בית פורומים בחדרי חרדים

בכיר ביהדות התורה:אם נתניהו זז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה,ביבי הלך לנו על הראש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2021 19:44 לינק ישיר 
בכיר ביהדות התורה:אם נתניהו זז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה,ביבי הלך לנו על הראש

בכיר ביהדות התורה:אם נתניהו זז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה,ביבי הלך לנו על הראש,מה הוא חושב שנרוץ להמליץ עליו?
פרסום של ערוץ 20:
"ביבי הלך לנו על הראש עם סמוטריץ' בבחירות, מה הוא חשב שנרוץ להמליץ עליו? שיזוז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה". כך מתבטא היום בכיר ביהדות התורה

ברקע ההתרחשויות הפוליטיות מאז הסתיימו הבחירות לכנסת ה-24 מתגלים קשיים בהרכבת קואליציה מימין. בכיר ביהדות התורה מצביע היום (ב') על משקעים שנותרו ביהדות התורה מהתמיכה הבלתי מסוייגת של נתניהו בסמוטריץ' שלטענתו פגעה בהם, ואומר לנו היום: "ביבי הלך לנו על הראש עם סמוטריץ' בבחירות, מה הוא חשב שנרוץ להמליץ עליו? שיזוז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה".

כזכור, נכון לשעה זו לא הודיעה אף מפלגה, מלבד שס של השר דרעי, על תמיכה רשמית בנתניהו. מנגד בגוש מתנגדי נתניהו החלה כבר ההתארגנות וגם יו"ר כחול לבן הודיע כי פנה לראשי מפלגות הימין-מרכז, לפיד סער ובנט בקריאה לפגישה מרובעת: "בואו נשב בהקדם ונמצא את הדרך לעצור את שלטון נתניהו ולהקים ממשלה ישרה".

בתוך כך נשיא המדינה ההודיע מוקדם יותר היום כי יקיים ביום שני הבא את סבב ההתייעצויות עם כלל הסיעות שנבחרו לכנסת, לאחריו יטיל את מלאכת הרכבת הממשלה על אחד מחברי הכנסת שיסכים לכך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 20:00 לינק ישיר 

לא מכיר מישהו שהצביע לסמוטריץ בגלל ביבי. כן מכיר כמה שהצביעו לסמוטריץ למרות ביבי, אך ורק בגלל חדלות המעש של חברי הכנסת שלנו. ככה שאם הבכיר חושב כבר על בחירות חמישיות, עדיף שיעשה בדק בית וחשבון נפש בפנים לפני שהוא מנסה לזרוק את הבוץ בחוץ

תוקן על ידי muki28 ב- 29/03/2021 20:00:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 20:02 לינק ישיר 
חידה: מי הבכיר?!

muki28 כתב:

לא מכיר מישהו שהצביע לסמוטריץ בגלל ביבי. כן מכיר כמה שהצביעו לסמוטריץ למרות ביבי, אך ורק בגלל חדלות המעש של חברי הכנסת שלנו. ככה שאם הבכיר חושב כבר על בחירות חמישיות, עדיף שיעשה בדק בית וחשבון נפש בפנים לפני שהוא מנסה לזרוק את הבוץ בחוץ

מיכאל שמש: נתניהו פנה ליהדות התורה כבר אתמול וביקש שיביעו תמיכה בו - גפני לפי שעה מסרב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 21:10 לינק ישיר 

גפני לא סתם מחליט.  הוא יודע ברוח קודשו מה דעת הגדיילים בנידון. הוא אפילו לא צריך לשאול מה דעתם. זה ברור ומובן מאיליו שזה " ככל אשר יורוך".  
הרי אין ספק שהגדיילים מעוניינים שיהדות התורה תמליץ לראשות הממשלה על האי גברא רבה הצדיק יאיר לפיד הי"ו. ק"ו  בן בנו של ק"ו ,  שאם גם העסקנים החשובים  ליברמן + מיכאלי + זנדרברג ושות'  שכידוע לכל בר בי רב נאבקו ונאבקים בחירף נפש למען קדושת השבת, למען הרמת קרן היהדות,למען כבוד שמיים וריבוי לומדי ואוהבי התורה וכו', אז אם הם 'ארזי הלבנון' ממליצים על יאיר לפיד כראש ממשלה, מה יאמרו אזובי הקיר חברי המועצת? היש בכלל ספק מה דעתם?
בקיצור, ימשיכו לספר לנו  האדיוטים שהכל זה אידיאולוגיה  "למען כבוד שמיים" . ו 'ככל אשר יורוך'
גילוי נאות: בארבעת הסבבים האחרונים  לא הצבעתי ג'. בסבב החמישי גם רעייתי לא תשים  ג'. נקודה!דו"ח אני חייב רק לרבש"ע ולא לאף עסקן צבוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 21:14 לינק ישיר 

כל בר בי עיתונותא דחד יומא יודע ש"בכיר" יכול להיות הכתב בעצמו, ואכמ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2021 23:52 לינק ישיר 

muki28 כתב:

כל מילה

חסידות קרלין בהמוניה הצביעה סמוטריץ כי הענישה את ג על חדלונה בתקופת הקורונה, לא מאמין שיותר מ100 קולות עברו לסמוטריץ בגלל ביבי, אבל הכי קל להאשים את האחר במקום לבדוק את עצמך, הגיע הזמן שהם יבינו שהציבור לא מונח בכיס שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2021 00:23 לינק ישיר 

אפיקטוזין אל תבלבל לנו במח עם קרלין עכשיו.

עדיף שתסביר לנו בתוך הפלגים בפלג איזה פלג תמך בבן גביר ואיזה ברשימה המשותפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2021 00:44 לינק ישיר 

לפי מה שהמספרים מראים יהדות התורה ושס ביחד איבדו כ100000 קולות אבל ברובם לא באו לקלפי ולכן לא הצביעי לסמוטריץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2021 03:36 לינק ישיר 

פצקו כתב:

אפיקטוזין אל תבלבל לנו במח עם קרלין עכשיו.

עדיף שתסביר לנו בתוך הפלגים בפלג איזה פלג תמך בבן גביר ואיזה ברשימה המשותפת.

תזכיר לי מאיפה אנחנו מכירים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בכיר ביהדות התורה:אם נתניהו זז הצידה תוך 5 דקות קמה ממשלה,ביבי הלך לנו על הראש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext