איזה חוק לחיזוק היהדות (אחד לרפואה!) העברתם או תיקנתם?*

*בכמה העליתם את קרנה של התורה בעיני הציבור הישראלי?*

*איך חיזקתם את שמירת השבת במדינה?*

*תסבירו איך האהבתם את ציבור שומרי התורה והמצוות בארץ?*

*מה באמת פעלתם ועשיתם למענינו בשנתיים האחרונות?*

(חוץ מכותרות גדולות ביומונים החרדיים על מכתבים ומסרים סמויים ששלחתם לשרים ולראש הממשלה?)

והכי מעליב זה, שאתם באים אלינו לשכונות בערב הבחירות ומבקשים רחמים ואמונה עיוורת בצדקת דרככם, ומתחננים
ש'נקדש שם שמים',
ו'שנניח את כל המירמור בצד',
ושלא יהיה חילול ה' ח"ו,
וש'האחריות מחייבת',
ומאיימים כל פעם באנטישמי התורן (לפיד, ליברמן וכו').

*אתם עד כדי כך מזלזלים באינטליגנציה שלנו?!*

זה יכול לעבוד אולי פעם אחת, אבל כשזה כל פעם אותו "גיוואלד", זה כבר לא עובד. מצטער.

ניסיתי, באמת שניסיתי, לדבוק בכם בעיניים עצומות, אבל למען ה', כל חצי שנה בדיוק אותה סיבה לבחור בכם???

*ולעניין שהכי זועק:*

בתור נציגים של הציבור החרדי בארץ,
בתור נציגים של הקדוש ברוך הוא בכנסת,
בתור נציגים של ההלכה היהודית,
של השבת,
של היהדות,
של הדתיים,
של האמונה,
של...
שלנו!!!

אתם אנשים יראי-שמים, שליחים של מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א:

*איך לא רועדות לכם הידים והרגליים בכל פעם שאתם מתקרבים לכנסת???!!!*

*איך אתם לא מתביישים להתעסק בסיכסוכים פנימיים בקטנוניות ילדותית מחרידה???!!!*

*מה אתם כן עושים שם, למען ה' ???!!!*

אני מקוה שלקראת הבחירות הבאות, יהיו לי הסיבות שאוכל להצביע לכם בלב שלם.

צאו לדרך והחזירו את אמון המצביעים שלכם בכם!

בהצלחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 16:30 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
גפני מוציא דיבה

גפני פותח את הפה ביתד על מצביעי סמוטריץ' ורומז שהם באים מהחסידים, למרות שהחרדים העובדים והמודרנים מצהירים בריש גלי שהם מצביעים לסמוטריץ', בטענה שדגל התורה לךא דואגת להם, ועל כך עוד יהיו הרבה חילופי ההאשמות עד לבחירות הבאות, אבל גפני מוסיף שבציבור שאינו נמנה על דגל התורה "היו התארגנויות של קהילות שלימות " להצביע לסמוטריץ', 

חצוף שחצן!!
כל השנים הוא ויתר בטלני אגודת ישראל לא עשו כלום
למען החרדים העובדים !!
בכל פעם שהייתה יוזמה לפתוח בית ספר ממח הם טירפדו את היוזמה לא עזרו לפתוח ישיבות תיכוניות ולא עזרו להוריד בהם את השכר לימוד !!
הם דאגו רק למנהלי המוסדות !!
אז מה הוא רוצה ???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 16:37 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
גפני מוציא דיבה

גפני צודק הציבור החסידי הצביעו לסמוטריץ בענק בגלל הכעס נגד הנציגים שרבים בינם לבין עצמם על שטויות כאשר האזרח הקטן לא מעניין אותם כלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2021 20:38 לינק ישיר 

מישהו יכול להזכיר לו בבקשה למי מצביעים אנשי קהילת אשי ישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2021 20:40 לינק ישיר 

אגב, איך הוא מסביר אתזה שבשכונה בה הוא מתגורר היו מאות קולות לסמוטריץ'? להערכתי אין שם חסידי קרלין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2021 20:46 לינק ישיר 

muki28 כתב:
אגב, איך הוא מסביר אתזה שבשכונה בה הוא מתגורר היו מאות קולות לסמוטריץ'? להערכתי אין שם חסידי קרלין

אולי ספרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2021 22:18 לינק ישיר 

עזבו מי העז לא לתמוך בהוד מעלתו. מאיפה החוצפה לדרוש מקהילות להצביע עבורך בבחירות דמוקרטיות? במדינה מתוקנת, נבחר הציבור הוא זה שאמור להוות אלטרנטיבה טובה להצבעה, ולא להיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 10:46 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
עזבו מי העז לא לתמוך בהוד מעלתו. מאיפה החוצפה לדרוש מקהילות להצביע עבורך בבחירות דמוקרטיות? במדינה מתוקנת, נבחר הציבור הוא זה שאמור להוות אלטרנטיבה טובה להצבעה, ולא להיפך.

