בית פורומים בחדרי חרדים

קואליציית הברוגז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2021 13:14 לינק ישיר 
קואליציית הברוגז

א לא יושב בקואליציה עם ב וג' מחרים את ד .וה מוכן לשבת עם ההוא בתנאי שהזה לא יהיה ראש ממשלה .בקיצור מרוב שונאים ומחרימים אין שום אפשרות לקואליציה בשום מצב ולזה מצטרף רק הדובדבן שבקצפת ראש ממשלה נאשם בפלילים ואז בטח ובטח לא נצטרף אליו בשום מצב .
לך תבנה מדינה . ההוא קיצוני לי מידי וההוא בכלל אנטישמי ואוהב מחבלים .כמעט כמו ילדים בגן .הוא משך לי בצמה והיא קראה לי טיפש .
הפתרון לי שכנראה יתקבל בעוד X בחירות והוא לשנות את שיטת הבחירה בהסכמה .
לדעתי עדיף באופן חד פעמי בלבד לחזור לבחירה ישירה של ראש ממשלה כמו פעם ומי שנבחר אין יותר דחיות ותירוצים של נאשם בפלילים או סתם לא בא לי עליו.
אחר כך שהפקק הזה ישתחרר סוף סוף צריך לחשוב היטב באיזה שיטת בחירות אנחנו רוצים להיות כדי לא להגיע למצב שכזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 14:08 לינק ישיר 

אפשר כמו בבריטניה, המלכה מטילה את הרכבת הממשלה על מי שיש לו את מרבית הממליצים.
מי שיש לו רוב ממליצים מקים ממשלה ואינו נזקק לאישור הפרלמנט. הוא נהיה ראש הממשלה וממנה שרים לפי ראות עיניו בלא להזדקק לאישור הפרלמנט.
בנוסף יש לבטל, את החוק שאם לא מעבירים תקציב אז אוטומטית הולכים לבחירות. כי מתברר שבמדינה כמו שלנו החוק הזה יותר מזיק מאשר הוא מועיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 20:14 לינק ישיר 

לימין יש מקסימום 59 . חסר את ה2 גרוש ללירה וזה מאוד ברור .
מה שלא ברור זה הצד השני שכאילו יש להם 61 וכאילו יש להם אפילו 68 ביחד עם בנט .רק צריך להנדס ולכוון קצת והכל מושלם. שטויות במיץ עגבניות .
הצד השני מסוכסך ומפולג לחלקיקי חלקים שכל אחד שונא את רעהו ולכן למעשה חסר להם 10 מנדטים להרכיב קואליציה ולא 61 ולא בטיח . בנתיים ימשיכו לקשקש בתקשורת כיצד 2 מנדטים נפגשו עם 6 מנדטים ו7 מנדטים נפגשו עם 3 ורבע מנדטים ואפילו סיכמו להפגש שוב בעוד כמה ימים ...ועל זה אני אומר פחחחחחחחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 20:59 לינק ישיר 

בחירות ישירות לא ייתנו כלום, כי הנבחר לא יוכל להקים ממשלה. החלפה בשיטה אחרת אולי תעזור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קואליציית הברוגז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext