|
|
| נשלח ב-28/3/2021 22:55 |
|
| |
ר"ע ב"ב רובינשטיין, בושה!!!
לכב' מר רובינשטיין, ראש עירית בני ברק. אינני זוכר כבר שנים רבות שהשאירו בפסח עיר מטונפת כמו במשמרת שלך! עושה הרושם שהשלמת עם המצב ואתה אפילו לא מתאמץ. אחרת אין הסבר למה לא פינו פחים? איך קורה מצב בעיר התורה בכניסת חג הפסח בכל הרחובות במרכז העיר לא פינו פחי אשפה?! מינימום!!! שלא לדבר על הררי פסולת בכל מקום, תחת כל עץ רענן!.על המדרכות, והכבישים. תתבייש לך! ולא, אל תחפש תירוצים. פשוט תנקה. לא מסוגל? תשאיר את המפתחות למישהו אחר! ועוד מעט בבחירות תספר לנו כמה שדאגת לעיר! אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 23:14 |
|
| |
| תורפיה כתב: |  | | ועוד מעט בבחירות |
|
פה חשדתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 23:41 |
|
| |
זה בהחלט היה מאוד מוגזם ! ! !
מגיע לתושבי העיר לחוות חג פסח שמח ונקי,
חג פסח הוא חג שבו מקפידים על הניקיון בבית וגם ברחוב,
אני זוכר את ראש העיר הקודם "יעקב אשר"
נוסע ב"ערב פסח" אחרי מכוניות פינוי האשפה לוודא שהעיר נקייה (בלי תמונות יח"צ)
המצב בחג הפסח השנה שכל העיר מלאה הררי אשפה,
במתחם בנדיקט ברחוב הרב שך בערה שריפת חמץ כל השבת ואולי גם בחג (לא בדקתי) !
לאורך הרחובות הררי אשפה שלא פונתה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 28/03/2021 23:41:23
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 23:47 |
|
| |
למה שיתאמץ? הוא או זייברט חייבים למישהו משהו? היחידים שאולי הם חייבים להם זה העסקנים והתככנים שתפרו להם את הג'וב המפנק
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 23:49 |
|
| |
נראה לי שהכשלון המהדהד הינו גם של מחלקת התברואה.
כמובן שזה לא מוריד במאומה מהשלימזליות של אברהם רובינשטיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 02:21 |
|
| |
חברה סיפרה לי שהם ראו בכמה מקומות ובפרט חתיכות לחם!! זרוקות ליד המכלים של שריפת חמץ לא יאומן שבפסח בבני ברק בניגוד להלכה יש חתיכות לחם ברחובות !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 05:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 07:00 |
|
| |
תורפיה
| muki28 כתב: |  | | למה שיתאמץ? הוא או זייברט חייבים למישהו משהו? היחידים שאולי הם חייבים להם זה העסקנים והתככנים שתפרו להם את הג'וב המפנק |
|
אתה צודק, לכן העיר סובלת מהזנחה כללית ואי פיתוח. אבל תמיד בערבי חגים היו מנקים. לפני סוכות שכל המדרכות היו עמוסות סוחרי 4 מינים, היו בצהרים מגרשים אותם ומפעילים נקיון מאסיבי. בוודאי בכל חגי הפסח, הלכת בחג והרגשת משהו שונה. השנה היה הררי אשפה, ואפילו פחים שלא פונו. זה ללא תקדים! ועוד לפני שדברנו על יומיים חג. זה בעיקר מה שכאב לי. גם את המינימום העיריה כשלה כשלון ואף אחד לא יקח על כך אחריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 08:56 |
|
| |
הזנחה ואי פיתוח?! דווקא אני רואה פיתוח מואץ בעיר. בניה בכל פינה, הרחבות והוספת יח"ד עד לכביש או עד לחלונות השכנים איפה שרק אפשר ואיפה שגם אי אפשר, פרויקטי תמ"א בכל מגרשון עליו פנוי בית מט ליפול, תוספת קומות על הגג. ללא ספק מגיע לעיר הזו 7 כוכבי יופי. 6 מתוכם לזייברט ועוד אחד לתושבים עצמם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 15:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 16:29 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  | |
|
זה כבר חוצפה ! ! !
כשכל העיר הייתה מלאה בשבת ובחג הראשון של פסח בערימות אשפה,
לבוא ולספר לנו סיפורי תותים.........
כאילו ניקו את העיר לחג????
אולי עשו כמה רחובות בשביל שיהיה מה לספר לתקשורת.......
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 16:58 |
|
| |
לך תאמין ליחצנות.... מעבר להררי פסולת שלא פינו, גרוטאות ועוד, אפילו פחים!! הוציאו החוצה למדרכה ולא פינו. חבל שלא יכלו לצלם בכניסת החג.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|