המושגים "בחירות דמוקרטיות" ו"מדינה מתוקנת" לא הולכים ביחד עם הרוחות השולטות במגזר החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 10:52 לינק ישיר 

גפני החמוד, במקום לקטר, כדאי שתעשה בדק בית במפלגה שלך, תקלוט שלאנשים נמאס מהתככים והבזיונות שאתם מנחילים לציבור החרדי, לאנשים נמאס, שרק כשיש בחירות אתה נזכר לפנות אליהם ולהזהיר אותם שהם חייבים להצביע ג'.
וכדאי שבמקום לקטר ולתקוף תתחיל להשתנות ולעבוד יותר בשביל האנשים, ואז אולי יחזרו אליך המצביעים. כי אם תמשיך כך, תגלה בבחירות הבאות שמספר המצביעים ממשיך לרדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 13:58 לינק ישיר 

התחבר

ראשימבזקיםביטחוןפוליטי-מדיניבארץמשפט ופליליםבעולםדעותבחירות 2021פורומיםנוער בערוץ 7מזג אווירVODיהדותאוכל ומתכוניםאופנהרץ ברשתרכבבריאות ורפואהזוגיות ומשפחההעולם הערביבשבעספורטתורניילדודספסיפסEnglishפרסמו אצלנו

ראשיכל החדשותכיפה שחורהגפני: קבוצות חסידיות ערקו לסמוטריץ'

גפני: קבוצות חסידיות ערקו לסמוטריץ'

יו"ר יהדות התורה טוען כי בעוד בציבור הליטאי נרשמה הצבעה קולקטיבית ליהדות התורה, באגודת ישראל היו עריקות של 'קהילות שלמות'

תגיות: בצלאל סמוטריץ' משה גפני יהדות התורה

בן שאול , ט"ז בניסן תשפ"א 29/03/21 12:14

משה גפני, בצלאל סמוטריץ'

צילום: Yonatan Sindel/Flash90, יהודה גרובייס

ימים אחדים לאחר הבחירות ויו"ר יהדות התורה ח"כ משה גפני כבר מפיק לקחים על הירידה הדרמטית בקולות יהדות התורה - ומאשים את עמיתיו החסידיים.

בראיון ל'יתד נאמן' טען כי בעוד בציבור הליטאי נרשמה הצבעה קולקטיבית ליהדות התורה, באגודת ישראל היו עריקות של 'קהילות שלמות', כלשונו, למפלגת 'הציונות הדתית' של בצלאל סמוטריץ'.

"ידענו מראש שיהיו פחות קולות", הודה גפני, "ידענו זאת ברגע שראינו כי קמה לה רשימה חדשה, רשימה של אנשים העושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס, והיא מתחילה לפעול בשולי המחנה שלנו כדי לזנב בנחשלים בדרך".

לדבריו, סמוטריץ' ביצע חריש עמוק בחברה החסידית. "הרשימה הזאת הגיעה לקבוצות בציבור הבוחרים שלנו שלא מתחנכות ומחנכות לאורם של רבותינו.. חלק מהם, הם תמיד 'אגודאים על תנאי', והתחילו לשכנע אותם שזו המפלגה הטובה ביותר עבורם".

"הם הלכו ושכנעו כי הם כביכול יטפלו יותר טוב מאשר יהדות התורה בכל הנושא של התנהלות מערכת המשפט, של המשטרה, הם הבטיחו להילחם בכל מה שהציק לאותם אנשים ולכן זה דיבר אליהם".

בדבריו הפנה אצבע מאשימה לעבר אגודת ישראל. "היו קבוצות בציבור שאנשיהם אינם נמנים על אנשי דגל התורה שהלכו לשם באופן מאורגן, ואף על פי כן אני שמח שגדולי ישראל החליטו שיהדות התורה תמשיך ללכת יחד ולא להתפלג".

"אבל בחלק מהמגזר ההוא היו התארגנויות כאלה של קהילות שלמות, של קבוצות מוכרות וזה הרבה יותר גרוע. הציבור שלנו על כל חלקיו הצביע ברובו הגדול כאיש אחד בעד גדולי ישראל בעד קידוש השם".

https://www.inn.co.il/news/472273

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני מוציא דיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext