בית פורומים בחדרי חרדים

קולות נשמעים בישראל, לבטל את שעון הקיץ!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2021 09:22 לינק ישיר 

אחלה דבר זה שעון קיץ ארוך , למה שיחשיך באמצע היום ארבע וחצי חמש, פעם היה על זה מלחמה על יום כיפור, היום כבר כולם מבינים שזה דבר טוב,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 09:46 לינק ישיר 

לי אישית שעון הקיץ מאוד נח בימי שישי וערבי חג ולא באמת משנה לי את השעות בהן אני הולך לישון או קם
מצד שני אשתי בשבועיים הראשונים ממש לא מסונכרנת עם השעון
המסקנה שלי שעון קיץ כל השנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 10:32 לינק ישיר 

לה''ו. בסוף, יהיה שעון קייץ בחורף, ובקייץ יעשו עוד שעה קדימה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 14:33 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:

כל המקורות שהבאת חוזרים על אותם טיעוני הבל
אם אתה מתרשם מ'האיחוד האירופי' המטורלל שהירקרקות נעשתה אצלו דת, כדאי שתבדוק מה מסתתר מאחורי הלינקים
באתר המדעי של מכון דוידסון כותבים שהזזת השעון הדו שנתית גורמת להפרעה בשינה, אתם אמיתיים? זו הבעיה שלכם? שתי 'הפרעות' בשינה מתוך שנה שלמה? פעם אחת ישנים עוד שעה ופעם שניה פחות שעה, מדובר בהזויים, מי שרוצה להתייחס לנושא שיתייחס  לטיעונים ולא ללינקים או לשמות המפוצצים

שאלה 1!
הרמב"ם היה מסכים עם המשחק בשעון!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 14:49 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

פרוגרמי כתב:

אם אתה מתרשם מ'האיחוד האירופי' המטורלל שהירקרקות נעשתה אצלו דת, כדאי שתבדוק מה מסתתר מאחורי הלינקים
באתר המדעי של מכון דוידסון כותבים שהזזת השעון הדו שנתית גורמת להפרעה בשינה, אתם אמיתיים? זו הבעיה שלכם? שתי 'הפרעות' בשינה מתוך שנה שלמה? פעם אחת ישנים עוד שעה ופעם שניה פחות שעה, מדובר בהזויים, מי שרוצה להתייחס לנושא שיתייחס  לטיעונים ולא ללינקים או לשמות המפוצצים

שאלה 1!

לה''ו. הרמב''ם היה מסכים לגלישה באינטרנט?
מסכים למכוניות?
מסכים שכל זב.ה וצרוע.ה יכתבו שיש להם תרופות ורפואות ע''פ הרמב''ם?
האם האשכנזים היו מסכימים שפרענק יפסוק להם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2021 02:33 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
אחלה דבר זה שעון קיץ ארוך , למה שיחשיך באמצע היום ארבע וחצי חמש, פעם היה על זה מלחמה על יום כיפור, היום כבר כולם מבינים שזה דבר טוב,

אתה קצת מטעה כאן
שעון הקיץ בא בקיץ..
השקיעה בקיץ היא ב7:45 במקום 6:45
אם יבטלו את שעון הקיץ, וימשיכו עם שעון החורף, יחשיך באיזור 7 במקום ב8

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2021 04:19 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
פרוגרמי כתב:

שאלה 1!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא חושב שהיה איכפת לו, זמני היום בהלכה תלויים בזריחת/שקיעת השמש ובין אם תהיה עם שעון קיץ או חורף אתה תתפלל באותו זמן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2021 14:31 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

ניוטרל כתב:
פרוגרמי כתב:

שאלה 1!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא חושב שהיה איכפת לו, זמני היום בהלכה תלויים בזריחת/שקיעת השמש ובין אם תהיה עם שעון קיץ או חורף אתה תתפלל באותו זמן..

התכוונתי, מבחינה רפואית!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 01:02 לינק ישיר 

למה זה משנה מה הרמב"ם היה חושב על זה? האם בזמנו של הרמב"ם אנשים חיו במחזור קבוע של 24 שעות או שהתאימו עצמם לזריחה ולשקיעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 01:57 לינק ישיר 

בזמנו של הרמב"ם היו חיים לפי מחזור השמש והירח, היום בכל מקרה מחזור היממה שלנו הוא מלאכותי ונעזר בחשמל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 07:42 לינק ישיר 

אם הרמב"ם היה רוצה לעבוד בבית החולים רמב"ם, הוא היה מתקבל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 08:11 לינק ישיר 

פרוגרמי כתב:

אתה מיתמם או שאתה עושה את עצמך אידיוט !

ההפרעה היא לא פעמיים בשנה, בזמן שינוי השעון קיץ,

ההפרעה ההיא לאורך כל חודשי הקיץ,

כאשר הגוף לא מצליח להתרגל לשעון הקיץ,

כי השעון הביולוגי שלו משובש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 08:26 לינק ישיר 

הנה עצתי לשנת 2021..
היום כולם כבר עם שעונים חכמים וסמארטפונים שמתעדכנים אוטומטית.

אפשר להחליט שכל השנה הזריחה תהיה בשעה 6 (השעון יתאפס בכל בוקר לשעה 6 לפי זמן הזריחה שיוטמע בשעונים לפי אלגוריתם שמן הסתם כבר קיים), וגם זמני המניינים של שחרית יישארו קבועים (השקיעה כן תשתנה בגלל אורך היום, וממילא מנחה וערבית).
מה שכן, בפועל, לא יהיו 24 שעות ביממה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 09:09 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

מה שכן, בפועל, לא יהיו 24 שעות ביממה..

קצת לא נוח..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 09:50 לינק ישיר 
a_smithee

רעיונוביץ כתב:

ההפרעה היא לא פעמיים בשנה, בזמן שינוי השעון קיץ,

ההפרעה ההיא לאורך כל חודשי הקיץ,

כאשר הגוף לא מצליח להתרגל לשעון הקיץ,

כי השעון הביולוגי שלו משובש.

אשאל שוב, האם השעון הביולוגי מכוון למחזור קבוע של 24 שעות או מותאם לזריחה ולשקיעה?
אם האפשרות השנייה נכונה אז שעון הקיץ מסייע להתאמה לשעון הביולוגי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קולות נשמעים בישראל, לבטל את שעון הקיץ!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.